![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Alli - na odchudzanie - ktoś stosował??
a na jaki lek zmieniłaś, jeśli można zapytać???
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
własnie sie zastanawiam nad kupnem ale te oleiste " wydzieliny" mnie przerażają
![]() znalazłam opakoanie za 139 zł ti chyba dobra cena, ostatnio zapytałam w aptece ile taka "przyjemność" i aptekarka odpowiedziała mi ze 190 zł http://zdrowoteka.pl/p,pl,15857,alli...Fd0B4wodAUUo7A
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
a ja wczoraj pod wpływem chwili kupiłam te alli....
zobaczymy efekty, na razie jestem po drugiej tabletce i nic... będę dawać znać co sie dzieje...
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Witam
Chcialabym zaczac od tego, ze wszystkie dziewczyny, ktore maja BMI ponizej 28 NIE MOGA BRAC ALLI!!!!! Moja kolezanka tez dodala sobie z 15 kg zeby kupic alli...trafila do szpitala (miala do schudniecia tylko 8kg) i oni nie mogli tego zatrzymac...byla odwodniona, oslabiona... wiec dziewczyny jesli macie do zrzucenia troche kg - ruszcie tyleczki i nie jedzcie slodyczy!! Druga sprawa...moje BMI to 29, wiec poszlam do apteki i kupilam ALLI na 2 tygodnie, zeby zobaczyc co i jak (pomimo dluuuugiego okresu zastanawiania sie). 1. trzymam sie diety niskotluszczowej wg zalecen( w posilku jem mniej niz 12 gram tluszczu + jedna przekaska mniej niz 3 gramy tluszczu). 2. chodze na silownie i na basen 4 razy w tygodniu (zawsze tyle chodzilam, wiec bez zmian) 3. czuje sie swietnie...no moze jestem troche ospala (trzeba brac witaminy przed snem, bo alli je "wyplukuje" z organizmu 4. schudlam po 7 dniach 5 KG !!!!!! bez wyrzeczen...no ale ruch dziewczyny...RUCH ! zadna tabletka nie dziala cudow jesli sie nie ogranicza jedzenia i nie cwiczy 5. MINUS !!!!!!! w pierwszym dniu zaczelam .... pierdziec ![]() ![]() Podsumowanie: - nie mozna brac alli powyzej 6 miesiecy - nie mozna przekraczac dawki tluszczu w posilku ( bo bedzie rozwolnienie ) - nie ma wplywu na tabletki antykoncepcyjne (dokladnie sie wypytalam bo sama biore), chyba ze j/w przekroczycie dawke tluszczu i macie rozwolnienie = macie problem - nie bierzcie jesli macie BMI ponizej 28 - bo to jest bardzo niebezpieczne - bierzcie witaminy od A-Z zawsze przed snem przy braniu alli - zaopatrzcie sie w podpaski.... bo efekt uboczny w postaci oleistych gazow - nie jest mily, ale da sie przezyc (zwlaszcza jak sie widzi efekty!!) Zycze wszystkim powodzenia w odchudzaniu!!!! I mam nadzieje, ze moje rady byly przydatne ![]() ![]() Edytowane przez mamartusiaa Czas edycji: 2009-07-24 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
mamartusiaa a jakie witaminy bierzesz, bo ja zastanawiam sie nad centrum!!!
![]() |
#127 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
zgadzam się z Tobą w 100%. ja mieszkam w UK i tutaj żeby kupić tabletki alli aptekarka mierzy Cie i waży i tutaj nie masz możliwości dodania sobie kilogramów. ja niestety musiałam przestać je brać bo żołądek bolał mnie nie do wytrzymania. i ja tez chodziłam min godzinę dziennie na stepperze i z córcią na spacerki, skakanka trampolina itp. p.s. w UK Alii wychodzi 250 zł za 84 szt. za 42 szt wychodzi 200zł wiem że w Polsce można go kupić dużo taniej pozdrowionka i trzymam za was kciuki Edytowane przez kasiek21237 Czas edycji: 2009-07-24 o 00:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, ja też się odchudzam, ale już bez przesady. Mam 173/72 i w zyciu bym po tak silny specyfik nie siegnela, w szczegolnosci ze taka nadwage (o ile to nazywamy nadwaga) mozna zrzucic lekko modyfikujac jadlospis i wiecej cwiczac -.-' edit: miałas BMI 23.2, do 28 trochę daleko. Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-07-25 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
stosuję alli od środy i na razie nie miałam zadnego dnia z jakimikolwiek objawami, myślałam, ze chociaż do toalety będę biegać częściej niz zwykle a tutaj nic...
zobaczymy co bedzie później...
![]() |
#130 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
ćwiczyłam od 30 do 60 min dziennie + spacerki z córcią 2 godzinne
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- powiem Ci że to nie byly jakieś wymyślane cudowane tylko np 60 minut na steperze, albo stepper trampolina skakanka ćwiczenia na brzuch z piłką ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- w zasadzie ćwiczylam tylko jak mala spała a to najczęściej odbywało sie po 22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rozgwiazda Czas edycji: 2009-07-29 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Mama mojej koleżanki kupiła sobie tabletki Alli, stwierdziła, że jesli reklamuja w telewizji to musi byc dobre... hmm przeliczyła sie i to bardzo. Tabletki dały zero rezultatu nawet lekko przeczyszczająco nie działały nic kompletnie nic. Sama próbowałam brałam to przez jakis tydzień zero rezultatu! Odradzam więc straty pieniedzy.
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale po Twojej wypowiedzi na razie sobie daruję zakup Alliego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i jak widzę z opisu.. to już 15 kg mniej.. tak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Dot.: alli - pierwszy i jedyny lek bez recepty
Mozna tu znalezc duzo wiadomosci...zwlaszcza pisanych przez tych, co nie brali...
Bralam ALLI przez 2 tygodnie ( w anglii 24,95 funtow plus darmowe witaminy). Przez ten okres schudlam 7 kg! To moze wypowiem sie, poniewaz wiem cos o tym.. 1. alli to nie placebo - bierzesz tabletke, kontrolujesz ilosc tluszczu w posilku - widzisz, ze pomaranczowy olej "wydostaje sie" z Ciebie przy kupce i piardnieciu... wiec niech mi nikt nie mowi o efekcie placebo - radze wiecej poczytac lub wyprobowac 2. efekty uboczne? mialam...sa bardzo czeste. Kupka jest bardzo tlusta i luzna, i przy wiatrach trzeba nosic podpaske zeby nie ubrudzic ciuchow 3. zadna tabletka nie zdziala cudow, jesli sie nie ogranicza jedzenia i nie cwiczy (nawet w ulotce jest napisane, ze trzeba spalic dziennie minimum 150 kcal!) 4. tabletki antykoncepcyjne? nie ma problemu - sama biore i nic sie nie dzieje,....no chyba ze ktos zje za duzo tluszczu w posilku i ma rozwolnienie (wtedy tabletka anty moze sie nie wchlonac poprawnie), ale mnie sie nie zdarzyla zadna z tych rzeczy Jesli macie jakies pytania - piszcie smialo - powiem wszystko ![]() A.. i kupuje alli na nastepny miesiac. Moja pierwsza kuracja byla na 2 tygodnie - tak dla testu "co to jest alli" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Dot.: Alli? Preparat na odchudzanie
Zgadzam sie z la'Mbria. Nic nie wiecie, a piszecie...
pisalam juz wczensiej o alli w innych postach..ale napisze jeszcze raz Mozna tu znalezc duzo wiadomosci...zwlaszcza pisanych przez tych, co nie brali... Bralam ALLI przez 2 tygodnie ( w anglii 24,95 funtow plus darmowe witaminy). Przez ten okres schudlam 7 kg! To moze wypowiem sie, poniewaz wiem cos o tym.. 1. alli to nie placebo - bierzesz tabletke, kontrolujesz ilosc tluszczu w posilku - widzisz, ze pomaranczowy olej "wydostaje sie" z Ciebie przy kupce i piardnieciu... wiec niech mi nikt nie mowi o efekcie placebo - radze wiecej poczytac lub wyprobowac 2. efekty uboczne? mialam...sa bardzo czeste. Kupka jest bardzo tlusta i luzna, i przy wiatrach trzeba nosic podpaske zeby nie ubrudzic ciuchow 3. zadna tabletka nie zdziala cudow, jesli sie nie ogranicza jedzenia i nie cwiczy (nawet w ulotce jest napisane, ze trzeba spalic dziennie minimum 150 kcal!) 4. tabletki antykoncepcyjne? nie ma problemu - sama biore i nic sie nie dzieje,....no chyba ze ktos zje za duzo tluszczu w posilku i ma rozwolnienie (wtedy tabletka anty moze sie nie wchlonac poprawnie), ale mnie sie nie zdarzyla zadna z tych rzeczy Jesli macie jakies pytania - piszcie smialo - powiem wszystko ![]() A.. i kupuje alli na nastepny miesiac. Moja pierwsza kuracja byla na 2 tygodnie - tak dla testu "co to jest alli" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
no to gratuluje! ja tez schudlam 16 kg dzieki silowni ( a dieta? hmmmm jadlam kiedy bylam glodna i najwazniejsze WOLNO....ale nie jakis syf typu mc donald). Teraz w 2 tygodnie na alli ucieklo mi 7 kg!! tabletki napewno pomagaja, ale i tak glownie dzieki silowni 4razy w tygodniu po okolo 1-1,5 godziny.
Niewazne jak moi kochani! Najwazniejsze sa efekty! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Cześć!!!!!!!!!! ja mam takie pytanko a czy wiadowmo o tym czy jest po alli efetk jojo te skutki uboczne to jakos ujda ale zastanawia mnie to jojo no bo zeby nie bło tak teraz schudne a po skaczeniu brania alli wruci sie waga oby nie dwukrotnie??????????:roll eyes:
![]() ![]() Edytowane przez moncia44 Czas edycji: 2009-08-06 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
![]()
Tego to nie wiem do konca, ale moge powiedziec ze nie biore juz alli od 3 tygodni i waga i tak jeszcze spada. Zobaczymy po pol roku...ale ciezko bedzie dowiedziec sie teraz o jojo, bo alli weszlo na rynek niedawno. Moim zdaniem jojo nie powinno byc bo sie je posilki kaloryczne i z tluszczem. Gorzej jakby ktos stosowal glodowke lub diete niedojadania np 700kcal i pozniej wrocil do wiekszego jedzenia - jojo murowane. Tu dieta musi byc zrownowazona i nie odbiega bardzo od normalnych posilkow plus cwiczenia.
Czas pokaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Dzieki!!!! to juz jest cos ,i tak sie ciesze ze tobie sie udało i dalej działaja mamartusiaa , i nic nie wskazuje na jojo,bo ja tego sie najbardziej obawiałam ale jeszcze potrzekam jak bedzie cos wiecej wiadmo o rezultatach i wogule.szczerze to troche sie boje brac take tabletki na odchudzanie no w przeciagu trzech lat to straciłam 24 kg, pierwsze 12 kg to po urodzeniu córki anastepne to sama dieta i jeszcze bym chciała pozbyc sie 7 kg i tak ciezko je zrzucic ze szok zreszta to wiecie jak cierzko jest masakra.Pozdrawiam i trzymam kciuki za was laski!!!!!!!!!
![]() Edytowane przez moncia44 Czas edycji: 2009-08-08 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Gratulacje moncia!! Czasami jest tak ze waga dochodzi do pewnego momentu i cieeeezko jest to zrzucic... Moim zdaniem nie powinnas sie pakowac w tabletki - chyba ze chrom lub jakies inne ziolowe. Tak czy siak dalej uwazam, ze nie ma tabletki cud - cud moze byc wtedy gdy polaczysz to z cwiczeniami i dieta. Wiec RUCH RUCH i jeszcze raz RUCH ! Ja chodze na basen, silownie i zaczelam wysiadac przystanek wczesniej zeby wiecej chodzic
![]() Powodzenia zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
dziewczyny!!!!
co do ziołowych tabletek to mam super naturalny hit z azji .naturalny prosty sposób na płaski brzuszek i pozbycie sie w naturalny sposób wszelkiegi rodzaju złogów z jelit....psylium husk. kiedyś za namową koleżanki kupiłam xenical przez internet.nie spostrzegłam ani skutków ubocznych ani żadnych wachań wagi.tak sie nasłuchałam reklam w telewizji że pędzę w tym tygdniu po jakiś pochłaniacz tłuszu na receptę do angielskiego lekarza.za receptę zapłecę tylko 7 funtów obojętnie co na niej będzie zapisane.ciekawe czy wogule coś mi przepisze . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Ten Xenical to wcale nie jest hit z Azji
![]() Roznica miedzy alli i xenicalem jest taka, ze alli zawiera 60mg orlistatu, a xenical 120mg - dlatego jest tylko na recepte no i duzo drozszy... Dziekuje bardzo za taka dawke, jak juz po alli mialam efekty uboczne w postaci oleistych gazow :P nie chce wiedziec co by bylo po 120mg.... Tolauk - za recepte 7,2 i przepisze Ci cos, jesli BMI masz powyzej normy. Jesli masz do 8-10kg nadwagi - nie da Ci recepty na nic, tylko bedzie kazal isc na silonie basen i da ewentualnie diete. Edytowane przez mamartusiaa Czas edycji: 2009-08-10 o 00:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Dzieki za wsparcie bo tak naprade to sie juz pogubiłam w tym odchudzaniu i juz nie wiem co dobre a co złe,ale masz racje mamartusiaa nie bede sie pakowac w jakies tabletki. musze wrucic na dobra droge ale teraz to ciezko jak szlak, ale musze sie zmobilizowac do dalszego działania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
kochane
xenikal nie jest z Azj to ja wiem. od miesiąca zjadam wynalazek z Azji co nazywa sie psylium husk i muszę powiedzieć że pomaga.wszystko co zalegało mi w jelitach wykupkałam.prosty naturalny sposób.pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
hej
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.