wróżka w Poznaniu - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-27, 16:47   #121
Raido
Raczkowanie

Dot.: wróżka w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Tylko rzecz w tym, że my podczas tej wizyty głównie skupiałyśmy się na tej kwestii. Ja byłam ślepo zakochana w byłym i karty podobno jednoznacznie pokazywały nasz powrót, więc dopytywałam o tą sprawę i niby co chwilę pojawiało się to, że zejdziemy się ze sobą. Jedynie gdzieś tam przez moment pojawił się niby ciemny blondyn mną zainteresowany ( i owszem taki pojawił się gdzieś tam w międzyczasie), choć napewno nie jest to facet, który aktualnie jest w moim życiem, bo jest on brunetem. Dziwne, że karty w żaden sposób go nie pokazały.

Planuję kiedyś wybrać się do wróżki Maryli, ale póki co leżę finansowo, bo mam całą masę innych wydatków.
No to faktycznie ciekawe,że karty nie pokazały iż pojawi się w Twoim życiu zupełnie ktoś nowy. Podobno karty nie zawsze mówia prawdę i nie zawsze można im wierzyć.
A sama też jestem ciekawa jak wróży wróżka Maryla
Raido jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-09, 22:51   #122
wenus87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Tylko rzecz w tym, że my podczas tej wizyty głównie skupiałyśmy się na tej kwestii. Ja byłam ślepo zakochana w byłym i karty podobno jednoznacznie pokazywały nasz powrót, więc dopytywałam o tą sprawę i niby co chwilę pojawiało się to, że zejdziemy się ze sobą. Jedynie gdzieś tam przez moment pojawił się niby ciemny blondyn mną zainteresowany ( i owszem taki pojawił się gdzieś tam w międzyczasie), choć napewno nie jest to facet, który aktualnie jest w moim życiem, bo jest on brunetem. Dziwne, że karty w żaden sposób go nie pokazały.

Planuję kiedyś wybrać się do wróżki Maryli, ale póki co leżę finansowo, bo mam całą masę innych wydatków.
A powiedz mi, bo też byłam u wróżki Halszki, czy to co powiedziała Ci, że zejdziesz się z byłym, sprawdziło się? Bo ja mam podobnie.. też mi tak powiedziała. Poza tym część z tego co mówiła..związana z innymi kwestiami.. zaczęła się sprawdzać..
Nie wiem..nie macie tak, że podświadomie robicie tak, żeby spełniło się to co mówiła?
wenus87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-10, 09:57   #123
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenus87 Pokaż wiadomość
A powiedz mi, bo też byłam u wróżki Halszki, czy to co powiedziała Ci, że zejdziesz się z byłym, sprawdziło się? Bo ja mam podobnie.. też mi tak powiedziała. Poza tym część z tego co mówiła..związana z innymi kwestiami.. zaczęła się sprawdzać..
Nie wiem..nie macie tak, że podświadomie robicie tak, żeby spełniło się to co mówiła?
Ja kilka dni temu dokładnie przeanalizowałam jeszcze raz przepowiednię wróżki Halszki. Ona cały czas mówiła, że w przeciągu miesiąca, bądź najdłużej dwóch odezwie się do mnie brunet. Cały czas brnęłyśmy w to, że chodzi o mojego byłego. Karty pokazywały, że to nie koniec mojej "przygody" z eksem oraz, że ma jeszcze kiedyś pojawić się w moim życiu, dlatego w sumie to chyba ja się uparłam, że ten brunet to pewnie on. Tymczasem w niecały miesiąc po wizycie u Halszki odezwał się do mnie niespodziewanie zupełnie inny brunet. Póki co jestem z tym brunetem w dziwacznych relacjach, nawet ciężko to nazwać związkiem, ale chyba wszystko zmierza w tym kierunku. W moim przypadku to ja chyba źle zinterpretowałam wróżbę Halszki upierając się, że cały czas mówi o moim byłym, bo byłam wtedy na etapie, gdzie bardzo pragnęłam jego powrotu. A czy pojawi się jeszcze w moim życiu to czas pokaże... ja na tę chwilę wolałabym, żeby już nie wracał, bo dobrze mi bez niego.

Mi już kilka drobnych przepowiedni sprawdziło się. Czekam jeszcze na kilka takich większych, znaczących dla mnie, ale podobno tarot sprawdza się do 1,5 roku, więc jest jeszcze czas.
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 10:01   #124
theo36
Przyczajenie

chyba do pół roku.
theo36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 10:06   #125
Dearlie
Zakorzenienie

Ręki nie dam sobie uciąć, ale wydaje mi się, że wróżka Halszka powiedziała mi, że od miesiąca do 1,5 roku.
Stary 2011-10-12, 09:47   #126
theo36
Przyczajenie

Po wizycie u Halszki zaczeło sie sprawdzać po miesiącu.Natomiast u Maryli po dwóch tygodniach.
Poznałem te blondi i zaczeło sie potwierdzać co mówiła Maryla.Zobaczymy co będzie dalej,niestety nie widziała choroby u niej ,być może wynikła nagle ta choroba.
Cześć co mówiła o tej blondi pasuje jak nic do tego,co zauważyłem podczas spotkań z nia.
theo36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-13, 09:38   #127
laravenala
Przyczajenie

Cześć! Jestem tu na Forum nowa, więc trochę się stresuję...
Przejrzałam Wasze opinie dotyczące Maryli i Halszki i postanowiłam wybrać się do tej pierwszej...Faktycznie, była sympatyczna, także jeśli ktoś się waha, to śpieszę uspokoić - naprawdę nie ma czego się bać Odnośnie przepowiedni, jest jeszcze za wcześnie, by cokolwiek powiedzieć w temacie sprawdzalności...a najważniejsze wydarzenia mają mieć miejsce dopiero w przyszłym roku. Jeśli coś będzie się działo (a ma się dziać!), dam znać.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów
laravenala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 09:46   #128
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laravenala Pokaż wiadomość
Cześć! Jestem tu na Forum nowa, więc trochę się stresuję...
Przejrzałam Wasze opinie dotyczące Maryli i Halszki i postanowiłam wybrać się do tej pierwszej...Faktycznie, była sympatyczna, także jeśli ktoś się waha, to śpieszę uspokoić - naprawdę nie ma czego się bać Odnośnie przepowiedni, jest jeszcze za wcześnie, by cokolwiek powiedzieć w temacie sprawdzalności...a najważniejsze wydarzenia mają mieć miejsce dopiero w przyszłym roku. Jeśli coś będzie się działo (a ma się dziać!), dam znać.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów
Witamy na forum i czekamy za jakiś czas na relację czy przepowiednie sprawdziły się.
Stary 2011-10-14, 20:08   #129
saba777
Przyczajenie

Smile Dot.: wróżka w Poznaniu

Drodzy czytelnicy tego forum.
Sprawdziłam prawie wszystkie wróżki z tego forum moje spostrzeżenia:
1. Halszka zero sprawdzalności szkoda pieniędzy. koszt 100zł
2. Maryla z Koziegłów tu dopiero szkoda pieniędzy czytać z kart to ona nie potrafi opowiada jakieś pierdoły o życiu ZERO SPRAWDZALNOŚCI. Tu również szkoda pieniędzy.koszt 100 zł
3. Kiara tak tu kobieta ma ogromną wiedzę i jest bardzo życzliwa jak ktoś ma problem to naprawdę podniesie na duchu doradzi bo przecież o to chodzi. Sprawdzalność 100%. koszt 150 zł ale warto
4. Bardzo dobra jest Sylwia z Rataj. Wspaniała ciepła i naprawdę nie samowita kobieta. Warto. Koszt 60 zł
U pani z Ludwikowa nie byłam ale jak się wybiorę to opisze.

Piszę wszystkim jak naprawdę jest ponieważ nie lubie kogoś wprowadzać w błąd tym bardziej, że nikt nie chodzi do takich osób od tak, tylko z konkretna sprawą z prośba o pomoc itp.

Pozdrawiam
saba777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-15, 10:27   #130
Raido
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez saba777 Pokaż wiadomość
Drodzy czytelnicy tego forum.
Sprawdziłam prawie wszystkie wróżki z tego forum moje spostrzeżenia:
1. Halszka zero sprawdzalności szkoda pieniędzy. koszt 100zł
2. Maryla z Koziegłów tu dopiero szkoda pieniędzy czytać z kart to ona nie potrafi opowiada jakieś pierdoły o życiu ZERO SPRAWDZALNOŚCI. Tu również szkoda pieniędzy.koszt 100 zł
3. Kiara tak tu kobieta ma ogromną wiedzę i jest bardzo życzliwa jak ktoś ma problem to naprawdę podniesie na duchu doradzi bo przecież o to chodzi. Sprawdzalność 100%. koszt 150 zł ale warto
4. Bardzo dobra jest Sylwia z Rataj. Wspaniała ciepła i naprawdę nie samowita kobieta. Warto. Koszt 60 zł
U pani z Ludwikowa nie byłam ale jak się wybiorę to opisze.

Piszę wszystkim jak naprawdę jest ponieważ nie lubie kogoś wprowadzać w błąd tym bardziej, że nikt nie chodzi do takich osób od tak, tylko z konkretna sprawą z prośba o pomoc itp.

Pozdrawiam

To świetnie,że sprawdziłaś tyle wróżek w Poznaniu, ale musisz mieć świadomość tego, że to iż Tobie się nie sprawdza u Maryli, Halszki i u innych wróżek nie oznacza wcale,że nie sprawdzi się innym osobom, które do nich pójdą, albo które już u nich były (a na tym forum jest sporo takich osób).Już kiedyś pisałam tutaj,że zawsze tak jest,że nie u każdej wróżki wszystko się sprawdza. Z tą sprawdzalnością to różnie bywa i takie jest moje zdanie. Tobie się nie sprawdza, ale innym tak.Wystarczy poczytać wypowiedzi powyżej. Ale każdy ma prawo do własnej opinii.
Stary 2011-10-15, 20:52   #131
saba777
Przyczajenie

Byłam u tylu wróżek po tych wcześniejszych chwalebnych wypowiedziach ale nie tylko ja sprawdzałam ale i moje znajome. Pisze szczerze bo te wypowiedzi gloryfikujące to same osoby piszą o sobie żeby z ludzi naiwnych wyciągać pieniądze. A ja nie lubię jak ktoś wciska nieprawdę o faktach rzeczywistych. Powodzenia i rozsądnych wyborów.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-15, 21:35   #132
viola5885
Przyczajenie

to żałuj.ale dlaczego boisz się prawdy. ja jestem zachwycona mi się jakoś sprawdza . nie bądź złośliwa niech inni sprawdzą sami -pozdrawiam niedowiarka

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

To dopiero opinia śmiechu warta. To po co chodzisz jak niedowierzasz. Moim zdaniem to chcesz zrobić reklame kiarze. Nie krytykuj w beszczelny sposób innych wróżek z długoletnią praktyką i bardzo dobrą opinią . Ja natomiast wiem że mi na 100 procent u maryli sprawdza się wszystko. I nigdy bym złej opini nie pisała o innych wróżkach. Pozdrawiam złośliwą reklomodawczynię kiary -mam nadzieje że zaoszczędziłaś 150 zł u kiary- miłego czytania
viola5885 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-17, 09:57   #133
saba777
Przyczajenie

oj oj ktoś się obudżył?
Czytając to forum po tych pochlebnych opiniach o tych osobach poszłam sama sprawdzić i napisałam moje spostrzeżnia. A co więcej Maryla prowadzi lumpeks w Koziegłowach bo koleżanka ją widziała a wieczorami dorabia stawianiem kart. Jeśli by ktoś troszke pojęcia miał to by wiedział, że do wróżenia nie tylko potrzeba tali kart ale i należy mieć intuicję "dar".
Wracając do Maryli powiedziała: że moi rodzice sie rozwiodą , pokłócą o majatek a ja mam problem bo nie mogę znaleźć mężczyzny i mase bzdetów, jak ja to usłyszałam to wyszłam bo jestem od kilku dobrych lat w małżeństwie a moi rodzice nie żyją już 10 lat więc to ma być wróżka? zostawiam to bez komentarza
Co do kiary i sylwi nie robię nikomu reklamy bo to nie o to tu chodzi ale o to aby nie chodzic do takich osób bo szkoda pieniędzy.
Stary 2011-10-17, 17:28   #134
Raido
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez saba777 Pokaż wiadomość
oj oj ktoś się obudżył?
Czytając to forum po tych pochlebnych opiniach o tych osobach poszłam sama sprawdzić i napisałam moje spostrzeżnia. A co więcej Maryla prowadzi lumpeks w Koziegłowach bo koleżanka ją widziała a wieczorami dorabia stawianiem kart. Jeśli by ktoś troszke pojęcia miał to by wiedział, że do wróżenia nie tylko potrzeba tali kart ale i należy mieć intuicję "dar".
Wracając do Maryli powiedziała: że moi rodzice sie rozwiodą , pokłócą o majatek a ja mam problem bo nie mogę znaleźć mężczyzny i mase bzdetów, jak ja to usłyszałam to wyszłam bo jestem od kilku dobrych lat w małżeństwie a moi rodzice nie żyją już 10 lat więc to ma być wróżka? zostawiam to bez komentarza
Co do kiary i sylwi nie robię nikomu reklamy bo to nie o to tu chodzi ale o to aby nie chodzic do takich osób bo szkoda pieniędzy.
Dobra, po co się kłócić!!Jednej odpowiada Maryla, a innej Kiara. Każdy ma prawo wyboru i tyle. Nie ma co dbatować, kto jest lepszy, kto gorszy. Bez sensu. Niech każdy sobie chodzi do wróżki, która mu najbardziej odpowiada. Takie moje zdanie. Krótko i na temat.
Stary 2011-10-17, 21:33   #135
alutka0708
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Raido Pokaż wiadomość
Dobra, po co się kłócić!!Jednej odpowiada Maryla, a innej Kiara. Każdy ma prawo wyboru i tyle. Nie ma co dbatować, kto jest lepszy, kto gorszy. Bez sensu. Niech każdy sobie chodzi do wróżki, która mu najbardziej odpowiada. Takie moje zdanie. Krótko i na temat.
No właśnie-po co się kłócic!mysle,że masz racje- kazdy sobie sam wybiera wrozkę która mu odpowiada-mysle,ze nasza kolezanka jest troche rozżalona'ponieważ prawdopodobnie ma jakis wiekszy problem,z którym sobie nie może poradzic i po prostu szuka pomocy,ktorej nie otrzymała.Mysle jednak,ze z tego powodu nie powinna wyglaszac tak złych opnii na temat tych pań a tym bardziej poruszac ich zycia prywatnego-poniwaz nic nas nie powinno interesowac czym te panie się zajmują zawodowo poze wrózeniem.Pozdrawiam serdecznie
alutka0708 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-17, 21:57   #136
alutka0708
Przyczajenie

a jakie to ma znaczenie gdzie ktoś pracuje?rozumiem,że jestes zdegustowana ale nie rozumiem dlaczego piszesz o prywtnym zyciu tych pań-chyba nas to nie powinno interesowac-co one robią poza wrózeniem-
Stary 2011-10-17, 22:06   #137
alutka0708
Przyczajenie

no widzisz-a ja słyszałam,że Kiara jest droga i też nie wszystko się sprawdza- więc nie jet tak do konca jak piszesz-mi się np sprawdzilo u Halszki;Maryli-pani z Ludwikowa moim zdaniem malo konkretna ale tania-o Sylwii nie slyszlam-Krysia z winograd pól na pól -tak więc widzisz każda inna a i tak każda ma swoich zwolennikow
Stary 2011-10-18, 11:27   #138
saba777
Przyczajenie

Ok. każda ma swoje zdanie. Ja i moje koleżanki cały czas chodzimy do Kiary i Sylwi i wszystko się sprawdza.
Przypadkiem natknęłam się na to forum i umówiłyśmy się ze znajomymi, że ja mam więcej czasu to posprawdzam te wróżki o których tyle się piszę i sprawdziłam. Byłam tam pierwszy i ostatni raz z powodów powyżej wiadomych.
Została mi tylko ta pani z Ludwikowa do której nie można się dodzwonić, ale jak ją sprawdzę to opisze moje odczucia.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Stary 2011-10-19, 10:58   #139
Dearlie
Zakorzenienie

A mi sprawdziła się kolejna przepowiednia Halszki. Według niej mój były miał się do mnie odezwać do 2 miesięcy od wizyty. 17 października mijały 2 miesiące, a on zadzwonił 15. Nie wierzyłam w trafność tej przepowiedni, bo wszystkie znaki na niebie wskazywały, że to niemożliwe, gdyż jak mi się wydawało, szczęśliwie żył sobie beze mnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-20, 23:41   #140
madziula1975
Przyczajenie

Troche mnie nie bylo tutaj! Na dworze zimno ,a tu atmosfera gorąca! Ja stawiam nadal na Kiare ,bo sprawdzily mi sie kolejne rzeczy i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa !!!!!!!!!!!!!! Nie wiem tylko po co sie tak spieracie zamiast najzwyczajniej pozostawic swoja opinie
W każdym razie powiem czemu się troche nie odzywałam... Weszłam jakiś czas temu tu na forum i moje chęci do wypowiadania sie opadły... Między postami wczytałam sie w propozycje wróżki ,że zaprasza do siebie na seans ,z numerem telefonu i wogóle... No i jakoś tak mnie to zniesmaczyło... Bo to miejsce jest do dzielenia sie swoimi odczuciami ,a nie kryptoreklamy ... więc już nic nie chciałam pisać... Ale widzę ,że nie tylko mnie to podpadło ,bo post pani wróżki został usunięty... Z drugiej strony reklama dżwignią handlu ,a że o niej nigdy nie czytałam i nie słyszałam to może chciała jakoś zaistnieć...
A poza tym czekam na dalsze wasze opinie i cieszę się ,że jednak mądrze wybrałam Pozdrawiam cieplutko forumowiczki i forumowiczów!!!
M.

P.S

zastanawiałam się nad blogiem odnośnie wróżb co o tym sądzicie ?
madziula1975 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-21, 09:33   #141
qulietta
Raczkowanie

Ciekawy pomysł z tym blogiem.Może znajdziecie coś ciekawego na blogu ANTYTAROT.
qulietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-27, 08:40   #142
rogerek
Przyczajenie

Z blogiem to rzeczywiście ciekawy pomysł. Sam bym chętnie go odwiedzał.
rogerek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-29, 21:04   #143
eternalsunshine
Przyczajenie

a ja mam jeszcze pytanie odnośnie Kiary, bo też u niej byłam i kobieta fantastyczna, pełna energii, naładowała mnie bardzo pozytywnie, ale zastanawiam się jak to jest z jej trafnością w przewidywaniu przyszłości. Bo powiedziała mi o czymś co się stanie w mojej niedalekiej przyszłości, co dla mnie w tej chwili jest tak niemożliwe jak wygranie w lotto:P Chciałabym, żeby się sprawdziło, ale no właśnie, jak to jest z jej trafnością? Było u niej może więcej osób? czy w takich najważniejszych, głównych przepowiedniach się nie myli? komuś się tak na 100% wszystko sprawdzało?
eternalsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-06, 15:23   #144
Raido
Raczkowanie

Jak Wam się sprawdzają wróżby od wrożki Halszki, bo ja wciąż czekam co to się wydarzy....i czy sie sprawdzi.A jak tam u Was?
Stary 2011-11-06, 17:53   #145
eternalsunshine
Przyczajenie

no właśnie, ktoś może się podzieli opinią? bo zastanawiam się nad pójściem do Halszki również... ktoś może mi podesłać na priv nr telefonu do niej? czy ona przyjmuje w poznaniu czy tylko gdzieś pod poznaniem?
eternalsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-07, 16:00   #146
Raido
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eternalsunshine Pokaż wiadomość
no właśnie, ktoś może się podzieli opinią? bo zastanawiam się nad pójściem do Halszki również... ktoś może mi podesłać na priv nr telefonu do niej? czy ona przyjmuje w poznaniu czy tylko gdzieś pod poznaniem?
Przejrzyj dokładnie ten wątek i znajdziesz nr tel. do wróżki Halszki
Stary 2011-11-08, 09:45   #147
wenus87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Raido Pokaż wiadomość
Jak Wam się sprawdzają wróżby od wrożki Halszki, bo ja wciąż czekam co to się wydarzy....i czy sie sprawdzi.A jak tam u Was?
Ja byłam u Halszki pod koniec września, część wróżb zaczęła mi się spełniać.. ale co z resztą to nie wiem.. gdyż dużo z nią rozmawiałam o swoim eks, widziała odnowienie związku.. ale nie sądzę, żeby to się spełniło, gdyż w przeciągu ostatniego miesiąca tyle wydarzyło się, tyle o nim się dowiedziałam, kłótnie, groźby, że wręcz się nienawidzimy.. nawet nie mówimy sobie "cześć" na ulicy. Dlatego sądzę, że wróżby, które dotyczyły mnie i jego nie spełnią się.
wenus87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-08, 17:24   #148
Raido
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wenus87 Pokaż wiadomość
Ja byłam u Halszki pod koniec września, część wróżb zaczęła mi się spełniać.. ale co z resztą to nie wiem.. gdyż dużo z nią rozmawiałam o swoim eks, widziała odnowienie związku.. ale nie sądzę, żeby to się spełniło, gdyż w przeciągu ostatniego miesiąca tyle wydarzyło się, tyle o nim się dowiedziałam, kłótnie, groźby, że wręcz się nienawidzimy.. nawet nie mówimy sobie "cześć" na ulicy. Dlatego sądzę, że wróżby, które dotyczyły mnie i jego nie spełnią się.
A jak czasowo Ci się sprawdzały te wróżby?Tak jak Ci powiedziała wróżka Halszka czy może zdarzyły sie wcześniej?
Stary 2011-11-09, 11:44   #149
madziula1975
Przyczajenie

Mnie sie czesc wrozb juz sprawdziła u Kiary na reszte czekam z niecierpliwoscia No to chyba w jakis chlodniejszy wieczor zabiore się za założenie bloga Jak ogarne ten temat wstawie link Pozdrawiam w chłodne listopadowe popoludnie !!!
madziula1975 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 22:59   #150
madzia 1989
Przyczajenie

witam
bardzo bym prosiła o namiary na wróżkę Sylwię z Rataj - bardzo mi na tym zależy, a niestety nigdzie nie mogłam znaleźć jej numeru -z góry dziękuję
madzia 1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości