Wielbicielki Piękna część 2. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-18, 23:27   #121
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.

Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość
nie wiem czy dalej sie 'kolezankuje' z ta zdzira czy
po prostu ona go wciąz męczy ;( a prosiłam zeby
zakonczyl ta znajomosc dla dobra naszego związku..
sms w zasadzie zwykly bo 'po 23 mialem juz wyciszony
telefon blablabla' czyli pewnie dzwonila szmata

normalnie nie moge sie opanowac...
zwykły sms??? może przesadzam, ale po co jej się tłumaczy
Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Zyskowa duża rozpiętość urodowa ideałów Szkoda, że nie można sobie wybrać "o chce wyglądać jak ta pani"
właśnie wiem, bo nie wiem czgo chcę
lepsze by było chcę mieć nos jak ta, usta jak ta, figurę jak ta, a włosy jak tamta
Cytat:
jak go podejsc zeby sie dowiedziec prawdy?
skasowalam dzisiaj jej nr z jego tel i tego smsa..
za to zapisalam sobie w swoim telefonie jej nr
A ja bym zapisała pod nazwą, pod którą ma jej numer swój. I przekonałabym się czy pierwszy do niej pisze i jak tak to co...
Stary 2009-04-18, 23:30   #122
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
A ja bym zapisała pod nazwą, pod którą ma jej numer swój. I przekonałabym się czy pierwszy do niej pisze i jak tak to co...
o! na to nie wpadłam! fantastyczny pomysł!
tylko co by sie wyswietlalo kiedy ja bym
do niego dzwonila albo cos?
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 23:31   #123
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Nawet nie zauważyłam, że się "zadomowiłam" na wizażu
Stary 2009-04-18, 23:31   #124
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
zwykły sms??? może przesadzam, ale po co jej się tłumaczy

dobre dobre..patrz..a nie pomyslalam o tym

a skoro juz taki delikatny temat jest poruszany..wybaczylybysci e zdrade?
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 23:32   #125
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
bo my wielbicielki piękna jesteśmy genialne
Stary 2009-04-18, 23:33   #126
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Może ex przyznał się do zdrady bo mu nie zależało albo chciał być uczciwy ale zobaczył, że kiepsko dla niego wyszło przyznanie się i nie chce tego powtórzyć. Może być też tak, ze nie zdradza, tylko to jest "niewinna" znajomość, która później się kończy różnie :/ Kiedyś myślałam że przyjaźń między facetem i kobietą jest możliwa- niestety życie pokazało, że raczej nie, ja pozwalałam nawet żeby mój TŻ kolegował się z taką panienką (jego była z młodości) ale jak kiedyś zadzwoniłam do niego po kłótni w nocy i on powiedział że jest u kumpla a później dopiero się przyznał że był u niej to jednak nie mogłam pozwolić żeby to trwało bo było to podejrzane. Na szczęście nie rozpaczał że musiał urwać kontakt więc chyba nic złego nie było ale lepiej chuchnąć czasem na zimne

Agnesta wyświetli się jak będziesz dzwonić tą nazwe pod którym się zapisałaś czyli jej. Ja proponuje kupić pre-paida i pod nowy nr zapisać jako ją. Wtedy nie ma ryzyka z Twoim numerem że przez przypadek pozna

Mnie się wydaje że bym nie wybaczyła zdrady. Sama bym nie zdradziła więc nie ztolerowałabym tego u drugiej strony

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-04-18 o 23:37
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 23:33   #127
nadya landia
Raczkowanie

hey
zaledwie dwa dni mnie nie było, a tu już II część
sporo miałam do nadrabiania . . . ale już jestem na bieżąco )

co włosków i farbowania, ja mam powiedzmy brąz na głowie, ostatnio farbowałam jakoś w styczniu chyba, także mam mega odrosty, ale z tego co mi się wydaje nie rzucają się w oczy
farbować zamierzam dopiero po lecie, bo teraz to się nie opłaca, słonko świeci więc i tak spłowieją . . .

dziewczyny, po tym spacerze co wspominałam (mega długi 22 km), ostatni raz.! nigdy więcej.! jakoś w 2/3 drogi miałam kryzys i mówiłam do koleżanki (która później do mnie doszła, więc mniej przeszła) że tu zostaje, usiądę na ziemi i nie wstaje, czekam aż ktoś po mnie przyjedzie . . . masakra, ale za to poszłyśmy sobie później na pizze i na drinka na to już miałam siły heh
a dziś(tzn wczoraj) od 3 na nogach, praktycznie dwie godz spałam . . .
nogi ogólnie mnie bolą, ale stopy zwłaszcza pięty dają się we znaki :P

Nice Sprite cóż za zmiana bardzo ładnie

żem się rozpisała to chyba mój najdłuższy post hahah

~imitacja damy~

{...} tu się mieści masa treści
nadya landia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 23:33   #128
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
mysle ze mojemu obecnemu tż'towi tak.. dlatego
tak wierce ten temat zeby w koncu sie przyznal
dałabym mu spokoj.. bo nie zylabym w domyslach
niby sie przyznaje mowiac ze nic nie doszlo! ale ja
i tak mam swoje w głowie wiec tak zle i tak nie dobrze

az chcialabym do niej zadzwonic i zapytac co robi,
gdzie jest itd.. podac sie za jakas kolezanke.. tylko
kuurde nie mam nic na koncie

Edytowane przez Agnesta
Czas edycji: 2009-04-18 o 23:36
Stary 2009-04-18, 23:35   #129
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
tylko co by sie wyswietlalo kiedy ja bym
do niego dzwonila albo cos?
Przy podwójnym zapisaniu raczej nic. Zapisałbyś drugi raz swój numer pod inną nazwą i pomyślał, że mu się wykasował numer+wykasowanie lub podwójne zapisanie lkilkiu num erów. Zapisałby Twój numer i nadal by mu nie wyświetlało i kilku innych numerów znajomych też nie to by pomyślał, że ma coś z telefonem nie tak
Cytat:
dobre dobre..patrz..a nie pomyslalam o tym
Zależy co masz na myśli mówiąc zdrada?
Stary 2009-04-18, 23:37   #130
Agnesta
Zadomowienie

Cytat:
Przy podwójnym zapisaniu raczej nic. Zapisałbyś drugi raz swój numer pod inną nazwą i pomyślał, że mu się wykasował numer+wykasowanie lub podwójne zapisanie lkilkiu num erów. Zapisałby Twój numer i nadal by mu nie wyświetlało i kilku innych numerów znajomych też nie to by pomyślał, że ma coś z telefonem nie tak:p
yy.. namieszalas i nie wiem o co chodzi
Stary 2009-04-18, 23:38   #131
Renatka89
Zakorzenienie

ojej, Piękności, ale zapisałyście
Ode mnie właśnie poszedł TŻ, spedziliśmy razem świetne popołudnie

Agnesta jak będziesz chaiała ktoregokolwiek z nich udusić to Ci pomogę! Wrrr, jak tak można.
Nawet jeżeli to tylko zwykła koleżanka, to nie ma prawa utrzymywać z nią ŻADNEGO kontaktu po zeszłorocznych wakacjach!
Ja bym na Twoim miejscu już tego nie wytrzymała, wykopała go ze swojego życia, i z obojgiem zrobiła porządek! jej chłopaczek też powinien się dowiedzieć, że pisze z twoim facetem.
Jeżeli ona pozwala sobie mieszać w Twoim związku, to Ty również się nie krępuj, ja bym zdobyła namiary do jej faceta i pokazała głupiej gdzie jej miejsce!
Wrrr, wiem,że mnie poniosło, ale nienawidzę jak ktos się tak zachowuje,no nienawidzę jak nie wiem co innego.
Wybacz, ale dla mnie są siebie warci.

a zyskowa dobrze Ci radzi, zamiast kasowac jej nr, to zapisz go pod swoją nazwa, wtedy gdyby pisał do niej jako 1 Ty bys to otrzymała.

Agnesta trzymaj się i się nie daj!

zdenerwowałam sie, aż zapomniałam co miałam napisać
Przeczytałam wszystko co stracilam, śloiczne zdjęcia, choc ja prosze o wiecej czarnulek! :P

zdrady,kłamstwa nie potrafiłabym wybaczyc.
Kocham mojego TŻta, niedługo będziemy razem 3 lata, alegdyby mnie zdradził lub okłamał nawet ani sekundy bym się nie zastanawiała, zostawiłabym go momentalnie, nawet bym nie żałowała, bo niby czego. Nie potrafiłabym z nim dalej życ po takim czymś.

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-04-18 o 23:42 Powód: dopisek
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 23:40   #132
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

Zależy co masz na myśli mówiąc zdrada?
dobre pytanie..bo ja mialam taka sytuacje..nie bylo pocalunkow,ani sexu ale tz umawial sie potajemnie z inna laska,byla mowa nawet o milosci z jego strony do niej i jeszcze klamanie ze tak nie bylo
Stary 2009-04-18, 23:44   #133
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Cytat:
dziewczynki moglybyscie mi polecic jakas dobra prostownice?bo moja ma juz 3 lata i czas ja wymienic na nowa..dobrze prostuje ale chcialabym taka hmm moze z jonizacja albo jakimis innymi bajerami
a to mam coś specjalnie dla ciebie ... pierwsze miejsce wśród prostownic na wizażu ... jonizacja, regulacja temperatury od (nie pamietam ilu :P) do 200stopni, wyświetlacz LCD :P hehe.... ale naprawde jest swietna wydatek na lala ! moja mam juz z pół roku i mimo ze włosy moje nie sa w super stanie dzieki niej wygladaja naprawde dobrze .. pieknie sie błyszcza, sa idealnie proste (kiedy chce zeby były super roste biore temp. na max, codziennie ok 150 )... mysle ze zaprzyjaźnicie sie z nia ( napewno!!) jest też wersja dla farbowanych włosów (zamiast zielonych listewek ma czerwone a co ja jeszcze rozni- nie wiem :P... ale naprawde goraco polecam (ps. szybko sie nagrzewa, kwestia sekund)

oprocz tego witam nowe koleżanki
czekam na zdjecia zakupków Airish
Świetnie, że Messinka wybiera sie na grilla pewnie bedzie taka kochana ze pokaze nam sie w zestawiku
Zyskowa- jak zykle swietny avek
zupełnie jak Martysia.... mi sie jakos nie podoba połaczenie brazowe włosy + blond pasemka .. jakos to MOIM zdaniem sztucznie wyglada i nie odpowiada mi ...a co do tego, ze brazy rudzieja .. o musze ci z przykroscia powiedziec ze czekolady (tzn. farby o kolorze czekolady) jak sie zmywaja to zostawiaja poświate ruda ( aktuanie mam taka) dlatego lepiej zamiast czekolady wybrac ciemny braz... ale niestety bardziej podobaja mi sie czekolady ...
i jeszcze do kici moim zdaniem material bluzki jest kiepski ... ale juz ci ja dziewczyny odradzily
Agnestia ja bardzo nie ubie takich sytuacji... ja na twoim miejscu ym go zostawiła ... nie chciało by mi sie bawić w takie głupie akcjie...moze kup sobie jakis tani starter i włóż do telefonu na troche - moze masz jakis dodatkowy telefon ? i zapisz u TŻ w miejsce tej dziewczyny....
co do zdrady- ja nie wybacze...
nadya landia gratuluje spacerku.. ja tez własnie od stycznia nie farbowałam i ez mam straszne odrosty które dobrze widac :P ale nie mam kasy na fryzjera ;/
a i jeszcze Nice gratuluje metamorfozy

to sie rozpisałam .. ale szybko skrobiecie .. nie moge nadrobic ;p chociaz troszke tylko mnie nie było ;p

zapomniałam wkleić prostownicy :P :
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23406

Edytowane przez YeM
Czas edycji: 2009-04-18 o 23:46
YeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 23:46   #134
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Cytat:
Plan zyskowej jest dobry ma tylko jedną małą wadę- TŻ może skojarzyć Twój numer Chodziło jej o to że jak ma się zapisany jeden numer pod dwoma różnymi nazwami wtedy nazwa przy np dzwonieniu nie wyświetla się- tylko sam numer. A wtedy TŻ może skojarzyć Twój jak np będzie chciał wysłać do niej sms. Więc tak już mówiłam, może nowy nr kup pre paida

