|
|
#121 |
|
BAN stały
|
Dot.: powiadomienia o nowych postach
Chyba do tego doszłam... Usunęłam zasubskrybowane wątki ręcznie ;]
|
|
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
Poniewaz pewnien temat jest przeze mnie obserwowany dostaje powiadomienia mailem o nowych wiadomosciach. Jak wylaczyc subskrypcje danego tematu? Jesli klikne na powiadomienia cotygodniowe, raz dziennie itp. to bedzie dotyczylo to wszystkich tematow a ja chce wylaczyc tylko jeden. Jak to zrobic??
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jak wyłączyć subskrypcje wątku???
Musisz kliknąć w panelu "pokaż wszystkie zasubskrybowane wątki", wtedy obok każdego pojawi Ci się kwadradzik. Zaznaczas te, któe chcesz usunąć, wybierasz na dole "Wybrane wątki: usuń subskrypcję" i klikasz "idź"
.
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak wyłączyć subskrypcje wątku???
Panel użytkownika-->Pokaż wszystkie zasubskrybowane wątki-->z prawej zaznaczasz w okienku wątek, który chcesz wyłączyć-->na dole jest okienko "Wybrane wątki: ", wybierasz "bez powiadamiania mailem" i klikasz "Idź" z prawej--Koniec
|
|
#125 |
|
BAN stały
|
bardzo dziękuję!!!!
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
W jaki sposób mogę wyłączyć subskrypcję wątków?
Chodzi mi o tworzenie się listy wątków, bo chciałabym tylko kilka, a zapisują się wszystkie, w które wchodzę i coś skomentuję. PS: nie znalazłam nigdzie nic na ten temat
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Subskrypcja
oj kiepsko szukalas
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=subskrypcja
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
wiadomości o wizazu na email
Przychodzą mi na email wiadomości o każdym wątku w którym tylko sie wypoiem a potem ktos inny sie do tego dopisze. Jak mam to wyłączyć? Nie chce juz tej opcji. Nie chce już wiecej takich wiadomości na email.
Jest to dość uciązliwe bo takich wiadomości dostaje około trzydziestu dziennie. Jak nie wchodze przez tydzien ma meila to sobie wyobrazie co tam zastaje jak juz wejde... Jak mam to wyłączyć? Probowałam w ustawieniach ale to nic nie dało. |
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: wiadomości o wizazu na email
Wejdź w panel użytkownika, kliknij 'pokaż wszystkie zasubskrybowane wątki', zaznacz wszystkie wątki, które masz na liście i na dole z listy wybierz "Usuń subskrybcję"
Voila
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
W wyszukiwarce można znaleźć wiele wątków na ten temat
Przesuwam wątek na forum techniczne
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej Panel Sterowania- Subskrypcje- Wybrane wątku- Bez powiadomienia mailem.
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm. Wyjdzie na to samo - i tak i tak maili nie będzie
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jakby wzięło się "Usuń...", to w profilu nie pojawiałby się wątki, na których nam zależy.
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz się ich pozbyć, to musisz to zrobić ręcznie wchodząc w Panel użytkownika → pokaż wszystkie zasubskrybowane wątki → zaznacz okienko → wybierz z menu na dole: usuń.
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Freso - tak robię, myslałam, że można jakoś inaczej
Ale cóż, jak nie to trudno. Dziękuję za odp.
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest tez drugi sposob.
Jesli wypowiadasz sie w jakims watku, ale nie chcesz dostawac powiadomien o nowych w nim wypowiedziach, to mozesz zaznaczyc te opcje juz w trakcie pisania swojej odpowiedzi. Odpowiadajac musisz uzyc nie tego malego okienka szybkiej odpowiedzi tuz pod watkiem, ale odpowiadac z poziomu edytora, tzn. uzyc klawisza Odpowiedz, ktory znajduje sie pod watkiem. Wtedy pod okienkiem, w ktorym piszesz swoja wypowiedz masz kilka opcji w tym: "Subskrypcja tego watku" z rozwijanym menu, z ktorego musisz po prostu wybrac "Nie subskrybuj". |
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam dosyć tych maili...
Przepraszam, ze zakladam nowy watek, ale mnie juz szlag trafia powoli....
Ratujcie.... Jakieś dwa tygodnie temu przeczytałam chyba większosc rzeczy na tym forum, dotyczacych tego, zeby mi na mejla nie przychodzily wiadomosci o nowych postach w watkach, w ktorych sie udzielam... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102397 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=subskrypcja Z wątku "złośliwca" przeczytałam co mam zrobić, w panelu w opcjach zaznaczyłam "nie subskrybuj".... Właśnie sprawdziłam na profilu i mam taką opcję nadal zaznaczoną. A mejle jak przychodziły tak przychodzą.... Ratujcie mnie moderatorzy, proszę, bo jeszcze kilka dni i utonę w nadmiarze niechcianych mejli!! ![]() Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
|
|
|
#139 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Mam dosyć tych maili...
Nikt nie zmieniał twoich opcji. Najwidoczniej czegoś nie zrobiłaś dobrze.
1. Zmień opcje subskrypcji na "nie" http://www.wizaz.pl/forum/profile.php?do=editoptions 2. Usuń wszystkie zasybskrybowane wątki: http://www.wizaz.pl/forum/subscripti...n&folderid=all Nie zapomnij wcisnąć "Zachowaj" na dole ekranów ![]() |
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie tak zrobiłam Drogi Złośliwcu
![]() Wiem, że nikt nie zmieniał moich opcji Myslalam, że może jednak coś źle zrobiłam i mi się zmiany nie zachowały, ale jednak jest tak jak to zostawiłam...No nic, pozmieniam jesczez raz to wszystko....Moze nie wszystkie zasubskrybowane wczesniej watki usunelam :P Ale jeszcze raz dziękuję za poradę ![]() Jakby coś znowu było nie tak, to pozwolę sobie jeszcze raz Cię niepokoić :P
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
A jesli zaznaczę 'bez powiadamiania mailem' zamiast 'nie subskrybuj' to maile będą mi przychodziły, czy nie? Chciałabym, żebym w panelu miała wątki w których się wypowiadam, ale aby te powiadomienia nie przychodziły na maila.
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załączam screena pokazującego, że mam zaznaczone tak jak chciałam. Mimo to maile wciąż mi przychodzą. Ciasteczka wyczyszczone.
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/subscripti...n&folderid=all |
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Mam ten sam problem...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Mam ten sam problem...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dokładnie pod linkami:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
No ja weszłam w ten link i właśnie nie wiem jak mam stamtąd usunąć te wątki...
|
|
|
|
|
#150 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Hm. Popatrz dokładnie, prawa kolumna, zaznaczanie, opcje... Patrzysz na to.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

.