|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenna wymianka. Sporo zapachów [również niszowce]
Cytat:
Chciałam jeszcze miniaturkę Cabotine i chociaż małą odlewkę Ogródka Nilowego i Molekuł. Zaproponowana wymianka nie bardzo byłaby dla mnie opłacalna. ![]() Wyszło by na to, że: - daję miniaturkę Bvlgari 5ml za ok. 3 ml miniaturki Organza - w sumie 3.5ml niszowych perfum w próbkach za 5 ml w próbkach od Ciebie ( czyli mniej więcej w ml zapachy są po równo: 8.5 ml ja - ok. 8 ml Ty ) tyle, że ja do tego jeszcze daję 2 odsypki pigmentów (ok. 20 zł na allegro) i białą kredkę Max Factor... Nie bardzo to wychodzi sprawiedliwie. Jeśli dorzucisz odleweczkę 3 ml Ogródka Nilowego Hermesa oraz miniaturkę Cabotine - to jestem za. Odnośnie tego czekania do sierpnia, to nie jest to znowu aż tak długo. ![]() Jeśli przeczytałaś mój wątek , to pisałam że wysyłam od 24 lipca, a L'Artisana planuję nabyć z samym początkiem sierpnia, więc byłaby to tylko kwestia tygodnia.Gdybyś była zainteresowana taką opcją to za 5 ml Molekuł lub 5 ml Ogródka Nilowego więcej mogłabym Ci odlać również 5 ml Passage d'Enfer.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-28 o 15:55 |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za odlewki: Lolita EDP Baby Doll YSL? mam małe ciuszki i watek kosmetykowy
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
długość 80 cm (od ramienia do konca koronki na dole) szerokośc w ramionach 32cm pod pachami 40, na dole 50, a tak w połowie 41. To jest bombka w kształcie A, fajnie wygląda z paskiem pod biustem lub w talii
![]() nie wiem ile chciałabyś oddać jest nowa kosztowała ok 80zl
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za odlewkę Baby Doll YSL albo próbkę?
uśmiecham się o próbkę bo od dawna chce je przetestować. mój wątek - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344579
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli miniaturki mamy w takiej samej pojemności, ale wychodzi w sumie od Ciebie 10ml zapachów,
a ode mnie 8,5ml + 2 pigmenty i biała kredka. 1,5ml perfum nie jest warte 2 pigmentów i kredki Max Factor. ![]() Możesz dodać do tej wymianki miniaturkę Cabotine? I zamiast Black 1ml oddać 1ml Molekuł lub Ogródka Nilowego? Black już dostałam z innej wymiany. Proszę o szybki kontakt i konkretną propozycję, bo chciałabym już wyjaśnić sprawę miniaturki Bvlgari.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-07-01 o 16:58 |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Może być 4 ml Ogródka. Chociaż Cabotine mnie strasznie kusi, ale może sprawdzę je w perfumerii.
![]() A więc byłoby tak: Od Ciebie: po 1 ml: Nu EDP Donna Karan Labdanum Etro Messe de Minuit Bvlgari Black jeśli możesz zamienić to wolę 1ml Molekuł Palisander organza miniaturka 4ml Ogródka Nilowego Ode mnie: Omnia Cristalline Rance: - Eugenie 1,6ml bez jednego psiku - Laetitia 1ml - Fou d'Absinthe 0,9ml Max Factor, biała kredka do oczu 010 white, nie była jeszcze temperowana! pigmenty: 1 x old gold 1 x cooper sparkle Jeśli wszystko się zgadza, to zapraszam na PW na wymianę adresów.
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
U ciebie Interesuje mnie
*Serene blue z Oriflame * olejki kokosowe do wlosow suchych i zniszczonych *Donna karan (odlewka) |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Anick Goutal - Duel-odlewka 15ml |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
O to link do balsamu wyszczuplajacego
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ycellulit.html a pianka samoopalajaca uzylam go raz na twarzy ladnie opalona cera..a czy smierci to nic nie czułam ....mam go z wymianki..Link do tej pianki nie umie znalesc
|
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
,chyba sie pomyliłaś odpisując u mnie rozmawiałyśmy o sukience ;p
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
czarny pasek jest na mnie za duży mam (64cm mam w talii) ale jakby przy nim pokombinowac to pewnie daloby sie go jakoś na gumkach przerobić
![]() zółty jest wiązany więc pasuje na wszystkich
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Hej
co bys chciala za*serene blue *probka Donna Karan *olejki kokosowe do wloskow Podklad Giordani sie zwolnił wiec jest do wziecia
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
kochana za odlewke demeterki chciałabym odlewkę tej samej pojemności innej demeterki
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
L'oreal Glam Shine- Natural Glow- 404 [tylko wypróbowany]
-konturówka do ust z oriflame'u. Seria- Visions , odcień Read my lips. Kolor bardzo naturalny. znajdziesz coś u mnie za to?
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za :
-Serene Blue z Oriflame [limitowany zapach, już go nie ma . Została ponad 1/3 z 50ml, odlewka Demeter Holy Smoke , próbki: Demter Cinnamom Bunn Demeter Poison Ivy Demeter Fig Leaf Demeter- Wet Garden Demeter-Wisteria Demeter- Riding Crop Demeter Dirt ?
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#139 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nic.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi sie u Ciebie kilka odlewek i próbek - zajrzyj do mnie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

, to pisałam że wysyłam od 24 lipca, a L'Artisana planuję nabyć z samym początkiem sierpnia, więc byłaby to tylko kwestia tygodnia.