![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lepsze by było chcę mieć nos jak ta, usta jak ta, figurę jak ta, a włosy jak tamta ![]() A ja bym zapisała pod nazwą, pod którą ma jej numer swój. I przekonałabym się czy pierwszy do niej pisze i jak tak to co...
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skoro juz taki delikatny temat jest poruszany..wybaczylybysci e zdrade? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Może ex przyznał się do zdrady bo mu nie zależało albo chciał być uczciwy ale zobaczył, że kiepsko dla niego wyszło przyznanie się i nie chce tego powtórzyć. Może być też tak, ze nie zdradza, tylko to jest "niewinna" znajomość, która później się kończy różnie :/ Kiedyś myślałam że przyjaźń między facetem i kobietą jest możliwa- niestety życie pokazało, że raczej nie, ja pozwalałam nawet żeby mój TŻ kolegował się z taką panienką (jego była z młodości) ale jak kiedyś zadzwoniłam do niego po kłótni w nocy i on powiedział że jest u kumpla a później dopiero się przyznał że był u niej to jednak nie mogłam pozwolić żeby to trwało bo było to podejrzane. Na szczęście nie rozpaczał że musiał urwać kontakt więc chyba nic złego nie było ale lepiej chuchnąć czasem na zimne
Agnesta wyświetli się jak będziesz dzwonić tą nazwe pod którym się zapisałaś czyli jej. Ja proponuje kupić pre-paida i pod nowy nr zapisać jako ją. Wtedy nie ma ryzyka z Twoim numerem że przez przypadek pozna ![]() Mnie się wydaje że bym nie wybaczyła zdrady. Sama bym nie zdradziła więc nie ztolerowałabym tego u drugiej strony
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-18 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
hey
![]() zaledwie dwa dni mnie nie było, a tu już II część ![]() sporo miałam do nadrabiania . . . ale już jestem na bieżąco ![]() co włosków i farbowania, ja mam powiedzmy brąz na głowie, ostatnio farbowałam jakoś w styczniu chyba, także mam mega odrosty, ale z tego co mi się wydaje nie rzucają się w oczy ![]() farbować zamierzam dopiero po lecie, bo teraz to się nie opłaca, słonko świeci więc i tak spłowieją . . . dziewczyny, po tym spacerze co wspominałam (mega długi 22 km), ostatni raz.! nigdy więcej.! jakoś w 2/3 drogi miałam kryzys i mówiłam do koleżanki (która później do mnie doszła, więc mniej przeszła) że tu zostaje, usiądę na ziemi i nie wstaje, czekam aż ktoś po mnie przyjedzie . . . masakra, ale za to poszłyśmy sobie później na pizze i na drinka ![]() ![]() a dziś(tzn wczoraj) od 3 na nogach, praktycznie dwie godz spałam . . . nogi ogólnie mnie bolą, ale stopy zwłaszcza pięty dają się we znaki :P Nice Sprite cóż za zmiana ![]() ![]() żem się rozpisała ![]()
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak wierce ten temat zeby w koncu sie przyznal dałabym mu spokoj.. bo nie zylabym w domyslach niby sie przyznaje mowiac ze nic nie doszlo! ale ja i tak mam swoje w głowie wiec tak zle i tak nie dobrze ![]() az chcialabym do niej zadzwonic i zapytac co robi, gdzie jest itd.. podac sie za jakas kolezanke.. tylko kuurde nie mam nic na koncie ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-18 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zależy co masz na myśli mówiąc zdrada?
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ode mnie właśnie poszedł TŻ, spedziliśmy razem świetne popołudnie ![]() Agnesta jak będziesz chaiała ktoregokolwiek z nich udusić to Ci pomogę! Wrrr, jak tak można. Nawet jeżeli to tylko zwykła koleżanka, to nie ma prawa utrzymywać z nią ŻADNEGO kontaktu po zeszłorocznych wakacjach! Ja bym na Twoim miejscu już tego nie wytrzymała, wykopała go ze swojego życia, i z obojgiem zrobiła porządek! jej chłopaczek też powinien się dowiedzieć, że pisze z twoim facetem. Jeżeli ona pozwala sobie mieszać w Twoim związku, to Ty również się nie krępuj, ja bym zdobyła namiary do jej faceta i pokazała głupiej gdzie jej miejsce! Wrrr, wiem,że mnie poniosło, ale nienawidzę jak ktos się tak zachowuje,no nienawidzę jak nie wiem co innego. Wybacz, ale dla mnie są siebie warci. a zyskowa dobrze Ci radzi, zamiast kasowac jej nr, to zapisz go pod swoją nazwa, wtedy gdyby pisał do niej jako 1 Ty bys to otrzymała. Agnesta trzymaj się i się nie daj! ![]() zdenerwowałam sie, aż zapomniałam co miałam napisać ![]() Przeczytałam wszystko co stracilam, śloiczne zdjęcia, choc ja prosze o wiecej czarnulek! :P zdrady,kłamstwa nie potrafiłabym wybaczyc. Kocham mojego TŻta, niedługo będziemy razem 3 lata, alegdyby mnie zdradził lub okłamał nawet ani sekundy bym się nie zastanawiała, zostawiłabym go momentalnie, nawet bym nie żałowała, bo niby czego. Nie potrafiłabym z nim dalej życ po takim czymś. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-18 o 23:42 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oprocz tego witam nowe koleżanki ![]() czekam na zdjecia zakupków Airish Świetnie, że Messinka wybiera sie na grilla ![]() ![]() ![]() Zyskowa- jak zykle swietny avek ![]() zupełnie jak Martysia.... mi sie jakos nie podoba połaczenie brazowe włosy + blond pasemka .. jakos to MOIM zdaniem sztucznie wyglada i nie odpowiada mi ...a co do tego, ze brazy rudzieja .. o musze ci z przykroscia powiedziec ze czekolady (tzn. farby o kolorze czekolady) jak sie zmywaja to zostawiaja poświate ruda ( aktuanie mam taka) dlatego lepiej zamiast czekolady wybrac ciemny braz... ale niestety bardziej podobaja mi sie czekolady ... i jeszcze do kici ![]() ![]() Agnestia ja bardzo nie ubie takich sytuacji... ja na twoim miejscu ym go zostawiła ... nie chciało by mi sie bawić w takie głupie akcjie...moze kup sobie jakis tani starter i włóż do telefonu na troche - moze masz jakis dodatkowy telefon ? i zapisz u TŻ w miejsce tej dziewczyny.... co do zdrady- ja nie wybacze... nadya landia gratuluje spacerku.. ja tez własnie od stycznia nie farbowałam i ez mam straszne odrosty które dobrze widac :P ale nie mam kasy na fryzjera ;/ a i jeszcze Nice gratuluje metamorfozy to sie rozpisałam .. ale szybko skrobiecie .. nie moge nadrobic ;p chociaz troszke tylko mnie nie było ;p zapomniałam wkleić prostownicy :P : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23406 Edytowane przez YeM Czas edycji: 2009-04-18 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Plan zyskowej jest dobry ma tylko jedną małą wadę- TŻ może skojarzyć Twój numer
![]() Cytat:
Kłamał, że tak nie było? Chciał uniknąć konsekwencji. Czyli wychodzi na to, że to spotykanie się miało być tylko formą zabawy, odskocznią. Gdyby tak nie było przynałby się i poszedł pewnie w diabły.
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-18 o 23:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ach... To moje tłumaczenie... Wydaje mi się zawsze, że jak ja wiem o co chodzi to każdy wie. A więc po kolei:
wchodzisz w jego listę kontaktów chłopaka. On ma zapisany Twój numer, powiedzmy "Agnesta" zmieniasz tą nazwę na np. "Wojtek" + wpisujesz swój numer zamiast jej numeru. W ten sposób chłopak ma zapisany Twój numer 2 razy i na 99% jak będziesz do niego dzwonić wyświetli mu się tylko numer, bez nazwy. Dodatkowo zapisujesz numery kilku znajomych, do których pisze najczęściej po raz drugi pod jakąś inną nazwą. Znów wyświetla mu tylko numery. Więc jak zapisze Twój numer nie zwietrzy podstępu tylko pomyśli, że to awaria telefonu. Mam nadzieję, że teraz jaśniej ![]() A może jednak wypróbuj ten sposób z drugim numerem ![]()
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) zadzwonic/napisac do niej esa z prosba o spotkanie tylko ty i ona,nikt nic nie wie i sie spytasz jak naprawde bylo ze twoj tŻ o niczym sie nie dowie(ta ode mnie tez nie chciala powiedziec ale ja przycisnelam do muru ze to wszystko w tajemnicy i sie wydalo) b) usiasc z nim i powiedziec: sluchaj, mam dylemat ktory mnie trapi, wiem ze cos pomiedzy wami bylo, to bylo dosc dawno ale chce zebys byl ze mna szczry bo zwiazek polega wlasnie na szczerosci, chce to od ciebie uslyszec czy bylo cos miedzy wami wtedy, kocham cie i nie chce cie zostawic tylko chce znac prawde bo taka niewiedza boli, tym bardziej ze widze ze cos kombinujesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole jak mam wiecej do nadrabiania to pisze sobie wasze nicki na kartce i pisze o czym mam napisac ;p bo bym nie pamietała a wielocytowac nie probowalam i nie chce tak duzo miejsca zajmowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
sylvi_86 ja chyba jakś brutalna jestem, bo nie spojrzałabym na tego faceta ani razu wiecej, ale najpirw się zemściła na obydwóch.
No ja nie potrafię takich rzeczy tolerować.. może to i źle, może przeginam, ale już tak mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- no ona naprawde cuda robi z włosami wiec polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu mnie ktoś pochwalił ![]() ![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
ide spac bo sie tylko zadręczam.. moze
dramatyzuje ;/ juz sama nie wiem w co mam wierzyc... miał mi napisac smsa ciekawe czy juz spi czy czasem nie podszedl na spacer z psem i z nia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ehhh ja tego w ogóle nie rozumiem :/ skoro ma Ciebie to po co mu jakieś koleżanki? nie toleruję w związkach żadnych pseudo przyjaciół :/ między mężczyzną a kobieta to po prostu nie jest możliwe ...
Faceci są okropni ![]() Mi teraz tak bardzo smutno, że z moim to już koniec i że jestem sama ![]() Zdjęcia zakupków postaram się wkleić jak tylko znajdę troszkę czasu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jak ja nie ubie takich osób: http://nasza-klasa.pl/profile/20484496 ;/ Airish musimy sie jakos trzymac takie bez TŻa ![]() ![]() Edytowane przez YeM Czas edycji: 2009-04-18 o 23:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Agnesta śpij spokojnie
![]() ja też zmykam spac, jutro chce wstać najpoźniej o 8, żeby miec dużo czasu dla siebie ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku ale sie rozpisalam przepraszam |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie każdy umie powiedzieć ot tak "żegnaj" osobie, z którą łączy nas wiele ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem na prawdę po co zakładają ludzi konta z nie swoimi zdjęciami. Dla mnie nie może być mowy o dowartościowywaniu bo przecież wszyscy komentują zdjęcia nie ich :/ Na prawdę ludzie są dla mnie jedną wielką zagadką ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.