Jak sie potoczyly losy waszych ex? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-06, 12:45   #121
anka_85
Zakorzenienie

Dot.: Jak sie potoczyly losy waszych ex?

zmieniając miejsce zamieszkania, praktycznie niemożliwe w moim wypadku jest spotkanie któregoś z ex ;p

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 22:12   #122
Lady in Blue
Zakorzenienie

Mój Ex już nie jest z ta małolata, z która mnie zdradził ... teraz jest z następną małolatą (młodszą od tej pierwszej) wiem to bo mamy kilku wspólnych znajomych, ktorzy mi to powiedzieli.

Właściwie po tym jak mu oddałam pierścionek zaręczynowy to się już nie widzieliśmy (10 miesięcy temu się rozstaliśmy) a od 4 miesięcy w ogóle nie mamy ze soba jakiegokolwiek kontaktu i jest mi z tym dobrze.
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 17:35   #123
2018070520180950
Konto usunięte

podbija do jakiejs 15 latki idiota
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 18:25   #124
Taranka
Zakorzenienie

U niego bardzo wesoło dziś dowiedziałam się że ma dziewczyny w paru miastach i każda myśli że jest tą jedyną
Stary 2009-09-20, 18:38   #125
karolinusienka
Zakorzenienie

ja nie wiem co u mojego ex. najwazniejsze ze w koncu, prawie rok po rozstaniu mam miesieczny spokoj od jego smsow, telefonow i innych konatktow teraz w koncu ciesze sie zwiazkiem, w ktorym jestem gratuluje mojemu TŻtowi cierpliowsci i wytrwałosci
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 19:00   #126
Kayrie
Raczkowanie

Z pierwszym się widzę pare razy w roku, z tego co wiem, to jego stosunki z ojcem się pogorszyły, ale się uniezależnił finansowo i wiedzie mu się dobrze Co u drugiego nie mam pojęcia, nie wiem gdzie teraz mieszka, co robi..
Kayrie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 19:02   #127
kaledonia
zielony stworek

Mój pierwszy ex nadal mieszka z mamusią ...więcej nie wiem

Drugi przeprowadził się z Warszawy do Torunia i mieszka z dziewczyną, dla której mnie zostawił...

A ostatni pewnie sobie już znalazł 45 do kolekcji.

Jako taki kontakt mam tylko z pierwszym chłopakiem, z resztą nie i dzięki Bogu!

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-20, 19:23   #128
florunia1010
Raczkowanie

jeden z moich byłych wraz z małżonką oczekują właśnie dziecka, jeden jeździ na taksówce o reszcie nie wiem
florunia1010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-20, 19:44   #129
polenka
Raczkowanie

GG do polenka

Jeden z moich ex przez ok rok chodził z moja ex przyjaciółką, potem zostawił ją dla innej z którą nawet po pół roku znajomości wziął ślub, małżeństwo nie przerwało niestety nawet pół roku...
Losów reszty nie znam.

polenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-21, 12:44   #130
besio
Wtajemniczenie

Z 2 kontaktu nie mam i chwała Bogu. 2 się ożeniło, byłam na ślubie, do tej pory utrzymujemy kontakt. Z resztą się kumpluję, jeden mój najlepszy przyjaciel.
Ostatni wyjechał do Berlina na stałe.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-21, 12:51   #131
2018070520180950
Konto usunięte

besio!!! chodz na watek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-21, 12:56   #132
mehja
Zakorzenienie

mój ex z którym rozstałam się juz 6 lat temu, do tej pory jest sam, dwa razy zawalił studia, w końcu rzucił je na stałe. czasem jak się spotkamy na miescie to użala się nad sobą :/

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2009-09-21 o 13:14
mehja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-21, 13:36   #133
muszkaowocowka
Raczkowanie

GG do muszkaowocowka

sadze ze maja swoje dziewczyny i idzie im dobrze bo najczescie miala chlopakow ktorzy mnie zdradzali bo po 1 mogli miec kazda wiec po co im byl staly zwiazek ale najczesciej zyje z nimi w zgodzie bo wiedza ze sa wszystkiemu winni a ja jako czysta duszyczka sobie zyje bez faceta jak narazie ; ))
Stary 2009-09-21, 14:57   #134
paula-zla
Zakorzenienie

Eks, z którym rozstałam się pół roku temu ma się dobrze. Rozstaliśmy się w zgodzie. Rozmawiamy ze sobą na GG od czasu do czasu. To jedyna forma kontaktu, nie widujemy się, nie dzwonimy. Każde z nas żyje swoim życiem. On jest pochłonięty swoją pasją, studiuje, imprezuje. Życzę mu jak najlepiej.
i don't want to get over you

wymienię

Edytowane przez paula-zla
Czas edycji: 2009-09-21 o 16:04
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-21, 15:12   #135
GoodNight
Zadomowienie

Trzech juz sie ozeniło i mają dzieci. Jeden wlasnie zakonczył 7letni związek i w wieku 27 lat wybiera sie na studia. Ostatniemu (ktory wyrwal mi serce i rzucił nim o podłoge) cos sie nie układa Wyjechał do Gdańska ale po trzech miesiacach wrócił. Z tego co wiem to jest na bezrobotnym i w wieku 32 lat nadal mieszka z mamusią
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-21, 18:31   #136
kasiekasiek
Zadomowienie

pierwszy (starszy o 4 lata) żyje w Warszawie, do rodzinnego miasta przyjeżdża rzadko i raczej na krótko, bo jeszcze do niedawna twierdził, że miłość do mnie nie pozwala mu tu być (że wszystko przypomina mu mnie, że kiedy mnie spotyka, to jest mu ciężko, bo bardzo tęskni. to bardzo małe miasteczko, mamy wielu wspólnych znajomych, więc siłą rzeczy się widujemy, kiedy przyjedzie. a rozstaliśmy się chyba około 2,5 roku temu) Wiem, że rozstanie ze mną bardzo dużo go kosztowało. Na studiach też średnio i miał etap kompletnej stagnacji - zero życia, zero radości, bo przecież bardzo mnie kocha(ł).
Z ostatnim natomiast rozstałam się trzy tygodnie temu Przyjaźniliśmy się zanim zaczęliśmy być razem i postanowiliśmy wrócić do takiego stanu rzeczy. Właściwie to on postanowił, mówiąc, że "my nie możemy być razem...." Tęsknię, oglądam zdjęcia i robię masę innych żałosnych rzeczy, ale staram się zachować trochę godności i udaję, że wcale tak nie jest. A widuję go prawie codziennie, bo chodzimy razem do szkoły, mamy wspólnych znajomych, przyjaciół i żyjemy w kontaktach przyjacielskich. I z tego co wiem interesuje się nim mnóstwo innych dziewczyn.
Stary 2009-09-21, 18:41   #137
ijaa
Zakorzenienie

Pierwszy mieszkał bardzo blisko mnie - niedawno się przeprowadziłam, więc już nie. Widywaliśmy się czasem przypadkiem.
Jest z dziewczyną od chyba dwóch lat, skończył studia, wiem, że jest szczęśliwy z czego się bardzo cieszę bo ja zakończyłam związek - co on bardzo przeżył. Życzę mu jak najlepiej.

Drugi miał po mnie kilka dziewczyn, z którąś z kolei wpadł - nie wiem z którą, wzieli ślub. Są razem, ale słyszałam, że nie układa im się za super.
Nie widziałam go od zakończenia związku.

Trzeci, również ma się dobrze. Poznał dziewczynę, są razem.
Przyjaźnię się z jego siostrą, więc nowości z jego życia, często moim woli słyszę.
Nie przeszkadza mi to jednak zupełnie. Przyjaźniliśmy się przez byciem parą i po zerwaniu pozostaliśmy w kontaktach, dobrych kontaktach.
Widzieliśmy się kilka razy

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 15:20   #138
masmeli
Wtajemniczenie

z dwoma kontakt świetny w razie potrzeby pomogą ja również wspaniali ludzie żyją i mają się dobrze obaj mają kobietki swego życia u boku a ja obecnego TŻ

masmeli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 15:28   #139
gorzalkaa
Raczkowanie

wisi mi to ;D
gorzalkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 16:35   #140
soulone
Wtajemniczenie

Studiuje, aktualnie jest w naszym rodzinnym mieście. Podobno ma cudowną, śliczną i mądrą dziewczynę. Życzę mu dużo, dużo szczęścia

Edytowane przez soulone
Czas edycji: 2009-09-22 o 22:27
soulone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 23:49   #141
dddorotaaa
Raczkowanie

moj skończył studia i pojechał chyba do fabryki czekoladek gdzieś za granicę do pracy. A mój teraźniejszy Tż może byc juz niedługo ex...jak będę wiedzieć to napiszę...ale pewnie bede wolała nie wiedziec...
dddorotaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 01:37   #142
cholernarejestracja
Copyraptor

Numerek jeden, pierwsza, szczenięca miłość w gimnazjum - niestety nie wiem ale wspominamy się ciepło, i od święta do święta mamy ze sobą jakiś kontakt - że mnie widział na ulicy i machał, ale nie widziałam, życzenia, etc.

Numerek dwa zrył mi psychikę na długo, i do teraz się go boję. Psychopata lekki. Z tego co wiem, to po mnie miał obie dziewczyny, obie zdradzał tak jak mnie, obie go zostawiły i mówią o nim jak najgorzej. Nie dostał się na żadne studia, usiłuje być artystą, mieszka z rodzicami i od czasu do czasu zakłada jakiś internetowy projekt który bardzo szybko upada. Wolę nie wiedzieć co się u niego dzieje, i żeby się ode mnie trzymał z daleka.

Numerek trzy, z którym byłam trzy lata - jego również wspominam ciepło. Zostawiłam go, bo zwyczajnie przestaliśmy się sobą odpowiednio interesować po tym, jak wyprowadziłam się na studia - on nie mógł się z tym pogodzić. Poza tym uzależnił się od gier internetowych, i miałam dość ciągłego okłamywania, że np. internet nie działa (podczas gdy po prostu chciał grać a nie ze mną rozmawiać). Rozstaliśmy się w pokoju, o ile wiem - dwa razy wyrzucili go ze studiów, dwa razy z pracy. Najpierw prezentował podejście "jestem młody, i muszę się teraz bawić, i żyć na utrzymaniu mamy póki mogę, co tam studia i praca". A teraz mówił mi, że zmienił podejście, poznał Paulinę z którą dogaduje się cudownie, i ma zamiar zacząć układać sobie życie Przy czym raczej zamierza ułożyć sobie życie wynajmując mieszkanie z kumplami ;-p W każdym razie - składamy sobie życzenia, czasem rozmawiamy i wpadamy na siebie na mieście, zapraszał mnie właśnie dziś na piwo, ale mam nadzieję zorganizować jakieś większe spotkanie życzę mu jak najlepiej.

I to by było na tyle
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 11:49   #143
euphorie8
Raczkowanie

oj mój pierwszy był okropny dlatego nie chce go znać, wiem ze ma dziewczynę bo widziałam na nk.

a z moja pierwsza miłością (czyli z 2 chłopakiem) zerwałam w grudniu i jestem teraz z innym to on to bardzo ciężko przezywa właśnie wróciłam ze spotkania z nim, przyjechał po mnie , dalej mam do niego sentyment bo był bardzo ważna osoba w moim życiu, ja byłam jego pierwsza dziewczyna i on do tej pory nikogo sobie nie znalazł, mówił mi ze śniłam mu się, wiem ze dalej mnie kocha i ze dalej cierpi mimo ze minęło już trochę czasu, najgorsze jest to ze on chce się ze mną czasem spotkać a ja się boje. nie wiem. A lubię go. Tylko to by było nie w porządku wobec mojego aktualnego chłopaka gdybym sie z nim zbyt często widziała (tak jak to on by chciał brrr.... ). Także dalej jest dziwnie. I interesuje mnie bardzo co u niego. Może było by łatwiej gdyby sobie kogoś znalazł

Edytowane przez euphorie8
Czas edycji: 2010-02-20 o 14:40
euphorie8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 11:18   #144
2018070520180950
Konto usunięte

ma 16 latke, bo kto by go chcial
debil
Stary 2010-01-24, 11:44   #145
pumas
Zakorzenienie

Ja nie utrzymuje kontaktow z moimi ex, ale wiem, ze jeden wciaz (po tyyyluuuu latach) zle o mnie mowi i nie moze sie pogodzic po naszym rozstaniu, nie ma dziewczyny, ale probuje sobie znalezc. Drugi kupil ladne mieszkanie (widzialam na zdjeciach), zmienil prace, jest dyrektorem banku za granica i ma sie niezle, dziewczyny brak. O innych nie wspominam, bo nic nie wiem na ich temat, ne widzialam ich od rozstania.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 12:19   #146
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Eks, z którym rozstałam się pół roku temu ma się dobrze. Rozstaliśmy się w zgodzie. Rozmawiamy ze sobą na GG od czasu do czasu. To jedyna forma kontaktu, nie widujemy się, nie dzwonimy. Każde z nas żyje swoim życiem. On jest pochłonięty swoją pasją, studiuje, imprezuje. Życzę mu jak najlepiej.
Pozwolę sobie edytować.

Spotkaliśmy się ponad miesiąc temu, musiał oddać mi kilka moich drobiazgów. Był bardzo niemiły. Później dowiedziałam się, że spotykał się z kimś, jednak chyba im nie wyszło. Poza tym nic nie wiem, od tamtego spotkania rozmawialiśmy ze sobą raz i w sumie nie planuję kolejnych rozmów.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 12:57   #147
Pancza
Zadomowienie

Mój jedyny eks wyjechał z rodzinnego miasta do Wrocławia, gdzie studiuje swój wymarzony kierunek. Ostatnio odnowiliśmy kontakt. Jest zadowolony ze studiów, z miasta, nie wydaje mi się, żeby był w jakimś związku - typ karierowicza. Mamy do siebie ogromny sentyment, chociaż na wzmiankę o spotkaniu stwierdził, że zbyt mocno go skrzywdziłam. Po części chyba ma racje.
Pancza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 13:42   #148
201608080935
Konto usunięte

Pierwszy - to taka miłość z czasów gdy byłam nastolatką, ciężko to nawet nazwać związkiem a jego moim chłopakiem, ale cos tam sie działo a ja sie w nim kochalam na maxa .Dzisiaj minęło kilkanascie lat i nie wiem co w nim widziałamWyjechał z rodzinnego miasta i z tego co wiem od wspólnego znajomego z racji kariery sportowaca często zmienia miejsce zamieszkania, czy kogos ma to nie mam pojęcia.Kontaktu nie mamy ale nad tym nie ubolewam bo jak wspomnialam dzisiaj sie zastanawiam co w nim widziałam jak to nie moj typ faceta nawet, ale jak sie miało nascie lat to sie miało inny gust

Drugi - związek zakonczony 5 lat temu.Z tego co wiem często wyjedza do Niemiec, tam pracuje.A gdy bywa w nszym miescie nie wpadamy na siebie.Rozstalismy sie w zgodzie, cos sie wypalilo i podjelismy taka decyzje razem.Kontakt na poczatku mielismy dosc dobry , stopniowo zanikal az sie calkiem urwal.Od wsplnych zanjomych mam info sprzed 3 lat ze mial dziewczyne ale jak teraz wyglada jego zycie nie wiem.Ogolnie nie mam nic do niego, zycze mu dobrze.

Trzeci - zakonczony zwiazek ponad 2 lata temu, z nim kontakt mam i się dosc często widuje bo często bywamy w tym samym miejscu i mamy wspolnych znajomych. Nic juz do niego nie czuje wiec nie mam z tym problemu, by mu czesc powiedziec i pogadac , z tego co wiem on nie do konca tak to widzi bo on sie rozstac nie chciał i nawet jak chwile rozmawiamy to przez to ze on nadal robi jakies aluzje to komforotwo nie jest,dlatego staram sie nie wchodzic mu w parade bo z nas nic juz nigdy nie będzie. Pracuje, nie ma dziewczyny a szkoda, chcialabym by sobie kogos znalazl wtedy może też by miał taki luzik co do nas i by było ok.

Mam nadzieje że mój aktualny nim już pozostanie, na to sie zanosi i nigdy się tutaj odnosnie niego nie bede musiała wpisac

Edytowane przez 201608080935
Czas edycji: 2010-01-24 o 18:33
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 13:47   #149
maryanna3
Zakorzenienie

Żyje i oddycha, wiem bo go codziennie widzę. Słyszałam że ma bogate plany podrywania kolejnych dziewczyn i że zupełnie się zmienił. Rozstanie było brutalne, bardzo mnie zranił ale życzę mu jak najlepiej, zresztą coś takiego mniej więcej powiedziałam przy rozstaniu. Spędziłam z nim kawałek swojego życia, był dla mnie kiedyś ważny i nie ma co udawać że nie, on przyjął inną taktykę bo mnie nie poznaje ale ja jak go widzę to się tak zwyczajnie uśmiecham Na szczęście czuję że ważny już przestał być więc nie mam z tym problemu żeby mieć do niego stosunek coraz bardziej obojętny, niech ułoży sobie życie z jakąś fajną dziewczyną, której nie zrani ani ona nie zrani jego.

Po co tracić pozytywną energię na negatywne myślenie o kimś źle i życzenie mu jak najgorzej?
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 16:11   #150
lilypad
BAN stały

Mój były ma do mnie żal, że go zostawiłam. Widujemy się od czasu do czasu, jego rodzice mieszkają obok moich, więc siłą rzeczy czasami mijamy się na ulicy.

Z tego co wiem wyjechał za granicę, tam kontynuuje studia i nie zamierza wracać do PL.
lilypad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości