Jakie rzeczy wzbudzają w was obrzydzenie? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-02, 10:24   #121
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Dot.: Jakie rzeczy wzbudzają w was obrzydzenie?

Cytat:
Napisane przez cannabis Pokaż wiadomość
Kleszcze- bleee... Jak tylko zaczyna się sezon na takie dziadostwa to omijam drzewa, krzewy szerokim łukiem. Miałam 2 razy kleszcze (bez jakiegoś specjalnego kontaktu z drzewami itp) i tak mnie to przeraziło, że teraz w lecie to za każdym razem gdy się kąpie wieczorem to oglądam się od góry do dołu... Moja fobia, że wbije mi się gdzieś.... (słyszałam ze mężczyźni czasem mieli na jajkach....)
Moj pies kocha lapac kleszcze. Pamietam, ze kiedys jak wrocilam ze spaceru to chodziło po nim z 20 ich. ochyda. Te które mi sie udalo, to złapałam, czesc sie oczywiscie wbiła(mimo ochrony!)
Wyciągać ich tez nie znoszę. Ale jak wyciagne, to zdarzyło mi sie nad nimi znęcać.
WYBIC KLESZCZE!.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 12:03   #122
cannabis
Raczkowanie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;26110431]Moj pies kocha lapac kleszcze. Pamietam, ze kiedys jak wrocilam ze spaceru to chodziło po nim z 20 ich. ochyda. Te które mi sie udalo, to złapałam, czesc sie oczywiscie wbiła(mimo ochrony!)
Wyciągać ich tez nie znoszę. Ale jak wyciagne, to zdarzyło mi sie nad nimi znęcać.
WYBIC KLESZCZE!. [/QUOTE]

Rozumiem to bo mam kota, który zawsze jakiegoś przyniesie do domu! Pomimo wszystkich ochron (kropelki, obroża) zawsze się coś znajdzie do wyrwania...
Stary 2011-04-02, 12:10   #123
sensiblee
Zadomowienie

Mnie obrzydzają długie paznokcie nawet jak są zadbane, ale nie chodzi mi o jakieś akrylowe tylko "naturalne" blee naprawdę nie wiem co dziewczyny w tym widzą

No i ryby...nienawidzę ryb, jak widzę jakąś w jeziorze to uciekam i nie mogę przechodzić koło smalżalni ryb albo lodówek w supermarkecie z rybami....ten smród jest okropny
sensiblee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 12:57   #124
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensiblee Pokaż wiadomość
Mnie obrzydzają długie paznokcie nawet jak są zadbane, ale nie chodzi mi o jakieś akrylowe tylko "naturalne" blee naprawdę nie wiem co dziewczyny w tym widzą
Też tak mam. 2-3mm i ok. Ale dłuższe powodują u mnie odruch wymiotny. Chyba nigdy nie widziałam ładnych zadbanych dłuższych paznokci
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 13:20   #125
gosiunia8
Raczkowanie

smarkanie bez chusteczki, publiczne toalety- szczególnie damskie, kiedy na widoku mam niewyrzucone podpaski itp.

nienawidzę mlaskania, kiedy ktoś je z otwartymi ustami od razu wychodzę. Po prostu nie mogę znieść tego dźwięku
gosiunia8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 13:41   #126
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
I żeby nie było ot to napiszę, że obrzydza mnie jak ktoś próbuje potrawy i potem tą samą łyżką czy widelcem miesza w garze, misce, innym naczyniu. Najpierw hop do buzi a potem w sos z powrotem. Ble.
to mnie chyba bardziej razi próbowanie"palcem" ,które czesto widzę w telewizyjnych programach kucharskich<czy tam kulinarnych>

- smarkanie przez facetów na ziemie"blech" ilez razy widzę to odruch wymiotny mam.Jak widze takiego albo przechodzi obok mnie i tak zrobi to na głos mówie "o jesuu jaka kultura"
- publiczne toalety( chodze jak już naprawdę mnie przyciśnie- wole sie wstrzymać i dowieźć do domu )trenowanie zwieraczy się opłaca
- wszelkiego rodzaju robactwa(dzdzownice,pająk i,świerszcze i te inne brzydzą mnie baardzo>
- agabil1 o toto mnie tez .Ja ogólnie nie potrafię zrozumieć po co hodowac szpony na stopach tak,że niemal rysuja po chodniku-a sezon letni za pasem aż chatko patrzeć na tomnie to odrzuca.

-"żle dobrany" makijaż-na wągry ropnie kilo tapety, estetycznie nie wygląda i zamiast zakrywac jeszcze bardziej je uwydatnia.

-zapach stęchlizny,przepoconych skarpet, potu ,bezdomnych a w pomieszaniu z zapachem waniliowych,słodkich perfum to już masakra <głównie podczas upałów w autobusach > w których o zgrozo nie można otworzyć okna
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 21:48   #127
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiunia8 Pokaż wiadomość
smarkanie bez chusteczki, publiczne toalety- szczególnie damskie, kiedy na widoku mam niewyrzucone podpaski itp.

nienawidzę mlaskania, kiedy ktoś je z otwartymi ustami od razu wychodzę. Po prostu nie mogę znieść tego dźwięku
Mogę się podpisać. Poza tym dodam jeszcze siorbanie a także smród potu, przepoconych skarpet, wyziewów od starych facetów (mieszanka potu, brudu i zjedzonych wczesniej sledzi ). Do tego brzydzą mnie rurki w autobusach, zwłaszcza jak spojrzę na pazury niektórych ludzi, którzy się ich trzymają

Edytowane przez Lynn
Czas edycji: 2011-04-02 o 21:51
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 22:19   #128
Dagusiac
Zakorzenienie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;26110431]Moj pies kocha lapac kleszcze. Pamietam, ze kiedys jak wrocilam ze spaceru to chodziło po nim z 20 ich. ochyda. Te które mi sie udalo, to złapałam, czesc sie oczywiscie wbiła(mimo ochrony!)
WYBIC KLESZCZE!. [/QUOTE]
Mój też często przynosi kleszcze, a że ma bardzo grubą, czarną sierść to widać je dopiero jak urosną. Robi się taka sina bulwa, wielkości fasoli Tak mnie to obrzydza, że nawet na mojego psa nie mogę patrzeć przez parę godzin
Stary 2011-04-03, 08:36   #129
wyszukiwarka
Zadomowienie

Mnie bardzo obrzydzają tak zwane śpiochy-czyli ropy w oczach.. blee,a leżę i umieram jak ktoś je jeszcze przy mnie wydłubuje...

Brzydzą mnie też te czarne kropki w kącikach oczu,które powstają od makijażu...

Plucie na chodnik-odrzuca mnie to

Nie mogę patrzeć na osobę,która się śmieje,a na zębach przy dziąsłach ma biały nalot,bo nie umyła zębów...

Brud pod paznokciami...

Pewnie znajdzie się wiele innych rzeczy,ale narazie tylko te mi wiercą dziurę w głowie

Edytowane przez wyszukiwarka
Czas edycji: 2011-04-03 o 08:37
wyszukiwarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 15:13   #130
kobietasukcesu
zawsze mam racje

- zapach smażonej kiełbasy, aż mi wszystko do gardła podchodzi
-widok mięsa, a w szczególności jakiś nóżek wieprzowych z włoskami, bleee
- faceci z owłosionym brzuchem, klatką i plecami.
Źle mi od samego patrzenia, a o seksie już nie wspomnę

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 15:51   #131
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Też tak mam. 2-3mm i ok. Ale dłuższe powodują u mnie odruch wymiotny. Chyba nigdy nie widziałam ładnych zadbanych dłuższych paznokci
Mam to samo.
Kompletnie nie podobają mi się długie paznokcie.
Chyba tylko jedna moja koleżanka ma swoje długie, ale ładne, zadbane i mocne.

Pierwsze co mi przyszło na myśl po przeczytaniu tytułu wątku, to długie paznokcie u facetów.
Niedobrze mi się robi jak to widzę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 16:01   #132
sensualangel
Wtajemniczenie

co do długich paznokcie naturalnych też mnie obrzydzają, odpryśnięty lakier na paznokciach dodając coś od siebie dodam, że źle mnie się robi na widok odrostów, tłustych włosów (zniszczonych włosów) a jeszcze jak panna tleni się na blonda na górze mega odrost.Nieogolone pach lub nogi, głośnie żucie gumy.
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 18:13   #133
VampIrzyca
Zadomowienie

Bardzo wiele rzeczy wymienionych już w tym watku, ale w szczególności:
- tłuste włosy
- łupież
- długie naturalne paznokcie
- trądzik (niestety sama mam problemy z cerą, dlatego też patrząc na pryszcze innych osób nie czuję się za dobrze - to już takie skrzywienie psychiki)
- plamy potu pod pachami
- nieświezy oddech
- widok śliny u ludzi ( czasami niektórym widac ślinę, gdy np. mówią lub mają otwarte usta - obrzydza mnie to strasznie!).
aaa i coś okropnego - wąsy u kobiety!

Edytowane przez VampIrzyca
Czas edycji: 2011-04-03 o 18:15
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 18:23   #134
Noa_
Zadomowienie

mnie obrzydzają tipsy -mimo,że mogą być czyste i zadbane.Mam awersję do tego typu wynalazków.

Poza tym :
plucie na ulicy -obrzydlistwo
ropne pryszcze u rozmówcy (ale tu jestem bardziej wyrozumiała,bo w końcu wyciskanie nie zawsze się opłaca )
przesadna tapeta na twarzy -w tym tona błyszczyku i efekt obślizgłych ust
Noa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 18:42   #135
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość
Bardzo wiele rzeczy wymienionych już w tym watku, ale w szczególności:
- tłuste włosy
- łupież
- długie naturalne paznokcie
- trądzik (niestety sama mam problemy z cerą, dlatego też patrząc na pryszcze innych osób nie czuję się za dobrze - to już takie skrzywienie psychiki)
- plamy potu pod pachami
- nieświezy oddech
- widok śliny u ludzi ( czasami niektórym widac ślinę, gdy np. mówią lub mają otwarte usta - obrzydza mnie to strasznie!).
aaa i coś okropnego - wąsy u kobiety!
Niedawno wspominaliśmy ze znajomymi (ja 20+,oni 30+ i pamiętamy!) kobietę z wąsami, która pracowała w jednym z większych marketów kilkanaście lat temu. Wszystkie dzieciaki (i nie tylko) schodziły się do sklepu i czaiły za półkami,żeby ją zobaczyć. Kobieta miała normalne czarne wąsy,grube,sztywne,jak u faceta. Mieszkam w średnim/dużym mieście,a ta kobieta to chodząca legenda Jak powiesz kobieta z wąsem to każdy wie o kogo chodzi
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 18:57   #136
Pilar1899
keep calm and contour on

wąsy,broda u kobiety, plucie/smarkanie na chodnik, śmierdząca szmata pani w restauracji ,którą przeciera stół

a z takich bardziej oryginalnych rzeczy ,to zmywanie naczyń, nie mogę dotknąć brudnego talerza jakąś gąbką albo czymś, fuuj

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 19:03   #137
Noa_
Zadomowienie

przypomniało mi się jeszcze :

-obcięte paznokcie na podłodze /we wannie /gdziekolwiek
-włosy w odpływie wanny
-kozy (z nosa) -a co gorsze wystający glut
-brudne uszy

-publiczne toalety (!) ,bo to co w nich jest ,to ludzie pojęcie przechodzi.Czasem niespłukane fekalia ,obsikane deski , podpaski leżące na ziemi .I w ogóle ten cały syf.

Edytowane przez Noa_
Czas edycji: 2011-04-03 o 19:05
Stary 2011-04-03, 21:49   #138
sara100
Raczkowanie

śmierdzący ludzie w autobusach/tramwajach. ostatnio, jak był pierwszy taki bardzo ciepły dzień, to tak walili, że ja nie wiem czy tak trudno się umyć i użyć dezodorantu

palący, pijący, przeklinający ok. 14-latkowie, żenada na maksa

ohydnie ubrani ludzie (akceptuje różne style, ale przykrótkie różowe kurteczki+białe szpilki z czubem są dla mnie przesadą)

długie pazury, gluty, bród na rękach

fuuuuu, niektórzy ludzie są na prawdę ohydni
sara100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 21:53   #139
chryja_bez_ryja
BAN stały

brodawki z ktorej wystaja takie dlugie wlosy
wlosy pod pachami i na plecach u facetow
wasy u kobiet
dlubanie w nosie
odchrzakiwanie
plucie
przeklinanie
tluste wlosy
drapanie sie po jajkach
chryja_bez_ryja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 22:11   #140
ston3d
Zadomowienie

Sztuczne, wytapetowane i spalone kobiety oraz mężczyźni (bo takich coraz więcej), wystająca dupa ze spodni biodrówek, publiczne toalety, toi toi i...
GÓWNA NA CHODNIKACH, TRAWNIKACH, ULICACH.
Padaczki dostaję jak widzę wielką kupę na mojej drodze, jak dla mnie posiadanie psa zobowiązuje do sprzątania po nim...

A teraz taka anegdotka, która może sprawi, że uznacie że to co widziałyście nie było takie złe Moja koleżanka pojechała pierwszy raz na jeden z dużych festiwali muzycznych. Przeżyła kibelki toi-toi, punkowców śpiących we własnych wymiocinach nie zauważała, z kolesia który ze śmietnika wyciągnął pasztet i go wsuwał żartowała... I nadszedł czas wyjazdu. Ostatni posiłek, wraca do namiotu z jedzonkiem pałaszując je po drodze- i nagle widzi kolesia przy takim kontenerze na śmieci. Ustawił się on tak, żeby nikt go nie zobaczył, ale jednocześnie wystawił tyłek centralnie w kierunku mojej koleżanki. I ściągnął spodnie i na stojąco zaczął czynność wydalania. Miał jakąś kosmiczną biegunkę i zabrudził wszystko wkoło, jak fontanna. Dziewczyna zaniemówiła i stwierdziła, że zobaczyła już wszystko i naprawdę, czas już wracać...

No cóż, cieszmy się że nie mieszkamy w Wietnamie
Cel II: żeby ukochany mógł wejść po nich na 3 piętro

Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania.

ston3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 22:19   #141
Noa_
Zadomowienie

Ochyda ,

I właśnie - te pudełka typu Toi -toi - za nic w świecie nie wejdę. Już na samą myśl mi niedobrze.
Stary 2011-04-03, 22:32   #142
panierrka
Zadomowienie

Ostatnio odkryłam, że mój żołądek zawiązuje się w supełek od zapachu podgrzanego jedzenia dla malutkich dzieci (jakieś gerberki itp - mdłe to takie i w ogóle), a także dotyku małych obślinionych rączek Widać, Matką Polką nie zostanę.

Rozsądek przede wszystkim.

Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...!
...albo chociaż się staraj - tak jak ja
panierrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-04, 00:15   #143
cannabis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ston3d Pokaż wiadomość
(..) wystająca dupa ze spodni biodrówek (..)
Ostatnio co rusz natykam się na takie widoki... wtf Czy naprawdę ludzie nie czują, że spodnie im się zsuwają? Nie wieje im po tyłku?
Laska się schyla a tu rowek, środek miasta-ławeczka- siedzi 2 mężczyzn i pomiędzy deseczkami widzę pół d*** jednego z nich, moja współlokatorka wiecznie świecąca stringami na wierzchu i to w całej okazałości.

Wchodzę kiedyś do przebieralni na basenie, patrzę a tu pomiędzy ścianą a ścianką przebieralni jest wciśnięty mocno zakrwawiony tampon...A do ubikacji i kosza 10m! Czasem nie chce mi się wierzyć, że niektóre dziewczyny mogą być aż tak ochydne...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 01:15   #144
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
wąsy,broda u kobiety, plucie/smarkanie na chodnik, śmierdząca szmata pani w restauracji ,którą przeciera stół

a z takich bardziej oryginalnych rzeczy ,to zmywanie naczyń, nie mogę dotknąć brudnego talerza jakąś gąbką albo czymś, fuuj

To jaki masz sposób na zmywanie naczyń?

Ston3d jak to przeczytałam parsknęłam śmiechem, ale na miejscu twojej koleżanki chyba bym zwymiotowała.
Stary 2011-04-04, 02:07   #145
Dexo
Raczkowanie

GG do Dexo

Cytat:
Napisane przez sara100 Pokaż wiadomość

palący, pijący, przeklinający ok. 14-latkowie, żenada na maksa

Dodam, że mnie obrzydza głośno charkające i plujące na ulicach nastolatki (własnie takie 13-15 lat)
Poza tym:
-Zapach smażonej wątróbki.
-Koślawe palce u stóp kobiet.
-Kurzajki i inne "roślinki" na twarzy.
http://www.radio-paradise.com.pl
Dexo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-04, 15:54   #146
Varicella
Rozeznanie

Odór niemytego ludzkiego ciała.
Widoki nie są dla mnie tak bardzo odpychające, bo czasem mogę odwrócić wzrok. Natomiast zalecane jest wdychanie powietrza nosem, bo jest ogrzane, oczyszczone i nawilżone. To właśnie wiąże się z poznawaniem rozlicznych woni (nie zawsze można odejść) .
Stary 2011-04-04, 16:34   #147
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Surowe mięso.
O ile na ugotowane/upieczone jakoś średnio mnie rusza(o ile jest ciepłe!), a drób nawet lubię, to surowe mięso jest dla mnie obleśne.

Mama mi mówi, że jestem nienormalna, ale ja naprawdę brzydzę się tego dotknąć, bo ja widzę poćwiartowanego trupa(często dodatkowo zimnego, bo z lodówki), a nie pożywienie...

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość
co do długich paznokcie naturalnych też mnie obrzydzają, odpryśnięty lakier na paznokciach dodając coś od siebie dodam, że źle mnie się robi na widok odrostów, tłustych włosów (zniszczonych włosów) a jeszcze jak panna tleni się na blonda na górze mega odrost.Nieogolone pach lub nogi, głośnie żucie gumy.
Dla mnie zdecydowanie gorszy jest RUDY odrost na czarnych włosach...
Aż mi się słabo robi jak takie coś widzę..I ogólnie jaśniejszy odsrost niż reszta włosów jest strasznie brzydki, dla mnie wygląda jakby ta osoba chorowała na coś

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-04, 17:46   #148
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
[/B]
To jaki masz sposób na zmywanie naczyń?

Ston3d jak to przeczytałam parsknęłam śmiechem, ale na miejscu twojej koleżanki chyba bym zwymiotowała.
zmywarka przyznam,że na wakacjach mam problem, jak tu umyć talerz na śniadaniu i wtedy.. nabijam na widelec gąbkę i tak szoruję wiem, to nie jest normalne

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-04, 18:33   #149
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pilar1899 Pokaż wiadomość
zmywarka przyznam,że na wakacjach mam problem, jak tu umyć talerz na śniadaniu i wtedy.. nabijam na widelec gąbkę i tak szoruję wiem, to nie jest normalne
To może pomogłyby gumowe rękawiczki? Niektóre są urocze, np. z różowym puszkiem
Stary 2011-04-04, 18:34   #150
201804100943
Konto usunięte

Pilar
ja też tak mam. Na razie walczę z gąbką i rękawicami do mycia naczyń, ale za niedługo nowa zmywarka
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości