Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-30, 17:32   #121
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2

KICIA lepiej idz na bete,czasami tak sie zdarza,ze test wogole nie wychodzi.jesli kobieta wytwarza za malo jakies tam hormonu(dokladnie nie wiem jak to nazwac) wtedy test nie wyjdzie.Kicia skarbie nie denerwuj sie.a najleoiej to moze zglos sie do gina
KICIA dzieki za wiadomosc od Zeberki,bo juz sie denerwowalam,ze cos nie dobrego sie dzieje u niej.ukochaj i pozdrow ja i fasoleczke ode mnie i jak wszystko sie wyjasni to szybko niech sie odezwie.a Ty Kiciu nie panikuj.poki @ nie ma,jest jeszcze nadzieja

UNIA witamy Cie w naszym gronie

dziewczynki milego dzionka

Edytowane przez agnieszka09
Czas edycji: 2009-05-30 o 17:34
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 17:52   #122
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

laski w ktorym bylyscie tyg jak lekarz wam zrobil usg bo z moich obliczen wynika ze jestem w 4 tyg a gin mnie dzisiaj zbadal recznie i powiedzial ze macica jest juz napuchnieta ale nie ma po co robic usg bo za wczesnie bo nic nie bedzie jeszcze widac
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 21:00   #123
smonika1975
Raczkowanie

Ja w tym cyklu miałam prawie celibat. Tylko dwa dni miałam męża w domu i to w 8 i 9 dc. Tak więc szansa na fasolkę marna...
Co do objawów to typowe jak na @ ( ma być 4- 06):
- nabrzmiałe i bolesne piersi od tygodnia
- zawroty i bóle głowy
- potworne kłucie w obydwu jajnikach (aż mnie ściąga)
- delikatne ćmienie w dole brzucha
- cera cała w pryszczkach.
Pozytywne w tym wszystkim, że następny cykl znów będzie starankowy.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich.
smonika1975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 21:07   #124
natka294
Rozeznanie

a więc tak.. już czwarty dzień kiedy powinnam misć miesiączke i nic..jak pisałam rano zrobiłam test wyszedł negatywny.. nie dawało mi to spokoju wkońcu zadzwoniłam do mamy powiedziałam jej o wszystkim zareagowała bardzo fajnieodarzu podniosło mnie to na duchu..stwierdziłam ,że jade dziś do lekarza bo skoro nie ciąża to co?( a wszytskie objawy jak na ciąże) po dwu godzinnnym bieganiu po mieście za jakimś lekarzem znalazłam jednego jedynego ufff..

Pan doktor zrobił USG stwierdził ,że przy dużym powiekszeniu widzi zarys ,,czegoś,, ale nie jest to kropeczka nawet ale cień jakiś, powiedział też że mam powiększoną macice ..i patrząc na moją drobną budowę prawdopodobnie to ciąża.do tego powiedziałam mu o mojej temp wczoraj 37.2 a dziś 37..mówił ,że to dobra droga .Skierował mnie na badania BETA napisał na skierowaniu pilne.. po dwóch godz miałam wynik..brak ciąży..zadzwoniłam do niego potwierdził..więc pytam skoro nie ciąża to co?? a on ,że mogę mieć zaburzenia hormonalne,że mam czekać dwa tygodni na miesiączke i przedze wszytskim nie denerwować się (co ja dziś przeżyłam to koszmar,wszytsko gubiłam) jeśli nie dostane w ciągu tych dwóch tyg. mam się zgłosić do niego i powtórze badania a jak nie będzie nic.będzie próbował wywołać miesiączke..

także dalej jestem w kropce troszke..a już miałam nadzięję
Nie wiem co mam o tym wszytskim myśleć mam mętlik.chociaż odrobinke już się uspokoiłam..powiedział mi też ,że kobiety mogą mieć w miesiącu dwie owulacje..także jeszcze mam małą sznase ,że jest za wcześnie,chociaż nie łudze się już tym.. w lipcu popróbujemy znowu jeśli nic teraz ale w moim brzuszku wszytsko jest ok nie mam żadnych torbieli,cyst itp.. poprostu nie wiadomo czemu nie mam @
Spędziłam cały dzień u rodziców bo nie chciałam być sama
KICIA WIDZE ,ŻE MAMY PODOBNĄ SYTUACJĘ,TRZYMAM NADAL KCIUKI
natka294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 21:53   #125
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

no to rozne bywa wlasnie co organizm to inaczej,dobrze ze poszlas do lekarza to nie bedziesz sie stresowac pryznajmniej juz
Stary 2009-05-30, 22:05   #126
jusali
Rozeznanie

Dziwnie macie z tą temperaturą...
Ja zawsze miałam 37 stopni (już od chyba 4 lat) przed ciążą...myślałam, że jestem chora, ale jeden z psycholgów na mojej uczelni raz powiedział ciekawostkę...że kobieta może mieć normalnie 37 stopni i to jest jej optymalna temperatura...
Widocznie jestem jednym z niewielu przypadków...jakoś nigdy nie mierzyłam tempki by określić dni płodne.
W internecie znalazłam pierwszy lepszy kalendarzyk wyliczający dni płodne. Zastosowałam go i już w drugim cyklu się udało a i powiem wam, że najlepiej jest nie męczyć codziennie TŻ-a tylko co drugi dzień (niech tam jego "geny" dojrzewają w spokoju....)
Pozdrawiam i życzę szczęścia

Edytowane przez jusali
Czas edycji: 2009-05-30 o 22:06
jusali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 22:37   #127
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

laski wszystkie bralyscie kwas foliowy zanim zaszlyscie w ciaze czy ktoras dopiero jak juz zaszla to zaczela brac?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-30, 22:47   #128
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
laski wszystkie bralyscie kwas foliowy zanim zaszlyscie w ciaze czy ktoras dopiero jak juz zaszla to zaczela brac?
za swoja 1 ciaza bralam dopiero po wizycie u ginekologa kwas foliowy poniewaz wczesniej nawet sie nie domyslalam ze moge byc w ciazy bo mialam krwawienia pozdrawiam

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

KICIA nie martw sie testy nie zawsze pokazuja ciaze,moze jest po prostu jeszcze za wczesnie i fasolcia jest za malenka pozdrawiam
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-30, 22:52   #129
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

no ja tez od dzisiaj zaczelam brac bo dzisiaj bylam u gina i mi zalecil branie ale czytalm ze najlepije jest brac zanim sie zajdzie w ciaze bo moze dziecko sie urodzic chore i troche sie wystraszylam bo ja dopero od dzisija zaczynam
Stary 2009-05-30, 23:00   #130
joanna2912
BAN stały

Cytat:
no ja tez od dzisiaj zaczelam brac bo dzisiaj bylam u gina i mi zalecil branie ale czytalm ze najlepije jest brac zanim sie zajdzie w ciaze bo moze dziecko sie urodzic chore i troche sie wystraszylam bo ja dopero od dzisija zaczynam
moj gin powiedzial,ze jesli przed ciaza nie naduzywa sie alkoholu,papierosow i innych podobnych uzywek i jesli nie jest sie furiatem (chociaz ja jestem i zawsze bylam bardzo nerwowa) to nie powinno sie martwic o dzidziusia bo kwas foliowy to nic innego jak tylko pomoc dla ukladu nerwowego dzidzi a moj synus urodzil sie zdrowiutki z samymi 10 i teraz ma juz 11 lat i odpukac wszystko z nim w jak nalepszym porzadku takze raczej nie powinnas sie martwic tylko zaczac dbac o siebie i malutkiego czlowieczka
Stary 2009-05-30, 23:02   #131
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

to mi kamien z serca spadl

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-30, 23:04   #132
joanna2912
BAN stały

Cytat:
to mi kamien z serca spadl
w internecie to lepiej za duzo nie czytac bo mozna sie powaznie rozchorowac
Stary 2009-05-31, 10:01   #133
jusali
Rozeznanie

Ja zaczęłam brć folik dopiero jak się dowiedziałam o ciąży...i jakoś wszytsko jest ok, już w 34tc jestem
Ja zrobiłam test 6 dni po spodziewanym terminie @ (na wszelki wypadek przeciągnęłam o tyle dni by nie było wątpliwości) i to z porannego moczu (5 rano przed wyjazdem na uczelnię). Użyłam płytkowego, wpuściłam krople, patrzyłam jak się robi ten "pasek" mokry....pierwsza kreska kontrolna była, więc działa....dochodzi do końca okienka-jest druga kreska! Od razu się pojawiła, równie ciemna jak pierwsza! No kurczę, myślałam, że to niemożliwe, przecież po 3 minutach trza odczytać wynik. Krecha jak była tak była. Następnego dnia powtórzyłam test wieczorem-to samo. Nie wierzyłam, no...na uczelni siedziałam w szoku, prowadziło mi się dziwnie.....
Kiedyś gdy robiłam testy i zbyt namiętnie patrzyłam to tylko ja widziałam cień drugiej kreski-urojenia
Stary 2009-05-31, 10:05   #134
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

ja wczoraj bylam u gina i powiedzial ze za wczesnie na usg bo nie bedzie i tak widac a ty jusali kiedy mialas pierwsze usg rozbione w ktorym tygodniu?
Stary 2009-05-31, 10:23   #135
jusali
Rozeznanie

Pierwsze usg miałam dopiero w 13tc
Wcześniej mi pani gin powiedziała, że czuje zgrubienie (rozpulchnienie) pochwy/macicy i jest podejrzenie ciąży. Po tygodniu się zgłosiłam, @ dalej nie było, więc potwierdziła mi ciążę
Tak w ogóle to miałam tylko 3 usg-te wymaganew 13, 21 i 28 tc(chyba dobrze pamiętam tygodnie....). Więcej nie chcę malucha męczyć, bo i tak będę go widziała jak się urodzi
Poza tym robić usg by się upewnić, że jest się w ciąży nie jest wskazane przez większość ginekologów...
Stary 2009-05-31, 10:27   #136
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

no ja sie troche zmartwilam ze jeszcze go nie widac na usg i czy za male nie jest ale powiedzila ze jak bede w polsce za 10 dni jade to mam zrobic usg i na pewno bedzie juz widac
Stary 2009-05-31, 10:48   #137
haydee
Przyczajenie

Mi lekarz zrobił USG dopochwowe w 6 t.c. i było widać pęcherzyk, a dziecko to była tylko kropka, bo wtedy miało tylko 4 mm.
haydee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 10:49   #138
ziaaa
Rozeznanie

dziewczynki u mnie 33dc
i okresu nie ma, objawów też nie ma na okres. Wychodzi na to, że źle wyliczyłam i dzisiaj go powinnam dostać... bo dziś leci 33dc, a nie jutr jak pisałam wcześniej, hmm
a wg starych zapisów ilo dniowe cykle miałam, te co przeważały (po skonczeniu zażywania anty) to 31dc, w ostatnim miesiacu spóźniony o 2dni.
Doszukuje się objawów na okres, żeby czasem ich nie pominąć i nie nakręcać się w pełni na fasolke...
i nie wiem co jest, zjadłamdzisiaj batona słodkiego - już tak na chama, zobaczyć czy aż tak mi bedzie smakował- przed okresem zawsze miałam chociaz taki jeden dzien ze musialam sie bardzo solidnie przesłodzić czekoladą, a teraz nic. Zjadłam batona i... myślę o tym kurczaczku co będzie na obiad, mniam :P
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 11:03   #139
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

mi teraz pozostaje czekac na wyjazd do polski i tam zrobie sobie usg i zobaczymy
a pytalam o lot samolotem i smialo moge leciec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-31, 12:18   #140
unia49
Przyczajenie

GG do unia49

Witam wszystkie kobietki

Nie ma to jak niedziela ...od rana dresik , książka .....to się nazywa bezwstydne lenistwo
Agnieszka09 ja również Cię witam i cieszę sę , że jesteście bo razem łatwiej znosić smutki i zawiedzione nadzieje ..... Mam jednak nadzieję , że w kolejnym cyklu starań będzie w naszych szeregach węcej powodów do radości niż do smutku....
Kicia witam w niedzielne popołudnie i wznawiam oczekiwanie tym razem na wynik Bety... trzymam mocno kciuki....Tak naprawdę wszystkie objawy są na TAK więc przyjmuje , że test jednak kłamie ...paskudnik jeden
Dzieczynki mam takie pytanie ....czy któraś z Was czytała "ONO" lub "Poczwarkę" Terakowskiej...jeśli nie polecam ....są dla nas jak najabardziej na czasie .....
Pozdrawiam serdecznie
unia49 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 13:43   #141
ziaaa
Rozeznanie

dziewczynki, pomocy!
brzuch mnie zaczyna "mulic" jak na okres niby, allleee... wlasnie wylecialo ze mnie duzo sluzu przezroczystego, lepkiego i gęstego...
hmm
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 14:12   #142
jusali
Rozeznanie

