Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-09, 21:24   #121
karrrmelek
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)

Cytat:
Napisane przez magdzie Pokaż wiadomość
olej lniany feeee moja babcia jadła go z serem uwielbiała a ja nie nawidze ale może tobie będzie smakować
Hmmm... Przeżyłam ocet jabłkowy to może i to przeżyje Ale oliwy z oliwek jakoś nie mogę, nie wiem może ta, której próbowałam kiedyś była jakaś zła... Przy okazji magdzie gratuluje Ci kilograma na minusie Z wagą to różnie bywa zwłaszcza pod wieczór dlatego zważ się rano może będzie jeszcze mniej

to shop
or not to shop
what a very silly question
karrrmelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-09, 21:45   #122
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Karmelek szczuplutka bylas
Stary 2009-05-09, 21:50   #123
karrrmelek
Rozeznanie

żeby szczuplutka to niekoniecznie :P ja zawsze od pasa w góre byłam w miare w normie tylko dół pozostawiał wiele do życzenia. A teraz trzeba popracować nad jednym i drugim no i marze o tym żeby powrócić do dawnej sylwetki.

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-09, 22:03   #124
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

nie doczytalam, duzo Ci przybylo?
Stary 2009-05-10, 07:36   #125
magdzie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karrrmelek Pokaż wiadomość
Hmmm... Przeżyłam ocet jabłkowy to może i to przeżyje Ale oliwy z oliwek jakoś nie mogę, nie wiem może ta, której próbowałam kiedyś była jakaś zła... Przy okazji magdzie gratuluje Ci kilograma na minusie Z wagą to różnie bywa zwłaszcza pod wieczór dlatego zważ się rano może będzie jeszcze mniej
Dziękuje to dzięki wam bo dajecie mi naprawde wsparcie codziennie myślę co mam jeść i ćwiczyć żeby było mniej no i też wspiera mnie rodzina (pomijając teściową jak już wspominałam)reszta która wie że się odchudzam chwali moją decyzje i dodajecie mi sił.WIĘĆ DZIEWCZYNY TAK DALEJ A JESZCZE TROCHE I BĘDZIEMY NIEZŁE BABECZKI MOŻE NIE CHUDZIUDKIE ALE SZCZUPLEJSZE: ehem:
magdzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 08:01   #126
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

hej. To ja sie wam pochwale jak kiedyś wyglądałam
nr1. 69kg
nr2. 74kg
nr3 80 kg
nr4 98kg
nr5 106kg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 69.jpg (23,5 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 74.jpg (55,0 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 80.jpg (101,3 KB, 106 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 98kg.jpg (102,8 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 106.jpg (21,5 KB, 131 załadowań)

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
angel109238 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 08:27   #127
ines85
Zadomowienie

Cytat:
żeby szczuplutka to niekoniecznie :P ja zawsze od pasa w góre byłam w miare w normie tylko dół pozostawiał wiele do życzenia. A teraz trzeba popracować nad jednym i drugim no i marze o tym żeby powrócić do dawnej sylwetki.
na pewno uda Ci sie wrocic do wymarzonej wagi trzymam kciuki
Cytat:
Dziękuje to dzięki wam bo dajecie mi naprawde wsparcie codziennie myślę co mam jeść i ćwiczyć żeby było mniej no i też wspiera mnie rodzina (pomijając teściową jak już wspominałam)reszta która wie że się odchudzam chwali moją decyzje i dodajecie mi sił.WIĘĆ DZIEWCZYNY TAK DALEJ A JESZCZE TROCHE I BĘDZIEMY NIEZŁE BABECZKI MOŻE NIE CHUDZIUDKIE ALE SZCZUPLEJSZE: ehem:
bedziemy , bedziemy tez chce w to wierzyc

angel109238 ładna z Cebie kobietka moge sie dowiedziec co sie stało że przytyłaś ????

ja zawsze byłam pulchniutka wiec jestem jaKa jestem przez moje złe nawyki żywieniowe oraz to ze KOCHAM SŁODYCZE "jak widze słodycze to kwicze" można by zacytowac i to mnie gubi właśnie

POSZŁAM Z RANA BIEGAC UWIERZYCIE ??? i to w niedziele nie wiem co mi odbiło ale jestem z siebie dumna ostatnio zdazało mi sie biegac ale raczej w tygodniu i to wieczorem oczywscie kondycja marna ale dziś juz przebiegłam znacznie wiecej niż ostatnio i wróciłam taka szcześliwa
Stary 2009-05-10, 08:41   #128
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
angel109238 ładna z Cebie kobietka moge sie dowiedziec co sie stało że przytyłaś ????
wiesz co wprawdzie nie wiem. Złe nawyki, ograniczenia ruchowe? kiedys pływałam, biegałam, jeździałm na rowerze. Potem dorastałam a to piwko, a to pizza coraz częsciej niz domowe zdrowe obiadki przestałąm miec czas na sport potem jak przytyłam to wstydziłam się na basen juz chodzic a jak na rowerze jechałam to też słyszałam nie przyjemne komentarze. chyba tyle bo od strony zdrowotnej jest ok. robiłam badania hormonalne i też ok takze chyba zaniedbanie

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
Stary 2009-05-10, 09:14   #129
karrrmelek
Rozeznanie

Witam was kochane przy niedzieli

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
nie doczytalam, duzo Ci przybylo?
przybyło mi 16 kg.

Cytat:
Tak i ja też mam więcej chęci jak wiem, że tutaj się muszę (a bardziej chcę) "wyspowiadać"

Cytat:
Napisane przez angel109238 Pokaż wiadomość
nr1. 69kg
nr2. 74kg
nr3 80 kg
nr4 98kg
nr5 106kg
Bardzo ładnie Musze powiedzieć, że zdjęcie na schodach ekstra mimo wagi

Cytat:
potem jak przytyłam to wstydziłam się na basen juz chodzic a jak na rowerze jechałam to też słyszałam nie przyjemne komentarze.
Skąd ja znam te "nieprzyjemne komentarze"... Ale nie trzeba się przejmować. Jak to mój TŻ określił: nie trzeba na to zwracać uwagi, bo nawet jak będziesz biegła i ktoś powie coś niemiłego to tylko z zazdrości, że on sam ze sobą niczego nie robi. Najpierw sobie pomyślałam co TY tam wiesz nigdy Cie nikt od grubasów nie wyzywał nie wiesz jak to jest, ale później doszłam do wniosku, że jednak ma racje.
Dość mam tych ograniczonych panienek, które widzą np. w restauracji dziewczynę naszych gabarytów jedzącą obiad i mowią "Taka krowa a się obżera", a widząc jak je sałatke "Myśli, że zje sałatke i schudnie...". Co prawda sama do tej pory mam opory jak idę po parku albo ulicy i przed sobą widzę grupkę chłopaków, bo wiem, że na pewno się posypią komentarze, ale musimy w tym walczyc!

to shop
or not to shop

Edytowane przez karrrmelek
Czas edycji: 2009-05-10 o 09:18
Stary 2009-05-10, 09:19   #130
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

jezeli ktos sobie poprawia humor tym, ze dowala grubszym od siebie to swiadczy tylko o jednym- sam ma kompleksty, to jasne jak slonce

witam niedzielnie
Stary 2009-05-10, 09:23   #131
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

kiedyś się bardziej przejmowałam teraz od kad mam TŻ troche się to zmieniło. Ale naprawde boli jak niektórzy ludzie widzac otyłą oosbę myslą ze ona nic wiecej nie robi tylko je cały czas

A szczerze powiedziawszy najbardziej bolały oceny kolegów TŻ i jego byłej ale pokazałm swój charakterek i zmienili podejscie szczególnie na weselu sie do mnie przekonali

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-10, 10:39   #132
Tajka89
Przyczajenie

GG do Tajka89

Witam moje XL

Cytat:
Witam was kochane przy niedzieli

przybyło mi 16 kg.

Tak i ja też mam więcej chęci jak wiem, że tutaj się muszę (a bardziej chcę) "wyspowiadać"

Bardzo ładnie Musze powiedzieć, że zdjęcie na schodach ekstra mimo wagi

Skąd ja znam te "nieprzyjemne komentarze"... Ale nie trzeba się przejmować. Jak to mój TŻ określił: nie trzeba na to zwracać uwagi, bo nawet jak będziesz biegła i ktoś powie coś niemiłego to tylko z zazdrości, że on sam ze sobą niczego nie robi. Najpierw sobie pomyślałam co TY tam wiesz nigdy Cie nikt od grubasów nie wyzywał nie wiesz jak to jest, ale później doszłam do wniosku, że jednak ma racje.
Dość mam tych ograniczonych panienek, które widzą np. w restauracji dziewczynę naszych gabarytów jedzącą obiad i mowią "Taka krowa a się obżera", a widząc jak je sałatke "Myśli, że zje sałatke i schudnie...". Co prawda sama do tej pory mam opory jak idę po parku albo ulicy i przed sobą widzę grupkę chłopaków, bo wiem, że na pewno się posypią komentarze, ale musimy w tym walczyc!
Oj znam to, znam pamiętam jak zaczełam wf na studiach, moja kochana siatkówkę na dzień dobry za plecami usłyszałam:"ta krowa nawet do taśmy nie doskoczy" wkurzyłam się. jak na swoją wagę jestem sprawna i to wiele bardziej niz niektore patyczaki. Na rozgrzewce panienki "50" otwierały buźki ze zdziwienia a wczasie gry jakos po moich dwóch atakach, żadna juz pózniej nie chciała do bloku skakac i tak zostałam gwiadza grupy ach ta moja skromnosc

Raz idąc ulicą mijałam grupkę chłopców, oczywiście komentarze: ale ma dupe, cycki etc. uśmiechnełam się tylko i powiedziałam: pomarzcie tylko, bo macie za małe dłonie :P: zamurowało ich

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

A możecie rozwinąć skrót bo ja lekko niekumata

Leciiiiimy z wagą:
97>>>89>>86>>cel 70
Tajka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 10:55   #133
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

z tak siatkowka mialam tak samo, sporo kg ale jaka sila uderzenia no i wzrost

Tz- towarzysz zyciowy
Stary 2009-05-10, 11:10   #134
karrrmelek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tajka89 Pokaż wiadomość
Witam moje XL

Oj znam to, znam pamiętam jak zaczełam wf na studiach, moja kochana siatkówkę na dzień dobry za plecami usłyszałam:"ta krowa nawet do taśmy nie doskoczy" wkurzyłam się. jak na swoją wagę jestem sprawna i to wiele bardziej niz niektore patyczaki. Na rozgrzewce panienki "50" otwierały buźki ze zdziwienia a wczasie gry jakos po moich dwóch atakach, żadna juz pózniej nie chciała do bloku skakac i tak zostałam gwiadza grupy ach ta moja skromnosc

Raz idąc ulicą mijałam grupkę chłopców, oczywiście komentarze: ale ma dupe, cycki etc. uśmiechnełam się tylko i powiedziałam: pomarzcie tylko, bo macie za małe dłonie :P: zamurowało ich

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

A możecie rozwinąć skrót bo ja lekko niekumata
TŻ- Towarzysz Życiowy :P

A co do przypadku dogadywania też miałam fajną sytuacje tylko troche bardziej muszę ją ocenzurować. Kiedyś szłam ulicą i stała też grupka chłopaków cwaniaków o dziwo nie gimnazjum tylko starszych i jeden z nich do mnie "Ale gruba dupa takiej to bym nigdy nie ru****" na co ja z wielkim rozbawieniem mu odpowiedziałam "Lepsza gruba dupa niz nie miec czym ru****" Moze niegrzecznie ale cóz
Najlepszy sposób to albo piekna riposta albo jeszcze lepiej zachowanie milczenia.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Co do wf-ów dodam, że z racji mojej ówczesnej profesji (taniec) byłam wysportowana jak na sporą dla niektórych wagę (74) Szpagat robiłam bez rozciągania i takie tam Zawsze ćwiczyłam na wf-ie nigdy nie marudziłam, ale NIGDY nie miałam więcej niż 4 z wfu a i o to musiałam się wykłócać.... heh... Na studiach jestem wieczorowych więc problemu nie ma

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

dodam jeszcze tak jak Tajka89 - skromnosc

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-10, 11:48   #135
ines85
Zadomowienie

karrrmelek, nieźle załatwiłaś tych kolesi nie ma co
ja w sumie nie słyszałam nigdy jakiś docinek pod moj temat, zdazyło mi sie natomiast pare razy usłuyszec od faceta ze nie jestem szczupła wiec niestety on sie mną nie zainteresuję zeby coś wiecej między nami było aniżeli tylko koleżeństwo
jeden facet mi wprost powiedział że jestem sypmatyczna , super sie ze mną gada ale to wszystko, i ze on mimo wszystko jeśli bedzie sie z kimś wiązał to on musi miec szczupła laske i nawet powiedział ze moze byc głupia byle by sie super przy nim prezentowała, bo on musi sie z nia na basenie pokazac isc do kina itd dla mnie to ten koleś był pustakiem , a jego przyszłej lasce szczerze współczuje, skoro tak przedmiotowo podchodzi do sprawy
ale powiem wam tez,ze spotkałam facetów ktorym sie podobałam właśnie taka jaka jestem jeden do do tej pory sie nie może ode mnie odczepic, ale ja niestety nie chce byc z nim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-10, 11:53   #136
Phoce
Flawless

Mi by się przydał jakiś chłopa, żeby trochę moje kompleksy wyleczyć
A te pustki wokół mnie tylko bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu, że dopóki nie schudnę, to z miłości nici
A tak poza tym, to mój jadłospis dziś:
- płatki + trochę (resztka xP) mleka
- pół jabłka, banan
- pół zimnego 'schabowego' z piersi kurczaka
Check out your worth because you're worth more than that."

Edytowane przez Phoce
Czas edycji: 2009-05-10 o 11:54
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 12:11   #137
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
A te pustki wokół mnie tylko bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu, że dopóki nie schudnę, to z miłości nici
A tak poza tym, to mój jadłospis dziś:
- płatki + trochę (resztka xP) mleka
- pół jabłka, banan
- pół zimnego 'schabowego' z piersi kurczaka
znalazlam faceta jak wazylam 86 to nie zalezy od wagi, chociaz jestem swiadoma, ze takie potencjalne hot wymuskane ciacho bedzie wolal anorektyczna bejbe w super modnych ciuchach niz mnie , ale szczerze mowiac ja wole prawdziwego faceta z owlosionymi nogami , niz wymuskanego lalusia a wlasnie prawdziwi i dojrzali faceci wolą kobiety z ciałkiem sprawdzone...
odszczuplam sie dla zdrowia, mam chora tarczyce, mniej kg mniejsze burze hormonow, poza tym jestem prozna i lubie ladne ciuchy- daże do rozmiaru 40 - teraz mam 44/;42, kiedys bylo 46 ..jestem swiadoma, ze nigdy nie bede filigranowa, taka mam budowe, wiec trzeba pracowac nad tym co juz jest i dbac o to.. zawwsze burzylam sie i bylam zla, ze faceci to wzrokowcy, a liczy sie przeciez wmetrze, tak to fakt, ale fajnie miec jest bogate wnetrze i jędrne ciało- niekoniecznie chude
apropo...zrobilam 50 minut na steperku i twimmerze i leje sie ze mnie

Edytowane przez guantanamera
Czas edycji: 2009-05-10 o 12:12
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 12:18   #138
Phoce
Flawless

Cytat:
znalazlam faceta jak wazylam 86 to nie zalezy od wagi, chociaz jestem swiadoma, ze takie potencjalne hot wymuskane ciacho bedzie wolal anorektyczna bejbe w super modnych ciuchach niz mnie , ale szczerze mowiac ja wole prawdziwego faceta z owlosionymi nogami , niz wymuskanego lalusia a wlasnie prawdziwi i dojrzali faceci wolą kobiety z ciałkiem sprawdzone...
odszczuplam sie dla zdrowia, mam chora tarczyce, mniej kg mniejsze burze hormonow, poza tym jestem prozna i lubie ladne ciuchy- daże do rozmiaru 40 - teraz mam 44/;42, kiedys bylo 46 ..jestem swiadoma, ze nigdy nie bede filigranowa, taka mam budowe, wiec trzeba pracowac nad tym co juz jest i dbac o to.. zawwsze burzylam sie i bylam zla, ze faceci to wzrokowcy, a liczy sie przeciez wmetrze, tak to fakt, ale fajnie miec jest bogate wnetrze i jędrne ciało- niekoniecznie chude
apropo...zrobilam 50 minut na steperku i twimmerze i leje sie ze mnie
Wiem, wiem, zdaje sobie z tego wszytskiego sprawę, tylko coś w moich realiach na razie to nie wypala Ale nie mam parcia Na wszystko przyjdzie czas
Gratuluję zapału, w ogóle dużo dałaś za ten steper? Też chyba sobie kupię, bo lubie się tak wymęczyć do ostatnich potów co jest trochę paradoksalne, patrząc na moje gabaryty

Edytowane przez Phoce
Czas edycji: 2009-05-10 o 12:19
Stary 2009-05-10, 12:43   #139
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

z przesylka 120

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-10, 12:55   #140
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Cytat:
z przesylka 120
na allegro kupiłaś? Bo jakoś tanio z przesyłka? ja szukałam i wszystkie powyzej 150zł

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
Stary 2009-05-10, 13:02   #141
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

na allegro, promocja ze sklepu sportowego.. wszystkie do 120 zl juz z przesyłką
http://allegro.pl/item631370604_okaz...per_linki.html
http://allegro.pl/item621958822_mini_steper_plus.html
http://allegro.pl/item624093149_step...any_super.html - mam taki sam jest duzy i solidny
http://allegro.pl/item631084604_step...a_sprawdz.html
http://allegro.pl/item630949308_step...i_linkami.html
http://allegro.pl/item631813233_mini_steper_prosty.html
http://allegro.pl/item631856613_step...o_fitness.html
Stary 2009-05-10, 15:28   #142
Agna
Zadomowienie

witam,
czy mogę się do Was dołączyć?
Moja historia wagi ciężkiej:
było 86
jest 80
będzie 65.... skromnie może 60

angel109238 jakiej diety stosowałaś i ile czasu zajęło ci uzyskanie takich spektakularnych rezultatów?
Moje jak najbardziej zasłużone gratulacje! Naprawdę Ci się należą! Życzę dalszych sukcesów

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Agna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 15:42   #143
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Cytat:
Napisane przez Agna Pokaż wiadomość
angel109238 jakiej diety stosowałaś i ile czasu zajęło ci uzyskanie takich spektakularnych rezultatów?
Moje jak najbardziej zasłużone gratulacje! Naprawdę Ci się należą! Życzę dalszych sukcesów
jak ważyłam 80kg to przeszłam na diete 1000kcl wtedy spadło do 69kg a teraz po czterech latach wróciło z nadwyżka ale chcę znowu tak wyglądac
p.s niedoczytałaś

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
Stary 2009-05-10, 16:34   #144
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
nr1. 69kg
nr2. 74kg
nr3 80 kg
nr4 98kg
nr5 106kg
Moim zdaniem do 80 kilo to wcale nie bylo widac nadmiaru kilogramow
Tak sobie myślę jak bardzo wkręcamy się w tą manię przerażenia kilogramami gdy jest ich więcej niż 70 przez laseczki które wszędzie wprowadzają terror chudości. Niedobrze mi jak chuchro 55 kilo marudzi, że jest grube i musi zrzucić, nie ma wtedy bata żeby w głowie nie pojawił się proces "ja piernicze, 55 kilo to nadwaga, to co ja mam?"

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość

bredzisz , ja chłopaka na ponad 3-letni związek (a miałam wtedy 17 lat) znalazłam jak byłam nie tylko gruba, ale też tragicznie się ubierałam, miałam klamry na zębach i niewyregulowane brwi (co u mnie daje zabójczy efekt kreski krzaczków nad oczami). Oczywiście nie było tak łatwo jakby było jakbym była jedną z moich ślicznych super hiper atrakcyjnych koleżanek, musiałam trochę sama się postarać. Bo chętni oczywiście jacyś byli, ale raczej na macanki niż na związek, ale te gady już tak mają, że trzeba im czasem uświadomić czego chcą :/

A teraz już jestem mądrzejsza i wiem, że od tuszy tu niewiele zależy. Popatrz dookoła, czy wszystkie szczupłe laski są szczęśliwe i w związkach?o.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 16:40   #145
angel109238
Zadomowienie

GG do angel109238

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem do 80 kilo to wcale nie bylo widac nadmiaru kilogramow
Tak sobie myślę jak bardzo wkręcamy się w tą manię przerażenia kilogramami gdy jest ich więcej niż 70 przez laseczki które wszędzie wprowadzają terror chudości. Niedobrze mi jak chuchro 55 kilo marudzi, że jest grube i musi zrzucić, nie ma wtedy bata żeby w głowie nie pojawił się proces "ja piernicze, 55 kilo to nadwaga, to co ja mam?"
.
powiem Ci szczerze że najlepiej się czułam jak wazyłam tak 75 kg. i naprawde wcale nie zależy mi na niższym wyniku
jak 55 kg to nadwaga to ja powinnam za dwie osoby robić przy moim 105

Dietkuje
I 85kg
II 80kg
III 70kg
Stary 2009-05-10, 16:57   #146
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
bredzisz , ja chłopaka na ponad 3-letni związek (a miałam wtedy 17 lat) znalazłam jak byłam nie tylko gruba, ale też tragicznie się ubierałam, miałam klamry na zębach i niewyregulowane brwi (co u mnie daje zabójczy efekt kreski krzaczków nad oczami). Oczywiście nie było tak łatwo jakby było jakbym była jedną z moich ślicznych super hiper atrakcyjnych koleżanek, musiałam trochę sama się postarać. Bo chętni oczywiście jacyś byli, ale raczej na macanki niż na związek, ale te gady już tak mają, że trzeba im czasem uświadomić czego chcą :/

A teraz już jestem mądrzejsza i wiem, że od tuszy tu niewiele zależy. Popatrz dookoła, czy wszystkie szczupłe laski są szczęśliwe i w związkach?o.
masz racje, czesto faceci uważają ze kobieta puszysta to nadaje sie tylko do seksu i juz....takich to od razu w kosmos trzeba wysłac
ja też mimo moich 78 kg miałam przez 3 lata faceta (niestety rozstaliśmy sie miesiąc temu ) i kochał mnie za to jaka jestem za mój charakter a nie za moje kg, poza tym nigdy od niego nie usłyszalam nic przykrego na moj temat, to raczej ja wiecznie marudziłam ze jestem gruba i zastanawiałam sie dlaczego on ze mna jest .... wiem głuptas ze mne
on zawsze mi powtarzał ze jak mi z tym zle to że mam sie wziażc za siebie i tyle, ze to ode mnie zlaezy jak wyglądam , i akurat zgadzam sie z nim w 100% w tej kwestii
a jeszcze dodam, że on do grubiutkich nie należał . a z resztą powiedział mi ze woli mnie niż jakieś chude, bo czesto te chude są mniej atrakcyjne od nas , oczywiście nie chce tu nikogo szczupłego obrazac
Stary 2009-05-10, 17:17   #147
Agna
Zadomowienie

Cytat:
jak ważyłam 80kg to przeszłam na diete 1000kcl wtedy spadło do 69kg a teraz po czterech latach wróciło z nadwyżka ale chcę znowu tak wyglądac
p.s niedoczytałaś

Wątek przejrzałam pobierznie, jak obejrzałam twoje zdjęcia to od razu chciałam znać receptę na sukces . Zaraz naprawiam błąd i idę się wczytać. Mimo wszystko - udało ci się schudnąć, to się liczy - samozaparcie pełne podziwu, nawet jeśli efekty zostały zdominowane przez efekt jojo. Tym bardziej życzę samych sukcesów w odchudzaniu!

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Stary 2009-05-10, 17:31   #148
Phoce
Flawless

Macie racje co do miłości, ja sobie zdaję z tego sprawę, tylko muszę trochę poczekać, żeby odczuć to na własnej skórze
To oczekując na chłopa, wracam do polskiego
Stary 2009-05-10, 17:50   #149
karrrmelek
Rozeznanie

Podpisuje się dziewczyny pod wami Gdybym była szczupłą 55kilową laską to bym się zastanawiała "czy on chce być ze mną za to jaka jestem, czy z innego powodu?" A tak nie musze się nad niczym zastanawiać

Jednak przepraszam, ale z Agną się nie zgodze. Nie "za wszelką cenę" i nie "już nie patrząc na efekt jojo". Ja bym była bardziej za wolniejszą poprawą (że tak to ujmę) niż taką jaką daje dieta 1000 kcal.

W końcu mamy schudnąć i takie pozostać co nie dziewczyny?

to shop
or not to shop
Stary 2009-05-10, 19:22   #150
Agna
Zadomowienie

Cytat:
Podpisuje się dziewczyny pod wami Gdybym była szczupłą 55kilową laską to bym się zastanawiała "czy on chce być ze mną za to jaka jestem, czy z innego powodu?" A tak nie musze się nad niczym zastanawiać

Jednak przepraszam, ale z Agną się nie zgodze. Nie "za wszelką cenę" i nie "już nie patrząc na efekt jojo". Ja bym była bardziej za wolniejszą poprawą (że tak to ujmę) niż taką jaką daje dieta 1000 kcal.

W końcu mamy schudnąć i takie pozostać co nie dziewczyny?
Ja też nie popieram diety 1000kcal. Może źle się wyraziłam. Chodziło mi, że podziwiam koleżankę za samozaparcie, że wytrwała na diecie tym bardziej jeżeli była to dieta 1000kcal, bo jest to dieta bardzo restrykcyjna i ryzykowna. Zawsze na podiętej przeze mnie diecie nie wytrwałam dłużej niż 1 m-c. Dlatego podziwiam koleżankę za motywację, etc. Mam koleżankę, która odchudzała się dietą 1200kcal. Schudła ppowyżej 60 kg. Nigdy w życiu nie miałam takiej wagi jaką ona ma teraz - na prawdę zmieniła się niesamowicie oczywiście na korzyść. Jestem pełan podziwu dla takich ludzi

JEST 70kg
MA BYĆ 60kg

~25.06.2012~

Edytowane przez Agna
Czas edycji: 2009-05-10 o 19:23
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości