![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
tequillko, to o błyszczyku tez kiedys cztałam,a le znalazłam wiele artykułów obalajacych to, jak znajde to wkleje linki
![]() aaa u mnie brzydka pogoda, zimno, bez słonca, ale co tam i tak mam dzien lenistwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
ja też niebawem planuję zakup jakiegoś samoopalacza, ale jeszcze nie wiem co wybrać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale prawda że trzeba troche wprawy żeby się nauczyc dobrze nakładać. takiego Loreala Bronze Sublime w żelu bym nikomu nie poleciła kto pierwszy raz by nakładał, bo ma bardzo lejącą konsystencję ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
a nie, mi chodziło to to,że czytałam że błyszczyk używano gdy jest mocne słonce powoduje raka. No bez jaj, co teraz nie jest szkodliwe?
![]() A usta jak najbardziej powinno smarowac sie czyms z faktorem,czesto dosmarowywac, z tym,że takie pomadki czesto zostawiaja biała powłoke na ustach. Red, a masz juz jakas wprawe w samoopalaczach? Bo jak tak to z tanich polecam Rossmanowski Sun Ozon,ale On ma konstystencje tłustego mleczka, trzeba go porządnie i dokładnie wsmarowac. Dax w piance jest łatwy w obsłudze dla mnie tez na twarz najłatwiej nałozyc, ciało hest gorsze, ma wiecej zakamarków i zgięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
nic zero jeszcze nie miałam z nimi styczności
![]() ![]() ![]() a tego samego co do ciała używacie tez do twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
to ja ztych tańszych (wczoraj płaciłam 13zł) polecam Dax w piance, mnie ładnie brązowi, i jest bardzo ławo w nakładaniu- po wstrzaśnieciu ma konstystencje takiej pianki własnie, troche lejącej, ale wchładnie sie momentalnie, ja sobie nim smug jeszcze nie zrobiłam
![]() Chociaz to bardzo indywidualna sprawa- trzeba próbowac ![]() Nie, do ciała używam aktualnie Daxa i Sun Ozon, a do buzi Loreala przeznaczonego tylko do twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Hej pieknotki
![]() Troszke popisalyscie ,wiec mialam co nadrabiac-wkoncu ![]() tequillko pisalas o raku skory,mnie wlasnie tez on przeraza..Nawet ostatnio Tz wyslalam na badanie pieprzykow do dermatologa bo ma ich tyle ,ze ho ho..Na szczescie wszystko z nimi ok. Ciekawa jestem tego samoopal.Daxa w piance,wyobrazam sobie ze strasznie ciezko go nalozyc ![]() ![]() Sun Ozon tez mam i polecam.Mnie sie podoba jego zapach ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
![]() Dax w piance, po wstrzasnieciu niby pianke przypomina, ale tak naprawde jest bardzo lejacy.. tak wygladajaa zwsze moje resztki pinaki do włosów ![]() I łatwo go nałozyc, naprawde, wchłania sie zaraz po ałozeniu, nie czuc ze czyms sie posmarowało w ogole, ja go lubie ![]() Sun Ozon tez, choc nie lubie jego zapachu-zadnego samoopalacza zapachu nie lubie, ale nie slużą one do pachnienia ![]() Pieprzyków tez mam sporo, ale wszystkie małe, nie takie jak niektorzy wystające duze- i tez z nimi wszystko w porzadku. ![]() Spokojnie dziewczyny, nie leżąc plackiem cąły rok na słoncu, nie chodzac co tydzien na ileś minut na solarium raka skóry nie dostaniemy ![]() Słonce tylko w nadmiarze jest takie szkodliwe, dlatego ja sie ciesze,ze wymyslono samoopalacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do wloskow to hmm.. sama mam ochote na jasniejsze ![]() Ja na regeneracje paznokci po tipsach uzywalam odzywki wzmacniajacej z avonu, jak dla mnie rewelacja ![]() tipsow sobie niee rob, niby to wygodne, ale jak dla mnie tipsy ladnie wygladaja przez kilka pierwszych dni.. nie ma to jak swoje zadbane pazurki, a witaminki i odzywki na pewno pomoga ![]() tez chcialam ten podklad ![]() ![]() Cytat:
![]() Chcialabym miec ten Sun Zone, ale nie moge znalezc. Wrocilam z rowerku, 55 minutek dzisiaj ![]() Kupilam sobie szampon przeciwlupiezowy zeby sprac kolorek, bo chce chyba trooszke jasniejsze, mysle jeszcze nad tym rozjasniaczem z jonny w sprayu, tylko troszke sie boje go uzyc. I zakupilam nowy antyperspirant garniera.. podobno cudo.. ale pewnie u mnie i tak sie nie sprawdzi, zobaczymy ![]() Robie sobie wlasnie ryz i zjem z jogurtem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
SunOzna tez nie mogła mi ostatnio kolezanka znalezc
![]() ![]() Też własnie popijam zielona herbatke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
A ja kawke
![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Tez ide po kawke i placuszki ziemniaczane ze śmietana i cukrem <mniam>
![]() moje plany na dziś: peeling ciała i buzi, maseczki, samoopalacz, balsamy, zrobienie sobie manicure i pedicure (frencha robie u rąk, u nóg zobaczymy czy mi wyjdzie-jeszcze nie robilam ![]() ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-12 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
A ja mam ochote pomalowac pazurki na roz
![]() Ale chyba za bardzo lubie frencha .. hmm :P |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
a ja po obiadku, zupa jarzynowa a na drugie kurczak
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Hej, ja mam właśnie przerwę w pracy
![]() Co do motywów zwierzęcych to ja uwieeelbiam, troszkę mniej może na ciuchach bo łatwo o tandetny wygląd ale mam w Polsce kanapę w panterkę i na ścianie motyw zebry ![]() ![]() Renatka fajnie, że Ci ten puder loreala pasuje ![]() Ja do niedawna się nie przejmowałam niczym co mówi się że szkodliwe dla zdrowia- niezdrowe jedzenie, solarium itd. Teraz mnie dopiero wzięło i wcale mnie na solarium nawet nie ciągnie ![]() ![]() Ja też dziś albo jutro sprawiam sobie szampon przeciwłupieżowy bo na kolor patrzeć nie mogę!! A i przyszła mi bluzeczka co tu wklejałam że zamówiłam z taką jakby kamizeleczką, wkleje w weekend całą siebie w niej to sobie zobaczycie i kolor i tą bluzeczkę :P Ale materiał nie wydaje się najgorszej jakości i dość krótko przesyłka szła więc jak coś polecam tą stronkę co podawałam na zakupy ![]() ![]()
#136 |
Zakorzenienie
|
ckin2u zaszalej
![]() ja od niedzieli nosze czarne, świetnie wyglądały do panterki, czarnych leginsów i szpilek i złotych dodatków ![]() martysia, ja sobie wypraszam,ze panterka jest tandetna w ubiorze, bo mój najnowszy nabytek to panterkowa tunika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
chyba zaszaleje
![]() i jak mi sie spodoba to kupie sobie jeszcze ciemny fiolet albo granat ![]() tez bym chciala tuniczke w panterke, albo w ogole cos nowego.. ogolnie to mam ochote kupic leginsy ale chyba.. nie umialabym w nich chodzic na codzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Własnie, ja nie mam loeginsow, te pozyczylam od siostrzenicy w niedziele
![]() ![]() a marzą mi sie takie materiałowe leginsy,ktore mozna nosic jako spodnie, na to bluzeczka do połowy tyłeczka, tylko nie wiem gdzie takie dorwac ![]() poza tym chce lateksowe leggi ![]() Granatowy na paznokiach lubie, fiolet tez ![]() Uwieeelbiam ciemne pazurki ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-12 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Renatka Franatowy? Cóż to za kolor nowy jakiś?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
No dziewczynki ja już na uczelnie lecę a potem do Tżta na noc. Jutro się odezwę i oczywiście Was nadrobię
![]() Co do lakieru to muszę sobie kupić taki mocno różowy, dzisiaj się napaliłam ![]() 3majcie się i miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Melduje się w trzeciej części
![]() ![]() Edytowane przez olcac Czas edycji: 2009-05-12 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Oj Red, nie wiesz jaki do Franatowy?
Dziwneeee ![]() (już popawiłam ![]() Airish88 miłej nocki ![]() ![]() olcac, ja używam Daxa cały czas (kilka opakowań) i mi sie cos takiego nie zrobiło, a też nosze obcisłe rurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Noo widzisz Renatka, nie wiem jak mogłam nie wiedzieć że instnieje taki kolor
![]() ja zmykam, idę kwiatki posadzić bo babcia nam dała a ja się z tym lubię bawić ![]() Do wieczorka ![]() (choć i tak tu będę wpadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
ale ze mnie gapa
![]() ![]() Spróbuję z tym peelingiem, może ja mam jakąś dziwną skórę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
nie było mnie 2 dni a wy już 3. część!
![]() melduje się oczywiście ![]() ![]() a ja nałożyłam ta moja chusteczka SunOzon i do teraz jestem łaciata ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Oj Red, my Cie tu wyedukujemy
![]() ![]() ![]() olcac, a może za którko czekasz aż sie wchłonie? ![]() ![]() Eloska, ja te chusteczki używałam tylko na twarz i byy swietne, na ciąło nie wiem, ale moze źle rozprowadziłas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Ja zwykle nakładam przed snem, tak z ok 0,5h.
A co do chusteczek to ja używałam z Daxa ale na same nogi i były super. Użyłam 2 na raz i kolor był świetny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Renatko- Martysi chodzilo chyba o to z ta panterka,ze mozna ja zestawic beznadziejnie z jakims ciuchem,badz ubrac za duzo dodatkow z tym wzorem i latwo o tandetny wyglad wtedy,sama widzialam takie przypadki
![]() Osobiscie tez lubie pantere,zebre.. A z ta okleina to swietny pomysl ![]() ![]()
#149 |
Raczkowanie
|
ostatnio uzyłam na twarz sun zon ale kurcze rano obudziłam sie z jakąś zółto-pomarańczową(?) twarza
![]()
#150 |
Rozeznanie
|
Aaaaaa witajcie moje drogie wizazanki
![]() Mowilam ze raz dwa i bedzie trzecia czesc wchodze patrze a tu juz Piąta strona ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.