Rekordowa ilo¶æ podej¶æ do egzaminu na prawko? ;) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-07-16, 23:16   #121
Mary Alice
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35
Dot.: Rekordowa ilo¶æ podej¶æ do egzaminu na prawko? ;)

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Poka¿ wiadomo¶æ
A co nasze opowiadania maja do tego jak ty jezdzisz
jak to co? mysla³am, wierzy³am, by³am prawie przekonana, ¿e zdanie zalezy tylko i wy³acznie od moich umiejetnosci....a tu co? po kilka ³adnych razy podejscie, bo egzaminatorzy specjalnie nie przepuszczaj±... i to nie Wasza wina, ale tych Waszych opowiesci...prawdziwych przypuszczam ;(

no to kto jest w koncu rekordzist±???
"Je¶li przebywasz ci±gle z tymi samymi lud¼mi, to staj± siê oni w koñcu czê¶ci± twojego ¿ycia. A skoro s± ju¿ czê¶ci± twojego ¿ycia to chc± je zmieniaæ, bo ludziom wydaje siê, ¿e wiedz± jak powinno wygl±daæ twoje ¿ycie, nikt jednak nie wie jak powinien prze¿yæ w³asne.."
Paulo Coelho
Mary Alice jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-18, 19:41   #122
toniejatoona
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 19

za 32 razem?! ;o mam nadziejê, ¿e mnie nie czeka taki los.. choæ podziwiam tego cz³owieka za to, ¿e siê nie podda³ Widzê,¿e 6 podej¶cie dla wielu jest szczê¶liwe, wiêc mo¿e i dla mnie bêdzie.. ? Mam nadziejê ! ;D
girl keep ya head up
(...)
it seems the rain will never let up
I try keep my head up
and still keep from getting wet up'
toniejatoona jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-20, 17:24   #123
bartnix
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 673
GG do bartnix

Cytat:
Napisane przez toniejatoona Poka¿ wiadomo¶æ
Widzê,¿e 6 podej¶cie dla wielu jest szczê¶liwe, wiêc mo¿e i dla mnie bêdzie.. ? Mam nadziejê ! ;D
napewno

jak szaleæ to szaleæ

bartnix jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-26, 22:23   #124
brzozka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 671

Cytat:
Napisane przez bartnix Poka¿ wiadomo¶æ
najlepsi kierowcy zdaj± za 6 razem
No pewnie, ¿e tak.
brzozka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-26, 22:49   #125
kukimonster
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 057

Cytat:
Napisane przez Mary Alice Poka¿ wiadomo¶æ
jak to co? mysla³am, wierzy³am, by³am prawie przekonana, ¿e zdanie zalezy tylko i wy³acznie od moich umiejetnosci....a tu co? po kilka ³adnych razy podejscie, bo egzaminatorzy specjalnie nie przepuszczaj±... i to nie Wasza wina, ale tych Waszych opowiesci...prawdziwych przypuszczam ;(
Bez przesady, ¶miesza mnie te opowie¶ci, ¿e nie zda³am, bo nie spodoba³am siê egzaminatorowi, albo, ¿e przekroczy³ limit i na wstêpie powiedzia³, ¿e uwali. Oni tak specjalnie gadaj±, bo wiedz±, ¿e chodz± takie plotki i niektórzy lubi± to podsycaæ i pod¶miewywaæ siê Zrobisz wszystko ok (manewry itp) i pojedziesz zgodnie z zasadami kodeksu (nie wpakujesz siê pod zakaz, stajesz na stopach, ustêpujesz pierwszeñstwa), to zdasz. Nikt specjalnie nikogo nie uwala, bo po co? Zdarzaj± siê oczywi¶cie czepialscy egzaminatorzy, którzy chc±, zeby ejchaæ perfekcyjnie, ale to w gruncie rzeczy to MY prowadzimy smaochód i NAS egzaminuj±...
kukimonster jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-26, 23:32   #126
srubka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 190

Cytat:
Napisane przez kukimonster Poka¿ wiadomo¶æ
Bez przesady, ¶miesza mnie te opowie¶ci, ¿e nie zda³am, bo nie spodoba³am siê egzaminatorowi, albo, ¿e przekroczy³ limit i na wstêpie powiedzia³, ¿e uwali. Oni tak specjalnie gadaj±, bo wiedz±, ¿e chodz± takie plotki i niektórzy lubi± to podsycaæ i pod¶miewywaæ siê Zrobisz wszystko ok (manewry itp) i pojedziesz zgodnie z zasadami kodeksu (nie wpakujesz siê pod zakaz, stajesz na stopach, ustêpujesz pierwszeñstwa), to zdasz. Nikt specjalnie nikogo nie uwala, bo po co? Zdarzaj± siê oczywi¶cie czepialscy egzaminatorzy, którzy chc±, zeby ejchaæ perfekcyjnie, ale to w gruncie rzeczy to MY prowadzimy smaochód i NAS egzaminuj±...
zgadzam sie
Stary 2009-07-27, 16:28   #127
uulleennccjjaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 195

Ja zda³am za 5 razem, chocia¿ nieraz w±tpi³am w to ca³e prawko, ale sie uda³o, pomimo kilku b³êdów.
Raz wymusi³am pierwszeñstwo, drugi raz przejecha³am na zielonej strza³ce, egzamintor powiedzia³,¿e tylko sie przytrzyma³am, zamiast siê zatrzymaæ, trzeci raz zbyt ma³a odleg³o¶æ od rowerzysty a 4 raz, jecha³am na pozycyjnych ¶wiat³ach.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 10:21   #128
qathe
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 166

Ja mam wyje¿dzonych 50 godzin ponad i dwa oblane egzaminy wewnêtrzne :| kto¶ wyje¿dzi³ wiêcej godzin ode mnie ?

qathe jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 11:40   #129
iza_wiosenna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 917
GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez qathe Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam wyje¿dzonych 50 godzin ponad i dwa oblane egzaminy wewnêtrzne :| kto¶ wyje¿dzi³ wiêcej godzin ode mnie ?

a zapisywa³a¶ siê na pañstwowy? to, ¿e obla³a¶ wewnêtrzny nie znaczy, ¿e pañstwowy tak¿e oblejesz, na Twoim miejscu na pewno bym posz³a i zarezerwowa³a termin. Nie chcesz, nie czujesz siê przygotowana, czy Twój OSK robi problemy?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 13:59   #130
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 368

Cytat:
Ja nawet nie mia³am egzaminu wewnêtrznego, tyle co testy musia³am zaliczyæ. I pewnie nie chc± daæ ci za¶wiadczenia o ukoñczeniu kursu?
madzioonia18w jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-07-28, 14:06   #131
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Gathe, jak Ci nie chc± daæ za¶wiadczenia, to go za¿±daj - jedna z wiza¿anek pyta³a swojego instruktora jak to jest z oblaniem wewnêtrznego egzaminu i czy osk mo¿e nie wydaæ papierka o ukoñczeniu kursu, na co instruktor odpowiedzia³, ¿e osk nie ma takiego prawa.

Stary 2009-08-31, 21:37   #132
mala19881
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 636
GG do mala19881

Dziewczyny naprawde denerwuja mnie te opowiadania, ze nie zdalam bo egzaminator byl palantem, ze mu sie nie spodobalam, albo mnie nie lubi albo sie na mnie uwzial... prosze was... Jesli oblalyscie to jest tylko i wylacznie wasza wina! Stres robi swoje, ale szukac glupka na ktorego mozna zwalic wine to kazdy potrafi...
mala19881 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-01, 14:29   #133
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez mala19881 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny naprawde denerwuja mnie te opowiadania, ze nie zdalam bo egzaminator byl palantem, ze mu sie nie spodobalam, albo mnie nie lubi albo sie na mnie uwzial... prosze was... Jesli oblalyscie to jest tylko i wylacznie wasza wina! Stres robi swoje, ale szukac glupka na ktorego mozna zwalic wine to kazdy potrafi...
dzi¶ u mnie dziewczyna nie zda³a, bo mia³a pokazaæ na wska¼niku poziomu oleju ile jest oleju. no i wyjê³a wska¼nik tak gwa³townie, ¿e pochlapa³a egzaminatora. :P Egzaminator wrzeszczy, ¿e co ona sobie wyobra¿a, ¿eby go brudziæ! ¿e nie umie wska¼nika dobrze wyj±æ i do zobaczenia, obla³a pani. :/

omg...

Stary 2009-09-01, 16:48   #134
motylek1007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 565

Cytat:
Napisane przez mala19881 Poka¿ wiadomo¶æ
Jesli oblalyscie to jest tylko i wylacznie wasza wina! Stres robi swoje, ale szukac glupka na ktorego mozna zwalic wine to kazdy potrafi...
taaaaak, bo egzaminatorzy to tacy mili ludzie i przeciez chc± zebysmy zdali nie?

[*] 11.09.2012
jeszcze siê kiedy¶ spotkamy...
motylek1007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-01, 18:48   #135
Angendil
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 30

Obla³am ju¿ 4 raz, wiêc prawdopodobnie jestem jedn± z rekordzistek. I egzaminatorów nie oskar¿am- za 1 i 4 razem to by³a moja i tylko moja wy³±cznie wina. Chc±c byæ perfekcyjna i wjechaæ równo w kopertê, najecha³am na liniê. Za 2 razem bym siê k³óci³a, bo egzaminator w³a¶ciwie nie powiedzia³ mi co zrobi³am ¼le- to by³o równie¿ na ³uku. Za¶ na 3 po godzinie jazdy po zat³oczonych ulicach Tarnowa, po zaliczeniu wszystkich zadañ, prawie wjecha³am w zakaz wjazdu ukryty w li¶ciach. Prawie bo przy wje¼dzie na tê "zakazan±" ulicê zatrzyma³am siê, aby zawróciæ, ale egzaminator powiedzia³, ¿e to za pó¼no. To te¿ oczywi¶cie moja wina, ale egzamin mia³ ponoæ trwaæ 25 minut....
Angendil jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-01, 19:11   #136
srubka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 190

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Poka¿ wiadomo¶æ
taaaaak, bo egzaminatorzy to tacy mili ludzie i przeciez chc± zebysmy zdali nie?
wiadomo ze nie wszyscy, ale tez nie mozna w 90% zwalac winy na egzaminatorow.
Stary 2009-09-01, 21:11   #137
MdM
in love with life

Wiadomo¶ci: 25 245

Cytat:
Jestem pewna, ze jesli trafisz na ostrego i niemilego egzaminatora i wykonasz wszystko poprawnie, to cie nie obleje.

A chciec zdac musisz ty, nie egzaminator.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Angendil Poka¿ wiadomo¶æ
Obla³am ju¿ 4 raz, wiêc prawdopodobnie jestem jedn± z rekordzistek. I egzaminatorów nie oskar¿am- za 1 i 4 razem to by³a moja i tylko moja wy³±cznie wina. Chc±c byæ perfekcyjna i wjechaæ równo w kopertê, najecha³am na liniê. Za 2 razem bym siê k³óci³a, bo egzaminator w³a¶ciwie nie powiedzia³ mi co zrobi³am ¼le- to by³o równie¿ na ³uku. Za¶ na 3 po godzinie jazdy po zat³oczonych ulicach Tarnowa, po zaliczeniu wszystkich zadañ, prawie wjecha³am w zakaz wjazdu ukryty w li¶ciach. Prawie bo przy wje¼dzie na tê "zakazan±" ulicê zatrzyma³am siê, aby zawróciæ, ale egzaminator powiedzia³, ¿e to za pó¼no. To te¿ oczywi¶cie moja wina, ale egzamin mia³ ponoæ trwaæ 25 minut....
Jesli nie wiesz za co cie oblal, to czemu nie zapytalas? Powinnas zapytac, aby wiedziec, co nalezy poprawic. Nie rozumiem takiego nastawienia: Oblalam, ale czemu to nie pytam.
MdM jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-02, 08:22   #138
Angendil
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 30

Cytat:
Napisane przez MdM Poka¿ wiadomo¶æ

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Jesli nie wiesz za co cie oblal, to czemu nie zapytalas? Powinnas zapytac, aby wiedziec, co nalezy poprawic. Nie rozumiem takiego nastawienia: Oblalam, ale czemu to nie pytam.
pyta³am siê, ale spojrza³ tylko na mnie znacz±cym wzrokiem i powiedzia³: nieprawid³owe wykonanie manewru,. I tyle, kaza³ mi poza tym wyj¶æ i samej zobaczyæ- niestety ja nic takiego nie zobaczy³am. K³óciæ siê z nimj nie chcia³am, zreszt± by³am tak zrozpaczona, ¿e nie mog³am s³owa wydusiæ
Angendil jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-02, 10:18   #139
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem pewna, ze jesli trafisz na ostrego i niemilego egzaminatora i wykonasz wszystko poprawnie, to cie nie obleje.

A chciec zdac musisz ty, nie egzaminator.
do wszystkiego mozna sie doczepic - do wszystkiego
Znam historie z ostatnich miesiecy ze dziewczyna przyjechala do osrodka i s³yszy ze nie zdala bo 2 razy przekroczy³a prêdkosc o 1km za duzo u¿ywala sprzêg³a....tak wiêc uwa¿am ze jak kto¶ chce to moze do wszystkiego sie doczepic i tyle.

jasne ze nie wszyscy tacy egzaminatorzy s±.

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-02, 11:24   #140
MdM
in love with life

Cytat:
do wszystkiego mozna sie doczepic - do wszystkiego
Znam historie z ostatnich miesiecy ze dziewczyna przyjechala do osrodka i s³yszy ze nie zdala bo 2 razy przekroczy³a prêdkosc o 1km za duzo u¿ywala sprzêg³a....tak wiêc uwa¿am ze jak kto¶ chce to moze do wszystkiego sie doczepic i tyle.

jasne ze nie wszyscy tacy egzaminatorzy s±.
Pewnie masz racje, tylko gdyby nie przekroczyla predkosci o 1km/h i by nie uzywala za duzo sprzegla (a nie powinno sie go non stop wciskac, gdy nie jest to potrzebne, bo mozna je zwyczajnie spalic) to by zdala. Moze jakby egzaminator byl mily to by ja przepuscil, ale jakby ona tych bledow nie zrobila to rowniez by zdala.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Angendil Poka¿ wiadomo¶æ
pyta³am siê, ale spojrza³ tylko na mnie znacz±cym wzrokiem i powiedzia³: nieprawid³owe wykonanie manewru,. I tyle, kaza³ mi poza tym wyj¶æ i samej zobaczyæ- niestety ja nic takiego nie zobaczy³am. K³óciæ siê z nimj nie chcia³am, zreszt± by³am tak zrozpaczona, ¿e nie mog³am s³owa wydusiæ
A nie mozna sie dowiedziec w WORDzie? Bo egzaminator musi wypelnic formularz, na ktorym zaznacza dlaczego nie zdalas. Gdybys poszla do administracji czy dokads tam i spytala czy nie moga looknac w formularz i ci powiedziec?
Stary 2009-09-02, 13:50   #141
mala19881
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 636
GG do mala19881

wyobrazilam sobie jak go pochlapala tym olejem musial sie wkurzyc, ale na moje to nie powinien za to oblac....
mala19881 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-02, 16:31   #142
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie masz racje, tylko gdyby nie przekroczyla predkosci o 1km/h i by nie uzywala za duzo sprzegla (a nie powinno sie go non stop wciskac, gdy nie jest to potrzebne, bo mozna je zwyczajnie spalic) to by zdala. Moze jakby egzaminator byl mily to by ja przepuscil, ale jakby ona tych bledow nie zrobila to rowniez by zdala.
faktycznie, bo przekroczenie o 1km/h na godzine to wielki b³±d , chociaz jakby chcial to moze i dopatrzy³by sie przekroczenia o 0,5km/h

ja uwa¿am ze to zwyk³e czepianie sie i tyle. Jesli ktos uczy sie tylko na jazdach i nie ma mozliwosci jezdzenia poza kursem, to bardzo ciezko nauczyc sie jezdzic tak perfekcyjnie jak wymagaj±.

Nie bede sie jednak wyk³óca³a o tych nieszczêsnych egzaminatorów, ani wciska³a na sile komus zdania ze egzaminatorzy s± tacy okropni a ktos inny bedzie mi gadal ze przeciez s± ok i tylko "my" pope³niamy b³±d.

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-02, 16:37   #143
MdM
in love with life

Cytat:
faktycznie, bo przekroczenie o 1km/h na godzine to wielki b³±d , chociaz jakby chcial to moze i dopatrzy³by sie przekroczenia o 0,5km/h

ja uwa¿am ze to zwyk³e czepianie sie i tyle. Jesli ktos uczy sie tylko na jazdach i nie ma mozliwosci jezdzenia poza kursem, to bardzo ciezko nauczyc sie jezdzic tak perfekcyjnie jak wymagaj±.

Nie bede sie jednak wyk³óca³a o tych nieszczêsnych egzaminatorów, ani wciska³a na sile komus zdania ze egzaminatorzy s± tacy okropni a ktos inny bedzie mi gadal ze przeciez s± ok i tylko "my" pope³niamy b³±d.
No sluchaj, nastawienie mozna miec rozne, ale ja zdawalam w Warszawie - ponoc miescie w ktorym zdanie za pierwszym razem nie jest w ogole mozliwe - a nie tylko mnie sie udalo, lecz kilkorgu moich znajomych takze. Moim zdaniem osoby ze stalowymi nerwami szybciej zdaja, bo to glownie stres jest przeciwnikiem, a nie egzaminator.
Stary 2009-09-02, 16:43   #144
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
No sluchaj, nastawienie mozna miec rozne, ale ja zdawalam w Warszawie - ponoc miescie w ktorym zdanie za pierwszym razem nie jest w ogole mozliwe - a nie tylko mnie sie udalo, lecz kilkorgu moich znajomych takze.
to gratuluje

Cytat:
Moim zdaniem osoby ze stalowymi nerwami szybciej zdaja, bo to glownie stres jest przeciwnikiem, a nie egzaminator.
owszem stres dziala negatywnie, ale egzaminator potrafi wlasnie w ten stres wprowadzic, zwlaszcza jak na pocz±tku juz zaczyna g³upie komentarze w stylu "pierwszy raz siedzisz dziecko za kierownic±?" "na kursie nie bylas?" itp

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-02, 16:48   #145
MdM
in love with life

Cytat:
owszem stres dziala negatywnie, ale egzaminator potrafi wlasnie w ten stres wprowadzic, zwlaszcza jak na pocz±tku juz zaczyna g³upie komentarze w stylu "pierwszy raz siedzisz dziecko za kierownic±?" "na kursie nie bylas?" itp
Jesli egzaminator rzuca takie komentarze to bym sie poskarzyla na niego. On ma zamknac dziob i mowic ci czy w prawo czy w lewo a nie komentowac. Najwyzej jak zrobisz niewybaczalny blad to moze ci powiedziec, ze nie zdalas. Poczytaj sobie przepisy dot. zdawania egzaminu, jest tam wyraznie napisane, ze egzaminator nie powinien rozmawiac z kierujacym o tym, co nie jest bezposrednio zwiazane z tym dokad masz jechac.
Stary 2009-09-02, 16:56   #146
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli egzaminator rzuca takie komentarze to bym sie poskarzyla na niego. Ona ma zamknac dziob i mowic ci czy w prawo czy w lewo a nie komentowac.

na pewno po zwróceniu uwagi egzaminatorowi ze ma zostawiæ komentarze dla siebie kursantka zda

Cytat:
Poczytaj sobie przepisy dot. zdawania egzaminu, jest tam wyraznie napisane, ze egzaminator nie powinien rozmawiac z kierujacym o tym, co nie jest bezposrednio zwiazane z tym dokad masz jechac.
nie musze tego czytaæ, wiem jak POWINNIEN sie zachowac, ale wiem tez jak to wygl±da w realu, bo przepisy s± przepisami, a to co sie dzieje to druga strona medalu.

sama widzialam na w³asne oczy kiedys sytuacje na placu ze dziewczyna robi³a ³uk i robi³a go ok, egzaminator nagle sci±ga czapke, rzuca o ziemie i wyzywa niecenzuralnymi s³owami, ona wiec sie zatrzymuje bo to byl jej egzaminator, myslac ze najechala na linie, czy zrobila cokolwiek innego z³ego patrz±c na jego nerwow± reakcje.
Okazalo sie ze on chcial j± "sprawdzic" czy sie zatrzymie i tu byl jej b³ad. Miala prawo do drugiej próby, ale juz jej w nerwach nie wyszlo i koniec egzaminu byl.
Owszem to byl jej blad, bo potr±cila s³upek czy cos tam, nie pamietam dokladnie juz, ale zachowanie egzaminatora nie bylo moim zdaniem normalne

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-02, 17:46   #147
MdM
in love with life

Cytat:
na pewno po zwróceniu uwagi egzaminatorowi ze ma zostawiæ komentarze dla siebie kursantka zda
Chodzilo mi o poskarzenie sie w WORDzie na niego a nie jemu

Cytat:
nie musze tego czytaæ, wiem jak POWINNIEN sie zachowac, ale wiem tez jak to wygl±da w realu, bo przepisy s± przepisami, a to co sie dzieje to druga strona medalu.

sama widzialam na w³asne oczy kiedys sytuacje na placu ze dziewczyna robi³a ³uk i robi³a go ok, egzaminator nagle sci±ga czapke, rzuca o ziemie i wyzywa niecenzuralnymi s³owami, ona wiec sie zatrzymuje bo to byl jej egzaminator, myslac ze najechala na linie, czy zrobila cokolwiek innego z³ego patrz±c na jego nerwow± reakcje.
Okazalo sie ze on chcial j± "sprawdzic" czy sie zatrzymie i tu byl jej b³ad. Miala prawo do drugiej próby, ale juz jej w nerwach nie wyszlo i koniec egzaminu byl.
Owszem to byl jej blad, bo potr±cila s³upek czy cos tam, nie pamietam dokladnie juz, ale zachowanie egzaminatora nie bylo moim zdaniem normalne
No wiadomo, ze sa milsi egzaminatorzy i niemili, ale jesli ktos zdaje, zdaje i zdac nie moze to nie uwierze, ze kilka razy ciagle trafial na zlego egzaminatora.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-02, 17:51   #148
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

No wiadomo, ze sa milsi egzaminatorzy i niemili, ale jesli ktos zdaje, zdaje i zdac nie moze to nie uwierze, ze kilka razy ciagle trafial na zlego egzaminatora.
tu sie zgodze, jak ktos zdawa³ 10 czy 15 razy to tez nie wierze ze zawsze trafil sie wredny egzaminator chyba ze mial juz mega pecha i trafial ci±gle na tego samego

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-02, 19:48   #149
Kenyaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 181

Cytat:
i co instruktor nie puscil cie na "prawdziwy" egzamin? Byc moze wyciaga tylko od ciebie kase! zreygnuj zapisz sie w innym osrodku na 2 godziny doszkalajace (tylko po to aby ktos obiektywnie ocenil twoje umiejetnosci ) i startuj na egzamin po 50 h juz musi byc dobrze

MdM No wiadomo, ze sa milsi egzaminatorzy i niemili, ale jesli ktos zdaje, zdaje i zdac nie moze to nie uwierze, ze kilka razy ciagle trafial na zlego egzaminatora.

Sluchaj nie rozumiem Twojego nastawienia. Zdalas za pierwszym razem - w porzadku. Ja tez i niewiem czym tu sie szczycic zwlaszcza przed dziewczynami ktorym sie to niestety nie udalo pare razy. To jest watek z tego co rozumiem dla REKORDZISTEK wiec sa to osby ktore juz prae razy nie zdaly i WIERZE ze czesciowo wlasnie przez egzaminatorow. Ja nie moge zlego slowa powiedziec o moim egzaminatorze bo byl to za***isty facet. Ale nie wszyscy maja takie szczescie. Skoro denerwuje Cie to ze dziewczyny narzekaja na swoich wrednych egzaminatorow to NARA nie musisz przeciez tego czytac ZWLASZCZA ze watek Cie nie dotyczy bo do rekordzistek nie nalezysz i nie potrzebnie tylko psujesz laska humory. Ja tez slyszalam wiele (prawidzwych) histori o tym jacy egzaminatorzy potrafia byc i wierze. Wiem ze watek nie dotyczy rowniez mnie ale zerknelam tu z ciekawosci i w przeciwienstwie do Ciebie nikogo tu nie krytykuje. Jesli chcesz meczyc wszystkich swoim uwielbieniem do egzaminatorow to moze na innym watku. To samo tyczy sie wszystkich innych osob ktore twierdza ze WSZYSTKIE osoby ktore oblaly oblaly tylko i wylacznie z wlasnej winy. Jasne ze moze jakby nie popelnily tego bledu to by zdaly, ale jak nie ten to inny, egzaminator jesli chce to z pewnoscia cos znajdzie. Nie wierze ze ty na swoim egzaminie nie zapomnialas o zadnej blachostce chociazby raz wlaczyc kierunkowskaz badz przekroczylas predkosc o te nieszczesne 1km.. a skoro nie i jestes taka perfekcjonistka to moze zapisz sie na instruktora i byc moze twoi kursanci beda rownie dobrzy jak ty!

Edytowane przez Kenyaa
Czas edycji: 2009-09-02 o 20:02
Kenyaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-02, 20:10   #150
MdM
in love with life

Cytat:
Napisane przez Kenyaa Poka¿ wiadomo¶æ
i co instruktor nie puscil cie na "prawdziwy" egzamin? Byc moze wyciaga tylko od ciebie kase! zreygnuj zapisz sie w innym osrodku na 2 godziny doszkalajace (tylko po to aby ktos obiektywnie ocenil twoje umiejetnosci ) i startuj na egzamin po 50 h juz musi byc dobrze

MdM No wiadomo, ze sa milsi egzaminatorzy i niemili, ale jesli ktos zdaje, zdaje i zdac nie moze to nie uwierze, ze kilka razy ciagle trafial na zlego egzaminatora.

Sluchaj nie rozumiem Twojego nastawienia. Zdalas za pierwszym razem - w porzadku. Ja tez i niewiem czym tu sie szczycic zwlaszcza przed dziewczynami ktorym sie to niestety nie udalo pare razy. To jest watek z tego co rozumiem dla REKORDZISTEK wiec sa to osby ktore juz prae razy nie zdaly i WIERZE ze czesciowo wlasnie przez egzaminatorow. Ja nie moge zlego slowa powiedziec o moim egzaminatorze bo byl to za***isty facet. Ale nie wszyscy maja takie szczescie. Skoro denerwuje Cie to ze dziewczyny narzekaja na swoich wrednych egzaminatorow to NARA nie musisz przeciez tego czytac ZWLASZCZA ze watek Cie nie dotyczy bo do rekordzistek nie nalezysz i nie potrzebnie tylko psujesz laska humory. Ja tez slyszalam wiele (prawidzwych) histori o tym jacy egzaminatorzy potrafia byc i wierze. Wiem ze watek nie dotyczy rowniez mnie ale zerknelam tu z ciekawosci i w przeciwienstwie do Ciebie nikogo tu nie krytykuje. Jesli chcesz meczyc wszystkich swoim uwielbieniem do egzaminatorow to moze na innym watku. To samo tyczy sie wszystkich innych osob ktore twierdza ze WSZYSTKIE osoby ktore oblaly oblaly tylko i wylacznie z wlasnej winy. Jasne ze moze jakby nie popelnily tego bledu to by zdaly, ale jak nie ten to inny, egzaminator jesli chce to z pewnoscia cos znajdzie. Nie wierze ze ty na swoim egzaminie nie zapomnialas o zadnej blachostce chociazby raz wlaczyc kierunkowskaz badz przekroczylas predkosc o te nieszczesne 1km.. a skoro nie i jestes taka perfekcjonistka to moze zapisz sie na instruktora i byc moze twoi kursanci beda rownie dobrzy jak ty!
Jaki bulwers

Moja dyskusja zostala zakonczona, wiec Twoj koment na ten temat jest tu zwyczajnie zbedny. Jak masz problem to napisz na priv, a nie wywalasz smieci publicznie.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.