![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
monika7891 - no to w Twojej rodzinie tez takie przygody sie dzieja
![]() Ja pamietam jedna sytuacje jak ja z 2 przyjaciolkami bylam w domu no i babcia mi mowi zebym poszla do piwnicy po ziemniaki dala mi noz zeby rozciac worek ktory mial 50kg hehe, no a worka nie mialam i tak stoimy kolo tego wora i nie wiemy co robic, wiec ktoras z nas mowi to bierzemy caly wor do gory, kurde my takie kruszynki a 50kg przez schody wchodzimy turlamy jak babcia to zobaczyla to pol dnia plakala ze smiechu hehe.
#122 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe nie dziwie sie Twojej babci,ze pol dnia plakala ze smiechu ![]() jak mialam jakies 12 lat-to mi i kuzynowi z naszego rocznika i kuzynce 3 lata mlodszek kiedys ciotka i moja mam mowia idzcie po koper do ogrodu...bylo juz ciemno,wiec wzielismy spora latarke,ale nie wiedzielismy ile one tego kopru chca ,wiec najmlodsza wygonilismy zeby zapytala ![]() i wrocila mowi,ze 6...a my bez zastanowienia wyrwalismy 6 badyli z korzeniami i im zanieslismy...one na nas... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
hej laseczki;p ja tylko krótko bo spzratam cały czas;/;/
o szkole wam napisze albo dziś pożniej w nocy albo jutro po szkole dobrze;*;* nowa kolezanka witam.i wszytskim wam buziaczki wysyłam i lece do roboty;*;*;* |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Jejku Kobiety powoli bo sie pogubiłam. Jeden calutki dzień mnie nie było i co? Nic nie wiem.
Ale przeczytałam wsio ![]() Głowa szybko przestała boleć ![]() ![]() Dużo pracy miałam po pracy, jeszcze kolega wpadł na chwile.. Zaraz pojde spać, nie mam siły na nic juz dziś... Dobranoc Kobietki ![]() I taki zakręcony dzień,
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Monika, Kasiakitty- leżę i kwiczę ze śmiechu
![]() Novocaine870- witam serdecznie i mam nadzieję, że będziesz często zaglądać ![]() Nie łudziłaś się chyba, że uda Ci się wykpić taką zdawkową informacją? ![]() Freddy- ależ Ci zazdroszczę tej płodności przy pisaniu pracy! Chociaż mi w sumie też już został raptem jeden rozdział. Ale idzie mi to jak po grudzie ![]() Sabciu- śpij dobrze nasza biedna, umęczona, skacowana imprezowiczko ![]() ![]() Właśnie wróciłam z dłuuugiej przejażdżki rowerowej z kumpelą i jestem tak wykończona, że chyba też pomaszeruję w kierunku łóżka. Trzymajcie się ![]() ![]()
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja godzine temu wrocilam z pracy i jestem totalnie zmeczona... niezly ruch dzisiaj mialam, az mnie nogi bola ![]()
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki kierunek zaczęłaś? ![]() ![]()
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
OOoooo ja wchodze na wizaż mysle sobie pewnie epopeje a tutaj cisza
![]() Dzień dobry ![]() Boziu jak mnie plecy bolą ![]() ![]() Dobrze że dziś tylko do 14 ale pogoda taka że tylko do łóżka i spać...Pochmurno beznadziejnie... Miłego Dnia Kobietki ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dzień dobry
![]() Ech, jedyny dzień w tygodniu, kiedy mogę się wyspać, a ja się budzę o 6.00 rano- typowo ![]() Jak tam plany na dziś, dziewczyny? Ja nawet w weekendy mam wypełniony grafik, z tym że tym razem na szczęście samymi przyjemnymi sprawami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ściskam Was mocno, mocno, mocno i życzę miłego dnia ![]() ![]()
#130 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę
![]() Dzień dobry i życzę miłego dnia ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z treningu. To na prawdę nieuczciwe, że na boks chodzą tacy fajni faceci
![]() ![]() Oczywiście jeśli coś się będzie działo będziecie informowane na bieżąco ![]() ![]()
#132 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
![]() U mnie pogoda okropna,pada wieje,chlodno...:/ taka dolujaca-chyba przeleze i przespie caly dzien ![]() Sabcia dobrze,ze glowa przestala szybko bolec,ale nie dziwie sie,ze spalas na spodniach:P Limonka alez Ty aktywna kobieta jestes ![]() Ojej to niezle jak juz grozi brakiem mozliwosci lokalizacji niektorych rzeczy w pokoju-faktycznie musisz ogarnac,bo nie ma opcji zebys nie pisala ![]() Tez mam ochote dzis na jakies piwko-zeby sie doslownie totalnie zresetowac ,ale pewnie wieczor,jak i caly dzien spedze w domku ![]() A Sabcia ustawila tymi 6 wysoko poziom,wiec nie mozna od niej za bardzo odstawac ![]() Trzymam kciuki zeby zachownie tego pana szlo w dobrym kierunku ![]()
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a skąd koleżanka Limonka dowiedziała się ze istnieje możliwość trenowana boksu? jak tam trafiłaś? ![]() ![]()
![]() |
#134 | ||
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki..
