|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Obsesje kosmetyczne
Nie mam obsesji kosmetycznych.
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
ja mam tak z odżywkami do włosów mam ich sporo ale w sumie wiekszości nie używam ale cieszą moje oko jak widze je na półce
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Mnie powstrzymuje brak kasy, ale pierwsze stoiska do których idę obczaić co i jak, to te z cieniami do powiek, błyszczykami i szminkami, balsamami, no i perfumy.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Blyszczyki, lakiery i rozswietlacze
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ia+kosmetyczne Może można połączyć?
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Moją obsesją tez są perfumy. Jak jestem w perfumerii to chciałabym mieć, co drugi flakon, który leży na półce. Ale się ograniczam. Obecnie mam 11 egzemplarzy a już niedługo będę miała 12 bo wygrałam zakład i perfumy są moją wygraną. Ale chce zejść do 5 flakonów, na razie staram się zużyć to co nachomikowałam. |
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki wam zrobilam rachunek sumienia z kolorowki, bo to jest moja obsesja, a oto jego wyniki:
1. Cienie do powiek - 72 pojedynczych-poczwronych, paletka pro 5 i pro 3 inglota, paletki ruby rose 2x24 i 48 - z czego ponad 20 przeterminowanych ponad rok... i wciaz kupuje nowe ![]() 2. Lakiery - 55 (polowa z tego ma po 5 ml) - staram sie nie kupowac juz wiecej 3. Blyszczyki - 30, nie kupuje juz od pol roku 4. Pomadki - 30, przeszlo mi z blyszczykami to teraz pomadki kupuje , ale tez musze przestac5. Roze/rozswietlacze/brazery - 26, od czaasu do czasu kupuje cos nowego 6. Tusze - 6 - to moja ostatnia obsesja, zazwyczaj mialam nie wiecej niz 3(czarny, brazowy i w zapasie czarny zeby sie torche zestarzal), a teraz kazdy nowy mnie kusi...ehh... Co do reszty kosmetykow to mam w ilosciach rozsadnych, czyli 1 gora 2 sztuki, a tu taka rozrzutnosc. I nie potrzfie sie pozbywac przeterminowanych jesli ich uzywam(cienie i pudry/roze). |
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
balsamy i żele do ciała
uwielbiam i nie wyobrażam sobie bez nich życia
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślałam, że ja świruję, ale widzę że nie jest źle. Mogę jeszcze spoko nabywać kolejne cienie i lakiery. Dzięki
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
cienie do powiek
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
lakiery ok 60 sztuk
![]() cienie, szminki,błyszczyki ... |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
kremy,maseczki do twarzy
cienie i ostatnio wpadlam w szal mineralny!!!! do posiadaczek niemalze nieskonczonych ilosci perfum-mam tylko 1 i to jeszce nie moj zapach-przez pol zycia szukam swojego zapachu i zaden nie spelnia moich pragnien-ale perfumy to drogie hobby wiec ciesze sie ze nie wpadlam w ten szal
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja lubię wszelkie próbki które są w gazetach i które przysyłają mi do domku
![]() poza tym lubię podbierać kosmetyki siostrze taki psikus mały ![]() mam hopla na punkcie różnorodnych nawilżaczy kupuje kremy do buzi, dużo balsamów ![]() mam też troszkę flakoników z zapaszkami ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- ale teraz dałaś 60 ??łoł!! ja też uwielbiam błyszczyki! tego mam chyba najwięcej!
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam żadnych
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Największego fioła mam na punkcie żeli pod prysznic, których mam ok 18 sztuk. Próbuję zejść do 2-3 sztuk, ale jak już jestem na dobrej drodze to po pewnym czasie nadrabiam
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie błyszczyki. Mam ich około 40 i ciągle niestety kupuję...Wszyscy śmieją się ze mnie,że jestem uzależniona ;D
a no i cienie do powiek...kilkanaście paletek i prawie tyle samo pojedynczych |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Blyszczyki, mam ich ze 30...
Na szczescie ograniczam juz kupowanie ![]() I kosmetyki do pielegnacji wlosow, poniewaz uzywam codziennie prostownicy
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
Perfumy
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Moja obsesja kosmetyczna to zdecydowanie perfumy. Mam około 20 flaszek i trochę próbek
najgorsze w tym wszystkim jest to, że często kupuję w ciemno, np. pod wpływem pozytywnych opinii lub na podstawie tylko nut zapachowych, a potem okazuje się, że zapach to niewypał Poza tym moją drugą obsesją (może nie kosmetyczną) ale kategoria pokrewna jest kupowanie wszelkich gumek, spinek i klamr do włosów, zupełnie nie wiem po co, bo włosy zazwyczaj noszę rozpuszczone
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
aż się rozejrzałam po łazience i muszę stwierdzić że najwięcej mam żeli pod prysznic, a zaraz po nich szamponów
jest to moja obsesja ale nie ze względu że je uwielbiam tylko po prostu chomikuje bo nie wiem co bym zrobiła, gdybym obudziła się pięknego dnia, weszła do łazienki a tam... brak szamponu lub żelu. Kupuje bardziej z bezpieczeństwa (a nóż jakas katastrofa i sklepy nam zmiotą )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

, ale tez musze przestac