![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
![]() ![]() _______________________ ,, Zawsze otwieramy nowy rozdział swojego życia z nadzieją, że znajdzie się w nim również mnóstwo uśmiechów do odkrycia... =) " ,, Prowadzisz podwójną grę. Myślisz, że będziesz miał nas obie. JA PASUJE. Wy grajcie dalej... " ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cieszę się ![]() _________________ ,, Dramatem naszej epoki jest to, że nawet głupota zabrała się do myślenia.. " ![]()
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
__________ pierwszy krok to początek by osiągnąć szczyty. skoro kocha inną to czemu jego wzrok wciaż wisi na mnie? on zamisat do serca wszedł mi do żołądka. wciąż żygać mi sie chce.. nienawidzę jego uśmiechu tylko wtedy gdy czyta sms od niej. mimo iż mam plastikowe serce potrafił pokochać mnie..
był gotów zrobić dla mnie wszystko.. odszedł, kiedy zobaczył, że nie odwzajemniam jego uczuć.. nie widział,że plastikowe serce nie potrafi kochać..
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-05-05 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam.
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I cudnie prawdziwy ![]() ___________________ ,, Bo tego właśnie pragnę, bo tego chcę teraz- Twej przyjaźni.. Bo miłość umiera!!! " ,, Chciałabym dostać kawałek nieba... taki malutki, niezauważalny fragment nieboskłonu! "
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Czasem to kim jesteś widać wyłącznie w detalach.
A w dłoni walizka pełna marzeń. Różane policzki wypełnione tęsknotami. Schowaj kłótnie na później. Nie psuj mojego nastroju. Ale noce jak ta wydają się być powolnie przemijającymi. I trudno mi się przyznać, że to wszystko nagle traci sens. Bo zupa była za słona. Czarny brylant. Wyłącz już to TV i chodź się kochać po od rana na nic innego nie czekam. Jeśli będzie to potrzebne abyś był ze mną to jestem gotowa Cię zabić. . Majowy wiatr budzi mnie ze snu. Jak Cię spotkam to Ci nastrzelam po tym pustym pysku. Jestem królową beznadziei ubraną w szaty trudności. Nasze wzajemne zrozumienie osiągnęło tę słodką głębię. budzę się rano i nie do końca wiem, co ze sobą zrobić. świat przepełniony jest normami. Często się zdarza, że dopiero przyszłość pokazuje nam, ile coś było warte. Tylko ja Cię z okna odnajdę w tak wielkim kosmosie. Szorstka miłości! nienawiści tkliwa! Naprężenie chceń w zmożonych i nieumień poronionych. Firanki z cukrowej waty. Różowa Porcja Rozkoszy. Patrzę z góry na świat, który pędzi bez ograniczeń. Całe nasze życie wynoszone na strych lub do piwnicy. Cały ten miłosny szajs zamierzam w tym roku nadal omijać szerokim łukiem . Czy byłby pan łaskawy pomyśleć o mnie ?. Suma mglistych wspomnień. Na obłoconych dechach ślizgamy się na łyżwach. Mój telefon chciałby znów słyszeć kłamstwa twe Nawlekam nitkę na igle by zszyć ciągle świeżą ranę. Szła w mrok za jego dłonią jak za białą gwiazdą przez próg którego nigdy nie przestąpiło słońce Nie, nie zakochałam się w tobie jeszcze wczoraj widziałam usta soczystsze niż twoje - wsiadły do tramwaju na rogu Nowego Światu i Alej . Moja duma – wstrętna, skulona. Parszywa suk*a Nie pozwala mi wstać i biec do Ciebie. Słucham jak krzyczy ciężar twoich słów proszę mów, ciągle mów Liczę liście na roślinach, cienie na ścianie i wzory na dywanie Bez pretensji do mądrości, której nie mam Bez odbijania jej na ksero i wpadania w schemat |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
ojejjj.
![]() ![]() Miłość. Kiedyś przemożnie pragnęłam poznać, czym jest, co czuła moja matka. [...] Miłość jest okrutna i bezwzględna. Trzeba stale mieć się przed nią na baczności. Strzec siebie przed jej otchłanią. I kochać świat. To wystarczy. By poczuć się szczęśliwym. By odnależć w sobie dość sił, by żyć. Po prostu - kochać ludzi, stadnie, jak jaskółki. Nigdy pojedynczo. Nikogo jednostkowo. Wtedy jest się wolnym. Można decydować. Miłość do kogoś zniewala. Jest absolutna. Poraża. Zagraża. Nieodwzajemniona tratuje. Na śmierć. In my head I found you there And running around and following me. Dla Twojej miłości - świat został stworzony, na kasie. Niechaj dziś pocałunki twe ukoją Beznadziejną tęsknotę naszych serc.
![]() Edytowane przez Schizofreniczna Czas edycji: 2009-05-05 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Natura uczyniła mężczyzn wzrokowcami, a kobiety strażniczkami ich spojrzeń
Nie narzekajcie na pogodę. Gdyby co jakiś czas się nie zmieniała, większość ludzi nie wiedziałaby jak zacząć rozmowę. Nie da się pokierować wiatrem, ale można ustawić żagle. Żadnej kobiety nie ucieszy komplement, który zbyt daleko odbiega od rzeczywistości Życie to coś, co upływa, kiedy jesteśmy zajęci snuciem planów na przyszłość.
#128 | ||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Kastelle za***... po prostu... Cytat:
![]() I to, ze brakuje słów, to prawdziwa prawda... Zabrałam wszystkie... Cytat:
![]() ![]() śliczne opisy. Cytat:
![]() Uwielbiam opisy o szczęściu....przepiękne i takie fajnie orginalne... ![]() Czy ja już pisałam, że zabrałam je wszystkie?! /////////// +Nie jestem wizjonerką *jednak miewam przeczucia <> +'cholerna optymistka'<> +Truskawkowy promyk słońca połaskotał po skroni. ![]() <> +Zmiany zachodzą tylko wtedy, gdy idziemy pod prąd, kiedy robimy coś całkowicie wbrew wszystkiemu, do czego przywykliśmy.<> +Czasem się czepiam no i? <> +Stan zniewolenia miłosnego.<> +Kapryśna? Twoja twarz.<> -Kochasz pomidorową, a nie znosisz pomidorów?! Nie wygłupiaj się. Naprawdę?Ale popatrz! To podobnie masz ze mną. Lubisz mnie, a nie chcesz mej miłości. <> -Wizualnie, cieleśnie, namacalnie, niekonwencjonalnie, a czasem wręcz banalnie. Tak to o Tobie.<> -kieszonki wypełnione nudą.<> -Kamyczkiem w twarz? Za to co mi zrobiłeś...raczej głazem!Feromony skaczące. <> -Klepsydra wspomnień usypuje się powoli. Chcę zapomnieć./////////////////////////
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
.żyła beztrosko i szczęśliwie, aż w końcu umarła.
Dorosnąć? Tylko po co?? .rzucam tyle słów, że nie uniesie wiatr. '.Ja nie robię tak jak wszyscy, nie mam na imię każda.' Po szyją w chmurach, po kolana w oceanach x] ...ile Cie trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył...? |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Kochane ale pędzicie
![]() ![]() __________ Dziś już twojego numeru szukam tylko w książkach telefonicznych .
Świat o nas będzie pisał w tomach. Nic nas nie pokona! Bo ona ma w sobie miłość .. - Kocham Cię ! - To przestań ! - ale ja nie umie . - Musisz .. W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał liczniki. Myślisz, że jeśli stoję obok Ciebie to jestem blisko ? - Mylisz sie... Nawet gdy mnie przypadkiem dotkniesz nie stanę Ci się bliższa.. W dalszym ciągu będę odległa.. i nieosiągalna... bo zbliżyć się mogą tylko nieliczni Ci, którym sama na to pozwole ! Miłość jest cukierkiem narkotykiem, który hipnotyzuje swoją mocą.Niestety nie można...Zrobić z niej skręta i palić, gdy się ma na nią ochotę ... Ona sama decyduje ,kiedy wstrzyknie swój eliksir... " .. i gdy wpatrywałeś mi się tak glęboko w oczy poczułam, że mam to o czym marzyłam od dziecka. Cudownego Księcia, którego wyjął ktoś specjalnie dla mnie z najcudowniejszej bajki i włożył do mojej .. Niestety brak weny kochanee ;*** a poza tym świetne opisy i podkradam ![]()
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-05-05 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
BAN stały
|
Witam.
Dodam coś od siebie, mam nadzieję, że nie było takich wcześniej ![]() Gdziekolwiek będziesz .. to zawsze celem bicia mego serca <3 Kiedy nie miałam już nic do stracenia- dostałam wszystko. Świat jest mały- ale należy do wielkich. Są chwile, kiedy z oczu spadają mi wszystkie zasłony. Wiara czyni cuda, a ja w Nas wierzę. i mój ulubiony z dawnych czasów jeszcze. ![]() We wtorek przestałam płakać a w środę zmieniłam numer telefonu. Robiłam wszystko, aby nie mieć czasu. Nagle okazało się, że to wcale nie jest takie trudne gdy ma się jakiś cel. Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
[quote=PrzyciagamWzrok;121 64273]Mam prośbę .! potrzebuję opisow o tym ze moj chlopak nie potrafi dotrzymac obietnicy
![]() ehe miało nie być żadnych próśb xD ale mam opis: jeśli składasz obietnice później ją łamiesz - nienawidzę kiedy dajesz słowo później okazuje się, że nie wiesz co to honor ![]() nie zauważyłam że już jest;/ wybaczcie;]
![]() Edytowane przez sploniesz nim odpale lond Czas edycji: 2009-05-05 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
witam wszystkich w X części.
![]() _____ Plotkaraaa, *Dreams*, Paajkaa, KaMa2704 - dziękuję Wam bardzo za pochwały. ;* i nie wiem co by było, gdyby nie Wy. kocham Was <3. abunee - tu słowa są zbędne. ;* love. <3 kirkeblack - muszę przyznać, że jesteś doskonała w tym co robisz. ;* moja nowa, prywatna miłość <3. suve, alexandretta - moje dwie nowe ulubienice. ;* cudowne opisy <3. 19czarna87 - dziękuję, miło mi. ;* _____ mam super ofertę do niebios za złotówkę. myślałam o życiu. wyglądałam przez okno. dobre błędy.
#134 |
Rozeznanie
|
Kazda chwila to szansa aby wszystko odmienic Szukaj Mnie. Cierpliwie Dzień Po Dniu. Staraj Się Podarzać Moim Śladem Sam Na Sam Z Noca Sama Z Myslami Sama Ze Sobą... Spadniesz.. bedziesz na dnie.. nie poddawaj sie.. wstan.. falszywych hien dookola wielkie stado Dlaczego Tak Jest, Że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłe:[ On zaczarowany-Ona czrodziejka,On rozpalony-Ona iskierka=] Jesteś jednym z wielu, lecz życie bez Ciebie nie miałoby CelU ![]() ![]() ![]() Wiecie czemu jestem świetna ?? Bo ma się to "coś" !!
"Głęboki upadek prowadzi często do wielkiego szczęścia" ...::: Czasami myśli biegną innym torem niż serce :::... |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Ja tak na chwilke żeby napisać zanim zapomne bo usłyszłam w piosence:
Nadzieje takie wielkie, a potem jeszcze większy żal.
#136 |
Zadomowienie
|
świat na własność każdy chce
Niebo mi milczy Nic nie da nam takiej siły Jak ci ktozy nas opuścili myślę jak w twe objęcia wpaść |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Ale wy zapierniczacie!
Kurcze wątek mi zamknęli tak wiec dziekuję tym oto które mnie wyróżniły: sheisunusual, 3martyna3, Calineczka777, Plotkaraaa ![]() Dzisiaj mało i więkośc z Piosenki Iwony Węgrowskiej -mój sen. Dobiła mnie matura z angola.. ![]() Ty i ja , czerń i biel Nigdy nie zapukasz do moich drzwi . Pod parasolem marzeń A w moim śnie spotykam Cię Złudzenia wszystkie rozwiał mi wiatr A całe szczęście poszło się ***.ać. nazywałam to wielką przyjaźnią,dziś głupotą. Jesteś jak zjawa. Kiedyś wierzyłam w wielką przyjaźń - teraz nie wierze nawet w skrawek tego co mówiłam. Czasem wiara w ludzi jest myląca. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
ale pędzicie
![]() już X część... ![]() ____________ jedno jest proste, nikt nie wyjdzie z tego bez obrażeń nie ma ładu, nie ma składu, nie ma po nim nawet śladu. brnę, nie idąc na ugodę. zostaw gadanie na ostatnim planie nie spodziewałeś się tego nawet po samochodzie roku jestem tu od nadawania wyroków to łączy ludzi jak Walkie Talkie.
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko jeden mi przychodzi do głowy ;<
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Tęsknie za miejscami, w których jeszcze nie byłam.
Tęsknie za ludźmi, których nie poznałam. Tęsknie za marzeniami, które kiedyś miałam. Tęsknie za wspomnieniami, które utraciłam. Gorące serce ugaszone łzami. Jak kwiat Agawy raz zakwitłam - potem zgasłam. Tęsknie za życiem, o którym zapomniałam.. i... bardziej optymistycznie ![]() .Parę słów, parę nut A całe serce chłonie Takie proste rymy A w oku staje łza. Czy ten Pan i Pani są w sobie zakochani ? ^^ {jesli już było, sory, nie mogłam sie powstrzymać. ![]() Pozdrawiam, Miłego dnia (:
#141 |
Raczkowanie
|
miło.
![]() ______ - nic nie poradzę na to, że cię kocham. - nie musisz. ja już poradziłem. - jak.? - pokokochając cię.<3
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-05-05 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() __________________ 1. Me serce napełnione miłością jak balonik helem. 2. Jesteś jak strupek na ciele. Nie rozdrapywany goi się szybko, ale gdy go głupie dziecko rozdrapie, będzie mieć bliznę na całe życie. Mówiłam Ci już, że jestem głupim dzieckiem?... 3. -Jesteś moim skarbem... -Skarby się zakopuje... -Nie chcę Cię zakopać. Jeszcze ktoś Cię odnajdzie i sobie przywłaszczy. 4. Szyby pękają od nadmiaru żalu w budynku. Mojego żalu. 5. Po raz setny planowała jak oryginalnie zakończyć to życie. 6. Moje serce płacze jak zaniedbane dziecko. 7. Pociąć tą rozpacz na drobne kawałki, zażywać w małych dawkach. Ta większa może być śmiertelna... 8. Swój smutek wpycham wraz z kurzem pod łózko. 9. Pogniecione marzenia wrzucono do kosza. 10. -Czuję się jak skórka od banana. -Takiego porównania jeszcze nie słyszałam. Dlaczego jak skórka? -Bo każdy jej dotyka, przygląda się, ale gdy skonsumuje co trzeba za środka, wyrzuca ją do kosza. 11. I na co mi to głupie szczęście? 12. Zyskałam miano Królowej Smutków. 13. Nie chadzam chodnikami, a środkiem jezdni. 14. Nawet tęcza ma w sobie mniej kolorów niż moje szczęście. 15. Ulepię dzbanek z miłości, a potem go zbiję. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
xoxo
|
-Chciałabym się kochać z Tobą podczas deszczu, burzy, gdzie pioruny oświetlają nasze ciała a wiatr ociera się delikatnie o nasz zapach.
-Więc w czym tkwi problem? -Nie ma deszczu i nie ma nas. Widząc Twoje literki w wiadomości w skrzynce odbiorczej nie jestem w stanie nie uśmiechnąć się do monitora. Szkoda tylko,że problemów i smutków nie można wyrzucić jak starych,zamałych rzeczy. wytłumacz mi dlaczego myślałam, że jesteś moim całym światem? Kiedy On przy mnie jest moje smutki i problemy znikają jakby w gabinecie luster i zniekształcając się, powodują u mnie śmiech przez łzy. Trochę odwagi , jedna decyzja , pare słów, mnóstwo szczęścia i szczypta współczucia . Czasami chcę uciec..Od świata..Od Ciebie..Od siebie.. Przyszedł wtedy tylko na kawę... - a został na zawsze. Byłam tak cholernie bliska uzależnienia się od Ciebie! W tańcu możesz sobie pozwolić na luksus bycia sobą. Taniec wyzwala emocje. Nasze uczucia przelewane są w ruchy, które wypływają z nas strumieniami. Niczym rzeka falujemy na parkiecie w rytm słyszanej melodii. Parkiet, muzyka i my to jedność. Współistniejemy razem. Razem tworzymy to co ludzie zwykli nazywać tańcem. nasze słowa obwinięte w porannej pierzynie, nasze dłonie splecione gwieździstą nocą, nasze oczy wpatrzone w jednym kierunku... i tylko serce poszło inną drogą... sam.. beze mnie.... A bagaż o nazwie "życie" jak zwykle mi ciąży... Życie jest dziwne.Miłość jest dziwna.Przyjaźń jest dziwna.Przywiązanie jest dziwne.Zazdrość jest dziwna.Smutek jest dziwny.Nienawiść jest normalna. Gdy z tobą rozmawiam, czuję, jakby ktoś wydzierał mi po kawałku wnętrzności. I lubię to. Jestem masochistką. Kobieta grzeszna pragnie niemożliwego i niemożliwe dostaje. Wołałam, krzyczałam, piszczałam.... Mój wrzask przeszywał na wylot, pękały szyby.... A oni twierdzą, że nie słyszeli, nie widzieli nic złego. Moje sny nigdy nie miały kolorów, Każde dni były szarością, Moją wewnętrzną bezsilnością. Jak kartki wyrwane z kalendarza, Niknące w gęstwinie fałszywej radości, Mącącej świetności. Marzeń nigdy nie miałem, Nawet ich nie potrzebowałem. Były zbyt odległe, nieopisanie piękne, By mógłbym je posiąść i spełnić. Jako jedyna byłaś dla mnie zagadką, Mgłą tajemnicy, usnutą o każdym poranku. Byłaś dla mnie splamieniem dumy, Godności i tej chorej wyższości. Byliśmy: Równi, równymi. Dalecy sobie coraz bardziej bliższymi. Zatraceni w świadomości, o swojej samotności. WITAM W NOWEJ CZĘŚCI ;*
#144 |
Przyczajenie
|
Zabierz mnie w półmrok letniej nocy...
"Letni wiatr delikatny jak muśnięcie warg ..." ...Wiosna w pełni, świat pachnie malinową ganją... Stać Się Obsesja Bez Której Nie Można Żyć Gorzkie dni, w jej oczach stoją łzy Mówię "Żyć daj mi" .! Za Mało By Uwierzyć...Za Dużo By Zapomnieć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
: ***
czuję niesamowitą ulgę słowa pełne wolności byłam/jestem/będę naiwna.. a kto nie jest ? pozostawiłeś po sobie pustkę, bo na nic innego cię nie stać chyba z tobą gram nie wierzę w to, że czuję spokój noc pełna marzeń teraz jesteś moją klątwą piątek trzynastego dzień w dzień pomyśl, jak wiele straciłeś, a ile zyskałeś ? z głupoty nigdy się nie wyleczysz skoczyłam do wanny szukając bąbelków podobnych do ciebie, tylko po to, by je zniszczyć płatki naszej róży opadły zbyt szybko nie zastanawiaj się nad tym, bo jeszcze jesteś na to za mały, kochanie dlaczego zabrałeś mi słońce ? |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bo czasem wystarczy spojrzeć w oczy, nie potrzebne są słowa
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
helou ,
nie wiem , czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta , ale looz. ![]() szybko się o mnie zapomina ![]() jakoś tak nie było czasu na pisanie . ale zaglądałam regularnie, i tyle się nakradłam, że mała bania ![]() hahah . teraz ja wracam z opisami, i mam do was prośbę . ![]() ale to później . OPISY : fajnie by było znów zakochać się bez wzajemności, skoro inaczej się nie da... kto kocha, musi umieć zgubić się i odnaleźć. "Nigdy mnie nie kochał – szepcze – podły kłamca. Skąd wiesz? – pytam. Ktoś mówi Ci, że jest noc. Pokazuje księżyc. Po dwunastu godzinach nazwiesz go kłamcą?" czas przecież nigdy nie zawraca... W zakamarkach pamięci szwędasz się. Zabłądziłeś?. - Ej, ale on ma dziewczynę ! - Spoko, spoko każdy wagon da się odczepić . ![]() Uśmiech jest potrzebny, żeby pokazać innym, że wciąż potrafię żyć. Nie musi być przecież szczery... -Ał ! A to za co ?! - To bez znaczenia, to już przeszłość.. -Ale boli nadal ! - Ooo tak.. przeszłość często boli.. Wczoraj było do dupy, dzisiaj jest do dupy, jutro pewnie też będzie do dupy. Czyżby upragniona stabilizacja? < i prośbę mam. coś o zranionej przyjaźni . bardzo ważne ))) ; najlepiej 2-3-4 wyrazowe.> nie jestem w stanie wymienić tych najlepszych. ubóstwiam Was Wszystkie ! < 3 ![]()
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2009-05-05 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Nikt nie chce być samotny, dziś chciałabym Cię przytulić
. Zwariować właśnie z Tobą, . Jeszcze ten jeden raz jesteś dla mnie jak narkotyk . Mieć Ciebie przy sobie w łóżku, dzisiaj znów mi się przyśnisz . Smak zapach Twego ciała . Uwikłana w pajęczynę miłości . Wciąż Cię dotykać, mówić co do Ciebie czuje . Kocham Cię, wiem to, nasz romans czas zacząć
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czuję jak noc się zaczyna, oddziela mnie od życia nagi księżyc, jego czuły wzrok... bo świat się pomylił.. Jesteś pewien że mnie dobrze znasz.? Zastanów się, dopiero potem przytul abyś nie złamał serca poomyśl własnie teraz . Czy ktos przez Ciebie cierpi? Zabity cień Jak się czujesz ze smutkiem pod pachą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Kolejny raz jak głaz odwracasz twarz....
Trzymasz za rękę i mocno ściskasz, ale wzrok zawieszasz na niej... I nie możesz do mnie mówić że fajna z niej du.a ![]() Chciała kochać prawdziwie, znów się sparzyła.... Bo po takiej dawce 'kopów' nic już nie boli.... -kocham tylko Ciebie... -więc dlaczego krzyżujesz palce? I móc choć raz zdobyć świata szczyt... Wodoodporny tusz rozmyły słone łzy... Niechciała go pokochać, ale on zrobił wszystko by ją zniszczyć Mówili mi: to nie ten,nie dla Ciebie... dziś zastanawiam się dlaczego nie posłuchałam... Po raz kolejny rozum przegrywa walkę z sercem... Bo słowa a zamiary to wielka różnica.... Telefon milczy,nostalgia... I nie wierzę w Twoje słowa... jak nie wierzę w Twoje szczere intencję... Zbajerować, oślepić, zabawić, wykorzystać, zostawić.... Ale gdyby nie Ty nie wiedziałabym jak smakują maliny^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.