![]() od 30 minut próbuje coś napisać i ciężko idzie.. jakaś zmęczona jestem nie wyspana. Brzydką mam pogodę pochmurno jest zimno i pada deszcz. Siedzę sobie z plamkami na buzi od kremu ![]() ![]() ![]() Miałam mieć grilla, ale pogoda nie dopisała więc cały dzień w domu jutro też tak ma być echh nie lubię takiej pogody.. Aha i mam pytanie znacie jakiś dobry sennik..? Bo śnił mi się wypadek samochodowy, jezioro i śmierć. Rzadko mam takie sny więc chciałam się czegoś dowiedzieć.. Cytat:
![]() Ja też singielka.. ![]() Cytat:
![]() A imprezka Ci się szykuje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Wstalam rano ale tak slabo mi bylo i zle moze dlatego ze malo wczoraj jadlam albo z pogody bo u mnie tez przydka, pochmurno, padalo itp.
Plany na dzisiaj to znowu jechanie do nowego domu i robota, ale tak pod wieczor z TZ bedziemy jechac do jego kuzyna i tym razem TZ bedzie pil a ja bede niepijaca bo ja bede jechala samochodem :P bo ostatnio to ja pilam % wiec teraz kolej na niego ![]() ![]() Limonka1987 - fajnie ze masz tak zaplanowany dzien, no i super ze masz ruch bo u mnie to zle, tez powinnam cos cwiczyc ale jakos nie mam motywacji a jak zaczne cwiczyc i raz nie pocwicze to juz koniec treningu hehe. No i milego dnia w knajpie, napij sie jak najwiecej (moze uda Ci sie pobic rekord hehe). I powodzenia z tym facetem, mam nadzieje ze cos sie wydarzy i bedzie dobrze, tylko zeby nie mial jakiejs dziewczyny czy cos, wiec powodzenia ![]() ![]() Magic Girl - Znalazlam cos w necie, wiec zobacz. Wypadek Śnić, że miało się wypadek samochodowy oznacza chorobę lub niedolę. Jeśli się wyszło szczęśliwie z wypadku oznacza, że twój los się zmieni na lepsze. Dla zakochanych sen ten oznacza niepowodzenie w miłości. Dla rolnika sen ten zapowiada nieobfite plony jak również straty w inwentarzu. Wypadek Znaczenie: Widzieć - zapowiada jakiś kryzys w życiu osoby śniącej, życiową katastrofę. Samochodowy - ostrzeżenie dla śniącego, który być może, w niewłaściwy sposób kieruje swoim życiem. Przeżyć - znajomość i obcowanie z niefrasobliwymi osobami przysporzy Ci strat lub kłopotów Jezioro Sen o jeziorze - zgoda w rodzinie i powodzenie w interesach Jeśli woda w jeziorze jest brudna - kłopoty, straty i niewypłacalność Płynąć po gładkiej fali jeziora - zapowiedź spokojnego i wygodnego życia. Śmierć Długie i szczęśliwe zycie.
#136 |
Zadomowienie
|
Hmm.. nieciekawie.. z tym wypadkiem za to śmierć - długie i szczęśliwe życie ciekawie się zapowiada
![]() aha znowu mam pytanie do Was co założyć na I Komunię do siostrzeńca..? nie mam pojęcia doradźcie coś.. ![]()
![]() |
#137 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A odnośnie ciekawych form ruchu- jest tego całe mnóstwo. Gdyby doba była dwa razy dłuższa, a moja wypłata dwa razy większa najchętniej biegałabym z jednych zajęć na drugie ![]() ![]() ![]() Zawsze też można po prostu śmigać na rowerze (uwielbiam!) czy rolkach. Jak widzisz w zajęciach sportowych można wybierać,a przebierać ![]() ![]() Cytat:
Jeśli znajdziesz sport, który na prawdę polubisz nie zrezygnujesz z niego tak łatwo. Tylko musi to być coś, co będzie Ci sprawiać ogromną frajdę. Spróbuj znaleźć taką dyscyplinę, najlepiej metodą prób i błędów. Nawet niewielka dawka ruchu poprawia sylwetkę, ale przede wszystkim samopoczucie! Endorfinki, te sprawy... Wiesz o co mi chodzi ![]() Nie łudzę się, że uda mi się pobić rekord (gdzie mi tam do mistrzyni ![]() ![]() ![]() Za kciuki dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Magic- jak będziesz miała chwilę to polecam Ci również przejrzeć ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300919 . Można tam znaleźć cały ogrom inspiracji ![]()
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie posprzatalam mieszkanie zeby nie zostawiac tego na przed wyjazdem jeszcze mi zostalo wejscie do mieszknia ale zrobie to jutro juz ![]() dzis mam rocznice poznania z Tz...to byl naprawde przypadek ze sie tak stalo bo oboje mielismy inne plany tego wieczora ![]() dzis juz z nim trzy razy gadalam i moze sie wieczorem spotkamy bo dzis byl znowu w pracy ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Rany boskie Lim wróciłas do świata żywych widze
![]() ![]() ![]() ![]() I tez zazdroszcze Ci tego boksu ![]() Ja po pracy zjadłam obiad i poszłam w pole, ale z uwagi że zaczęło padać wróciłam do domu ale tutaj co?? Sprzątanie, bo bede jak Limonka szukac niedługo kompa ![]() Ja dziś do końca dnia zostaje w domu i bede czytać książke ![]() ![]()
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Słuchajcie pytanie mam.. używała któraś z Was maść ichtiolową..?
![]() |
#142 |
Zakręcony Chochlik
|
Laski potrzebna mi jakas dobra szkola jezyka angielskiego w Centrum. Moze ktoras poleci jakas?
![]() Poki co jestem na zjezdzie, ciagle mysle o przeprowadzce i dlatego malo tu pisze. Procz tego rozmyslam o slubie ciotki, wakacjach i na jaki by tu kurs isc -moze tez cos polecicie ->Lim masz pole do popisu ![]() Interesuja mnie kursy ksiegowe, moze jakies komputerowe i jezykowe(angielski/niemiecki). ![]() Magic idz do apteki, zapytaj babke czy mozesz uzywac na dane miejsca, a pozniej przeczytaj ulotke. Dodatkowo poczytaj na necie gdzie mozna stosowac i jakie sa skutki uboczne itp. Ide spac....
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2009-05-16 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że macie jakieś doświadczenie.. dlatego zapytałam.. Dobranoc Tri ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja własnie wyszłam z łazienki i mam zamiar intensywnie wypoczywać... Miałam zaproszenie na piwo ale odmówiłam... Pada jak z cebra u mnie zimno brzydko i zmęczona jestem... Miłego wieczorku Wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() Limonko szukam, bo mam już dość pracy na czarno, dodatkowo wynagrodzenie też jest marne, więc rekompensata za brak umowy żadna. Dodatkowo, szef jest idiotą.... dużo by mówić- temat rzeka. Od jakiegoś czasu sprawdzam codziennie oferty pracy - wysłałam AŻ 6 CV ![]() ![]() Wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej.... było całkiem ok ![]() Rozmowa bardzo przyjemna. Pytał m.in. o zainteresowania- powiedziałam,że w wolnym czasie uwielbiam biegać, jeździć na rolkach i od niedawna rozpczełam naukę gry w tenisa -troszeczkę skłamałam, bo jeszcze nie grałam w tenisa ![]() ![]() Musiałam też napisać jakieś podanie czy coś i wszytsko pięknie gdyby nie word2007 z ktorym nigdy nie mialam doczynienia. Szło mi mozolnie.... z wordem generalnie nie mam problemu- pracuję na nim w pracy, korzystam w domu i na studiach , więc gdyby to był word 2003 poszłoby mi o niebo lepiej. No cóż.... zobaczymy. Jakby nie było... doświadczenie w rozmowach kwalifikacyjnych jest bardzo przydatne ![]()
#146 |
Zadomowienie
|
Novocaine ojj uwierz że wszystkie tutaj chyba wiemy jak Ciężko jest z pracą...
Ja pracowałam od lipca do marca na czarno aż w końcu znalazłam legalną ![]() Obyś tylko nie traciła wiary Kochana ![]() Ja niedawno wstałam i tak myśle co by tu na siebie włożyć do Kościółka, ale chyba w końcu w spódnicy pójde, popołudniu jade do babci na imieniny ehh te spotkania rodzinne he a wieczorem chyba kawa z kolegą ![]() Pół nocy wczoraj smsowałam z Przyjacielem który wczoraj miał urodziny ale świętował we Wrocławiu z kuzynem i bratem... Ost sms "Jestem Pijany Kobieto Ratuj!!" ![]() ![]() Dobra to ja zmykam na śniadanie ubrać i do kościółka Miłego Dnia zajrze tutaj jeszcze ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrrry
![]() Asiaczku- jeśli chodzi o kontuzje podczas treningu to do tej pory zdarzyło mi się to tylko raz: miałam wybity łokieć, gdy nieprawidłowo wyprowadziłam cios. Widzę,że Twoje wyobrażenie o moich treningach nie do końca pokrywa się z rzeczywistością ![]() ![]() Tri- zajrzyj sobie na stronę centrum edukacyjnego nova: http://www.nova.edu.pl/ . Myślę,że znajdziesz tam coś dla siebie. Kończyłam tam do tej pory 3 kursy (sekretarsko-asystencki i 2 kursy komputerowe) i jestem bardzo zadowolona z poziomu, tym bardziej, że ceny są całkiem przystępne. Jest tam kilka pozycji, które powinny Cię zainteresować: kurs księgowości komputerowej (III-stopniowy), kurs podatkowej książki przychodów i rozchodów, a może również kadrowo-płacowy (chociaż na ten to by się pewnie najchętniej Freddy zapisała ![]() Odnośnie nauki języków, to gdy tylko uda mi się uporać z egzaminami i pracą licencjacką też chcę zapisać się na jakieś zajęcia. Z tym, że ja chcę wrócić do nauki hiszpańskiego. Myślę, że zdecyduję się na indywidualne lekcje u jakiegoś przystojnego Hose Antonia czy innego Haviera ![]() Novocaine- też zmagałam się swego czasu z szefem-idiotą i wiem ile nerwów i stresu może to kosztować, więc całym sercem popieram pomysł szukania nowej pracy. Niestety bądźmy szczerzy, nie jest to najszczęśliwszy na to moment, bo rynek pracy wygląda w tej chwili tak jak wygląda, ale jestem żywym dowodem na to, że się da ![]() ![]() ![]() Sabciu- nie sądziłam, że ktoś może tęsknić za moimi epopejami ![]() ![]() Cześć dziewczyny ![]() Wita Was najbardziej skacowana istota na świecie ![]() Ale nic to, najważniejsze, że bawiłam się na prawdę świetnie, a za dobrą zabawę jak wiemy trzeba płacić ![]() Postaram się zajrzeć później, bo teraz i tak nic mądrego nie napiszę, a tymczasem idę po dużą butlę wody mineralnej ![]() Trzymajcie się ![]()
#148 |
Zadomowienie
|
Lim bo kurcze fajnie sie czyta to co piszesz
![]() ![]() Haha a pobiłaś mój rekord?? Przyznaj sie ile wypiłaś?? Życze szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Ja własnie wróciłam z kościółka i ide na placka i kawusie and rozmowy z rodzicami jak co niedziela ![]()
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Bry
![]() Wiecie co wczoraj poszłam spać o 23 normalnie taka śpiąca nigdy nie byłam.. jednak pogoda potrafi działać na organizm.. Oglądałam Eurowizję i zasnęłam.. ![]() Dzisiaj też wstałam o 10 .. i ciągle mnie boli brzuch.. wzdęcia mam boshe.. ![]() Jestem nie wyspana i taka jakaś nie do życia.. Ta pogoda ma się u mnie utrzymać do końca tygodnia ja chyba zwariuje.. Aha 3majcie kciuki za mnie jutro o 11.. nie mogę powiedzieć co ale bądźcie myślami ze mną ok.. ![]() ![]() ![]() Właśnie Lim - zdaj relację z piwkolandii ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Heja
![]() Dzis mam wreszcie dzien odpoczynku od pracy i nauki (chociaz powinnam sie wziac za cos no ale...). Jestem troche zdechla, wczoraj bylam w pracy, a wieczorem poszlam na juwenalia ![]() ![]() Sabcia, jestes miszcz ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.