![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki
my będziemy mieć ok 15 szampanów, 1L wódki/os, 1L soku/os i 1/5 L wody. właśnie też nie wiem ile wina. mamy wesele z poprawinami na ok 100 osób. tej wódki troche dużo, ale biorąc pod uwagę fakt, że na drugi dzień można więcej.... i te całe bramy weselne eh
![]() ![]() ![]()
#122 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja nie wiem chyba jestem jakas dziwna, bo prawie w ogole nie czuje, że mam slub we wrzesniu. Tj spodziewalam sie wiekszego zamieszania itp a jest spokojnie...przynajmniej na razie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
Raczkowanie
|
ja mam o 17.00
![]() a Ty o ktorej?? bedziemy się razem stresować?? ![]() Cytat:
My na 80 osob na razie mamy 5 bialych szampanów (chcemy dokupić jeszcze czerwonego ale nie wiem ile ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2009,2010,2011
i Ja sie melduję
![]() Slub 12.09.2009 ![]() Wszystko praktycznie pozałatwiane ,jeszcze tylko sukienka ![]() ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-05-19 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Póki co najbardziej obleganym terminem jest właśnie 12.09 Masz już upatrzoną suknię? Będziesz kupować/ szyć? Biel? Ecru? A co z zaproszeniami? Zamawiane? RObione? Kidy zamierzasz rozdać? Będzie przyjęcie? Wesele? Chyba proszę nie tylko w moim imieniu o wi ęcej szczegółów ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -suknia ,jeszcze nie mam(mam nadzieje ze znajde ![]() ....co do sukni jeszcze ,to napewno bedzie oryginalna ![]() ![]() -zaproszenia,sama robie ![]() ![]() -przyjęcie,ok. 40 osób .Zapraszamy tylko najbliższa rodzine i przyjaciół ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-05-19 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
SollAngelica
AAAAAaaaa... to ja ju będę po ![]() ![]() Martita29 woowww... ile alkoholu ![]() też dołączam się do życzeń!!!!!! Tylko spokój może nas uratować ![]()
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." "Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil..." "...Najpiękniejsze to kochać być kochanym..." Jesteśmy od 04.09.2005 ![]() Zaręczyny : 04:04.2009 ![]() Ślub: 05.09.2009 ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/caebb8cc24.png Edytowane przez Marta150 Czas edycji: 2009-05-31 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zaproszeń, rozdaliśmy 3 ![]() ![]() ![]() No i w końcu idę zamówić sukienkę, prawdopodobnie w pt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
ślubujemy o 16
![]() ![]() ![]()
#131 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o szampana to odpowiedzialny za to jest lokal, w którym będziemy mieli wesele...ale przewidziane jest 12 sztuk butelek (na 90 osób). Kasienkakg wydaje mi się, że 8 butelek na 120 osób to na 100% nie wystarczy- no chyba, że ten szampan ma być baaaardzo symbolicznie. Nie jestem w tych sprawach ekspertem, nejlepiej dopytać kogoś kto już jest Po i ma większe doświadczenie. Edytowane przez Agisal Czas edycji: 2009-05-19 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
hej dziewczęta! My mamy coś ponad 130 butelek wódki 0,5l na ok. 80 osób z poprawinami. Myślę, że to wystarczy. Dokupimy jeszcze z 15-20 butelek wina (czerwone półwytrawne i białe półsłodkie). Koleżanka robiła wesele na 74 osoby i miała 8 szampanów i było akurat, więc jak kupię 10 to na pewno wystarczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
dziewczynki, chciałam wam się pochwalić...przyszła dziś moja ślubna biżu. Jestem bardzo zadowolona...kolczyki długie, bardzo efektowne, a także bransoletka taka jaką chciałam....)))))
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2009-05-20 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." "Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil..." "...Najpiękniejsze to kochać być kochanym..." Jesteśmy od 04.09.2005 ![]() Zaręczyny : 04:04.2009 ![]() Ślub: 05.09.2009 ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/caebb8cc24.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja kompletnie nie wiem gdzie tą moją biżu szukać.. chcialabym dlugie, delikatne kolczyki z kryształków swarowskiego i bransoletkę - widziałyście gdzies może jakieś fajne? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
no udało się załadować zdjęcie...coś ostatnio mam problem z wizażem, szczególnie jak pracuję na laptopie
![]()
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2009-05-22 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
przyznam, że początkowo sceptycznie podchodziłam do zamówienia bizu...bez jej obejrzenia, ale jestem bardzo wdzięczna DODOMI bo z zamówienia wywiązała się idealnie
![]()
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2009-05-22 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
a propo biżuterii.... chciałabym coś delikatnego, najlepiej cieniutki łańcuszek z małą zawieszką z cyrkonii np i kolczyki też takie drobne, tylko nie wiem czy sukienka nie za bardzo się błyszczy i czy to będzie pasowało hmm... jak myślicie?
wklejam sukienkę i czekam - może macie inny pomysł?
#140 |
Zadomowienie
|
myślę, że tu z bizu nie możesz przesadzić...skromna i delikatna doda tylko uroku...myślę, że łańcuszek z przywieszką będzie w sam raz
![]() a tak właśnie sobie pomyślałam, że musze chyba zrobić listę co powinniśmy jeszcze załatwić, bo kurcze juz się gubię i nie wiem co oraz kiedy należy załatwiać...nawet nie mam czasu się nad tym zastanawiać, bo tylko praca i remont mieszkania...a ślubne przygotowania daleko w lesie ![]()
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do listy to najlepszy sposób! ja zrobilam już dawno i tylko odhaczam co zrobione albo dopisuję jak coś mi do głowy przyjdzie ![]() mam zapisane kiedy zadzwonić do gościa od strojenia kościółka itp. i wszystko co jeszcze powinniśmy kupić... ale masz jasny obraz sytuacji ![]()
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
http://www.dodomi.pl/ na tej stronie znajdziesz wszystkie informacje...również cennik biżuterii, trzeba jednak dokładnie czytać, żeby nie pomylić cen
![]() ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Melduje sie jako kolejna "Wrześniowa" PM
![]() Nasza data to 05.09.2009 ![]() Czyli za 105 dni ![]() Wiec mamy już: sale, kamerzyste i fotografa, zespół, wodzireja ![]() A przed Nami jeszcze długa droga, chyba najdłużej zejdzie nam zapraszanie :|
![]() ..::Nasz Ślub 05.09.2009::.. ![]() ..::Nasz Synek 26.08.2011 godz: 11:00, 3450 g i 52 cm ::.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
n.ik.a masz świetną biżu! Bardzo mi się podoba i będzie super wyglądać na pewno.
Witaj kasiooola88! Ślubujemy w tym samym dniu ![]() U mnie bardziej właśnie remont jest niż przygotowania do ślubu. Okna będziemy wstawiać nowe ![]()
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." "Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil..." "...Najpiękniejsze to kochać być kochanym..." Jesteśmy od 04.09.2005 ![]() Zaręczyny : 04:04.2009 ![]() Ślub: 05.09.2009 ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/caebb8cc24.png |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Ja też mam ślub we wrześniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszę o dopisanie mnie na 19.09 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
a Mnie czemu nikt nie dopisał ;( 12 .09 .2010.
#149 |
Zadomowienie
|
Już Was dopisuje. Przepraszam Asica za pominięcie
![]() A nie , jednak nie. AsiCcccCA byłas wpisana w kalendarzu. Na pierwszej stronie w pierwszym poscie jest caly czas uaktualniany. A ten co jest wyzej jest zacytowany z innego (dalszego) postu, wiec nie jest aktualny ![]() ![]() Edytowane przez kasienkakg Czas edycji: 2009-05-25 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() my chcemy iść w czwartek do księdza przypomnieć mu sie ![]() ![]() a my mamy już z ubioru:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.