Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-15, 19:08   #121
kasiakitty
Raczkowanie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

monika7891 - no to w Twojej rodzinie tez takie przygody sie dzieja hehe

Ja pamietam jedna sytuacje jak ja z 2 przyjaciolkami bylam w domu no i babcia mi mowi zebym poszla do piwnicy po ziemniaki dala mi noz zeby rozciac worek ktory mial 50kg hehe, no a worka nie mialam i tak stoimy kolo tego wora i nie wiemy co robic, wiec ktoras z nas mowi to bierzemy caly wor do gory, kurde my takie kruszynki a 50kg przez schody wchodzimy turlamy jak babcia to zobaczyla to pol dnia plakala ze smiechu hehe.

kasiakitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 19:21   #122
monika7891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Zgłaszam się i ja !

Studentka pierwszego roku - tryb zaoczny, pracownik biurowy - w trakcie poszukiwań nowej pracy. Singielka
witaj novocaine870

Cytat:
Napisane przez kasiakitty Pokaż wiadomość
monika7891 - no to w Twojej rodzinie tez takie przygody sie dzieja hehe

Ja pamietam jedna sytuacje jak ja z 2 przyjaciolkami bylam w domu no i babcia mi mowi zebym poszla do piwnicy po ziemniaki dala mi noz zeby rozciac worek ktory mial 50kg hehe, no a worka nie mialam i tak stoimy kolo tego wora i nie wiemy co robic, wiec ktoras z nas mowi to bierzemy caly wor do gory, kurde my takie kruszynki a 50kg przez schody wchodzimy turlamy jak babcia to zobaczyla to pol dnia plakala ze smiechu hehe.
no oczywiscie-moja rodzinka to ma czesto takie akcje

hehe nie dziwie sie Twojej babci,ze pol dnia plakala ze smiechu

jak mialam jakies 12 lat-to mi i kuzynowi z naszego rocznika i kuzynce 3 lata mlodszek kiedys ciotka i moja mam mowia idzcie po koper do ogrodu...bylo juz ciemno,wiec wzielismy spora latarke,ale nie wiedzielismy ile one tego kopru chca ,wiec najmlodsza wygonilismy zeby zapytala
i wrocila mowi,ze 6...a my bez zastanowienia wyrwalismy 6 badyli z korzeniami i im zanieslismy...one na nas...ze chcialy 6 galazek a nie calych badyli...poprostu kuzynka zapomniala nam wspomniec-a nas wygonili z tym koprem zebysmy kolo piwnicy go powiesili:P wszyscy sie z nas nabijali,ze z korzeniami koper im przynieslismy
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 19:36   #123
tajlaa
Wtajemniczenie

hej laseczki;p ja tylko krótko bo spzratam cały czas;/;/
o szkole wam napisze albo dziś pożniej w nocy albo jutro po szkole dobrze;*;*
nowa kolezanka witam.i wszytskim wam buziaczki wysyłam i lece do roboty;*;*;*
tajlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 20:01   #124
Sabcia87
Zadomowienie

Jejku Kobiety powoli bo sie pogubiłam. Jeden calutki dzień mnie nie było i co? Nic nie wiem.
Ale przeczytałam wsio
Głowa szybko przestała boleć Ale spać to mi sie niesamowicie chciało... Spałam na spodniach normalnie

Dużo pracy miałam po pracy, jeszcze kolega wpadł na chwile..
Zaraz pojde spać, nie mam siły na nic juz dziś...

Dobranoc Kobietki
I taki zakręcony dzień,
Stary 2009-05-15, 20:30   #125
Limonka1987
Zakorzenienie

Monika, Kasiakitty- leżę i kwiczę ze śmiechu Swoją drogą dzieciaki to mają pomysły, co?

Novocaine870-
witam serdecznie i mam nadzieję, że będziesz często zaglądać
Nie łudziłaś się chyba, że uda Ci się wykpić taką zdawkową informacją? Powiedz coś więcej o sobie. Na przykład- co lubisz robić w wolnym czasie? Aha, i jeśli można zapytać: dlaczego szukasz nowej pracy? Co robisz w obecnej i dlaczego Ci się nie podoba?

Freddy-
ależ Ci zazdroszczę tej płodności przy pisaniu pracy! Chociaż mi w sumie też już został raptem jeden rozdział. Ale idzie mi to jak po grudzie Chciałabym już zakończyć ten rozdział mojego życia, serio.

Sabciu- śpij dobrze nasza biedna, umęczona, skacowana imprezowiczko

Właśnie wróciłam z dłuuugiej przejażdżki rowerowej z kumpelą i jestem tak wykończona, że chyba też pomaszeruję w kierunku łóżka. Trzymajcie się Sweet dreams
Stary 2009-05-15, 21:33   #126
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Zgłaszam się i ja !

Studentka pierwszego roku - tryb zaoczny, pracownik biurowy - w trakcie poszukiwań nowej pracy. Singielka
Witamy

ja godzine temu wrocilam z pracy i jestem totalnie zmeczona... niezly ruch dzisiaj mialam, az mnie nogi bola

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-15, 21:46   #127
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Zgłaszam się i ja !

Witam
a jaki kierunek zaczęłaś? skąd jesteś?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-16, 05:31   #128
Sabcia87
Zadomowienie

OOoooo ja wchodze na wizaż mysle sobie pewnie epopeje a tutaj cisza

Dzień dobry

Boziu jak mnie plecy bolą Aczkolwiek to nie po kolorowych kulkach ale od dzwigania tych pudeł ze spodniami
Dobrze że dziś tylko do 14
ale pogoda taka że tylko do łóżka i spać...Pochmurno beznadziejnie...

Miłego Dnia Kobietki
Stary 2009-05-16, 05:44   #129
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć, dzień dobry

Ech, jedyny dzień w tygodniu, kiedy mogę się wyspać, a ja się budzę o 6.00 rano- typowo

Jak tam plany na dziś, dziewczyny? Ja nawet w weekendy mam wypełniony grafik, z tym że tym razem na szczęście samymi przyjemnymi sprawami Teraz nacieszę się spokojnym, leniwym porankiem, a później kolejno: trening boksu, szybki shopping, solarium, domowa krzątanina (jeśli nie ogarnę tego p...lnika w moim pokoju to niedługo nawet komputera w nim nie zlokalizuję i nie będę mogła do Was pisać ), aż wreszcie wieczorem wypad na piwo ze znajomymi. Już mam zapowiedziane, że będę wychodzić z knajpy na czworaka Ale szczerze...? Potrzebuję takiego totalnego resetu i czekam na ten wieczór jak na wycieczkę szkolną Co prawda wątpię, żebym pobiła rekord Sabci (6 piw ), ale postaram się stanąć na wysokości zadania

Ściskam Was mocno, mocno, mocno i życzę miłego dnia A Freddy dodatkowo powodzenia na tym mega-trudnym egzaminie
Stary 2009-05-16, 10:21   #130
pejtoon
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilkę
Dzień dobry i życzę miłego dnia

KRAINA PAPIERU - zapraszam !
pejtoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 10:36   #131
Limonka1987
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z treningu. To na prawdę nieuczciwe, że na boks chodzą tacy fajni faceci Obiecałam sobie, że już nigdy żadnych mężczyzn w moim życiu z uwagi na to,że ewidentnie i tak nie spotkam nikogo normalnego, ale koleś, którego dziś poznałam może silnie nadszarpnąć moje postanowienia
Oczywiście jeśli coś się będzie działo będziecie informowane na bieżąco A z jego zachowania wnioskuję, że jest możliwość, że może się dziać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-16, 11:32   #132
monika7891
Raczkowanie

czesc dziewczynki

U mnie pogoda okropna,pada wieje,chlodno...:/ taka dolujaca-chyba przeleze i przespie caly dzienW ogol wczoraj nie moglam dlugo zasnac,chodz polozylam sie po 1 sporo.a dzis rano tez szybko sie obudzilam,ale dluzo lezalam w lozku jeszcze.

