Alli - na odchudzanie - ktoś stosował?? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-22, 12:03   #121
marled
Raczkowanie

Dot.: Alli - na odchudzanie - ktoś stosował??

a na jaki lek zmieniłaś, jeśli można zapytać???

jestem lżejsza o:

0 - 4 - 6 - 8 - 10 -12 - 14 - 18 - 20
kilogramów

marled jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 20:06   #122
sintagma
Wtajemniczenie

własnie sie zastanawiam nad kupnem ale te oleiste " wydzieliny" mnie przerażają
znalazłam opakoanie za 139 zł ti chyba dobra cena, ostatnio zapytałam w aptece ile taka "przyjemność" i aptekarka odpowiedziała mi ze 190 zł
http://zdrowoteka.pl/p,pl,15857,alli...Fd0B4wodAUUo7A
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 12:20   #123
kasiek21237
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marled Pokaż wiadomość
a na jaki lek zmieniłaś, jeśli można zapytać???

na Adipex
kasiek21237 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 12:31   #124
marled
Raczkowanie

a ja wczoraj pod wpływem chwili kupiłam te alli....
zobaczymy efekty, na razie jestem po drugiej tabletce i nic...
będę dawać znać co sie dzieje...

jestem lżejsza o:

kilogramów

Stary 2009-07-23, 13:55   #125
mamartusiaa
Przyczajenie

Witam
Chcialabym zaczac od tego, ze wszystkie dziewczyny, ktore maja BMI ponizej 28 NIE MOGA BRAC ALLI!!!!! Moja kolezanka tez dodala sobie z 15 kg zeby kupic alli...trafila do szpitala (miala do schudniecia tylko 8kg) i oni nie mogli tego zatrzymac...byla odwodniona, oslabiona... wiec dziewczyny jesli macie do zrzucenia troche kg - ruszcie tyleczki i nie jedzcie slodyczy!!
Druga sprawa...moje BMI to 29, wiec poszlam do apteki i kupilam ALLI na 2 tygodnie, zeby zobaczyc co i jak (pomimo dluuuugiego okresu zastanawiania sie).
1. trzymam sie diety niskotluszczowej wg zalecen( w posilku jem mniej niz 12 gram tluszczu + jedna przekaska mniej niz 3 gramy tluszczu).
2. chodze na silownie i na basen 4 razy w tygodniu (zawsze tyle chodzilam, wiec bez zmian)
3. czuje sie swietnie...no moze jestem troche ospala (trzeba brac witaminy przed snem, bo alli je "wyplukuje" z organizmu
4. schudlam po 7 dniach 5 KG !!!!!! bez wyrzeczen...no ale ruch dziewczyny...RUCH ! zadna tabletka nie dziala cudow jesli sie nie ogranicza jedzenia i nie cwiczy
5. MINUS !!!!!!! w pierwszym dniu zaczelam .... pierdziec , ale wiedzialam ze to moze nastapic (po przeczytaniu ulotki) ... i wiedzialam ze przy ..pierdzeniu moga nastapic wycieki (hahahaha) oleju!!!! olaboga!!! chodze z podpaska, bo nie chce ubrudzic bielizny. A tak to wszystko pozytywnie

Podsumowanie:
- nie mozna brac alli powyzej 6 miesiecy
- nie mozna przekraczac dawki tluszczu w posilku ( bo bedzie rozwolnienie )
- nie ma wplywu na tabletki antykoncepcyjne (dokladnie sie wypytalam bo sama biore), chyba ze j/w przekroczycie dawke tluszczu i macie rozwolnienie = macie problem
- nie bierzcie jesli macie BMI ponizej 28 - bo to jest bardzo niebezpieczne
- bierzcie witaminy od A-Z zawsze przed snem przy braniu alli
- zaopatrzcie sie w podpaski.... bo efekt uboczny w postaci oleistych gazow - nie jest mily, ale da sie przezyc (zwlaszcza jak sie widzi efekty!!)

Zycze wszystkim powodzenia w odchudzaniu!!!! I mam nadzieje, ze moje rady byly przydatne

Edytowane przez mamartusiaa
Czas edycji: 2009-07-24 o 15:13
mamartusiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 14:52   #126
marled
Raczkowanie

mamartusiaa a jakie witaminy bierzesz, bo ja zastanawiam sie nad centrum!!!

jestem lżejsza o:

kilogramów

Stary 2009-07-24, 00:24   #127
kasiek21237
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mamartusiaa Pokaż wiadomość
Witam
Chcialabym zaczac od tego, ze wszystkie dziewczyny, ktore maja BMI ponizej 28 NIE MOGA BRAC ALLI!!!!! Moja kolezanka tez dodala sobie z 15 kg zeby kupic alli...trafila do szpitala (miala do schudniecia tylko 8kg) i oni nie mogli tego zatrzymac...byla odwodniona, oslabiona... wiec dziewczyny jesli macie do zrzucenia troche kg - ruszcie tyleczki i nie jedzcie slodyczy!!
Druga sprawa...moje BMI to 29, wiec poszlam do apteki i kupilam ALLI na 2 tygodnie, zeby zobaczyc co i jak (pomimo dluuuugiego okresu zastanawiania sie).
1. trzymam sie diety niskotluszczowej wg zalecen( w posilku jem mniej niz 12 gram tluszczu + jedna przekaska mniej niz 3 gramy tluszczu).
2. chodze na silownie i na basen 4 razy w tygodniu (zawsze tyle chodzilam, wiec bez zmian)
3. czuje sie swietnie...no moze jestem troche ospala (trzeba brac witaminy przed snem, bo alli je "wyplukuje" z organizmu
4. schudlam po 7 dniach 5 KG !!!!!! bez wyrzeczen...no ale ruch dziewczyny...RUCH ! zadna tabletka nie dziala cudow jesli sie nie ogranicza jedzenia i nie cwiczy
5. MINUS !!!!!!! w pierwszym dniu zaczelam .... pierdziec , ale wiedzialam ze to moze nastapic (po przeczytaniu ulotki) ... i wiedzialam ze przy ..pierdzeniu moga nastapic wycieki (hahahaha) oleju!!!! olaboga!!! chodze z podpaska, bo nie chce ubrudzic bielizny. A tak to wszystko pozytywnie

Podsumowanie:
- nie mozna brac alli powyzej 60 dni
- nie mozna przekraczac dawki tluszczu w posilku ( bo bedzie rozwolnienie )
- nie ma wplywu na tabletki antykoncepcyjne (dokladnie sie wypytalam bo sama biore), chyba ze j/w przekroczycie dawke tluszczu i macie rozwolnienie = macie problem
- nie bierzcie jesli macie BMI ponizej 28 - bo to jest bardzo niebezpieczne
- bierzcie witaminy od A-Z zawsze przed snem przy braniu alli
- zaopatrzcie sie w podpaski.... bo efekt uboczny w postaci oleistych gazow - nie jest mily, ale da sie przezyc (zwlaszcza jak sie widzi efekty!!)

Zycze wszystkim powodzenia w odchudzaniu!!!! I mam nadzieje, ze moje rady byly przydatne

zgadzam się z Tobą w 100%. ja mieszkam w UK i tutaj żeby kupić tabletki alli aptekarka mierzy Cie i waży i tutaj nie masz możliwości dodania sobie kilogramów. ja niestety musiałam przestać je brać bo żołądek bolał mnie nie do wytrzymania. i ja tez chodziłam min godzinę dziennie na stepperze i z córcią na spacerki, skakanka trampolina itp.

p.s. w UK Alii wychodzi 250 zł za 84 szt. za 42 szt wychodzi 200zł wiem że w Polsce można go kupić dużo taniej

pozdrowionka i trzymam za was kciuki

Edytowane przez kasiek21237
Czas edycji: 2009-07-24 o 00:25
Stary 2009-07-25, 19:36   #128
sabbatha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hooda Pokaż wiadomość
Ja nie kupowalam w aptece, bo tez by mi nie sprzedali, kupilam w aptece internetowej i dodalam sobie 15 kg przy ankiecie dotyczacej wagi
W sumie do stracenia mam ok 10 kg, waze 67 przy wzroscie 170.

moim zdaniem montignac w uk jest calkiem latwy, ja jem makarony razowe, bardzo rzadko pieczywo a jesli juz to tylko ryvita, duzo soczewicy i innych straczkowych. nie czytam etykiet, kupuje po prostu nieprzetworzone produkty - chudy bialy ser, warzywa mrozone i swieze, mieso, ryby, krewetki itp.
pozdrawiam
I stosowałaś tak silny lek? Może od razu zafunduj sobie dietę 300 kcal i pił szklankę octu dziennie. Kupowanie tak silnych leków przy normalnej!!!! wadze niczym się nie różni od tego co napisałam jako propozycję.

Kurde, ja też się odchudzam, ale już bez przesady. Mam 173/72 i w zyciu bym po tak silny specyfik nie siegnela, w szczegolnosci ze taka nadwage (o ile to nazywamy nadwaga) mozna zrzucic lekko modyfikujac jadlospis i wiecej cwiczac -.-'

edit: miałas BMI 23.2, do 28 trochę daleko.

Edytowane przez sabbatha
Czas edycji: 2009-07-25 o 19:50
sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-26, 11:28   #129
marled
Raczkowanie

stosuję alli od środy i na razie nie miałam zadnego dnia z jakimikolwiek objawami, myślałam, ze chociaż do toalety będę biegać częściej niz zwykle a tutaj nic...
zobaczymy co bedzie później...

jestem lżejsza o:

kilogramów

Stary 2009-07-27, 16:51   #130
mamartusiaa
Przyczajenie

Cytat:
mamartusiaa a jakie witaminy bierzesz, bo ja zastanawiam sie nad centrum!!!
stosuje najzwyklejsze witaminy A-Z, ktore dostalam gratis do alli

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
stosuję alli od środy i na razie nie miałam zadnego dnia z jakimikolwiek objawami, myślałam, ze chociaż do toalety będę biegać częściej niz zwykle a tutaj nic...
zobaczymy co bedzie później...
Do toalety zaczelam biegac po okolo 4 dniach... wiec wszystko przed Toba
Stary 2009-07-28, 14:28   #131
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiek21237 Pokaż wiadomość
ja już nie biorę alli bo mnie po nich żołądek strasznie bolał. zmieniłam na inne tabletki w zasadzie na lek wspomagający odchudzanie dużo silniejszy od alli i przez 10 dni zgubiłam 6 kilo. oczywiście +dieta i ćwiczenia. powodzonka i wytrwałości życze wam dziewczynki i wspieram was całym sercem. będe do was zaglądać dalej
kasiek powiedz.. ile w ciągu tych 10 dni ćwiczyłaś?
Była aparatka.. góra i dół fot0: #1559
rozgwiazda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 11:02   #132
kasiek21237
Przyczajenie

ćwiczyłam od 30 do 60 min dziennie + spacerki z córcią 2 godzinne

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

powiem Ci że to nie byly jakieś wymyślane cudowane tylko np 60 minut na steperze, albo stepper trampolina skakanka ćwiczenia na brzuch z piłką

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

w zasadzie ćwiczylam tylko jak mala spała a to najczęściej odbywało sie po 22
Stary 2009-07-29, 14:02   #133
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiek21237 Pokaż wiadomość
ćwiczyłam od 30 do 60 min dziennie + spacerki z córcią 2 godzinne

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

powiem Ci że to nie byly jakieś wymyślane cudowane tylko np 60 minut na steperze, albo stepper trampolina skakanka ćwiczenia na brzuch z piłką

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

w zasadzie ćwiczylam tylko jak mala spała a to najczęściej odbywało sie po 22
ok dziękuję za odpowiedź.. mam tylko 10 dni, żeby trochę zrzucić kg.. więc muszę się wziąć za siebie i może się uda

Edytowane przez rozgwiazda
Czas edycji: 2009-07-29 o 14:14
Stary 2009-07-29, 14:12   #134
jaaparatka
Raczkowanie

