![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Karmelek szczuplutka bylas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
żeby szczuplutka to niekoniecznie :P ja zawsze od pasa w góre byłam w miare w normie tylko dół pozostawiał wiele do życzenia. A teraz trzeba popracować nad jednym i drugim no i marze o tym żeby powrócić do dawnej sylwetki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
nie doczytalam, duzo Ci przybylo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
hej. To ja sie wam pochwale jak kiedyś wyglądałam
![]() nr1. 69kg ![]() nr2. 74kg nr3 80 kg nr4 98kg nr5 106kg ![]()
![]() |
#127 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() angel109238 ładna z Cebie kobietka ![]() ja zawsze byłam pulchniutka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POSZŁAM Z RANA BIEGAC UWIERZYCIE ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |||
Rozeznanie
|
Witam was kochane przy niedzieli
![]() przybyło mi 16 kg. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dość mam tych ograniczonych panienek, które widzą np. w restauracji dziewczynę naszych gabarytów jedzącą obiad i mowią "Taka krowa a się obżera", a widząc jak je sałatke "Myśli, że zje sałatke i schudnie...". Co prawda sama do tej pory mam opory jak idę po parku albo ulicy i przed sobą widzę grupkę chłopaków, bo wiem, że na pewno się posypią komentarze, ale musimy w tym walczyc! ![]() Edytowane przez karrrmelek Czas edycji: 2009-05-10 o 09:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
jezeli ktos sobie poprawia humor tym, ze dowala grubszym od siebie to swiadczy tylko o jednym- sam ma kompleksty, to jasne jak slonce
![]() witam niedzielnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
kiedyś się bardziej przejmowałam teraz od kad mam TŻ troche się to zmieniło. Ale naprawde boli jak niektórzy ludzie widzac otyłą oosbę myslą ze ona nic wiecej nie robi tylko je cały czas
![]() A szczerze powiedziawszy najbardziej bolały oceny kolegów TŻ i jego byłej ale pokazałm swój charakterek i zmienili podejscie szczególnie na weselu sie do mnie przekonali ![]()
![]() |
#132 | |
Przyczajenie
|
Witam moje XL
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raz idąc ulicą mijałam grupkę chłopców, oczywiście komentarze: ale ma dupe, cycki etc. uśmiechnełam się tylko i powiedziałam: pomarzcie tylko, bo macie za małe dłonie :P: zamurowało ich ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- A możecie rozwinąć skrót TŻ bo ja lekko niekumata ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
z tak siatkowka mialam tak samo, sporo kg ale jaka sila uderzenia
![]() Tz- towarzysz zyciowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do przypadku dogadywania też miałam fajną sytuacje tylko troche bardziej muszę ją ocenzurować. Kiedyś szłam ulicą i stała też grupka chłopaków cwaniaków o dziwo nie gimnazjum tylko starszych i jeden z nich do mnie "Ale gruba dupa takiej to bym nigdy nie ru****" na co ja z wielkim rozbawieniem mu odpowiedziałam "Lepsza gruba dupa niz nie miec czym ru****" ![]() ![]() Najlepszy sposób to albo piekna riposta albo jeszcze lepiej zachowanie milczenia. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Co do wf-ów dodam, że z racji mojej ówczesnej profesji ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- dodam jeszcze tak jak Tajka89 - skromnosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
karrrmelek, nieźle załatwiłaś tych kolesi nie ma co
![]() ja w sumie nie słyszałam nigdy jakiś docinek pod moj temat, zdazyło mi sie natomiast pare razy usłuyszec od faceta ze nie jestem szczupła wiec niestety on sie mną nie zainteresuję zeby coś wiecej między nami było aniżeli tylko koleżeństwo ![]() jeden facet mi wprost powiedział że jestem sypmatyczna , super sie ze mną gada ale to wszystko, i ze on mimo wszystko jeśli bedzie sie z kimś wiązał to on musi miec szczupła laske i nawet powiedział ze moze byc głupia byle by sie super przy nim prezentowała, bo on musi sie z nia na basenie pokazac isc do kina itd ![]() ![]() ![]() ![]() ale powiem wam tez,ze spotkałam facetów ktorym sie podobałam właśnie taka jaka jestem ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Flawless
|
Mi by się przydał jakiś chłopa, żeby trochę moje kompleksy wyleczyć
![]() A te pustki wokół mnie tylko bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu, że dopóki nie schudnę, to z miłości nici ![]() A tak poza tym, to mój jadłospis dziś: - płatki + trochę (resztka xP) mleka - pół jabłka, banan - pół zimnego 'schabowego' z piersi kurczaka ![]()
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2009-05-10 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() odszczuplam sie dla zdrowia, mam chora tarczyce, mniej kg mniejsze burze hormonow, poza tym jestem prozna i lubie ladne ciuchy- daże do rozmiaru 40 - teraz mam 44/;42, kiedys bylo 46 ..jestem swiadoma, ze nigdy nie bede filigranowa, taka mam budowe, wiec trzeba pracowac nad tym co juz jest ![]() ![]() apropo...zrobilam 50 minut na steperku i twimmerze i leje sie ze mnie ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2009-05-10 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Flawless
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję zapału, w ogóle dużo dałaś za ten steper? Też chyba sobie kupię, bo lubie się tak wymęczyć do ostatnich potów ![]() ![]()
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2009-05-10 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
z przesylka 120
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
na allegro kupiłaś? Bo jakoś tanio z przesyłka? ja szukałam i wszystkie powyzej 150zł
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
na allegro, promocja ze sklepu sportowego.. wszystkie do 120 zl juz z przesyłką
![]() http://allegro.pl/item631370604_okaz...per_linki.html http://allegro.pl/item621958822_mini_steper_plus.html http://allegro.pl/item624093149_step...any_super.html - mam taki sam jest duzy i solidny http://allegro.pl/item631084604_step...a_sprawdz.html http://allegro.pl/item630949308_step...i_linkami.html http://allegro.pl/item631813233_mini_steper_prosty.html http://allegro.pl/item631856613_step...o_fitness.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
witam,
czy mogę się do Was dołączyć ![]() Moja historia wagi ciężkiej ![]() było 86 jest 80 będzie 65.... skromnie może 60 ![]() angel109238 jakiej diety stosowałaś i ile czasu zajęło ci uzyskanie takich spektakularnych rezultatów? Moje jak najbardziej zasłużone gratulacje! Naprawdę Ci się należą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
p.s niedoczytałaś ![]()
![]() |
![]() |
#144 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie myślę jak bardzo wkręcamy się w tą manię przerażenia kilogramami gdy jest ich więcej niż 70 przez laseczki które wszędzie wprowadzają terror chudości. Niedobrze mi jak chuchro 55 kilo marudzi, że jest grube i musi zrzucić, nie ma wtedy bata żeby w głowie nie pojawił się proces "ja piernicze, 55 kilo to nadwaga, to co ja mam?" Cytat:
![]() ![]() A teraz już jestem mądrzejsza i wiem, że od tuszy tu niewiele zależy. Popatrz dookoła, czy wszystkie szczupłe laski są szczęśliwe i w związkach?o. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak 55 kg to nadwaga to ja powinnam za dwie osoby robić przy moim 105 ![]()
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też mimo moich 78 kg miałam przez 3 lata faceta (niestety rozstaliśmy sie miesiąc temu ![]() ![]() on zawsze mi powtarzał ze jak mi z tym zle to że mam sie wziażc za siebie i tyle, ze to ode mnie zlaezy jak wyglądam , i akurat zgadzam sie z nim w 100% w tej kwestii ![]() a jeszcze dodam, że on do grubiutkich nie należał . a z resztą powiedział mi ze woli mnie niż jakieś chude, bo czesto te chude są mniej atrakcyjne od nas , oczywiście nie chce tu nikogo szczupłego obrazac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wątek przejrzałam pobierznie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Flawless
|
Macie racje co do miłości, ja sobie zdaję z tego sprawę, tylko muszę trochę poczekać, żeby odczuć to na własnej skórze
![]() To oczekując na chłopa, wracam do polskiego ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Podpisuje się dziewczyny pod wami
![]() ![]() Jednak przepraszam, ale z Agną się nie zgodze. Nie "za wszelką cenę" i nie "już nie patrząc na efekt jojo". Ja bym była bardziej za wolniejszą poprawą (że tak to ujmę) niż taką jaką daje dieta 1000 kcal. W końcu mamy schudnąć i takie pozostać co nie dziewczyny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-05-10 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.