Cytat:
dobre pytanie..bo ja mialam taka sytuacje..nie bylo pocalunkow,ani sexu ale tz umawial sie potajemnie z inna laska,byla mowa nawet o milosci z jego strony do niej i jeszcze klamanie ze tak nie bylo
Hmm no sytuacja troszkę podobna do mojej. Tyle że mój TŻ rzucił swoją dziewczynę dla mnie. Później zaczął się chłopaczyna motać że może jednak zrobił źle, dowiedziałam sie, że jej nadal pisze, że ją kocha itp. Wściekłam się zostawiłam go, nie próbował nic tłumaczyć tylko po prostu poszedł... Powiedziałam mu tylko oddając mu łańcuszek od niego "wiesz, że ukrywanie prawdy też jest formą kłamstwa? a ja kłastwa nie nawidzę" i to wszystko, było dla nas obydwojgu jasne co i jak. Po tygodniu już zrozumiał swój błąd- troszkę go przetrzymałam i wróciliśmy do siebie, a więc mu wybaczyłam. Tyle, że ja też byłam wtedy po rozstaniu długoletniego związku i domyślałam się co mógł czuć, dla mnie kluczową rolę w wybaczaniu odgrywa to czy rozumiem dlaczego dana osoba tak postąpiła. Rozumiem- jestem w stanie wybaczyć, nie zrozumiem- niestety nie. A kwestia którą Ty opisujesz Sylvi już nie jest nie do końca wygasłym uczuciem do byłego partnera tylko chęcią poznania nowego mimo iż ma się swojego. Nie rozumiem- nie wybaczam.

Kłamał, że tak nie było? Chciał uniknąć konsekwencji. Czyli wychodzi na to, że to spotykanie się miało być tylko formą zabawy, odskocznią. Gdyby tak nie było przynałby się i poszedł pewnie w diabły.

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-04-18 o 23:57
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 23:46   #135
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Ach... To moje tłumaczenie... Wydaje mi się zawsze, że jak ja wiem o co chodzi to każdy wie. A więc po kolei:
wchodzisz w jego listę kontaktów chłopaka. On ma zapisany Twój numer, powiedzmy "Agnesta" zmieniasz tą nazwę na np. "Wojtek" + wpisujesz swój numer zamiast jej numeru. W ten sposób chłopak ma zapisany Twój numer 2 razy i na 99% jak będziesz do niego dzwonić wyświetli mu się tylko numer, bez nazwy. Dodatkowo zapisujesz numery kilku znajomych, do których pisze najczęściej po raz drugi pod jakąś inną nazwą. Znów wyświetla mu tylko numery. Więc jak zapisze Twój numer nie zwietrzy podstępu tylko pomyśli, że to awaria telefonu. Mam nadzieję, że teraz jaśniej

A może jednak wypróbuj ten sposób z drugim numerem
Stary 2009-04-18, 23:47   #136
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
mysle ze mojemu obecnemu tż'towi tak.. dlatego
tak wierce ten temat zeby w koncu sie przyznal
dałabym mu spokoj.. bo nie zylabym w domyslach
niby sie przyznaje mowiac ze nic nie doszlo! ale ja
i tak mam swoje w głowie wiec tak zle i tak nie dobrze

az chcialabym do niej zadzwonic i zapytac co robi,
gdzie jest itd.. podac sie za jakas kolezanke.. tylko
kuurde nie mam nic na koncie
hmm a moze tak.ja widze tu 2 wyjscia..
a) zadzwonic/napisac do niej esa z prosba o spotkanie tylko ty i ona,nikt nic nie wie i sie spytasz jak naprawde bylo ze twoj tŻ o niczym sie nie dowie(ta ode mnie tez nie chciala powiedziec ale ja przycisnelam do muru ze to wszystko w tajemnicy i sie wydalo)
b) usiasc z nim i powiedziec: sluchaj, mam dylemat ktory mnie trapi, wiem ze cos pomiedzy wami bylo, to bylo dosc dawno ale chce zebys byl ze mna szczry bo zwiazek polega wlasnie na szczerosci, chce to od ciebie uslyszec czy bylo cos miedzy wami wtedy, kocham cie i nie chce cie zostawic tylko chce znac prawde bo taka niewiedza boli, tym bardziej ze widze ze cos kombinujesz
Stary 2009-04-18, 23:48   #137
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Plan zyskowej jest dobry ma tylko jedną małą wadę- TŻ może skojarzyć Twój numer Chodziło jej o to że jak ma się zapisany jeden numer pod dwoma różnymi nazwami wtedy nazwa przy np dzwonieniu nie wyświetla się- tylko sam numer. A wtedy TŻ może skojarzyć Twój jak np będzie chciał wysłać do niej sms. Więc tak już mówiłam, może nowy nr kup pre paida
dlatego ja cos podobnego wymysliłam

a tak w ogole jak mam wiecej do nadrabiania to pisze sobie wasze nicki na kartce i pisze o czym mam napisac ;p bo bym nie pamietała a wielocytowac nie probowalam i nie chce tak duzo miejsca zajmowac
Stary 2009-04-18, 23:49   #138
Renatka89
Zakorzenienie

sylvi_86 ja chyba jakś brutalna jestem, bo nie spojrzałabym na tego faceta ani razu wiecej, ale najpirw się zemściła na obydwóch.
No ja nie potrafię takich rzeczy tolerować.. może to i źle, może przeginam, ale już tak mam.
Stary 2009-04-18, 23:50   #139
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YeM Pokaż wiadomość
a to mam coś specjalnie dla ciebie ... pierwsze miejsce wśród prostownic na wizażu ... jonizacja, regulacja temperatury od (nie pamietam ilu :P) do 200stopni, wyświetlacz LCD :P hehe.... ale naprawde jest swietna wydatek na lala ! moja mam juz z pół roku i mimo ze włosy moje nie sa w super stanie dzieki niej wygladaja naprawde dobrze .. pieknie sie błyszcza, sa idealnie proste (kiedy chce zeby były super roste biore temp. na max, codziennie ok 150 )... mysle ze zaprzyjaźnicie sie z nia ( napewno!!) jest też wersja dla farbowanych włosów (zamiast zielonych listewek ma czerwone a co ja jeszcze rozni- nie wiem :P... ale naprawde goraco polecam (ps. szybko sie nagrzewa, kwestia sekund)

zapomniałam wkleić prostownicy :P :
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23406
oo ..widze ze ma niezle opinie..trzeba kase zaczac zbierac:P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 23:52   #140
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Cytat:
hmm a moze tak.ja widze tu 2 wyjscia..
a) zadzwonic/napisac do niej esa z prosba o spotkanie tylko ty i ona,nikt nic nie wie i sie spytasz jak naprawde bylo ze twoj tŻ o niczym sie nie dowie(ta ode mnie tez nie chciala powiedziec ale ja przycisnelam do muru ze to wszystko w tajemnicy i sie wydalo)
b) usiasc z nim i powiedziec: sluchaj, mam dylemat ktory mnie trapi, wiem ze cos pomiedzy wami bylo, to bylo dosc dawno ale chce zebys byl ze mna szczry bo zwiazek polega wlasnie na szczerosci, chce to od ciebie uslyszec czy bylo cos miedzy wami wtedy, kocham cie i nie chce cie zostawic tylko chce znac prawde bo taka niewiedza boli, tym bardziej ze widze ze cos kombinujesz
moim zdaniem jak sie ich nie ''przylapie'' jak np. bedzie jej wysyłam sms czy cos to ani ona ani on sie nie przyznaja ... z tego co mowiła Agnestia tak wnioskuje ..

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
oo ..widze ze ma niezle opinie..trzeba kase zaczac zbierac:P
no ona naprawde cuda robi z włosami wiec polecam
Stary 2009-04-18, 23:53   #141
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
To jest chyba jeszcze gorsze, bo pocałunek, no cóż ładna laska się przystawiała facet nie wytrzymał i wyszło, być może jeszcze pod wpływem % % %, żałuje. Byłoby mi ciężko, ale może bym wybaczyła, ale mówienie innej, że się ją kocha jest jak najbardziej świadome i chyba nie dałabym rady wybaczyć
Cytat:
Zyskowa- jak zykle swietny avek
W końcu mnie ktoś pochwalił dziękuję
Stary 2009-04-18, 23:53   #142
Agnesta
Zadomowienie

ide spac bo sie tylko zadręczam.. moze
dramatyzuje ;/ juz sama nie wiem w co
mam wierzyc... miał mi napisac smsa
ciekawe czy juz spi czy czasem nie podszedl
na spacer z psem i z nia
Stary 2009-04-18, 23:55   #143
Airish88
Zakorzenienie

Ehhh ja tego w ogóle nie rozumiem :/ skoro ma Ciebie to po co mu jakieś koleżanki? nie toleruję w związkach żadnych pseudo przyjaciół :/ między mężczyzną a kobieta to po prostu nie jest możliwe ...

Faceci są okropni

Mi teraz tak bardzo smutno, że z moim to już koniec i że jestem sama

Zdjęcia zakupków postaram się wkleić jak tylko znajdę troszkę czasu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-18, 23:56   #144
YeM
Raczkowanie

GG do YeM

Cytat:
ide spac bo sie tylko zadręczam.. moze
dramatyzuje ;/ juz sama nie wiem w co
mam wierzyc... miał mi napisac smsa
ciekawe czy juz spi czy czasem nie podszedl
na spacer z psem i z nia
Śpij kochana

jak ja nie ubie takich osób:
http://nasza-klasa.pl/profile/20484496 ;/

Airish musimy sie jakos trzymac takie bez TŻa bo przeciez MUSI byc dobrze

Edytowane przez YeM
Czas edycji: 2009-04-18 o 23:59
Stary 2009-04-18, 23:58   #145
Airish88
Zakorzenienie

Cytat:
Śpij kochana

i ja tak samo ... :/
Stary 2009-04-18, 23:58   #146
Renatka89
Zakorzenienie

Agnesta śpij spokojnie

ja też zmykam spac, jutro chce wstać najpoźniej o 8, żeby miec dużo czasu dla siebie
Dobranoc
Stary 2009-04-18, 23:58   #147
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
sylvi_86 ja chyba jakś brutalna jestem, bo nie spojrzałabym na tego faceta ani razu wiecej, ale najpirw się zemściła na obydwóch.
No ja nie potrafię takich rzeczy tolerować.. może to i źle, może przeginam, ale już tak mam.
to nie jest brutalne..tylko ehh prawdziwe..wiesz ona mi pisala na gg jak to bylo wszsystkie jego slowa, ktorymi czestowal tez mnie tak samo ja nazywal jak mnie..bo ehh to trudna sprawa ta sytuacja byla..moze po krotce ja opisze..jestem z facetem 2 lata i nagle ni z tego ni z owego chce zerwac bo nic do mnie juz nie czuje,ze NIE MA NIKOGO ale juz nie chce ze mna byc, ja w ryk, blaganie, plaszczenie sie przed nim bo wielce zakochana, staralam sie o niego kolejne pol roku ale on nadal mowil ze nie wie czy chce byc ze mna, pytalam czy ma kogos to oczywiscie bylo ze nie..no i w koncu po tym pol roku zaczelo byc dobrze naprawde dobrze no i w koncu znow kochal bla bla bla..ale ja zaczelam byc baardzo nieufna..sprawdzalam komorke(znalazlam tam jej pol nagie zdjecia), maile, nasza-klase(tam tez pare rzeczy na niego znalazlam) az w koncu sie wkurzylam zdobylam jej numer gg i zaczelm wypisywac jak to naprawde bylo(to bylo jakies dobre 8 miesiecy po tamtym ich potajemnym spotykaniu choc nadal z nia pisal) a ona wszystkie wiadomosci od niego jak na tacy podala.wszystko od a do z i w miare jak czytalam to wszystko wpadlam w taka furie ze od razu doniego zadzwonilam ze nienawidze i sotawiam..ale glupiutka sylvi nie potrafi sie obrazic i odwrocic tylko jak glupia wyczytywalam ze on sobbie cos zrobi ze przeze mnie zyc nie moze itd itd no i glupia zadzwonilam po30 minutach od "rzucenia"jego..nie odbieral.przerazilm sie ze cos sobie zrobil..dzwonilam nawet do jego mamy..no i czas minal a ja powoli przebaczalam..co z tego ze nawet przebaczylam jak mnie teraz to nawet neci i zaczynam zalowac ze nie zakonczylo to sie wtedy kiedy on ze mna zrywal

jejku ale sie rozpisalam przepraszam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 00:06   #148
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Szanujesz siebie i tak powinno być
Tylko nie każdy umie powiedzieć ot tak "żegnaj" osobie, z którą łączy nas wiele

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ehhh ja tego w ogóle nie rozumiem :/ skoro ma Ciebie to po co mu jakieś koleżanki? nie toleruję w związkach żadnych pseudo przyjaciół :/ między mężczyzną a kobieta to po prostu nie jest możliwe ...

Faceci są okropni

Ale przynajmnie nie masz problemów z facetami. Będzie dobrze, zobaczysz
Cytat:
Ale o co chodzi? Śliczna dziewczyna:hahaha :
Cytat:
to nie jest brutalne..tylko ehh prawdziwe..wiesz ona mi pisala na gg jak to bylo wszsystkie jego slowa, ktorymi czestowal tez mnie tak samo ja nazywal jak mnie..bo ehh to trudna sprawa ta sytuacja byla..moze po krotce ja opisze..jestem z facetem 2 lata i nagle ni z tego ni z owego chce zerwac bo nic do mnie juz nie czuje,ze NIE MA NIKOGO ale juz nie chce ze mna byc, ja w ryk, blaganie, plaszczenie sie przed nim bo wielce zakochana, staralam sie o niego kolejne pol roku ale on nadal mowil ze nie wie czy chce byc ze mna, pytalam czy ma kogos to oczywiscie bylo ze nie..no i w koncu po tym pol roku zaczelo byc dobrze naprawde dobrze no i w koncu znow kochal bla bla bla..ale ja zaczelam byc baardzo nieufna..sprawdzalam komorke(znalazlam tam jej pol nagie zdjecia), maile, nasza-klase(tam tez pare rzeczy na niego znalazlam) az w koncu sie wkurzylam zdobylam jej numer gg i zaczelm wypisywac jak to naprawde bylo(to bylo jakies dobre 8 miesiecy po tamtym ich potajemnym spotykaniu choc nadal z nia pisal) a ona wszystkie wiadomosci od niego jak na tacy podala.wszystko od a do z i w miare jak czytalam to wszystko wpadlam w taka furie ze od razu doniego zadzwonilam ze nienawidze i sotawiam..ale glupiutka sylvi nie potrafi sie obrazic i odwrocic tylko jak glupia wyczytywalam ze on sobbie cos zrobi ze przeze mnie zyc nie moze itd itd no i glupia zadzwonilam po30 minutach od "rzucenia"jego..nie odbieral.przerazilm sie ze cos sobie zrobil..dzwonilam nawet do jego mamy..no i czas minal a ja powoli przebaczalam..co z tego ze nawet przebaczylam jak mnie teraz to nawet neci i zaczynam zalowac ze nie zakonczylo to sie wtedy kiedy on ze mna zrywal

jejku ale sie rozpisalam przepraszam
A jak to się w końcu skończyło? Nie jesteś z nim, prawda?
Stary 2009-04-19, 00:06   #149
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość

Faceci są okropni

Zakupki, zakupki Wklejajcie nie mogę chodzić ja to chcociaż sobie na Wasze popatrzę

Nie wiem na prawdę po co zakładają ludzi konta z nie swoimi zdjęciami. Dla mnie nie może być mowy o dowartościowywaniu bo przecież wszyscy komentują zdjęcia nie ich :/ Na prawdę ludzie są dla mnie jedną wielką zagadką
Stary 2009-04-19, 00:08   #150
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
A jak to się w końcu skończyło? Nie jesteś z nim, prawda?
jestem..nadal.jeszcze..eh h nie potrafie tego skonczyc tym bardziej ze teraz to by za mna w ogien skoczyl..tylko wiesz co...ja juz chyba za nim nie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości