![]() |
#121 |
Moderatozaur
|
Dot.: Świetlikowa Kraina, czyli świat kolorowych różności ;)
Dla mnie numer jeden, zdecydowanie
![]() Chociaż drugie też jest oczywiście prześliczny ![]() A rameczki tak mi się podobają, że chyba wybiorę sobie taką w następnej naszej wymiance. Przy okazji informuję, że poszukiwania zwierzaka zakończyły się pomyślnie i niedługo siadam do haftowania... ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
O jakie to się zrobiło ciekawe
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz się pochwalę jaki dostałam piękny prezencik w wymiance z daget - właśnie za te kubeczki ![]() Romantyczny pamiętnik na moje sekrety... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Fantastyczny notes dostałaś !!!!
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ciesze sie ze pamietniczek Ci sie podoba a kubeczki rewelka. Kazdy inny ale oba ujemy moje dwie natury rozwazna i romantyczna. Tylko maz niepocieszony bo myslal ze jeden bedzie dla niego. Oboje stwierdzilismy jednak ze baza tego wiekszego kubeczka jest cudowna.
![]() dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
WESOŁYCH ŚWIAT!!!
``````````{\ ````````{\{*\ ````````{*\~\_______ ```````{```\`<:<:< ![]() ![]() ``````{~`*`\((((((^^^) `````{`*`~((((((( `●`● ````{`*`~`)))))))). _ ' ) ````{*```*`((((((('\ ~ `````{~`*``*)))))`.`\ ``````{.*~``*((((`\`\))_. ♥-. ````````{``~* ))) `\_.-'`` ``````````{.__ ((`-*.* ````````````.*```~``*. ``````````.*.``*```~`*. `````````.*````.````.`*. ````````.*``~`````*````*. ```````.*``````*`````~``* . `````.*````~``````.`````* . ```.*```*```.``~```*``~ *. ..*``~```````````~`````*. ~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* Wesołych bombek, złotych trąbek, anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z sosnowca, rolady z szuflady i udanej Pasterki bez żadnej usterki. Wesołych Świąt oraz szczęśliwego nowego roku!!!!
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
W Ten Świąteczny Czas,
Niechaj miłość będzie w nas, Pokój wokół niech panuje A nad złem dobro króluje! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Życzy Ania
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Świetliku z okazji Świąt Bożego Narodzenia
Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością. Niech wszystko czego się dotkniesz, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejszą nawet czynność przybliża Ciebie do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi.
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Kochana....
To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
**** WESOŁYCH ŚWIĄT****
_________< ♥♥♥ > __________¯¯\/¯ ___________X✿X ___________X♥X _______O__X(Ѽ)X__O _______█_X*X✿*X_█ _______XX♥X(Ѽ)♥XX ___O__XX♥X✿X*X♥X*_O ___█_XX(Ѽ)X*X♥X✿X_█ ___X*XX♥XX✿X(Ѽ)X*XXX O__♥XXX✿XX♥XXX✿XXX*XXX_ O █_XX(Ѽ)♥X✿X(Ѽ)X♥X✿X* XX_█ XX✿XXX*XXXX✿XXX(Ѽ)XX✿ XX XX(Ѽ)XX✿X♥X(Ѽ)XXX✿X(Ѽ)X X __________XXXXX __________XXXXX __________XXXXX ______XXXXXXXXXXXXX Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Ciebie niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę Ci, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Ciebie osób...
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Bardzo Wam dziękuję za życzenia!!! Kochane moje przyjaciółki i bratnie dusze w radości tworzenia nowych odmian piękna
![]() Na początku chciałabym Was przeprosić za długą nieobecność... Niestety mam problemy rodzinne, chorą mamę i sporo na głowie w związku z tym... Miałam mnóstwo planów, pomysłów na ozdoby świątecczne... i wszystko wzięło w łeb. Dobrze, że zdołałam i zdążyłam sprostać wymiance gwiazdkowej a wcześniej mikołajowej ![]() ![]() Dziś fotki z wymianki mikołajowej: - szklany lampion z mikołajami i reniferkami, w środku jest miejsce na małą świeczkę do podgrzewaczy (na moich zdjęciach mikołaj nie ma jeszcze oczu i takich drobnych dodatków, które zrobiłam później i nie zdążyłam już obfocić) - ozdoba ze sztywnej folii - mikołajek - dzwoneczek Glinko mam nadzieję, że lampion Ci służył dobrze w te święta... ----------------------------------------------------------------------- teraz ciągle nie mam czasu na moje ukochane hobby... i bardzo mi tego brak, tak bardzo, że nie ma chwili, żebym o tym nie myślała...Ale na tym myśleniu..., na pomysłach się kończy. Zawsze to jakaś radość... Edytowane przez swietlik111 Czas edycji: 2010-01-12 o 00:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Prześliczne malowanki !!!!!
Zdrówka dla mamy !!!
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
super jest ten lampionikz mikołajami i choinkami!
![]() ![]() ![]() czekam niecieprpliwie na kolejne prace, mam nadzieje, ze mama szybko wyzdrowieje i klopoty znikną juz na samym początku roku. pozdrawiam ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-01-23 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Osiołek z zakątka :)
|
Lampion jest rewelacyjny, wyobrażam sobie jak pięknie musi wyglądać podświetlony od środka. Ilość kolorów jest powalająca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
jestem pod wielkim wrazeniem wszystkich dziel malowanych
![]() ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#137 |
Moderatozaur
|
Piękne prace. Lampionik jak marzenie
![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa
![]() Rzadko się pojawiam i przepraszam, że bardzo rzadko odwiedzam Wasze wątki... Ale nie opuszczę wizażu, o nie!!! ![]() ![]() anka43 Dzięki ![]() ![]() Titania Dziękuje Martuś ![]() ![]() ![]() ![]() Pupil ![]() Noami ![]() lexor dziękuję ![]() Just-in ![]() ![]() Póki co cieszę się, że podoba sie Wam lampionik z mikołajem. Wiszę Wam tez fotki z wymianki świątecznej... Ech... Ale dziś właśnie kończą się Walentynki, dlatego pokażę serduszko, które namalowałam na plexie dla mojej mamy i ozdobiłam koralikami. Bardzo jej się spodobało. ![]() ![]() ![]() Życzę Wam DUUUUżo MIŁOŚCI !!!!!! ps. czy organizuje ktoś wymiankę wielkanocną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Pokazuję kolejne serduszka
![]() Są już w drodze na licytację na koncercie dla Sylwi. Odwiedzam Wasze wątki od czasu do czasu, ale tylko podziwiam i nic nie komentuje... Ech... i teraz już nikt nie chce odwiedzać mnie.. Całusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Moderatozaur
|
Ja odwiedzam
![]() ![]() ![]() Pozdraiwam serdecznie ![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Zachwycająco piękne malowane serduszka
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Osiołek z zakątka :)
|
To bratkowe serducho na tą szarówę za oknem jak znalazł
![]() Śliczne jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Witaj
ja bardzo ale to bardzo przepraszam że teraz dopiero tu trafilam ![]() prace są prześliczne, te kwiatuszki ach ... ![]() ![]() ![]()
pozdrawiam damisa ![]() zapraszam na moje strony ![]() mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post14168490 moja galeria: http://www.damisa.fotosik.pl/ http://picasaweb.google.com/wdamisa forum schematowo-zdjęciowe http://www.fotosik.pl/fotoforum/rixopkvcclqaakys/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
A juz sie zastanawialam gdzie Cie wcielo Kochana. Sliczne te serdusza, pewnie rewelacyjnie sie prezentuja jako witraze na oknie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
przepiękne prace,a te serduszka wręcz urocze!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
I znowu witam po baaardzo długiej przerwie... chociaż bardzo często do Was zaglądam i rzucam okiem na Wasze piękne prace.
![]() ![]() Just-in Kochana Justinko ![]() anka43 dziękuję ![]() Pupil Cieszę się, że sie serduszka podobają ![]() damisa Nie przepraszaj tylko wpadaj czasem ![]() ![]() daget no właśnie tak mnie wcina ciągle... ![]() ![]() honka' wielkie dzięki ![]() Żeby nie było, ze nic kompletnie nie robię ![]() To moje próby z decu ![]() Mąż kupił czerwoną lampkę, ale czegoś jej było brak i była za jaskrawa i sobie wymyśliłam na niej maki ![]() ![]() Tanio kupiłam porcelitową doniczkę, ale była taka zwyczajna i smutna, prosiła się o ozdobienie. Wiem, nie wyszło mi to najlepiej, ale grecki charakter chyba uchwyciłam, jak myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
widać wszystko musisz jeszcze po swojemu ozdobić, ale to dobrze
![]() Pięknie wyszło ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Masz ciekawe pomysły ,świetnie je wykorzystujesz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
No i świetnie teraz to wygląda ..Super ..
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
śliczne serduszka !!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.