![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: 15 kilo mniej :))
Hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
![]()
Heeej dziewuchy
![]() Ja jakoś się trzymam, chociaż ostatnio nieźle zgrzeszyłam. ![]() ![]() Ludzie mówia mi, że schudłam. Jednak nie wystarcza mi tyle ^^ Gratuluje Aniu zgubionych kilogramów ![]() Dobrze Justynko, że masz więcej energii ![]() MOTYWACJA!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Rowniez gratuluje
![]() ![]() Justynka wakaaacje waakacje! mysl o tym a dieta i cwiczenia beda szly jak po masle, u mnie dziala ![]() ![]()
![]() |
#124 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Mam problem pomóżcie waże 52kg a mam 12 lat .. Jak szybko zrzucić kalorie?? (kg ) Pomóżcie licze na was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie jestes za młoda żeby przechodzic na diete, rozwijasz sie teraz, dojrzewasz. jesc powinnas normalnie co najwyzej ogranicz fast foody, ze slodkiego tez powinnas kozystac poki mozesz;p Jesli naprawde musisz juz schudnac to tylko i wylacznie wiecej sie ruszajac
![]()
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
![]()
Zgadzam się z Justynką. Jesteś za młoda. Ruch, ruch, ruch Cię uratuje. Jesteś młoda, nie masz jeszcze aż takiego nawału w szkole, więc możesz pojeżdzić na rowerze lub pobiegać. Ogranicz słodycze. Będzie dobrze
![]() Jak wam idzie? Ja dzisiaj nieźle pobiegałam po mieście. Trzymam się diety i jest super. Tylko kiedy te efekty będą widoczne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Heeej
![]() ![]() Będę miała troche okazji do zgrzeszenia na wyjeździe, ale mam nadzieje, że nie zgrzesze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Tak sie ucieszylam jak stanelam na wage w domu. pokazala -2kg ale jak to w domu tyle pysznosci i wogole..poza tym same imprezy, grille, piwkowanie. czuje jakby mi w te 2 dni przybylo z nadwyzka.. dopiero jutro przed wyjazdem do krk stane znowu na wage i zobaczymy.. cos mi sie wydaje ze zaczne od pocztku.
A Ty jak Justynka, mam nadzieje ze chociaz Tobie wychodzi??
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Gtaruluje Justynko
![]() Jak wam udała się majówka? Odpoczęłyscie troche? Co tak tu cicho?;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
No wlasnie co tak cicho??? Dziewczyny chyba nas nie opuscilyscie?: ( week majowy ok, moze nie odpoczelam ale troche poimprezowalam
![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Jakoś tylko dwie Justyny zostały tutaj
![]() Ja się boje zważyć, zmierzyć. Muszę się ogarnąć! Chce nauczyć się francuskiego, musze sie wziąć za siebie. Co myślicie o tym? Dam radę? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
No pewnie ze dasz rade
![]() ![]() ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
uhhh dziewczynki neta nie miałam znowu
![]() ![]() coś tu cicho na tym naszym wątku się zrobiło ![]()
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
noo cicho
![]() Jestem na siebie strasznie zła, nie daje rady. Nie ćwicze, jem słodkie, wrr. ![]() A u Was jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Witam Kobietki,
mogę się dołączyc? Mam sporo do zrzucenia bo jakies 15 kilo. Dziś już biegałam, od jutra dieta 1000 cal. Jutro napiszę więcej po porannym ważeniu i mierzeniu, bo tak na oko to mam około 75kilo ![]() Motywacja jest bo za miesiąc jadę na żagle. ![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Luxi jasne ze mozesz sie przylaczyc
![]() ![]() Justynka!!!!!!!!!! prosze wracac na dobra,ZDROWĄ droge ![]() ![]() A ja tez do czegos musze sie przyznac....troszke przez juwenalia sobie odpuscilam ale dzisiaj juz bylo na prawde dietkowo i cwiczeniowo ![]()
![]() |
#137 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dieta 1000 kcal? Uhh jak dla mnie to raczej głodówka ![]() ![]() Żagle - świetna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Przyżekam wezmę się za siebie. To jest wkurzające. W szkole trzymam diete wszytsko, przychodze do domu od razu chce mi się podjadać. Wyobrażam sobie jakbym schudła jak pięknie bym wyglądała ale jakoś nie wchodzi to w życie. Dzisiaj chciałam biegać ale deszcz
![]() Teraz mam jeszcze drugą motywacje, francuski. Tak mi się spodobał Paryż, że chcę tam wyjechać na dłuzej. Powiem wam, że niby nie trzymam diety ale wyszczuplałam troszkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
No widzisz
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Jesteś kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Kobietki chyba macie racje...
juz dzis nie dalam rady tego 1000kcal, skonczylo sie na 1700. 30 min steperka, bo padal deszcz i 25 min aerobiku. Jutro planuje tak moze 1200kcal, 5 posilkow bialkowo-warzywnych. Bieganie oraz cwiczonka. Waga: 75 kilo, a juz mialam niedawno 72 ![]() w miesiac wiem ze nie dam rady wiecej niz 6 kilo maks...ale to tak bedzie sporo. Trzymajcie za mnie kciuki
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dasz rade Luxi ![]() ![]() ja po miesiącu zmagań 5 kg mniej ![]() ![]() aaa dziewczynki jeśli zależy wam na poprawie wyglądu brzucha to polecam codzienny 30 minutowy masaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Luxi najwazniejsze ze cwiczysz
![]() ![]() Roxanna ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
![]() Roxanna bardzooo gratuluje. Motywujesz mnie ![]() Luxi trzymam kciuki. Chociaż powiem Ci, że takie wahania w jedzeniu mogą mieć zły wpływ na diete. Moim zdaniem 1000 kcl to za mało na taki duży wysiłek jaki masz. Powinnaś jeść 5 razy w ciągu dnia i zdrowo. To na pewno wystarczy, żeby mieć pięknąsylwetkę ![]() Ja się muszę pochwalić ! Tak mi się nie chciało dzisiaj biegać i w ogóle ale powiedziałam sobie pójdę i poszłam. Już tak dawno nie biegałam, nie miałam super czasu i tylko 2 km przebiegłam jednak jestem straaaasznie szczęśliwa. Jak wróciłam byłam super zmęczona ale szczęśliwa. Czuję w sobie taką siłę. Wróciłam to brzuszki zaczęłam robić. Przecież jak schudnę to będę wyglądać wspaniale i seksownie ! ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- http://esentia.pl/Ava_Pielegnacja_sk...zny_p29965.htm Zamówiłam ten krem na rozstępy. Mam nadzieje, że mi coś pomoże. Ma super recenzje. Chciałabym chociaż trochę usunąć rozstępy z piersi. Używałyście go? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Juz sie przekonalam ze nia ma opcji przy pracy oraz codziennym sporcie dieta 1000kcal. Wczoraj zjadłam jakieś 1600 i tak bym jeszcze wieczorkiem coś przekąsiła, ale udało sie wytrwać ![]() Staram sie jesc od 4-5 posiłkow dziennie. Wczoraj 25 min steperku i 30 min cwiczen ![]() Walcze dalej! Wy też Kobietki walczcie!Bo plaża juz tuż tuż ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Ważne, że masz dużo ruchu!
Ja strasznie chciałabym schudnąć 10 kg do końca lipca. Później jadę do sanatorium odchudzającego to tam też z 4-5 kg spadnie. Muszę jakoś wyglądać w liceum ![]() DAMY RADE DZIEWUSZKI!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Damy radę kobietko, ja mam trochę wiecej niż 10 kilo....
Wspólnymi siłami! Just 25 jakie masz cele ogólne, te 10 kilo? Czy generalnie wiecej? Od jakiej wagi wychodzisz? Wyjazd odchudzajacy....rewelacja ...ja nie mam na coś takiego czasu...eh. wczoraj ponad 30 min biegania 15 min steper 15 min cwiczenia Pozdrawiam Was Kobietki! A jak Wam idzie?
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
idzie nawet nieźle ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczynki!! melduje sie po dlugiej przerwie kiedy to nie mialam dostepu do komputera ani co gorsza do biezni!!!
![]() aaaaa no i weszlam na wage. i nie przytylam!! ja bez cwiczen tez nie chudne no ale to juz zawsze cos ![]() ![]() a jak Wam idzie? rzeczywiscie cos sie cicho zrobilo.... gdzie wszystkie jestescie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Heeej
![]() ![]() Ja nawet nie wiem ile waże. Dla mnie ważniejszy jest spadek w centymetrach. Ja mam dość bardzo rozwinięte mięśnie także one też troszkę ważą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.