![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~*~ Kosmetyki naturalne, mineralne - zapraszam do siebie! :) ~*~
![]() to mi sie podoba.
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Kochana na razie, podziekuje, bo wode wlasnie negocjuje z inna wizazanka w troche wiekszej (a tym samej bardziej oplacalnej) wymiance... pewnie jeszcze kiedys znow sie zgadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Nicole Lysanel chciałabym wymienić na jakiś pełnowartościowy produkt nie miniaturkę. kosztował mnie 45zl, nadal na tyle go wyceniam bo jest nowy w kartoniku. miniaturka dove to 3,5zl a nuxe o tej pojemności to pewnie nie więcej niż 7 zl. czekam cierpliwie na Twoje kolejne dokładki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Czyli dla Ciebie : =AVON-Planet Spa, Stymulująca maseczka/peeling do twarzy. Opakowanie 75 ml, uzyta 4x. =brązowy cień Rimmela Dla mnie: . Nivea - Bye Bye Spot - sztyft S.O.S. NOWY Loreal - Pure Zone - Krem nawilżający , 50 ml, rużyty 1x Dołozyłam jeszcze co nieco, może cos Cię zainteresuje za: łyżeczkę Dry Flo z jedwabiem z Mazideł albo więcej niż łyżeczkę? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
witaj
a tylko balsam cie u mnie interesuje bo mi u ciebie podoba sie kilka rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Coś za
![]() ![]() poj. 250 ml, zostało 200 ml- za coś super! Proszę, zajrzyj i odpisz u mnie ![]()
![]() |
#130 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się:
The Body Shop - White Musk White Hot Summer - balsam do ciała o zapachu białego piżma i róży - wersja letnia poj. 250 ml, zostało 200 ml ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- pędzel był używany, ale niezbyt długo później został wyprany i sobie leży, bo kupiłam pędzel EDM. Włosie ma dosyć miękkie, nie drapie, EDM są miększe, ale one są w ogóle wyjątkowo miękkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się sztyft Nivea Bye Bye Spot na wypryski i mini korektor na zaczerwienienia EDM
![]() Ps. W Twojej wishliście przeczytałem że szukasz bazy (mam bazę pod cienie Artdeco na wymianę zużycie to jakieś 10% ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- Albo jednak chciałabym coś innego ![]() Nuxe - Woda micelarna do demakijażu 3 róże, miniaturka 35 ml Loreal - Pure Zone - Krem nawilżający przeciw zaskórnikom, 50 ml, raz wypróbowany Iwostin, Purritin - Krem na noc - 21 ml (ze dwie takie próbki) Korektor EDM na zaczerwienienia Pędzel był parę razy użyty, ale jest wyczyszczony ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Pewnie, mi pasuje większa wymianka ![]() A mogłabyś podać mniej więcej ile kosztuję te Twoje rzeczy? ![]() Nuxe - Woda micelarna do demakijażu 3 róże, miniaturka 35 ml Loreal - Pure Zone - Krem nawilżający przeciw zaskórnikom, 50 ml, raz wypróbowany 3 próbki Iwostin, Purritin - Krem na noc Korektor EDM na zaczerwienienia Mint 95% sztyft na wypryski SOS Nivea A do czego dokładnie służy ta woda micelarna i ten płyn truskawkowy czy jakoś tak? ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Dziękuje bardzo ![]() Wszystko jest super, tylko czy nie mogłabym wymienić tego punktowego preparatu na wypryski na coś innego (może masz jakieś kolczyki, okulary przeciewsłoneczne, pudry prasowane) bo ma strasznie niską ocenę na KWC 1/5 ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Większej iloścu Purritinu na noc, tzn. ile ? ![]() Woda termalna Avene (jest w buteleczce 50ml, ale ta buteleczka jest cała?) Nie chciałabym brać tyle tych toników, kremów bo nie będę wiedziała czego używać? ![]() A z róży albo pudrów EDM coś Ci zostało? A nie masz może czegoś do depilacji: maszynki, plastry? ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Hehe ![]() A z EDM z takich jaśniejszych kolorków już nic nie wygrzebiesz ? ![]() Czyli co Ty byś mi dała: -----> Korektor EDM na zaczerwienienia Mint 95% (a na ile on starczy, to jest mini czy większy?) -----> Loreal Pure Zone -Krem nawilżający przeciw zaskórnikom 50 ml -----> Purritin na noc 21ml (dobry jest ten krem?) -----> woda termalna Avene 20ml -----> woda Nuxe 35ml ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
A nie dorzuciłabyś jeszcze wody Nuxe?
![]() To ja dołoże jakieś próbki z Oriflame: zapachy, szminki, kremy itp. ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Aha, no dobrze rozumiem ![]() A ta jedna próbeczka Purritinu na ile użyć starcza, na jedno czy może na dwa ? ![]() A mogłabyś podać link do tej wody Avene, bo nie mogę znaleźć jej na KWC? Ok, to mogłabyś dorzucić ten olejek diamentowy Nivea, to ja też coś tam dołoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
niestety nic pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Czyli na ile Ty byś wyceniła wszystkie rzeczy, które chcesz mi oddać ?
![]() Ja swoje wyceniam na 44zł (17zł pędzelek, 27zł baza) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
a nie oddasz tych
EDM - Everyday Bronzer - 98 % sampla*, - bronzer sypki mineralny ![]() ![]() za prawie nowy-tzn. raz uzyty krem nivea Q10 light do cey normalnje mieszanej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Nicole byłabym chętna na ten mini-hydrolat z Nuxe
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
To ten balsam z twojego linku. Wersja do jasnej karnacji
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-06-24 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
Hej
![]() Znajdziesz coś za Tesori d' Oriente o zapachu piżma? ![]() Mam jeszcze trochę ekstraktów z mazideł poza wątkiem oraz Trikenol. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.