Mama mojej koleżanki kupiła sobie tabletki Alli, stwierdziła, że jesli reklamuja w telewizji to musi byc dobre... hmm przeliczyła sie i to bardzo. Tabletki dały zero rezultatu nawet lekko przeczyszczająco nie działały nic kompletnie nic. Sama próbowałam brałam to przez jakis tydzień zero rezultatu! Odradzam więc straty pieniedzy.
Stary 2009-07-29, 14:16   #135
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jaaparatka Pokaż wiadomość
Mama mojej koleżanki kupiła sobie tabletki Alli, stwierdziła, że jesli reklamuja w telewizji to musi byc dobre... hmm przeliczyła sie i to bardzo. Tabletki dały zero rezultatu nawet lekko przeczyszczająco nie działały nic kompletnie nic. Sama próbowałam brałam to przez jakis tydzień zero rezultatu! Odradzam więc straty pieniedzy.
moim zdaniem to takie tabletki działaja na każdego inaczej.. Jeden zadowolony, drugi nie.. Jeszcze chyba nie stworzyli rzeczy, która działałaby na wszystkich jednakowo
Ale po Twojej wypowiedzi na razie sobie daruję zakup Alliego hi
Stary 2009-07-30, 12:51   #136
marled
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaaparatka Pokaż wiadomość
ja biorę alli od tygodnia i też nie mam żadnych opisanych skutków ubocznych, ale waga spada a to najważniejsze, w ciągu pierwszego tygodnia stosowania 2 kg mniej - oby tak dalej...

jestem lżejsza o:

kilogramów

Stary 2009-07-30, 16:26   #137
rozgwiazda
Rozeznanie

Cytat:
ja biorę alli od tygodnia i też nie mam żadnych opisanych skutków ubocznych, ale waga spada a to najważniejsze, w ciągu pierwszego tygodnia stosowania 2 kg mniej - oby tak dalej...
no to super, że waga spadła
i jak widzę z opisu.. to już 15 kg mniej.. tak?
Stary 2009-07-30, 22:08   #138
marled
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rozgwiazda Pokaż wiadomość
no to super, że waga spadła
i jak widzę z opisu.. to już 15 kg mniej.. tak?
15 kg ogólnie, jednak na alli to tylko ostatnie 2kg, 13 kg to zasługa tylko i wyłącznie diety i rowerka

jestem lżejsza o:

kilogramów

Stary 2009-08-01, 17:55   #139
mamartusiaa
Przyczajenie

Dot.: alli - pierwszy i jedyny lek bez recepty

Mozna tu znalezc duzo wiadomosci...zwlaszcza pisanych przez tych, co nie brali...

Bralam ALLI przez 2 tygodnie ( w anglii 24,95 funtow plus darmowe witaminy). Przez ten okres schudlam 7 kg!

To moze wypowiem sie, poniewaz wiem cos o tym..

1. alli to nie placebo - bierzesz tabletke, kontrolujesz ilosc tluszczu w posilku - widzisz, ze pomaranczowy olej "wydostaje sie" z Ciebie przy kupce i piardnieciu... wiec niech mi nikt nie mowi o efekcie placebo - radze wiecej poczytac lub wyprobowac

2. efekty uboczne? mialam...sa bardzo czeste. Kupka jest bardzo tlusta i luzna, i przy wiatrach trzeba nosic podpaske zeby nie ubrudzic ciuchow

3. zadna tabletka nie zdziala cudow, jesli sie nie ogranicza jedzenia i nie cwiczy (nawet w ulotce jest napisane, ze trzeba spalic dziennie minimum 150 kcal!)

4. tabletki antykoncepcyjne? nie ma problemu - sama biore i nic sie nie dzieje,....no chyba ze ktos zje za duzo tluszczu w posilku i ma rozwolnienie (wtedy tabletka anty moze sie nie wchlonac poprawnie), ale mnie sie nie zdarzyla zadna z tych rzeczy

Jesli macie jakies pytania - piszcie smialo - powiem wszystko

A.. i kupuje alli na nastepny miesiac. Moja pierwsza kuracja byla na 2 tygodnie - tak dla testu "co to jest alli"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-01, 17:59   #140
mamartusiaa
Przyczajenie

Dot.: Alli? Preparat na odchudzanie

Zgadzam sie z la'Mbria. Nic nie wiecie, a piszecie...

pisalam juz wczensiej o alli w innych postach..ale napisze jeszcze raz

Mozna tu znalezc duzo wiadomosci...zwlaszcza pisanych przez tych, co nie brali...

Bralam ALLI przez 2 tygodnie ( w anglii 24,95 funtow plus darmowe witaminy). Przez ten okres schudlam 7 kg!

To moze wypowiem sie, poniewaz wiem cos o tym..

1. alli to nie placebo - bierzesz tabletke, kontrolujesz ilosc tluszczu w posilku - widzisz, ze pomaranczowy olej "wydostaje sie" z Ciebie przy kupce i piardnieciu... wiec niech mi nikt nie mowi o efekcie placebo - radze wiecej poczytac lub wyprobowac

2. efekty uboczne? mialam...sa bardzo czeste. Kupka jest bardzo tlusta i luzna, i przy wiatrach trzeba nosic podpaske zeby nie ubrudzic ciuchow

3. zadna tabletka nie zdziala cudow, jesli sie nie ogranicza jedzenia i nie cwiczy (nawet w ulotce jest napisane, ze trzeba spalic dziennie minimum 150 kcal!)

4. tabletki antykoncepcyjne? nie ma problemu - sama biore i nic sie nie dzieje,....no chyba ze ktos zje za duzo tluszczu w posilku i ma rozwolnienie (wtedy tabletka anty moze sie nie wchlonac poprawnie), ale mnie sie nie zdarzyla zadna z tych rzeczy

Jesli macie jakies pytania - piszcie smialo - powiem wszystko

A.. i kupuje alli na nastepny miesiac. Moja pierwsza kuracja byla na 2 tygodnie - tak dla testu "co to jest alli"
Stary 2009-08-01, 18:03   #141
mamartusiaa
Przyczajenie

no to gratuluje! ja tez schudlam 16 kg dzieki silowni ( a dieta? hmmmm jadlam kiedy bylam glodna i najwazniejsze WOLNO....ale nie jakis syf typu mc donald). Teraz w 2 tygodnie na alli ucieklo mi 7 kg!! tabletki napewno pomagaja, ale i tak glownie dzieki silowni 4razy w tygodniu po okolo 1-1,5 godziny.

Niewazne jak moi kochani! Najwazniejsze sa efekty!
Stary 2009-08-06, 13:32   #142
moncia44
Przyczajenie

Cześć!!!!!!!!!! ja mam takie pytanko a czy wiadowmo o tym czy jest po alli efetk jojo te skutki uboczne to jakos ujda ale zastanawia mnie to jojo no bo zeby nie bło tak teraz schudne a po skaczeniu brania alli wruci sie waga oby nie dwukrotnie??????????:roll eyes:

Edytowane przez moncia44
Czas edycji: 2009-08-06 o 13:37
moncia44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 18:41   #143
mamartusiaa
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Alli - na odchudzanie - ktoś stosował??

Tego to nie wiem do konca, ale moge powiedziec ze nie biore juz alli od 3 tygodni i waga i tak jeszcze spada. Zobaczymy po pol roku...ale ciezko bedzie dowiedziec sie teraz o jojo, bo alli weszlo na rynek niedawno. Moim zdaniem jojo nie powinno byc bo sie je posilki kaloryczne i z tluszczem. Gorzej jakby ktos stosowal glodowke lub diete niedojadania np 700kcal i pozniej wrocil do wiekszego jedzenia - jojo murowane. Tu dieta musi byc zrownowazona i nie odbiega bardzo od normalnych posilkow plus cwiczenia.
Czas pokaze
Stary 2009-08-08, 10:19   #144
moncia44
Przyczajenie

Dzieki!!!! to juz jest cos ,i tak sie ciesze ze tobie sie udało i dalej działaja mamartusiaa , i nic nie wskazuje na jojo,bo ja tego sie najbardziej obawiałam ale jeszcze potrzekam jak bedzie cos wiecej wiadmo o rezultatach i wogule.szczerze to troche sie boje brac take tabletki na odchudzanie no w przeciagu trzech lat to straciłam 24 kg, pierwsze 12 kg to po urodzeniu córki anastepne to sama dieta i jeszcze bym chciała pozbyc sie 7 kg i tak ciezko je zrzucic ze szok zreszta to wiecie jak cierzko jest masakra.Pozdrawiam i trzymam kciuki za was laski!!!!!!!!!

Edytowane przez moncia44
Czas edycji: 2009-08-08 o 10:26
Stary 2009-08-09, 11:44   #145
mamartusiaa
Przyczajenie

Gratulacje moncia!! Czasami jest tak ze waga dochodzi do pewnego momentu i cieeeezko jest to zrzucic... Moim zdaniem nie powinnas sie pakowac w tabletki - chyba ze chrom lub jakies inne ziolowe. Tak czy siak dalej uwazam, ze nie ma tabletki cud - cud moze byc wtedy gdy polaczysz to z cwiczeniami i dieta. Wiec RUCH RUCH i jeszcze raz RUCH ! Ja chodze na basen, silownie i zaczelam wysiadac przystanek wczesniej zeby wiecej chodzic Najgorsze jest podjadanie... A co do jedzenia po 18... to dziala jesli idziesz spac ok 22. Powinno sie konczyc jesc 4 godziny przed pojsciem spac. Ja chodze ok 2-3 w nocy wiec moj ostatni posilek jest okolo 22.
Powodzenia zycze
Stary 2009-08-09, 15:55   #146
tolauk
Przyczajenie

dziewczyny!!!!
co do ziołowych tabletek to mam super naturalny hit z azji .naturalny prosty sposób na płaski brzuszek i pozbycie sie w naturalny sposób wszelkiegi rodzaju złogów z jelit....psylium husk.
kiedyś za namową koleżanki kupiłam xenical przez internet.nie spostrzegłam ani skutków ubocznych ani żadnych wachań wagi.tak sie nasłuchałam reklam w telewizji że pędzę w tym tygdniu po jakiś pochłaniacz tłuszu na receptę do angielskiego lekarza.za receptę zapłecę tylko 7 funtów obojętnie co na niej będzie zapisane.ciekawe czy wogule coś mi przepisze .
tolauk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 00:42   #147
mamartusiaa
Przyczajenie

Ten Xenical to wcale nie jest hit z Azji produkowany jest przez BAYERN :P
Roznica miedzy alli i xenicalem jest taka, ze alli zawiera 60mg orlistatu, a xenical 120mg - dlatego jest tylko na recepte no i duzo drozszy...
Dziekuje bardzo za taka dawke, jak juz po alli mialam efekty uboczne w postaci oleistych gazow :P nie chce wiedziec co by bylo po 120mg....
Tolauk - za recepte 7,2 i przepisze Ci cos, jesli BMI masz powyzej normy. Jesli masz do 8-10kg nadwagi - nie da Ci recepty na nic, tylko bedzie kazal isc na silonie basen i da ewentualnie diete.

Edytowane przez mamartusiaa
Czas edycji: 2009-08-10 o 00:45
Stary 2009-08-10, 06:28   #148
moncia44
Przyczajenie

Dzieki za wsparcie bo tak naprade to sie juz pogubiłam w tym odchudzaniu i juz nie wiem co dobre a co złe,ale masz racje mamartusiaa nie bede sie pakowac w jakies tabletki. musze wrucic na dobra droge ale teraz to ciezko jak szlak, ale musze sie zmobilizowac do dalszego działania pozdrawiam
Stary 2009-08-11, 18:29   #149
tolauk
Przyczajenie

kochane
xenikal nie jest z Azj to ja wiem.
od miesiąca zjadam wynalazek z Azji co nazywa sie psylium husk i muszę powiedzieć że pomaga.wszystko co zalegało mi w jelitach wykupkałam.prosty naturalny sposób.pozdrawiam
tolauk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-26, 09:06   #150
Madziullex
Przyczajenie

hej jakiś czas temu pod wpływem chwili zakupiłam opakowanie 84 kapsułek alli, niestety nie doczytałam przeciwwskazań, dlatego nawet nie otworzyłam pudełka i teraz z miłą chęcią je komuś odsprzedam, zainteresowanych proszę o kontakt na maila: chewinggum@o2.pl
pozdrawiam
Madziullex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości