|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
tequillko, to o błyszczyku tez kiedys cztałam,a le znalazłam wiele artykułów obalajacych to, jak znajde to wkleje linki
![]() aaa u mnie brzydka pogoda, zimno, bez słonca, ale co tam i tak mam dzien lenistwa |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
ja też niebawem planuję zakup jakiegoś samoopalacza, ale jeszcze nie wiem co wybrać
muszę znaleźć coś, co mojej dziurawej kieszeni nie zrujnuje |
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moge go nałożyć z zamkniętymi oczami o wiele bardziej sie trzeba starac jak się nakłada na ciałoale prawda że trzeba troche wprawy żeby się nauczyc dobrze nakładać. takiego Loreala Bronze Sublime w żelu bym nikomu nie poleciła kto pierwszy raz by nakładał, bo ma bardzo lejącą konsystencję
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
a nie, mi chodziło to to,że czytałam że błyszczyk używano gdy jest mocne słonce powoduje raka. No bez jaj, co teraz nie jest szkodliwe?
![]() A usta jak najbardziej powinno smarowac sie czyms z faktorem,czesto dosmarowywac, z tym,że takie pomadki czesto zostawiaja biała powłoke na ustach. Red, a masz juz jakas wprawe w samoopalaczach? Bo jak tak to z tanich polecam Rossmanowski Sun Ozon,ale On ma konstystencje tłustego mleczka, trzeba go porządnie i dokładnie wsmarowac. Dax w piance jest łatwy w obsłudze dla mnie tez na twarz najłatwiej nałozyc, ciało hest gorsze, ma wiecej zakamarków i zgięć
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
nic zero jeszcze nie miałam z nimi styczności
jakoś zawsze wolałam słoneczko jak juz to właśnie balsamy po opalaniu takie podtrzymujące opaleniznę albo coś brązującego ![]() a tego samego co do ciała używacie tez do twarzy? |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
to ja ztych tańszych (wczoraj płaciłam 13zł) polecam Dax w piance, mnie ładnie brązowi, i jest bardzo ławo w nakładaniu- po wstrzaśnieciu ma konstystencje takiej pianki własnie, troche lejącej, ale wchładnie sie momentalnie, ja sobie nim smug jeszcze nie zrobiłam
![]() Chociaz to bardzo indywidualna sprawa- trzeba próbowac ![]() Nie, do ciała używam aktualnie Daxa i Sun Ozon, a do buzi Loreala przeznaczonego tylko do twarzy
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Hej pieknotki
Troszke popisalyscie ,wiec mialam co nadrabiac-wkoncu ![]() tequillko pisalas o raku skory,mnie wlasnie tez on przeraza..Nawet ostatnio Tz wyslalam na badanie pieprzykow do dermatologa bo ma ich tyle ,ze ho ho..Na szczescie wszystko z nimi ok. Ciekawa jestem tego samoopal.Daxa w piance,wyobrazam sobie ze strasznie ciezko go nalozyc czy on tylko z nazwy jest w piance?![]() Sun Ozon tez mam i polecam.Mnie sie podoba jego zapach
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dax w piance, po wstrzasnieciu niby pianke przypomina, ale tak naprawde jest bardzo lejacy.. tak wygladajaa zwsze moje resztki pinaki do włosów ![]() I łatwo go nałozyc, naprawde, wchłania sie zaraz po ałozeniu, nie czuc ze czyms sie posmarowało w ogole, ja go lubie ![]() Sun Ozon tez, choc nie lubie jego zapachu-zadnego samoopalacza zapachu nie lubie, ale nie slużą one do pachnienia ![]() Pieprzyków tez mam sporo, ale wszystkie małe, nie takie jak niektorzy wystające duze- i tez z nimi wszystko w porzadku. ![]() Spokojnie dziewczyny, nie leżąc plackiem cąły rok na słoncu, nie chodzac co tydzien na ileś minut na solarium raka skóry nie dostaniemy ![]() Słonce tylko w nadmiarze jest takie szkodliwe, dlatego ja sie ciesze,ze wymyslono samoopalacze
|
|
|
|
#129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie chce bo mam akcje: biale zeby! co do wloskow to hmm.. sama mam ochote na jasniejsze ale watpie zeby farba itp zrobila z cimniejszych jasniejsze..Ja na regeneracje paznokci po tipsach uzywalam odzywki wzmacniajacej z avonu, jak dla mnie rewelacja tipsow sobie niee rob, niby to wygodne, ale jak dla mnie tipsy ladnie wygladaja przez kilka pierwszych dni.. nie ma to jak swoje zadbane pazurki, a witaminki i odzywki na pewno pomoga ![]() tez chcialam ten podklad Zastanawiam sie nad nim i nad jeszcze takim jednym z maybelline mam ochote zakupic ktorys.. ale chyba na razie szkoda mi kasy :PCytat:
![]() Chcialabym miec ten Sun Zone, ale nie moge znalezc. Wrocilam z rowerku, 55 minutek dzisiaj Kupilam sobie szampon przeciwlupiezowy zeby sprac kolorek, bo chce chyba trooszke jasniejsze, mysle jeszcze nad tym rozjasniaczem z jonny w sprayu, tylko troszke sie boje go uzyc. I zakupilam nowy antyperspirant garniera.. podobno cudo.. ale pewnie u mnie i tak sie nie sprawdzi, zobaczymy Robie sobie wlasnie ryz i zjem z jogurtem + zielona herbatka
|
||
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
SunOzna tez nie mogła mi ostatnio kolezanka znalezc
dlatego wczoraj kupilam to wieksze mleczko i ten mniejszy samoopalcz 75ml. ![]() Też własnie popijam zielona herbatke
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
A ja kawke
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Tez ide po kawke i placuszki ziemniaczane ze śmietana i cukrem <mniam>
moje plany na dziś: peeling ciała i buzi, maseczki, samoopalacz, balsamy, zrobienie sobie manicure i pedicure (frencha robie u rąk, u nóg zobaczymy czy mi wyjdzie-jeszcze nie robilam ) i zagłębianie sie w wizaz
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-12 o 14:39 |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam ochote pomalowac pazurki na roz
![]() Ale chyba za bardzo lubie frencha .. hmm :P |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po obiadku, zupa jarzynowa a na drugie kurczak
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ja mam właśnie przerwę w pracy
![]() Co do motywów zwierzęcych to ja uwieeelbiam, troszkę mniej może na ciuchach bo łatwo o tandetny wygląd ale mam w Polsce kanapę w panterkę i na ścianie motyw zebry A tutaj sobie kupiłam okleinę na szafeczki i mam je też w zebrę ![]() Renatka fajnie, że Ci ten puder loreala pasuje Mówiłam, że fajny :PJa do niedawna się nie przejmowałam niczym co mówi się że szkodliwe dla zdrowia- niezdrowe jedzenie, solarium itd. Teraz mnie dopiero wzięło i wcale mnie na solarium nawet nie ciągnie Jak czytałam jeden artykół o zdrowym jedzeniu to ja większość mam w swoim menu ![]() Ja też dziś albo jutro sprawiam sobie szampon przeciwłupieżowy bo na kolor patrzeć nie mogę!! A i przyszła mi bluzeczka co tu wklejałam że zamówiłam z taką jakby kamizeleczką, wkleje w weekend całą siebie w niej to sobie zobaczycie i kolor i tą bluzeczkę :P Ale materiał nie wydaje się najgorszej jakości i dość krótko przesyłka szła więc jak coś polecam tą stronkę co podawałam na zakupy Tymczasem lece, połowe oczywiście pozapominałam co miałam napisać :P Wieczorem będe
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
ckin2u zaszalej
![]() ja od niedzieli nosze czarne, świetnie wyglądały do panterki, czarnych leginsów i szpilek i złotych dodatków martysia, ja sobie wypraszam,ze panterka jest tandetna w ubiorze, bo mój najnowszy nabytek to panterkowa tunika ![]() |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
chyba zaszaleje
i jak mi sie spodoba to kupie sobie jeszcze ciemny fiolet albo granat ![]() tez bym chciala tuniczke w panterke, albo w ogole cos nowego.. ogolnie to mam ochote kupic leginsy ale chyba.. nie umialabym w nich chodzic na codzien
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie, ja nie mam loeginsow, te pozyczylam od siostrzenicy w niedziele
![]() a marzą mi sie takie materiałowe leginsy,ktore mozna nosic jako spodnie, na to bluzeczka do połowy tyłeczka, tylko nie wiem gdzie takie dorwac poza tym chce lateksowe leggi ![]() Granatowy na paznokiach lubie, fiolet tez ![]() Uwieeelbiam ciemne pazurki
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-12 o 14:59 |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka Franatowy? Cóż to za kolor nowy jakiś?
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczynki ja już na uczelnie lecę a potem do Tżta na noc. Jutro się odezwę i oczywiście Was nadrobię
![]() Co do lakieru to muszę sobie kupić taki mocno różowy, dzisiaj się napaliłam ![]() 3majcie się i miłego popołudnia
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Melduje się w trzeciej części
Widze że rozprawiacie o samoopalaczach. Ja używam Daxa i polecam go tylko zauważyłam jeden minus. Noszę obcisłe rurki często i na wewnętrznych stronach ud przetarł mi się już nie raz samoopalacz od tych szwów od spodni Macie na to jakiś sposób, czy poprostu lepiej zmienić samoopalacz na jakiś droższy ??
Edytowane przez olcac Czas edycji: 2009-05-12 o 15:06 |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Red, nie wiesz jaki do Franatowy?
Dziwneeee ![]() (już popawiłam Airish88 miłej nocki ![]() ![]() olcac, ja używam Daxa cały czas (kilka opakowań) i mi sie cos takiego nie zrobiło, a też nosze obcisłe rurki Może zrób mocny peeling i popraw?
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Noo widzisz Renatka, nie wiem jak mogłam nie wiedzieć że instnieje taki kolor
![]() ja zmykam, idę kwiatki posadzić bo babcia nam dała a ja się z tym lubię bawić ![]() Do wieczorka ![]() (choć i tak tu będę wpadać )
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
ale ze mnie gapa
napisałam w drugiej a to już 3 część ![]() Spróbuję z tym peelingiem, może ja mam jakąś dziwną skórę Ale czasem właśnie za szybko mi schodzi
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
nie było mnie 2 dni a wy już 3. część!
![]() melduje się oczywiście ![]() a ja nałożyłam ta moja chusteczka SunOzon i do teraz jestem łaciata |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Red, my Cie tu wyedukujemy
![]() miłego sadzenia kwiatuszków![]() olcac, a może za którko czekasz aż sie wchłonie? ![]() ![]() Eloska, ja te chusteczki używałam tylko na twarz i byy swietne, na ciąło nie wiem, ale moze źle rozprowadziłas
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Ja zwykle nakładam przed snem, tak z ok 0,5h.
A co do chusteczek to ja używałam z Daxa ale na same nogi i były super. Użyłam 2 na raz i kolor był świetny
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
Renatko- Martysi chodzilo chyba o to z ta panterka,ze mozna ja zestawic beznadziejnie z jakims ciuchem,badz ubrac za duzo dodatkow z tym wzorem i latwo o tandetny wyglad wtedy,sama widzialam takie przypadki
Osobiscie tez lubie pantere,zebre.. A z ta okleina to swietny pomysl musze cos pokombinowac
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio uzyłam na twarz sun zon ale kurcze rano obudziłam sie z jakąś zółto-pomarańczową(?) twarza
jednak wole słonko, na szczęście szybko mnie łapie więc nie musze sie plackować cały dzień;P
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Aaaaaa witajcie moje drogie wizazanki
![]() Mowilam ze raz dwa i bedzie trzecia czesc wchodze patrze a tu juz Piąta strona ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

muszę znaleźć coś, co mojej dziurawej kieszeni nie zrujnuje 
ale nie smaruje sie nim regularnie, chce być opalona na twarzy, ale kurdee boje się nałożyć samoopalacz na twarz

jakoś zawsze wolałam słoneczko
czy on tylko z nazwy jest w piance?

Macie na to jakiś sposób, czy poprostu lepiej zmienić samoopalacz na jakiś droższy ??