|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
Super, w takim razie zaczynam dzis z Wami...mam nadzieje, ze taki atak jak wczorajszy juz dluuugo sie nie pojawi bo dzis nie moge dojsc do siebie po takiej ilosci jedzenia na noc;/ Dzis naprawde malutko zjadlam bo w brzuszku jeszcze wczorajsze jedzenie siedzi a przynajmniej jego resztki
![]() ![]() ![]() ![]() bardzo dziekuje za cieple przyjecie do grona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
moniczorek wygladasz naprawde slicznie, masz piekna buźke ![]() ![]() ![]()
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Hallo dziewczeta
![]() WITAM WSZYSTKIE NOWE ![]() POKAZUJE TO ZE MAMY TAKIE SAME PROBLEMY - i dzieki temu wiemy co i jak , mozemy sie wiec wspolnie wspierac, radzic , a pzredewszystkim napewno zrozumiemy swoje problemy , grzeszki ![]() pretty_girl- to nic ze nie mozesz sie zwazyc w czwartek - zwaz sie kiedy mozesz , zanotuj wage a potem mozesz co czwartek ![]() ![]() ![]() Narazie do zobaczenia uciekam sprzatac i gotowac obiad - dzisiaj kotlety sojowe z gotowanymi warzywkami , a dla M z ziemniaczkami buzka ![]() wrocilam z miasta... stopy bola , plecki troszke i chyba mnie zawialo ( zatoki niestety mi dokuczaja) ale plusy wyjscia sa takie - spalone kcal, swieze powietrze... no i zakupy ![]() - oferta wody mineralnej - b . korzystna ![]() - tabletki ziolowe - zawierajace : OCET JABLKOWY, LECYTYNE, ALGI , VIT B6 tylko nie wiem po co ta lecytyna ? jesli ktos wie i w czym to ma pomoc w odchudzaniu to b. prosze. i dla mojego M zestaw ziolowy - KOREANSKI ZEN SZEN , WYCIAG Z NASION DYNI... i cos co sie nazywa SAW PALMETTO I MUIRA PUAMA :/ ogolnie ma pomoc na zmeczenie , libido itd ![]() MAM NADZIEJE ZE ZADZIALA ![]()
#123 |
Raczkowanie
|
![]()
O Rety chyba oszaleje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Podróżniczka
|
Hej
![]() Ostatnio troszke malo sie udzielam...bo mam duzo pracy , popoludnia jakos uciekaja , ale wciaz jestem i wciaz dietkuje twardo. W czwartek pomiary ![]() Witam nowe kolezanki ![]() Dzis po pracy ide na jakies zakupki, waga jakos specjalnie nie zeszla...ale mam ochote na cos nowego. Bo od kiedy przytylam i w nic nie wchodze to jakos stracilam ochote na ladne rzeczy i tak jakos jak obwieś chodze :-/ |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
buziol27 - tak w czwartki - bo ... jak pzreczytasz 1 post wtedy wlasnie zaczelam pisac watek - a przy okazji to byl koniec kwietnia
![]() w srode opublikuje liste zapisanych na odchudzanie a w czwartek uzupelniona bedzie o wyniki ![]() a wiec... do dziela ![]() [pozdrawiam ![]()
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Capricek25 lecytyna poprawia przemiane materii a przede wszystkim obniża poziom cholesterolu we krwi.A do tego masz pewnośc że o tabletce nie zapomnisz
![]() Ja już po obiadku.Objadłam się strasznie.Ale wszystko dietetycznie i zdrowo! Już sie nie moge doczekac czwartku bo ta moja waga tak dziwnie mnie cały czas kusi.Postaram się jej nie dac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Capricek-lecytyna "segreguje" to co pochłaniaja komórki,w ten sposób ograniczajac wchłanaianie np.tłusczy do komórki,zwałszcza kiedy się odchudzamy
![]() ![]() ![]() Juz po obiadku(2 młode ziemniaczki,szkalnka mizeri oraz biłko kurze z ednego jajaka-pycha obiad!!! ![]() ![]() ![]() Jutro kino.A właśnie,była któraś z Was na "Generale Nilu"??Warto iść? |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Konstancja666 - "Generał Nil" słyszałam że to dobry film.Ale najlepiej przekonac się samemu.Ja ostatnio już jakiś czas temu byłam w kinie na "Złotym środku".Film może byc, żadne arcydzieło,troche można się pośmiac,taki luzny.Natomiast "Zamiana" - porażka!
Miałam sprzatac i co?! Siedze tu ,czytam i pisze. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
OK a wiec...
PONIZej LISTA ZAPISANYCH NA ODCHUDZANKO- Z WAGA POCZATKOWA , A PO NIEJ BEDZIE MIEJSCE NA WAGE Z 7.05.09. AKTUALNIE BRAKUJE MI WAGI KINGI2508 i SEELNY - MOZE PZREOCZYLAM JESLI TAK , DAJCIE ZNAC NA PRV ALBO TUTAJ JAKA JEST WASZA WAGA. Lista juz jest zrobiona, bedzie opublikowana w czwartek z nowymi wynikami wagowymi , i jesli powzwolicie beda ja umieszczac ja , zeby pozniej nie bylo zamieszania i kilka innych list, jesli beda nowe osoby ktore chca sie dolaczyc- zarejestruje ich poczatkowa wage a potem czwartkowa i w ten sposob beda dodane na liscie . a wiec jak narazie jest... tadadadaadm...22 osoby ![]() ![]() WYSYLAJCIE WIADOMOSCI Z WAGA CZWARTKOWA NA PRV. LUB GG 610958 ![]() POZDRAWIAM ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Lista w kolejnosci zgloszenia ; capricek-> 78,8 kg -> 77,6 kg fiolusiek-> 79 kg -> moniczorek-> 65 kg -> ewik 86 -> 62 kg -> kahlan amnel-> 64 kg -> carolinka -> 64,5kg-> jj4u6 -> 62 kg -> blondyna 20 -> 58,2 kg -> madziulinek-> 73,6kg -> milencjusz -> 62 kg -> kasssia123-> 80,8kg-> konstancja666-> 65 kg -> ![]() corel tour -> 89 kg -> orzeszek01 -> 80 kg -> kinga2508 -> 80kg -> seelna -> -> dadzia23 -> 80kg -> itrusta -> 64 kg -> cyanide sun-> 51 kg -> buziol27 -> 84 kg -> sheepie -> 52 kg -> pretty-girl-> 69 kg ->
START 15/12/09 ! ![]() ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-05-07 o 05:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
witam Dziewczynki!! widze, ze Wam dietka idzie, u mnie licho... chyba mam świńską grype
![]() ![]() Coraz więcej nas tutaj, lista pokaźna i bardzo dobrze, i nawet większośc z Nas tą samą dietę stosuje, czyli MŻ... Ja dziś chyba dietetycznie: śn I: kawa+ mleko, jogurt z musli; II śn: banan i jabłko; obiad: warzywa na patelnie i mięsko gotowane; a kolacja nie mam zielonego pojęcia ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny po dłuższej przerwie! Ja Was cały czas czytam tylko jakoś nie ma czasu nic napisać
![]() Co do ważenia w czwartki to ja też nie mogę, bo nie mam wagi a waże sie w soboty w klubie, do którego chodzę ćwiczyć, bo tylko wtedy mogę iść rano. W czerwcu będę chodziła już rano, bo już nie będzie zajęć. Moja dietę mogę uznać za rozpoczętą na nowo od tego poniedziału i staram się przyzwyczaić znowu do starych nawyków, się łatwo od tego odzwyczaić ![]()
#133 |
Raczkowanie
|
OK to i ja chce sie dolączyć, w grupie zawsze raźniej
![]() wiek 21 waga: 60 - 61 kg wzrost: 168cm CEL : 55kg czyli 5kg MUSZE sie pozbyc ![]() kiedys nawet mniej wazylam aleeee coż MIŁOŚĆ swoje robi hehe ;-)))) dzisiejszy posiłek: rano szklanka wody w pracy kawa, kanapki z szynką sałata,pomidorek, ogórkiem x3 w 2godz odstępie woda woda i herbata a teraz po pracy mały talerzyk zupki... no mam nadzieje ze to bedzie na dziś tyle z jedzenia ;-)) juz wczoraj troszke poćwiczyłam, może dzis mi sie uda nawet pobiegać :P:P no dobra trzymajcie za mnie kciuki w postanowieniu choc wolała bym zeby ktos wprost mi powiedział co mam jesć jak sobie przyzadzac posilki. ale na początek dobre sa ograniczenia, zeby chociaz zolądek troszeczke sie skurczył ;-))) |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mialysmy sie tutaj zdrowo odchudzac ![]() poczytaj 10przykazan zywieniowych,jadlopsisy redukcyjne idopiero potem bierz sie za diete ![]() jak Wam dzis idzie Dziewczynki? mi bardzo dobrze, wlasnie wrocilam z zakupow,teraz ide pocwiczyc brzuszek i pupcie, o 20kolacja i koniec dnia.jej,jak ten czas szybko mi mija ![]()
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Dobra dziewczyny poległam
![]() Wiedziałam ,że tak będzie i zamiast schudnąc przytyłam;( Nie ma sensu stawac na wadze w czwartek,bo waga pojdzie,ale w inna stronę(tą neichcianą) Może jutro wkoncu uda mi się porzadnie zacząć.Byle przetrwać ten cholerny 2 dzień!! Załamka ![]() Ale dobrze,że Wam idzie coraz lepiej ![]() Może to mnie zmotywuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A po drugie powinno sie jesc przynajmniej 4-5 mniejszych posilkow dziennie, a Ty po obiedzie napisalas ze juz nic dzis nie bedziesz jadla ![]() No ale sama chcialas zeby Tobie doradzic ![]() Ja dzis sie jeszcze trzymam, choc kusza slodyczki strasznie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie dzien zaliczony na plus,choc mialam ochote na cos zakazanego(lody,płatki nugatowe z mlekiem,)ale postanowiłam nie ulegac zachciance ![]() teraz tylko prysznic,przejrzec zadania z niemieckiego,pomasowac roll onem brzuch i uda i moge isc spac z czystym sumieniem ![]() dobranoc Laseczki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
- LISTA JUZ OPRACOWANA
![]() w czwartek bedzie wisiec juz z nowymi wynikami ( zeby nie robic balaganu i wszystko zeby bylo w jednym miejscu) - tylko musicie mi je podac :P do czwartku wieczorem albo prv. albo na gg 610958 - jak na gg to piszcie swoj nick z forum ![]()
START 15/12/09 ! ![]() ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-05-05 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() Ja poprostu już tak mam ,że zawsze mam kryzys 2 dnia(dzisiaj już było dobrze,dopóki nie poszłam do koleżanki i nei zaczełyśmy zajadac jej problemów).Mam nadzieje,że czwartek nie będzie kolejnym "Waterloo".Diete mam dość dobrze opracowaną,bo przez dietetyka i to nie jest mój pierwszy wyścig z kilogramami,tylko poprostu muszę wkońcu przeżyć ten 2 DZIEŃ.Więc wybaczcie,ale ja nie będę się ważyc w tym tygodniu,tylko w przyszły czwartek.A Ciebie Capricek proszę,żebyś wpisała mi 66 kg w czartek,bo niestety przez te wahania przytyłam.Może mnie to zmobilizuję ![]() A Wy, dziewczyny,oby tak dalej.Dajcie mi przykład ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Pewna jestes ?
![]() ![]()
#143 |
Podróżniczka
|
Ja sie kiepsko czuje. Boli mnie glowa i gardlo :-/ Wzielam gripex, theraflu i
cale popoludnie przelezalam. Nie mam nawet jakos sil. Nic dzis nie cwiczylam, malo co jadlam. Do tego od weekendu bardzo boli mnie brzuch, taki nabrzmialy jest...jak w n-tym miesiacu ciazy i jakies mdlosci (ehhh moze ja rzeczywiscie w ciazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
moniczorek - obys poczula sie lepiej...
moze plusem tego bedzie wypocenie troszke kalorii>?? ![]() Tylko pij duzo i wyplukaj ta chorobe ![]() Zdrowka. DObranoc wszystkim ![]() ![]()
#145 |
Zadomowienie
|
Tak
![]() Może,żeby sie zmobilizować wstawię zdjęcia. Pierwsze jest sprzed roku kiedy wazylam 73 kilo. Drugie to stan obecny. stan trzecie-niewidomy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Konstancja ja chciałabym być taka gruba jak Ty. Bardzo szczupło wyglądasz, bynajmniej na tych zdjęciach.
#147 |
Zadomowienie
|
Jeszcze z jakiegos występu znalazłam
![]() ![]() Edytowane przez konstancja666 Czas edycji: 2009-05-05 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny. U mnie niestety zle...
Diety brak, jakos nie moge sie pozbierac. Z ta lista to swietny pomysl, wieksza mobilizacja. Pozdrawiam i 3majcie kciuki zebym sie podniosla |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
hmmm... konstancjo...mysle ze wiekszosc z nas chcialaby tak wygladac...zalozyc taki kostium , i pokazac sie publicznie
![]() Nigdy ...za milion lat... no moze za 20 kg tak ![]() Pozdrawiam
#150 |
Raczkowanie
|
konstancja dziekuje dałaś mi tymi fotkami wieksza mobilizacje do dalszego walczenia o figure.Wygladasz za***iscie,nie wiem skad wogole u Ciebie pomysl na diete.A tak wogole to az łzy sie w oku krecą jak patrze na liste,ze ja w porownaniu do wiekszosci z Was tak strasznie duzo wazę.Dam rade musze dojsc do celu.Pozdrawiam Wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.