![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Origami i nie tylko
damurek
![]() anita19800 ![]() ![]() ![]() Zrobiłam wczoraj Bouquet of primula Tomoko Fuse, ale nie podoba mi się, jakaś taka dziwna ta kulka :/ Przypomina mi trochę kaktusa, ale oceńcie same ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Oj co ty tam gadasz
![]() ![]() ![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Dzięki wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ale fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() niesamowita struktura! ![]() wszystkie mi sie podobaja, a najbardziej ta w kolorze fuksji, co widać na przestrzał ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Joasiunia
![]() EwcIaKIcIA nowe "dzieła" już dzisiaj ![]() Titania ![]() ![]() Dzisiaj dwie nowe snapologie, pierwsza, większa to sześcio - ośmiościan rombowy, druga to tradycyjny dwudziestościan. Zrobiłam je z resztek, które zostały mi po dużej kuli. Powstały w sobotę, ale nie miałam wcześniej czasu żeby zrobić zdjęcia. Te snupki to nic specjalnego, ale ich zadaniem było odstresowanie przed obroną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Super wyszły, i jeden i drugi,
![]() ![]() Ucz sie Ucz ![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Dziękuje Ci bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
![]()
Gratuluję Pani licencjat
![]() ![]() ![]() ![]() A kuleczki jak zwykle śliczne!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Ależ znalazłam u Ciebie cuda !! Na quillingowe karteczki patrzę z zazdrością- są tak perfekcyjne
![]() ![]() Na drugiej stronie Twojego wątku znalazłam koszyczek- ptaka (origami). Na święta dostałam podobny od dzieciaczków ze Szkoły Podstawowej ![]() ![]() Piękne rzeczy tworzysz ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Serdeczne gratulacje
![]() ![]() Kula "kaktusowa" jest świetna i naprawdę nie masz czego się czepiać ![]() ![]() ![]() Już sobie wyobrażam, że niedługo zasypiesz nas swoimi pracami (czasu masz więcej to pewnie więcej powstanie) ![]()
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Joasiu dziękuje Ci bardzo
![]() ![]() thea2 witam Cię serdecznie ![]() ![]() anita19800 bardzo Ci dziękuje ![]() ![]() ![]() Dzisiaj niestety nie mam nic do pokazania, wczoraj miałam strasznego lenia i jak wróciłam do domu to nie robiłam nic do wieczora, ale już dziś biorę się do roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
to skoro juz po obronie to teraz pewnie dla odprezenia cały papier z domu wyrobisz... nie wiem jak u ciebie, ale mnie strasznie uspokoaja jak sobie tak składam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Na mnie papier też ma dobre działanie
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Mnie też papier bardzo uspokaja, mogę pół dnia siedzieć i coś składać. Podobnie jak papier działają na mnie jeszcze książki, ale można powiedzieć, że to też papier
![]() A tak wracając do origami, to właśnie skończyłam Sphere 94 Heinza Strobla, ciężko było, ale się udało. Trochę koślawa jest, ale i tak jestem z niej dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
![]()
Laboga ta to dopiero wyrąbana w kosmos-jak ktoś to kiedyś coś określił
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Dziękuje Ci bardzo Joasiu, jeszcze kilka wzorów się znajdzie
![]() Dzisiaj Zig - Zag i kartka. Miłego oglądania ![]() Edytowane przez Erhong Czas edycji: 2009-07-10 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
![]()
Boska kartka!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
dokładnie wczoraj zalogowałam się na tym forum i patrzę, że było warto - przynajmniej znalazłam osoby interesujące się tym samym co ja
![]() śliczna kula - ciekawa jestem skąd wytrzasnęłaś diagram ![]() ja dopiero niedawno znalazłam diagramy brył wykonywanych tą techniką - ale teraz przerzuciłam się na kusudamy (skleiłam już ich parę) naprawdę ładne (zwłaszcza te z pierwszej stroy wątku - ale przyznaję sie bez bicia - nie oglądałam całego - ale w końcu jestem dopiero drugi raz na wizażu) Zapraszam do mojego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13197630 tylko mało na nim moich prac - nie mam fajnych zdęć, ale to sie zmieni Edytowane przez urticadioica Czas edycji: 2009-07-10 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Żółta kula- piękna
![]() Zig-zag jest po prostu niesamowity !! Ma piękne kolory i w ogóle jest taki optymistyczny, wesoły ![]() A karteczka śliczna, zawijaski pierwsza klasa ![]() Mistrzyni ! ![]() Dopiero dziś przyjrzałam się dokładniej pawikowi z pierwszego postu ( 5 zdjęcie) - jest tak świetny, że od dziś jest moim ulubionym, tęczowym pawiem ![]() Pozdrawiam serdecznie, thea
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2009-07-10 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a karteczke zrobiłas ekstra, taka dopracowana i estetyczna, elegancko sie prezentuje!
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Śliczna ta quilingowa kartka i znakomita kula
![]() Widać, że nie marnujesz wolnego czasu, bo ciągle coś nowego powstaje ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() jak mi się podobają wasze cudeńka!! zajrzałam na to forum przez przypadek, i jestem zachwycona tym co tu widzę ![]() ![]() ale że jestem całkowicie zielona to będę musiał zacząć od prostych rzeczy ![]() mam do was wielką prośbę!podpowiedzcie mi jak do tego najlepiej się zabrać, czy są jakieś książki w których znajdę wzory i jak to złożyć?? i z jakiego papieru to wykonujecie??
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
rany chyle czola takie cudenka tu pokazujesz
pod wielkim wrazeniem jestem Twoich origamikow ![]()
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Joasiunia
![]() urticadioica witam serdecznie ![]() ![]() thea2 ![]() ![]() Titania ![]() anita19800 ![]() ![]() Pysiowata witaj ![]() ![]() ![]() Pani z herbata witam i dziękuje bardzo za miłe słowa ![]() A dzisiaj chciałabym się Wam pochwalić moim kaktusem ![]() ![]() Edytowane przez Erhong Czas edycji: 2009-07-12 o 13:39 Powód: zmniejszenie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ale piękny kwiat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Oj, wcale nie daleko
![]() Ale pięknie zakwitł ! ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
oglądałam tylko Twoje pierwsze prace i po prostu są super ! :0
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
ale ci pieknie zakwitł ten kaktus, kwiaty ma naprawde imponujace
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.