Sabcia dobrze,ze glowa przestala szybko bolec,ale nie dziwie sie,ze spalas na spodniach:P

Limonka alez Ty aktywna kobieta jestes
Ojej to niezle jak juz grozi brakiem mozliwosci lokalizacji niektorych rzeczy w pokoju-faktycznie musisz ogarnac,bo nie ma opcji zebys nie pisala
Tez mam ochote dzis na jakies piwko-zeby sie doslownie totalnie zresetowac ,ale pewnie wieczor,jak i caly dzien spedze w domku
A Sabcia ustawila tymi 6 wysoko poziom,wiec nie mozna od niej za bardzo odstawac
Trzymam kciuki zeby zachownie tego pana szlo w dobrym kierunku
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 11:44   #133
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z treningu. To na prawdę nieuczciwe, że na boks chodzą tacy fajni faceci Obiecałam sobie, że już nigdy żadnych mężczyzn w moim życiu z uwagi na to,że ewidentnie i tak nie spotkam nikogo normalnego, ale koleś, którego dziś poznałam może silnie nadszarpnąć moje postanowienia
Oczywiście jeśli coś się będzie działo będziecie informowane na bieżąco A z jego zachowania wnioskuję, że jest możliwość, że może się dziać
Witajcie
a skąd koleżanka Limonka dowiedziała się ze istnieje możliwość trenowana boksu? jak tam trafiłaś? ja też poszukuję jakiegoś ruchu

1.08.2015

Stary 2009-05-16, 11:56   #134
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cześć dziewuszki..

od 30 minut próbuje coś napisać i ciężko idzie.. jakaś zmęczona jestem nie wyspana.
Brzydką mam pogodę pochmurno jest zimno i pada deszcz.
Siedzę sobie z plamkami na buzi od kremu

Miałam mieć grilla, ale pogoda nie dopisała więc cały dzień w domu jutro też tak ma być echh nie lubię takiej pogody..

Aha i mam pytanie znacie jakiś dobry sennik..?
Bo śnił mi się wypadek samochodowy, jezioro i śmierć. Rzadko mam takie sny więc chciałam się czegoś dowiedzieć..

Cytat:
Zgłaszam się i ja !

Witam
Ja też singielka..

Cytat:
Cześć, dzień dobry

Ech, jedyny dzień w tygodniu, kiedy mogę się wyspać, a ja się budzę o 6.00 rano- typowo
O ja jaki ranny ptaszek..
A imprezka Ci się szykuje hehe ja się przyznam bez bicia wczoraj zgrzeszyłam wypiłam małego Redsa
Stary 2009-05-16, 12:32   #135
kasiakitty
Raczkowanie

Wstalam rano ale tak slabo mi bylo i zle moze dlatego ze malo wczoraj jadlam albo z pogody bo u mnie tez przydka, pochmurno, padalo itp.
Plany na dzisiaj to znowu jechanie do nowego domu i robota, ale tak pod wieczor z TZ bedziemy jechac do jego kuzyna i tym razem TZ bedzie pil a ja bede niepijaca bo ja bede jechala samochodem :P bo ostatnio to ja pilam % wiec teraz kolej na niego . A jutro bedzie gril bo ojciec TZ bedzie we wtorek jechal juz do pracy na miesiac wiec tak jakby pozegnalny gril bedzie a tez jutro mam rocznice 4 lata w Kanadzie hehe .

Limonka1987 - fajnie ze masz tak zaplanowany dzien, no i super ze masz ruch bo u mnie to zle, tez powinnam cos cwiczyc ale jakos nie mam motywacji a jak zaczne cwiczyc i raz nie pocwicze to juz koniec treningu hehe. No i milego dnia w knajpie, napij sie jak najwiecej (moze uda Ci sie pobic rekord hehe). I powodzenia z tym facetem, mam nadzieje ze cos sie wydarzy i bedzie dobrze, tylko zeby nie mial jakiejs dziewczyny czy cos, wiec powodzenia trzymam

Magic Girl - Znalazlam cos w necie, wiec zobacz.
Wypadek
Śnić, że miało się wypadek samochodowy oznacza chorobę lub niedolę. Jeśli się wyszło szczęśliwie z wypadku oznacza, że twój los się zmieni na lepsze. Dla zakochanych sen ten oznacza niepowodzenie w miłości. Dla rolnika sen ten zapowiada nieobfite plony jak również straty w inwentarzu.

Wypadek
Znaczenie:
Widzieć - zapowiada jakiś kryzys w życiu osoby śniącej, życiową katastrofę.
Samochodowy - ostrzeżenie dla śniącego, który być może, w niewłaściwy sposób kieruje swoim życiem.
Przeżyć - znajomość i obcowanie z niefrasobliwymi osobami przysporzy Ci strat lub kłopotów

Jezioro
Sen o jeziorze - zgoda w rodzinie i powodzenie w interesach Jeśli woda w jeziorze jest brudna - kłopoty, straty i niewypłacalność Płynąć po gładkiej fali jeziora - zapowiedź spokojnego i wygodnego życia.

Śmierć
Długie i szczęśliwe zycie.

kasiakitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 12:37   #136
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Hmm.. nieciekawie.. z tym wypadkiem za to śmierć - długie i szczęśliwe życie ciekawie się zapowiada

aha znowu mam pytanie do Was co założyć na I Komunię do siostrzeńca..? nie mam pojęcia doradźcie coś..
Stary 2009-05-16, 13:17   #137
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika7891 Pokaż wiadomość
Limonka alez Ty aktywna kobieta jestes
Ojej to niezle jak juz grozi brakiem mozliwosci lokalizacji niektorych rzeczy w pokoju-faktycznie musisz ogarnac,bo nie ma opcji zebys nie pisala
Melduję, że sytuacja w pokoju została ogarnięta Swoją drogą nie wiem w kogo ja się wdałam z moim bałaganiarstwem- oboje rodzice to po prostu pedanci Z resztą ja w ogóle w wielu kwestiach odstaję od rodziny, więc nie powinnam się dziwić

Cytat:
A Sabcia ustawila tymi 6 wysoko poziom,wiec nie mozna od niej za bardzo odstawac
Masz rację, nie godzi się odstawać Obiecuję, że będę walczyć

Cytat:
Trzymam kciuki zeby zachownie tego pana szlo w dobrym kierunku
Dziękuję Chociaż nie robię sobie zbyt dużych nadziei... Jest facetem- to nie świadczy na jego korzyść

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Witajcie
a skąd koleżanka Limonka dowiedziała się ze istnieje możliwość trenowana boksu? jak tam trafiłaś? ja też poszukuję jakiegoś ruchu
Koleżanka Limonka trafiła na pierwszy trening w sumie przez przypadek Zaczęłam chodzić na siłownię, żeby zrzucić kilka kilogramów przed latem, tam poznałam kilku facetów, którzy właśnie zaczynali trenować, z ciekawości poszłam zobaczyć jak taki trening wygląda i... zostałam do dziś Wiem,że już wielokrotnie o tym pisałam, ale na prawdę sprawia mi to ogromną frajdę, pomaga wyładować negatywne emocje i świetnie poprawia kondycję. Na prawdę mogę polecić każdemu. Bardzo żałuję, że nie mam możliwości chodzenia dwa razy w tygodniu, ale niestety mój trener ma czas tylko rano, gdy ja ciężko pracuję.
A odnośnie ciekawych form ruchu- jest tego całe mnóstwo. Gdyby doba była dwa razy dłuższa, a moja wypłata dwa razy większa najchętniej biegałabym z jednych zajęć na drugie Obecnie najbardziej kusi mnie taniec brzucha (kiedyś chodziłam na zajęcia przez niecałe dwa miesiące i byłam zachwycona), jazda konna i... taniec erotyczny (noszę się z zamiarem zapisania się do specjalnej szkoły, ale jakoś nie mogę wpasować zajęć w mój grafik ). Jest też mnóstwo form aerobiku- myślę, że mogłyby Ci się spodobać te inspirowane tańcem, albo dostępny w wybranych klubach sexy aerobik, czyli połączenie klasycznych zajęć z tańcem erotycznym (też swego czasu na to chodziłam i też polecam ). A od lipca ma wejść do polskich fitness clubów nowość- aerobik na trapezach, inspirowany wyczynami akrobatów z cyrków. To dopiero musi być czad!
Zawsze też można po prostu śmigać na rowerze (uwielbiam!) czy rolkach.
Jak widzisz w zajęciach sportowych można wybierać,a przebierać A przecież nie wypisałam nawet połowy możliwości

Cytat:
Napisane przez kasiakitty Pokaż wiadomość
Limonka1987 - fajnie ze masz tak zaplanowany dzien, no i super ze masz ruch bo u mnie to zle, tez powinnam cos cwiczyc ale jakos nie mam motywacji a jak zaczne cwiczyc i raz nie pocwicze to juz koniec treningu hehe. No i milego dnia w knajpie, napij sie jak najwiecej (moze uda Ci sie pobic rekord hehe). I powodzenia z tym facetem, mam nadzieje ze cos sie wydarzy i bedzie dobrze, tylko zeby nie mial jakiejs dziewczyny czy cos, wiec powodzenia trzymam
To po kolei...

Jeśli znajdziesz sport, który na prawdę polubisz nie zrezygnujesz z niego tak łatwo. Tylko musi to być coś, co będzie Ci sprawiać ogromną frajdę. Spróbuj znaleźć taką dyscyplinę, najlepiej metodą prób i błędów. Nawet niewielka dawka ruchu poprawia sylwetkę, ale przede wszystkim samopoczucie! Endorfinki, te sprawy... Wiesz o co mi chodzi

Nie łudzę się, że uda mi się pobić rekord (gdzie mi tam do mistrzyni ), ale spróbuję przynajmniej zachować godny poziom W końcu jestem rocznikiem '87- to zobowiązuje

Za kciuki dziękuję Jesteście wszystkie kochane

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
aha znowu mam pytanie do Was co założyć na I Komunię do siostrzeńca..? nie mam pojęcia doradźcie coś..
Trudno doradzić, nie wiedząc co masz w szafie Generalnie z Twoją figurą nie powinnaś mieć problemów, żeby wyglądać zjawiskowo. Może ołówkowa spódnica i jakaś ładna bluzeczka? Fajna sukienka i żakiet? Spodnie i żakiet, z jakimś fajnym topem pod spodem? Oczywiście do każdej z wymienionych propozycji obowiązkowo obcasy i jakaś fajna biżu

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Magic- jak będziesz miała chwilę to polecam Ci również przejrzeć ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300919 . Można tam znaleźć cały ogrom inspiracji
Stary 2009-05-16, 13:23   #138
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Cześć, dzień dobry

Jak tam plany na dziś, dziewczyny? Ja nawet w weekendy mam wypełniony grafik, z tym że tym razem na szczęście samymi przyjemnymi sprawami Teraz nacieszę się spokojnym, leniwym porankiem, a później kolejno: trening boksu, szybki shopping, solarium, domowa krzątanina (jeśli nie ogarnę tego p...lnika w moim pokoju to niedługo nawet komputera w nim nie zlokalizuję i nie będę mogła do Was pisać ), aż wreszcie wieczorem wypad na piwo ze znajomymi. Już mam zapowiedziane, że będę wychodzić z knajpy na czworaka Ale szczerze...? Potrzebuję takiego totalnego resetu i czekam na ten wieczór jak na wycieczkę szkolną Co prawda wątpię, żebym pobiła rekord Sabci (6 piw ), ale postaram się stanąć na wysokości zadania

Ściskam Was mocno, mocno, mocno i życzę miłego dnia A Freddy dodatkowo powodzenia na tym mega-trudnym egzaminie

ja wlasnie posprzatalam mieszkanie zeby nie zostawiac tego na przed wyjazdem jeszcze mi zostalo wejscie do mieszknia ale zrobie to jutro juz
dzis mam rocznice poznania z Tz...to byl naprawde przypadek ze sie tak stalo bo oboje mielismy inne plany tego wieczora

dzis juz z nim trzy razy gadalam i moze sie wieczorem spotkamy bo dzis byl znowu w pracy

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 14:11   #139
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:

Koleżanka Limonka trafiła na pierwszy trening w sumie przez przypadek Zaczęłam chodzić na siłownię, żeby zrzucić kilka kilogramów przed latem, tam poznałam kilku facetów, którzy właśnie zaczynali trenować, z ciekawości poszłam zobaczyć jak taki trening wygląda i... zostałam do dziś Wiem,że już wielokrotnie o tym pisałam, ale na prawdę sprawia mi to ogromną frajdę, pomaga wyładować negatywne emocje i świetnie poprawia kondycję. Na prawdę mogę polecić każdemu. Bardzo żałuję, że nie mam możliwości chodzenia dwa razy w tygodniu, ale niestety mój trener ma czas tylko rano, gdy ja ciężko pracuję.
A odnośnie ciekawych form ruchu- jest tego całe mnóstwo. Gdyby doba była dwa razy dłuższa, a moja wypłata dwa razy większa najchętniej biegałabym z jednych zajęć na drugie Obecnie najbardziej kusi mnie taniec brzucha (kiedyś chodziłam na zajęcia przez niecałe dwa miesiące i byłam zachwycona), jazda konna i... taniec erotyczny (noszę się z zamiarem zapisania się do specjalnej szkoły, ale jakoś nie mogę wpasować zajęć w mój grafik ). Jest też mnóstwo form aerobiku- myślę, że mogłyby Ci się spodobać te inspirowane tańcem, albo dostępny w wybranych klubach sexy aerobik, czyli połączenie klasycznych zajęć z tańcem erotycznym (też swego czasu na to chodziłam i też polecam ). A od lipca ma wejść do polskich fitness clubów nowość- aerobik na trapezach, inspirowany wyczynami akrobatów z cyrków. To dopiero musi być czad!
Zawsze też można po prostu śmigać na rowerze (uwielbiam!) czy rolkach.
Jak widzisz w zajęciach sportowych można wybierać,a przebierać A przecież nie wypisałam nawet połowy możliwości
Jak pomyślę boks to mam jedno skojarzenie: złamany nos albo szczękę od strzału w twarz właśnie jeszcze nie pytalam czy miałaś jakieś kontuzję w typie tych co wymieniłam? Trenujecie w kaskach ochronnych?

1.08.2015

Stary 2009-05-16, 14:12   #140
Sabcia87
Zadomowienie

Rany boskie Lim wróciłas do świata żywych widze I są te Twoje cudne epopeje Aaaa spróbuj pobić mój rekord, tzn moim rekordem na tamtych wakacjach było 9 piw Noo trening czyni mistrza czyż nie?
I tez zazdroszcze Ci tego boksu W moim miasteczku jest ale kid boksing czy coś takiego, chciałam sobie jezdzić na to ale nikt inny nie chce a samej mi sie nie chce, tzn teraz i tak bym na to czasu nie miała, za dużo pracy w polu ;/

Ja po pracy zjadłam obiad i poszłam w pole, ale z uwagi że zaczęło padać wróciłam do domu ale tutaj co?? Sprzątanie, bo bede jak Limonka szukac niedługo kompa

Ja dziś do końca dnia zostaje w domu i bede czytać książke w końcu musze odpocząć...

Stary 2009-05-16, 14:44   #141
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Słuchajcie pytanie mam.. używała któraś z Was maść ichtiolową..?
Stary 2009-05-16, 15:46   #142
Trinette
Zakręcony Chochlik

Laski potrzebna mi jakas dobra szkola jezyka angielskiego w Centrum. Moze ktoras poleci jakas?
Poki co jestem na zjezdzie, ciagle mysle o przeprowadzce i dlatego malo tu pisze. Procz tego rozmyslam o slubie ciotki, wakacjach i na jaki by tu kurs isc -moze tez cos polecicie ->Lim masz pole do popisu
Interesuja mnie kursy ksiegowe, moze jakies komputerowe i jezykowe(angielski/niemiecki).

Magic idz do apteki, zapytaj babke czy mozesz uzywac na dane miejsca, a pozniej przeczytaj ulotke. Dodatkowo poczytaj na necie gdzie mozna stosowac i jakie sa skutki uboczne itp.

Ide spac....

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2009-05-16 o 15:49
Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-16, 16:14   #143
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Trinette;12329296
[B
Magic[/B] idz do apteki, zapytaj babke czy mozesz uzywac na dane miejsca, a pozniej przeczytaj ulotke. Dodatkowo poczytaj na necie gdzie mozna stosowac i jakie sa skutki uboczne itp.
Właśnie od południa punktowo na pryszcze posmarowałam i powiem Wam że biały czubek powoli wychodzi.. ona ma na celu wyciągnięcie tego dziadostwa ze środka. Pamiętam kiedyś Mój były miał na czole taką wielką gule bolała go wycisnąć się nie dało i mu cała ropa wyszła z niego potem się zasuszyło i zeszło.. więc liczę na taki sam efekt.

Myślałam, że macie jakieś doświadczenie.. dlatego zapytałam..

Dobranoc Tri
Stary 2009-05-16, 17:07   #144
Sabcia87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Właśnie od południa punktowo na pryszcze posmarowałam i powiem Wam że biały czubek powoli wychodzi.. ona ma na celu wyciągnięcie tego dziadostwa ze środka. Pamiętam kiedyś Mój były miał na czole taką wielką gule bolała go wycisnąć się nie dało i mu cała ropa wyszła z niego potem się zasuszyło i zeszło.. więc liczę na taki sam efekt.

Myślałam, że macie jakieś doświadczenie.. dlatego zapytałam..

Dobranoc Tri
Ooo a o takich cudach nie słyszałam, to by było dla mnie chyba dobre bo czasem robi mi sie taka właśnie czerwona kropka i mam ją dłuugo i nic nie moge z tego wycisnąć i najcześciej rozdrapuje i później mi sie wieki goi ;/

Ja własnie wyszłam z łazienki i mam zamiar intensywnie wypoczywać...
Miałam zaproszenie na piwo ale odmówiłam...
Pada jak z cebra u mnie zimno brzydko i zmęczona jestem...
Miłego wieczorku Wszystkim
Stary 2009-05-16, 19:18   #145
novocaine870
Rozeznanie

Dzięki

Limonko szukam, bo mam już dość pracy na czarno, dodatkowo wynagrodzenie też jest marne, więc rekompensata za brak umowy żadna.
Dodatkowo, szef jest idiotą.... dużo by mówić- temat rzeka.
Od jakiegoś czasu sprawdzam codziennie oferty pracy - wysłałam AŻ 6 CV Nawet na upartego nie mam gdzie więcej wysyłać
Wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej.... było całkiem ok
Rozmowa bardzo przyjemna. Pytał m.in. o zainteresowania- powiedziałam,że w wolnym czasie uwielbiam biegać, jeździć na rolkach i od niedawna rozpczełam naukę gry w tenisa -troszeczkę skłamałam, bo jeszcze nie grałam w tenisa Całe szczęście, że oglądałam turnieje w TV, rozmawiałam też z koleżanką( ona już długo gra , a ja od wakacji planuję zacząć ) itd. ...okazało się,że jest miłośnikiem tenisa
Musiałam też napisać jakieś podanie czy coś i wszytsko pięknie gdyby nie word2007 z ktorym nigdy nie mialam doczynienia. Szło mi mozolnie.... z wordem generalnie nie mam problemu- pracuję na nim w pracy, korzystam w domu i na studiach , więc gdyby to był word 2003 poszłoby mi o niebo lepiej.
No cóż.... zobaczymy.
Jakby nie było... doświadczenie w rozmowach kwalifikacyjnych jest bardzo przydatne

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 06:09   #146
Sabcia87
Zadomowienie

Novocaine ojj uwierz że wszystkie tutaj chyba wiemy jak Ciężko jest z pracą...
Ja pracowałam od lipca do marca na czarno aż w końcu znalazłam legalną
Obyś tylko nie traciła wiary Kochana

Ja niedawno wstałam i tak myśle co by tu na siebie włożyć do Kościółka, ale chyba w końcu w spódnicy pójde, popołudniu jade do babci na imieniny ehh te spotkania rodzinne he a wieczorem chyba kawa z kolegą

Pół nocy wczoraj smsowałam z Przyjacielem który wczoraj miał urodziny ale świętował we Wrocławiu z kuzynem i bratem... Ost sms "Jestem Pijany Kobieto Ratuj!!" Nic nie odp bo już 1 w nocy była to dzwonił, nie odebrałam, nie lubie takich pijanych telefonów

Dobra to ja zmykam na śniadanie ubrać i do kościółka
Miłego Dnia zajrze tutaj jeszcze
Stary 2009-05-17, 06:46   #147
Limonka1987
Zakorzenienie

Dobrrrrrrrry

Asiaczku-
jeśli chodzi o kontuzje podczas treningu to do tej pory zdarzyło mi się to tylko raz: miałam wybity łokieć, gdy nieprawidłowo wyprowadziłam cios.
Widzę,że Twoje wyobrażenie o moich treningach nie do końca pokrywa się z rzeczywistością Chłopcy owszem, walczą między sobą i zdarza się, że mimo ochronnych kasków krew się poleje, ale ja skupiam się wyłącznie na technice i nie tłukę się z chłopakami (to by mnie raczej nie kręciło ) tylko ćwiczę z trenerem lub walę w worek treningowy/gruszkę.

Tri- zajrzyj sobie na stronę centrum edukacyjnego nova: http://www.nova.edu.pl/ . Myślę,że znajdziesz tam coś dla siebie. Kończyłam tam do tej pory 3 kursy (sekretarsko-asystencki i 2 kursy komputerowe) i jestem bardzo zadowolona z poziomu, tym bardziej, że ceny są całkiem przystępne.
Jest tam kilka pozycji, które powinny Cię zainteresować: kurs księgowości komputerowej (III-stopniowy), kurs podatkowej książki przychodów i rozchodów, a może również kadrowo-płacowy (chociaż na ten to by się pewnie najchętniej Freddy zapisała ).
Odnośnie nauki języków, to gdy tylko uda mi się uporać z egzaminami i pracą licencjacką też chcę zapisać się na jakieś zajęcia. Z tym, że ja chcę wrócić do nauki hiszpańskiego. Myślę, że zdecyduję się na indywidualne lekcje u jakiegoś przystojnego Hose Antonia czy innego Haviera

Novocaine-
też zmagałam się swego czasu z szefem-idiotą i wiem ile nerwów i stresu może to kosztować, więc całym sercem popieram pomysł szukania nowej pracy. Niestety bądźmy szczerzy, nie jest to najszczęśliwszy na to moment, bo rynek pracy wygląda w tej chwili tak jak wygląda, ale jestem żywym dowodem na to, że się da Sama dostałam ostatnio nową posadkę (po trzech miesiącach bezowocnych poszukiwań...) i wierzę, że Tobie też się uda Trzymam mooooooooocno kciuki

Sabciu
- nie sądziłam, że ktoś może tęsknić za moimi epopejami Wydrukuję sobie Twojego posta i będę go pokazywać znajomym, w chwilach, gdy zaczną mi wyrzucać moje gadulstwo

Cześć dziewczyny
Wita Was najbardziej skacowana istota na świecie Nawet stukanie klawiatury odbija się echem w mojej głowie.
Ale nic to, najważniejsze, że bawiłam się na prawdę świetnie, a za dobrą zabawę jak wiemy trzeba płacić

Postaram się zajrzeć później, bo teraz i tak nic mądrego nie napiszę, a tymczasem idę po dużą butlę wody mineralnej

Trzymajcie się
Stary 2009-05-17, 09:10   #148
Sabcia87
Zadomowienie

Lim bo kurcze fajnie sie czyta to co piszesz dlatego tęskniłam
Haha a pobiłaś mój rekord?? Przyznaj sie ile wypiłaś??
Życze szybkiego powrotu do zdrowia

Ja własnie wróciłam z kościółka i ide na placka i kawusie and rozmowy z rodzicami jak co niedziela Przynajmniej dziś mamy okazje pogadac troszke bo tak to każdy zapracowany zmeczony...
Stary 2009-05-17, 10:31   #149
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Bry
Wiecie co wczoraj poszłam spać o 23 normalnie taka śpiąca nigdy nie byłam.. jednak pogoda potrafi działać na organizm.. Oglądałam Eurowizję i zasnęłam..

Dzisiaj też wstałam o 10 .. i ciągle mnie boli brzuch.. wzdęcia mam boshe..
Jestem nie wyspana i taka jakaś nie do życia..
Ta pogoda ma się u mnie utrzymać do końca tygodnia ja chyba zwariuje..

Aha 3majcie kciuki za mnie jutro o 11.. nie mogę powiedzieć co ale bądźcie myślami ze mną ok..

Właśnie Lim - zdaj relację z piwkolandii
Stary 2009-05-17, 11:00   #150
Copykat
Zakorzenienie

Heja

Dzis mam wreszcie dzien odpoczynku od pracy i nauki (chociaz powinnam sie wziac za cos no ale...). Jestem troche zdechla, wczoraj bylam w pracy, a wieczorem poszlam na juwenalia ale beznadziejnie bylo, pogoda do dupy - deszcz i wiatr, browar niedobry (wypilam doslownie jeden), juz kolo 22 mialam ochote sie zwinac, ale moje kolezanki chcialy zostac do konca i jeszcze mi gadaly ze marudze!

Sabcia, jestes miszcz mi sie chyba nigdy nie udalo wypic wiecej niz 4, nawet nie bylam jakos strasznie pijana tylko juz nie moglam po prostu

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości