|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec, kwiecień nam nastały, byśmy szkraby przywitały - wiosenne bobasy 2009 c
Cytat:
![]() a cmokaśne to i tak ma ![]() a nigdzie mnie nie wcięło ![]() Buziaczekk fajne brzusie, ja tez mam sentyment do tych ciążowych ![]() Zanka a Twój piesek z tym od rodziców lubią się? ![]()
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać. Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez e.m.i.l.k.a Czas edycji: 2009-05-31 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec, kwiecień nam nastały, byśmy szkraby przywitały - wiosenne bobasy 2009 c
Cytat:
![]() Zanka to TY masz jeszcze jednego psa?? ![]() ![]() Emilka jaK kciukA MOzna wysmarowac( wiedzac ze wlozy go do buzki) to usta tez ![]() ![]() ![]() Ciekawe co u Swetty i czy Jaga wyszla ze szpitala ała mleko mi sie w cyckach robi ![]()
[COLOR="Navy"][B] cel I 59 - 5.08.2013 ![]() cel II 55 ![]() Edytowane przez monix0 Czas edycji: 2009-05-31 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
a to mój brzucholek
1. początek ciąży 2. połowa ciąży 3. końcówka
#124 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#125 |
Wtajemniczenie
|
oj coś Wam tęskno za brzuszkiem
![]() ja to jak na razie za bardzo pamiętam niewygodę ostatnich dni ![]()
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja tez sama zazwyczaj sobie robie, dzisiaj kilka TZ mi zrobil ale on jak robi to i stabilizacja obrazu nie pomaga ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
lubią się, choć nasz pies jest młody i chce się ciągle bawić, a rodziców pies ma ponad 7 lat i nie ma ochoty na zabawy
jak patrzę na fotki to sie wzruszam, ale faktycznie na końcówce to było strasznie, dość że byłam obolała, zmęczona to jeszcze miałam wiele stresów w związku ze skracającą się szyjką, z cukrzycą i z puchnięciem i podwyższonym ciśnieniem, bałam się, żeby to się źle nie skończyło
#129 |
Zakorzenienie
|
[quote=e.m.i.l.k.a;1255225 8]no mozna czyms gorzkim zeby nie wsadzal a jak mu wysmaruje usta od wewnatrz to skad on bedzie wiedzial zeby kojarzyc to z niessaniem jak nawet podczas niessania bedzie mu gorzko...
![]() no ja tez sama zazwyczaj sobie robie, dzisiaj kilka TZ mi zrobil ale on jak robi to i stabilizacja obrazu nie pomaga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. czemu mi nie zacytowało ![]() ![]()
[COLOR="Navy"][B] cel I 59 - 5.08.2013 ![]() cel II 55 ![]() Edytowane przez monix0 Czas edycji: 2009-05-31 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Monix tormentiol kupiłam bez recepty bo u nas na liście rzeczy do szpitala był tormentiol i do tej pory go nie uzywałam w szpitalu też nikt go ode mnie nie brał dopiero teraz przy dużym odparzeniu
My mamy taką huśtawkę fajna sprawa mała zaczyna się już motylkami interesować
13 luty 2015 - 4kg i 58 cm 13 maj 2015 - 6,9 kg i 64 cm Edytowane przez ewccik Czas edycji: 2009-05-31 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
cos sie spsulo....
![]() ![]() ![]() ![]()
#132 |
Zakorzenienie
|
Zanka fajnie wygladaja takie fotki jedna kolo drugiej
![]() ![]() ![]() Napisalam na NK wiadomosc do Zosi czemu sie nie odzywa od czasu do czasu i co tam u nich, bo ona to chyba wogole sie nie odezwala od kiedy trafila do szpitala w ciazy a na NK coraz czesciej ja widac ze buszuje (po zdjeciach) Troche przykro ze pisalo sie tyle czasu razem tutaj a teraz wiekszosc ma nas w nosie, nawet od czasu do czasu ciezko sie jest odezwac Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2009-05-31 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Dobry Wieczór
![]() Sliczne te wasze brzuszki ciążowe. Ja za swoim wcale nie tęsknie, ciągle pamiętam te straszne zgagi i jak bardzo chciałam już urodzić. My dzisiaj cały dzień u mamci, było super..., najadłam się pyszności, a codziennie sobie obiecuje odchudzanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
kilka fotek umeiscilam w albumie jakby ktos mail ochote zajrzec
http://www.wizaz.pl/forum/album.php?albumid=4906
#135 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Zosia mi odpisala na NK na pytanie czemu sie do nas nie odzywa juz wogole i czy nas zapomniala to odpisala mi tak
"Nie zapomniałam, ale szkoda mi czasu na siedzenie przy komputerze, kiedy tak fajnie można spędzić czas z maluszkiem" Wychodzi na to ze my nie spedzamy fajnie czasu z maluchami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oki...nadrobiłam i spadam spać...acha ja też mam sentyment do tych brzuszków naszych ciążowych ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
a jak marysia spi to co robi patrzy sie na nia....? nie no ja mysle ze kazdy ma jakiegos bzika i jeden w wolnym czasie oglada tv inny siedzi na internecie a jeszcze inny no nie wiem,..... wiersze uklada
![]() ja duzo siedze na wizazu ale tv wogole np nie ogladam a Adrian na pewno nie jest zaniedbany ![]() no i dlatego ja nie jestem za tym zeby osoby ktore sie udzielily ze dwa razy na watku zadreczac wiadomosciami, kazdy jakby chcial to by cos napisal jasne ze niektorzy sie udzielaja a potem raptem "giną" ale np te osoby co ostatnio jaga wymienila to szczerze nawet nie kojarze...kurccze ja tez kiedys gdzizes sie na pewno zalogowaam a pozniej nie korzystalam...to normalne i nie ma co sie narzucac
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() paszport juz macie? tymczasowy? jak poszlo zalatwianie..bo ja sie wlasnie przymierzam ale chyba od razu do 5 letniego... zanka zdrowka zycze u nas dzis piekna pogoda... opalilam sie nawet ![]() bylysmy na spacerz o dziwo Ania spala ...no masz... budzi sie lece... do niej .. dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No racja ![]() ![]() Tak jakos mi sie dzis na sentymenty wzielo ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2009-05-31 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
a tak apropos zaginiatek to moze niedlugo nicolajj do nas wroci
![]() ![]() ![]()
#142 |
Wtajemniczenie
|
Mam chwilkę, to może uda mi się troszkę nadrobić
![]() Widzę z nowym wątkiem - nowe zmiany ![]() ![]() Monix synuś boski ![]() A brzuchem się nie martw - w końcu zgubisz ![]() ![]() No chyba że jesteś ![]() ![]() Ewccik gratulacje kilograma mniej ![]() Justynko Nadusia śliczna ![]() Zanka Filip coraz doroślejszy, a w tym ubranku super powaznie wygląda, taki gentelman ![]() Ewccik odnośnie tormentiolu niestety nie pomogę ![]() Emilko ![]() ![]() Alkamor zdolniacha dziewczynka ![]() Raspi ![]() Sija gratulacje złapanej zabawki i reakcji na fridę i udanych zakupów ![]() Gryzaczek super, że udało się zakończyć walkę z katarkiem ![]() Czoornoo co do huśtawki to zdecydowanie odradzam, ale już wczesniej pisałam... ale to tylko moja opinia, jestemgeneralnie przeciwnikiem wszystkiego co się buja... mam huśtawkę w domu, sadzam małą w niej ale nie huśtam ani nie bujam... bo jak się dziecko przyzwyczai to później cięzko oduczyć... A dlaczego cały czas nosisz synka??? Monix nieststy nie pomogę z projektorami ![]() Emilko ale znalazłaś wypas hustawkę ![]() ![]() ![]() Zanko Emilka ma rację - mojej małej nie mierzyli przy porodzie ![]() Dwa dni po porodzie miała 51cm, trzy dni 53 cm, jak ja ją sama mierzyłam to mi wychodziło 56 cm ![]() ![]() Ja nie wiem, jak mam zapisac w książeczkach małej... ![]() Anvi doleciała, Adaś spisał sie na medal - przespał cały lot ![]() ![]() A SoNeRka chyba kolo 7 leci Emilko ![]() ![]() Masako ![]() Poleczka taka pogoda to się chyba jeszcze na wyspach torche utrzyma, co?? Jak ubierasz małą? Jak jest taki upał? Monix gratulować, czy nie???? @ Ale chyba nie, bo coś ostatnio mówiłaś, ze nie tęsknisz... No to ![]() Alkamor ![]() Bo ja małą ostatnio posmarowałam Nivea dla dzieci 50, i co mała wkładał łapki do buzi to się krzywła... spróbowałam - okropnie gorzki.... i tak myślałam, że może jakis inny jest lepszy ![]() Dobra lece oglądać maluszki w albumach ![]() Edit. Śliczności ![]()
Amelka 06/04/2009 WDF ![]() ![]() ![]() -28 kg Edytowane przez Judy_21 Czas edycji: 2009-06-01 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Z racji tego, że juz jest po północy chciałabym złożyć życzenia
WSZYSTKIM WIZAŻOWYM MALUSZKOM Z OKAZJI ICH PIERWSZEGO ŚWIĘTA Uśmiechu od ucha do ucha... Co wieczór pełniutkiego brzucha... Pięknych bajek na dobranoc... marzeń co maja wielką moc... Własnego pieska i kotka... albo chomiczka - psotka... Co dzień nowych przygód... koszyka słodkich jagód... Gwiazdki z nieba... kiedy trzeba... Wspaniałych przyjaciół... rzeki i piasku na rzece... na wspaniałe piaskowe fortece... I poziomek w leśnych kotlinach... drzew, na które dobrze się wspinać... i wszystkiego, wszystkiego naj, najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#144 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja to czasem nie warto pytać ja sie nie chce usłyszeć odpowiedzi... a u nas jakby pogoda sie poprawia ![]() ![]() Judy-dziękujemy w imieniu Bartusia I przyłaczamy sie do życzeń dla maluzkow w ich pierwszym dniu dziecka ![]()
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() z okazji dziejszego świeta naszych Maluszków, zyczę im przede wszystkim dużo miłosci, ciepła i zdrówka. Niech rosną szczęśliwie. ![]() Cytat:
![]() Wrzucilam kilka fotek do albumu -w końcu. Zapraszam do obejrzenia. Życzę Wszystkim dużo słońca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieci dla tych dużych i tych małych!! dzień dobry ![]() dzisiaj pierwszy dzień dziecka dla naszych marcowo-kwietniowych bobasków ![]() ja trochę w kiepskim humorze, pewnie przez pogodę, bo dalej okropna
#147 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzień dobry!!!!!!!!!!!!! Emilka piękny awatarek ![]() Dziś rano ważyłam 71 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zanka ![]() ![]() ![]() Nicolajj czekamy za Ciebie ![]()
[COLOR="Navy"][B] cel I 59 - 5.08.2013 ![]() cel II 55 ![]() Edytowane przez monix0 Czas edycji: 2009-06-01 o 08:36 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kremu....słaby bo słaby ale filtr ma....nie nie próbowałam ale nie zauważyłam takiej reakcji jak u Twojej Amelki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() maluszki nasze kochane ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
chciałam nadrobić ale mój Wrzaskun nie pozwala a jetsem z nim sama
![]() więc MIłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.