![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i dieta turbo
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
u mnie juz 7 dzionek sie zaczął i prawie 4 kg na minusie!!! och szleje ze szczescia
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam turbowiczki i zycze wytrwałosci bo warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
judita85, a jadłaś połowę tego co chciałabyś zjeść czy się nie ograniczałaś?
Miałaś jakieś odstępstwa? Gratuluję tak pięknego wyniku ![]()
#124 |
Raczkowanie
|
Judita85 gratuluje swietnego wyniku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() waga obecna -79.2 o zgrozo ![]() Biust- 105 cm pas - 97 cm biodra-100 cm o zgrozo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
hej laski ja wlasnie dzisiaj zaczelam tylko do konca nie wiem ktora dieta jest lepsza. mozecie mi doradzic?! i mam jeszcze jedno pytanie czy w tych dietach mozna jest jakiekolwiek pieczywo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
no to pięknie! tylko pogratulować! ![]() ja zaczynam od dziś,juz pierwsze posiłki za mną a przede mną również trochę... i chyba to tak najbardziej zniechęca. Ale co robić? jak trza to trzeba a jak trzeba to mus ![]() Ważyć się nie będę bo wagi w domu nie mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Witam! U mnie dzisiaj drugi dzień... Na śniadanko były owocki a o 13 jajeczko z rzodkiewką... Ja też się nie ważyłam, po co się stresowac...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Sylwiczynka ja tez się nie waże, boje się że nie bedzie takich rezultatów na początku jak u innych dziewczyn i sie zniechęce. taka jestem wariatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
ja też już finiszuje z dietką- dzis 9 dzień jutro dobijam do brzegu i dopiero się zważę- jestem bardzo ciekawa;p dziewczyny czym sie dodatkowo wspomagacie? jakieś tabletki, slim coffe zamiast zwykłej kawy itp.?? nie wiem czy można i czy to coś da. Bo bez sensu się truć jak nic to nie pomoże. Robie chyba dzień przerwy i znów od nowa
![]() ![]() ![]() napiszcie proszę co bierzecie do "przyspieszenia" i czy można, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hehe,w sumie najważniejszy jest zawsze koniec ![]() najbardziej to mi pifka żal i mojej bułeczki grachamki z pestkami dyni ![]() ![]() Najgorsze jest to że jakoś mi weny brakuje przy układaniu menu... a Wam jak z tym idzie?? z tego co czytam to chyba nienajgorzej ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Ja na razie mam ułożone menu na 3 dni. Głównie to są jakieś sałatki z pomidorów, jajek, szynki, sera itp. Owoce jem surowe bo nie lubię żadnych miksów z owocami, chociaż kusi mnie ten kalafior z gruszką
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Ps. Nadal mnie interesuje czy zamiast surowego ogórka można jeść kiszone?? Może ktoś wie? Z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Ja nie ułożyłam menu przed rozpoczęciem diety. Na bieżąco kombinuję co zjeść. Zaraz zjem serek wiejski z pomidorem.
Jadam też jajka na twardo z szynką, sałatkę z pomidora, ogórka, sałaty+cebulka lub szynka. Mam wizję na pieczoną pierś kurczaka z pomidorami i cebulką. Z menu nie mam problemu ![]() A jak z mlekiem do kawusi? Ma być napój o kaloryczności mniejszej niż 10 kcal. To tak robię, ale co z tym mlekiem?
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi... "Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska... ![]() Edytowane przez podblond Czas edycji: 2009-05-13 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie obiady robi mama ale ja nie jem hehe .. ![]() a do szkoły normalnie biorę orzechy, jabłko, plasterki szynki czy tam sera .. a nawet ogórek. dziś do szkoły wzięłam jabłko. plasterki szynki, ogórka, pomadora i rzodkiewki ![]() a co do tych 6 posiłków to na pewno dasz sobie z tym radę ![]() Ja to wcześniej jadłam tylko 3 posiłki. Ale cuję że organizm pomały przyzwyczaja się do tych 6 . bo już o jedzenie się upomina ![]() rozpisanie dietki dużo czasu nie zajmuję .. na samym początku napisałam dietkę tylko na 2 dni.. i tak codziennie jeden dzień dopisuję. myślę ze tak jest lepiej.. wszystkie jesteśmy z Tobą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() a ubyło Ci trochę z centymetrów? Dla mnie bardziej zależy na centymetrach ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- dziewczyny a do sałatki z pomidora, ogórka i sałaty można dodać jogurt naturalny albo kefir ? chcę trzymać się ściśle tej diety i nie wiem czy tak można ..
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2009-05-13 o 13:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
możesz dodać niskotłuszczowy majonez,ale też bez szaleństw ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie piłam jedną jedyną kawusię z mlekiem 0.5% i dałam go mniej niż normalnie.
Tak sobie myślę, że w ogóle zrezygnuję z kawy. Dam radę. Do sałatki nie dawałabym ani jogurtu ani kefiru ani majonezu.
#137 |
Przyczajenie
|
A co sądzicie o pieczywku Wasa??
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
![]() ja sadzę że jest niewskazane ![]() wymiękłam... i zjadłam troche pestek dyni ![]() ot takie małe uzależnienie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- wiecie co? ciekawi mnie jak to jest z efektem jojo? czy któraś z Was korzysta już dłuższy czas z tej diety i nie zauważała powrotu zbednych kg? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Właśnie... jojo jest najgorsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w diecie są małe wskazówki ..
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2009-05-13 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
hej ja zamierzam tez niedlugo zaczac diete i sie zastanawiam ktora wybrac moglybyscie mi poradzic ktora lepsza?i czy nie bd miala po schudnieciu jesli mi sie to uda jakichs nie pozadanych efektow??a i jeszcze ile wam sie udalo zrzucic w turno i w tej drugiej? z gory dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() polecałabym Tobie dietkę turbo.. większy wybór jedzenia i możesz schudnąć więcej niż 3 tyg w ciągu 10 dni (ale niekoniecznie) to zależy już od Ciebie. efektów Ci nie napiszę, bo jestem dopiero na 2 dniu tej dietki . ale czuję się świetnie ![]() ps. w którym miejscu prawidłowo powinno się mierzyć obwód brzucha ?
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2009-05-13 o 17:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Na poziomie pępka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
aha dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]()
#147 |
Przyczajenie
|
ja tam na obiad jem albo jajecznice albo kurczaka upieczonego i ściagam skórkę z niego albo robie sobie sałatkę z tuńczyka... gorzej jak mam do zjedzenia węglowodany... bo mam dość troche tych jabłek i pomidorów;/ daje rade
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- yyy;/ a ile masz lat i ile wzrostu... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
aha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
no ja jutro ją skończę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
aha to ladnie Ci poszlo;p;p heh. Ja waze 59 a chcialabym przynajmniej z 4kg. Chodzi mi glownie zeby pozbyc sie tluszczyku z brzucha i troche zeby mi zeszlo z ud
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.