![]() |
#121 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
Dot.: Rekordowa ilo¶æ podej¶æ do egzaminu na prawko? ;)
jak to co? mysla³am, wierzy³am, by³am prawie przekonana, ¿e zdanie zalezy tylko i wy³acznie od moich umiejetnosci....a tu co? po kilka ³adnych razy podejscie, bo egzaminatorzy specjalnie nie przepuszczaj±... i to nie Wasza wina, ale tych Waszych opowiesci...prawdziwych przypuszczam ;(
no to kto jest w koncu rekordzist±???
"Je¶li przebywasz ci±gle z tymi samymi lud¼mi, to staj± siê oni w koñcu czê¶ci± twojego ¿ycia. A skoro s± ju¿ czê¶ci± twojego ¿ycia to chc± je zmieniaæ, bo ludziom wydaje siê, ¿e wiedz± jak powinno wygl±daæ twoje ¿ycie, nikt jednak nie wie jak powinien prze¿yæ w³asne.." Paulo Coelho |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
za 32 razem?! ;o mam nadziejê, ¿e mnie nie czeka taki los.. choæ podziwiam tego cz³owieka za to, ¿e siê nie podda³
![]()
![]() |
#123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 671
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 057
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 190
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 195
|
Ja zda³am za 5 razem, chocia¿ nieraz w±tpi³am w to ca³e prawko, ale sie uda³o, pomimo kilku b³êdów.
Raz wymusi³am pierwszeñstwo, drugi raz przejecha³am na zielonej strza³ce, egzamintor powiedzia³,¿e tylko sie przytrzyma³am, zamiast siê zatrzymaæ, trzeci raz zbyt ma³a odleg³o¶æ od rowerzysty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 166
|
Ja mam wyje¿dzonych 50 godzin ponad i dwa oblane egzaminy wewnêtrzne :| kto¶ wyje¿dzi³ wiêcej godzin ode mnie ?
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapisywa³a¶ siê na pañstwowy? to, ¿e obla³a¶ wewnêtrzny nie znaczy, ¿e pañstwowy tak¿e oblejesz, na Twoim miejscu na pewno bym posz³a i zarezerwowa³a termin. Nie chcesz, nie czujesz siê przygotowana, czy Twój OSK robi problemy? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 368
|
Ja nawet nie mia³am egzaminu wewnêtrznego, tyle co testy musia³am zaliczyæ. I pewnie nie chc± daæ ci za¶wiadczenia o ukoñczeniu kursu?
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Gathe, jak Ci nie chc± daæ za¶wiadczenia, to go za¿±daj - jedna z wiza¿anek pyta³a swojego instruktora jak to jest z oblaniem wewnêtrznego egzaminu i czy osk mo¿e nie wydaæ papierka o ukoñczeniu kursu, na co instruktor odpowiedzia³, ¿e osk nie ma takiego prawa.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny naprawde denerwuja mnie te opowiadania, ze nie zdalam bo egzaminator byl palantem, ze mu sie nie spodobalam, albo mnie nie lubi albo sie na mnie uwzial... prosze was... Jesli oblalyscie to jest tylko i wylacznie wasza wina! Stres robi swoje, ale szukac glupka na ktorego mozna zwalic wine to kazdy potrafi...
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() omg...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 565
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
Obla³am ju¿ 4 raz, wiêc prawdopodobnie jestem jedn± z rekordzistek. I egzaminatorów nie oskar¿am- za 1 i 4 razem to by³a moja i tylko moja wy³±cznie wina. Chc±c byæ perfekcyjna i wjechaæ równo w kopertê, najecha³am na liniê. Za 2 razem bym siê k³óci³a, bo egzaminator w³a¶ciwie nie powiedzia³ mi co zrobi³am ¼le- to by³o równie¿ na ³uku. Za¶ na 3 po godzinie jazdy po zat³oczonych ulicach Tarnowa, po zaliczeniu wszystkich zadañ, prawie wjecha³am w zakaz wjazdu ukryty w li¶ciach. Prawie bo przy wje¼dzie na tê "zakazan±" ulicê zatrzyma³am siê, aby zawróciæ, ale egzaminator powiedzia³, ¿e to za pó¼no. To te¿ oczywi¶cie moja wina, ale egzamin mia³ ponoæ trwaæ 25 minut....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 190
|
wiadomo ze nie wszyscy, ale tez nie mozna w 90% zwalac winy na egzaminatorow.
![]() |
#137 | ||
in love with life
Wiadomo¶ci: 25 245
|
Cytat:
A chciec zdac musisz ty, nie egzaminator. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
pyta³am siê, ale spojrza³ tylko na mnie znacz±cym wzrokiem i powiedzia³: nieprawid³owe wykonanie manewru,. I tyle, kaza³ mi poza tym wyj¶æ i samej zobaczyæ- niestety ja nic takiego nie zobaczy³am. K³óciæ siê z nimj nie chcia³am, zreszt± by³am tak zrozpaczona, ¿e nie mog³am s³owa wydusiæ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam historie z ostatnich miesiecy ze dziewczyna przyjechala do osrodka i s³yszy ze nie zdala bo 2 razy przekroczy³a prêdkosc o 1km ![]() jasne ze nie wszyscy tacy egzaminatorzy s±.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 | ||
in love with life
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
wyobrazilam sobie jak go pochlapala tym olejem
![]()
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja uwa¿am ze to zwyk³e czepianie sie i tyle. Jesli ktos uczy sie tylko na jazdach i nie ma mozliwosci jezdzenia poza kursem, to bardzo ciezko nauczyc sie jezdzic tak perfekcyjnie jak wymagaj±. Nie bede sie jednak wyk³óca³a o tych nieszczêsnych egzaminatorów, ani wciska³a na sile komus zdania ze egzaminatorzy s± tacy okropni a ktos inny bedzie mi gadal ze przeciez s± ok i tylko "my" pope³niamy b³±d.
![]() |
![]() |
#143 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem stres dziala negatywnie, ale egzaminator potrafi wlasnie w ten stres wprowadzic, zwlaszcza jak na pocz±tku juz zaczyna g³upie komentarze w stylu "pierwszy raz siedzisz dziecko za kierownic±?" "na kursie nie bylas?" itp
![]() |
![]() |
#145 |
in love with life
|
Jesli egzaminator rzuca takie komentarze to bym sie poskarzyla na niego. On ma zamknac dziob i mowic ci czy w prawo czy w lewo a nie komentowac. Najwyzej jak zrobisz niewybaczalny blad to moze ci powiedziec, ze nie zdalas. Poczytaj sobie przepisy dot. zdawania egzaminu, jest tam wyraznie napisane, ze egzaminator nie powinien rozmawiac z kierujacym o tym, co nie jest bezposrednio zwiazane z tym dokad masz jechac.
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno po zwróceniu uwagi egzaminatorowi ze ma zostawiæ komentarze dla siebie kursantka zda ![]() Cytat:
sama widzialam na w³asne oczy kiedys sytuacje na placu ze dziewczyna robi³a ³uk i robi³a go ok, egzaminator nagle sci±ga czapke, rzuca o ziemie i wyzywa niecenzuralnymi s³owami, ona wiec sie zatrzymuje bo to byl jej egzaminator, myslac ze najechala na linie, czy zrobila cokolwiek innego z³ego patrz±c na jego nerwow± reakcje. Okazalo sie ze on chcial j± "sprawdzic" ![]() Owszem to byl jej blad, bo potr±cila s³upek czy cos tam, nie pamietam dokladnie juz, ale zachowanie egzaminatora nie bylo moim zdaniem normalne ![]()
![]() |
![]() |
#147 | ||
in love with life
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 181
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MdM No wiadomo, ze sa milsi egzaminatorzy i niemili, ale jesli ktos zdaje, zdaje i zdac nie moze to nie uwierze, ze kilka razy ciagle trafial na zlego egzaminatora. Sluchaj nie rozumiem Twojego nastawienia. Zdalas za pierwszym razem - w porzadku. Ja tez i niewiem czym tu sie szczycic zwlaszcza przed dziewczynami ktorym sie to niestety nie udalo pare razy. To jest watek z tego co rozumiem dla REKORDZISTEK wiec sa to osby ktore juz prae razy nie zdaly i WIERZE ze czesciowo wlasnie przez egzaminatorow. Ja nie moge zlego slowa powiedziec o moim egzaminatorze bo byl to za***isty facet. Ale nie wszyscy maja takie szczescie. Skoro denerwuje Cie to ze dziewczyny narzekaja na swoich wrednych egzaminatorow to NARA nie musisz przeciez tego czytac ZWLASZCZA ze watek Cie nie dotyczy bo do rekordzistek nie nalezysz i nie potrzebnie tylko psujesz laska humory. Ja tez slyszalam wiele (prawidzwych) histori o tym jacy egzaminatorzy potrafia byc i wierze. Wiem ze watek nie dotyczy rowniez mnie ale zerknelam tu z ciekawosci i w przeciwienstwie do Ciebie nikogo tu nie krytykuje. Jesli chcesz meczyc wszystkich swoim uwielbieniem do egzaminatorow to moze na innym watku. To samo tyczy sie wszystkich innych osob ktore twierdza ze WSZYSTKIE osoby ktore oblaly oblaly tylko i wylacznie z wlasnej winy. Jasne ze moze jakby nie popelnily tego bledu to by zdaly, ale jak nie ten to inny, egzaminator jesli chce to z pewnoscia cos znajdzie. Nie wierze ze ty na swoim egzaminie nie zapomnialas o zadnej blachostce chociazby raz wlaczyc kierunkowskaz badz przekroczylas predkosc o te nieszczesne 1km.. a skoro nie i jestes taka perfekcjonistka to moze zapisz sie na instruktora i byc moze twoi kursanci beda rownie dobrzy jak ty! Edytowane przez Kenyaa Czas edycji: 2009-09-02 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() Moja dyskusja zostala zakonczona, wiec Twoj koment na ten temat jest tu zwyczajnie zbedny. Jak masz problem to napisz na priv, a nie wywalasz smieci publicznie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.