Nie szukajcie objawów miesiączkowych i ciążowych....
Gdy ja szukałam to miałam same urojenia! Pomyślałam sobie: e tam, pewnie tym razem znowu się nie udało i nie ma co czekać na @...I NIE PRZYSZŁA.
Objawy żadne- normalnie jkabym miała mieć okres, piersi mnie nigdy nie bolały...no może taka była różnica, że 5 miesięcy po odstawieniu tabletek miałam bolesne @, brzuch mnie bolał, a po zapłodnieniu kłucie takie promieniujące w stronę pępka-do dnia zrobienia testu.
Mojej siostrze na usg było widać pęcherzyk płodowy w 5tc. Mój gin ma tak dobry aparat (teraz), że widać jest nawet takie farfocle w płynie owodniowym, więc wszystko zależy jeszcze od sprzętu jakim dysponuje lekarz.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

A co do śluzu to owszem, miałam go duuużo więcej,niż zwykle, białawy(już w późniejszych dniach)...i tak mam przez całą ciążę. Na początku był gęsty i równocześnie ciągnący się, taki jakiś dziwny...tzw. galaretka ;D
Stary 2009-05-31, 14:47   #143
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka kochane w niedzielne popoludnie
Troche mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia...choc myslalam ze bardziej sie postaracie hehe :P

Jeszcze raz baaardzo Wam dziekuje za kciuki,za dobre slowo i podtrzymanie na duchu...to tylko slowa a tak wiele znacza
Agnieszka przejde sie w tym tygodniu na Bete i zobaczymy co to wyjdze...a jak jeszcze nie ma fasolki,to wlasnie o nia walcze,bo akurat jutro mam owu
Nie ma sprawki co do wiadomosci od Zeberki,bardzo bylo mi milo ze moge posredniczyc w przekazywaniu wiesci Napewno sie do nas odezwie tutaj,jak tylko bedzie miala taka mozliwosc Ukocham i Zeberke i fasoleczke jak tylko bede z Nimi rozmawiac
Wiesz juz jakos spokojnie podchodze do testow i oczekiwania,wierze ze bedzie dobrze,jak nie tym razem to nastepnym

Elciu Sloneczko nic sie nie martw napewno z fasolka wszystko dobrze,i juz niedlugo ja zobaczysz Co do Foliku to napewno nic sie nie stanie jesli zaczniesz go brac dopiero teraz...znam mnustwo kobiet ktore wogole go nie zazywaly w swoich ciazach a dzieciaczki maja zdrowiutkie Zreszta moja mama tez nie zarzywala kwasu foliowego w ciazy a jestem zdrowiutka Dlatego moje zdanie jest takie ze warto go brac zapobiegawczo,ale nie zeby sie schizowac ze sie nie bralo w czasie przed ciaza i przez to dzidziusiowi cos grozi !!!!

Natka trzymam kciuki napewno wszystko bedzie dobrze Badz dobrej mysli

Joanna a jak Ty sie czujesz kochana?? Co tam u Ciebie ???
Hmm bardziej wiarygodne jest to ze mam za malo hormonu w moczu,zobacze co wyjdzie na Becie Bo wydaje mi sie ze skoro juz miesiac sie mecze z tymi bolami to dzidzia nie bylaby za mala na tescik
Ale czytalam jak to bylo z Twoja siostra i to mnie podbudowuje

Jusali
witaj i gratuluje dzidziusia Heh masz racje jak sie tak namietnie wyczekuje tej drugiej kreseczki,i robi sie test to wtedy doszukujemy sie chocby cienia Dlatego juz teraz jak robie test,to spogladam na niego raz,nie ma ok,i zostawiam,widocznie nie moj czas
Choc owszem jakbym sie przyjzala wczoraj temu mojemu testowi to pewnie dojzalabym tam cien i narobila sobie nadzieji heh...ale wole podchodzic do tego realnie !!!!!
Pozdrowionka
Ziaaa trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i zeby nie nadeszla ta wredna niechciana @
Hmm to ja teraz tak mialam przez tydzien ze lecialo ze mnie strasznie duzo takiego mlecznego gestego sluzu wrrr,a jutro mam niby owulke wedlug obliczen i jest sucho jak na pustyni,jakos tak dziwacznie
Nie martw sie kochana wszystko bedzie dobrze !!!!
Unia wita leniuszek leniuszka hehe
Dziekuje za kciuki i mam nadzieje ze Beta wyjdzie ladna A jak nie to dalej do dziela
I masz racje nie ma to jak pozadny watek na forum hehe i tak wspaniale dziewczyny jak Wy Z Wami duzo latwiej przez to wszystko przejsc

O rany ale sie rozpisalam hehe,no ale musialam do kazdej skrobnac przynajmniej po jednym zdaniu
A u mnie dzis cieplutko,czuje sie w miare dobrze,az dziwnie
Milutkiego popoludnia kochane Pozdrowionka i trzymajcie sie cieplutko
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 15:36   #144
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc kochane
KICIA bardzo dobre nastawienie.jak nie teraz to zaraz potem
dziekuje za posredniczenie w przekazywaniu informacji do Zebry
a jak dzisiaj sie czujesz?
oj cos z ta @sie dzieje w tym miesiacu.mi sie tez przeciez przesunela @ terza

dziewczynki milego dzionka
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 17:13   #145
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Aga musze miec takie nastawienie,bo inaczej bym zeswirowala Ale naszczesie sie udaje Nie ma zalamek takze jest dobrze
Co do Zeberki to nie ma sprawki Z wielka checia bede przekazywac kazde wiesci
A czulam sie dzis calkiem niezle,dopiero jakas godz temu zaczal mnie jajnik kluc

Pozdrowionka
Stary 2009-05-31, 17:27   #146
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

witam laseczki ja niedawno wrocilam ze spacerku z TZem bo tak cieplutko zrobil obiadek pyszniutki zreszta no i sie na razie lenimy
Stary 2009-05-31, 17:52   #147
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Ooo hihi widze ze tez sobie powdychalas swieze powietrze U mnie tez dzis cieplutko i bylam na spacerku,i po powrocie pol godz zaczela sie burza...uff zdarzylam picem hehe
No tak po obiadku trzeba odpoczac a w niedziele to juz wogole
Buziaki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-31, 19:57   #148
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Hejka kochane w niedzielne popoludnie
Troche mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia...choc myslalam ze bardziej sie postaracie hehe :P

Jeszcze raz baaardzo Wam dziekuje za kciuki,za dobre slowo i podtrzymanie na duchu...to tylko slowa a tak wiele znacza
Agnieszka przejde sie w tym tygodniu na Bete i zobaczymy co to wyjdze...a jak jeszcze nie ma fasolki,to wlasnie o nia walcze,bo akurat jutro mam owu
Nie ma sprawki co do wiadomosci od Zeberki,bardzo bylo mi milo ze moge posredniczyc w przekazywaniu wiesci Napewno sie do nas odezwie tutaj,jak tylko bedzie miala taka mozliwosc Ukocham i Zeberke i fasoleczke jak tylko bede z Nimi rozmawiac
Wiesz juz jakos spokojnie podchodze do testow i oczekiwania,wierze ze bedzie dobrze,jak nie tym razem to nastepnym

Elciu Sloneczko nic sie nie martw napewno z fasolka wszystko dobrze,i juz niedlugo ja zobaczysz Co do Foliku to napewno nic sie nie stanie jesli zaczniesz go brac dopiero teraz...znam mnustwo kobiet ktore wogole go nie zazywaly w swoich ciazach a dzieciaczki maja zdrowiutkie Zreszta moja mama tez nie zarzywala kwasu foliowego w ciazy a jestem zdrowiutka Dlatego moje zdanie jest takie ze warto go brac zapobiegawczo,ale nie zeby sie schizowac ze sie nie bralo w czasie przed ciaza i przez to dzidziusiowi cos grozi !!!!

Natka trzymam kciuki napewno wszystko bedzie dobrze Badz dobrej mysli

Joanna a jak Ty sie czujesz kochana?? Co tam u Ciebie ???
Hmm bardziej wiarygodne jest to ze mam za malo hormonu w moczu,zobacze co wyjdzie na Becie Bo wydaje mi sie ze skoro juz miesiac sie mecze z tymi bolami to dzidzia nie bylaby za mala na tescik
Ale czytalam jak to bylo z Twoja siostra i to mnie podbudowuje

Jusali
witaj i gratuluje dzidziusia Heh masz racje jak sie tak namietnie wyczekuje tej drugiej kreseczki,i robi sie test to wtedy doszukujemy sie chocby cienia Dlatego juz teraz jak robie test,to spogladam na niego raz,nie ma ok,i zostawiam,widocznie nie moj czas
Choc owszem jakbym sie przyjzala wczoraj temu mojemu testowi to pewnie dojzalabym tam cien i narobila sobie nadzieji heh...ale wole podchodzic do tego realnie !!!!!
Pozdrowionka
Ziaaa trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i zeby nie nadeszla ta wredna niechciana @
Hmm to ja teraz tak mialam przez tydzien ze lecialo ze mnie strasznie duzo takiego mlecznego gestego sluzu wrrr,a jutro mam niby owulke wedlug obliczen i jest sucho jak na pustyni,jakos tak dziwacznie
Nie martw sie kochana wszystko bedzie dobrze !!!!
Unia wita leniuszek leniuszka hehe
Dziekuje za kciuki i mam nadzieje ze Beta wyjdzie ladna A jak nie to dalej do dziela
I masz racje nie ma to jak pozadny watek na forum hehe i tak wspaniale dziewczyny jak Wy Z Wami duzo latwiej przez to wszystko przejsc

O rany ale sie rozpisalam hehe,no ale musialam do kazdej skrobnac przynajmniej po jednym zdaniu
A u mnie dzis cieplutko,czuje sie w miare dobrze,az dziwnie
Milutkiego popoludnia kochane Pozdrowionka i trzymajcie sie cieplutko
a dziekuje KICIA u mnie juz coraz lepiej 8 zaczynam starania o corcie a co tam u Ciebie ??? kiedy na badanko lecisz? ale bardziej niz pewne,ze to dzidzia,za duzo objawow masz jak na fasolke ale bynajmniej masz bardzo dobre podejscie pozdrawiam
Stary 2009-05-31, 22:50   #149
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Uff no to sie ciesze Asiu ze coraz lepiej Noo suuper ze zaczynacie na nowo dzialac Trzymam kciuki zeby sie udalo i zebyscie doczekali sie coreczki
Hmm a u mnie jakos dziwnie...niby wg kalkulatora mam jutro owulacje,a mam tak jakos dziwnie sucho,heh a juz sie powoli nastawiam sie na to ze nie ma fasolki,ehh moze tylko sie wkrecalam Jedyne co mnie zastanawia to te bole,choc dzis sa lzejsze Juz nie mam pojecia,ale jak sie uda to we wtorek polece na bete i zobacze co i jak Oby wyszla pomylka testu ehh ....Hmm no niby objawy sa,ale dzis kumpela dala mi do myslenia czy to przypadkiem nie nadzerka,tylko czy przy niej tez sa wzdecia,nudnosci i brak apetytu i wszystkie inne???? Musze miec zdrowe podejscie bo inaczej to zeswirowac mozna
Pozdrowionka i powodzonka
Milutkich snow
Stary 2009-05-31, 23:11   #150
joanna2912
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Uff no to sie ciesze Asiu ze coraz lepiej Noo suuper ze zaczynacie na nowo dzialac Trzymam kciuki zeby sie udalo i zebyscie doczekali sie coreczki
Hmm a u mnie jakos dziwnie...niby wg kalkulatora mam jutro owulacje,a mam tak jakos dziwnie sucho,heh a juz sie powoli nastawiam sie na to ze nie ma fasolki,ehh moze tylko sie wkrecalam Jedyne co mnie zastanawia to te bole,choc dzis sa lzejsze Juz nie mam pojecia,ale jak sie uda to we wtorek polece na bete i zobacze co i jak Oby wyszla pomylka testu ehh ....Hmm no niby objawy sa,ale dzis kumpela dala mi do myslenia czy to przypadkiem nie nadzerka,tylko czy przy niej tez sa wzdecia,nudnosci i brak apetytu i wszystkie inne???? Musze miec zdrowe podejscie bo inaczej to zeswirowac mozna
Pozdrowionka i powodzonka
Milutkich snow
nie kochanie to nie nadżerka przy niej nie ma wzdec nadzerka zazwyczaj nie daje zadnych objawow,ja jestem po konizacji i zeby nie cytologia to bym nawet nie wiedziala,ze cos mam takze trzymam kciuki ja tez za Ciebie zeby bylo wszysto po Twojej mysli dobrej nocki :-* pozdrawiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości