|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() West ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości
Stara pudernica dokonała niezbędnej korekty swej zjawiskowej urody
![]() ![]() Westalka, a mogę spytać jaki jest problem w surowych jajkach? Dużo kremów je zawiera, nigdy nikomu po nich nic nie było u mnie, ale może ktoś u Ciebie nie może ich jeść...? Aniko, włoski podcinać regularnie same końcóweczki ale zapuuuszczaaać (mam na tym punkcie bzika ![]() Daria, będzie pięknie - jedyne, co "potrafię" tańczyć, to walc wiedeński, według mnie więc jest najprostszy ![]() ![]() Gosia, też mam takiego kolegę i też mówimy na niego książę - ja i jego mama ![]() ![]() Paulina oraz cyferki, ja też kiedyś myślałam że mi stado mamutów przebiegło po uszach jak leżałam w kołysce. Ale wiem z doświadczenia i nie tylko mojego, że to czaem złudzenie ![]() Dostałam dwa maile, jeszcze bardziej poprawiły mi humor... znajoma będzie miała trzecią dzidzię (a obie dotychczasowe zjawiskowo cudne, jak znajdę zdjęcia to pokażę), koleżanka z Węgier też szczęśliwa... Wszyscy, kiedy piszę, że skończyłam wreszcie szkołę, odpowiadają: "Teraz przed Tobą muzyka!"... ciekawe czy to tylko dlatego, że mówię o tym 24h, czy może rzeczywiście coś w tym jest...
#123 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
no boli, drętwieje wszystko. Poproszę o jakiegoś przystojniaka który rozmasuje mi pośladek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Witam.
![]() Jestem dzisiaj jakaś zamulona ![]() ![]() ![]() Ide nadrabiać do clubu. |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Ależ naturalnie !!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Właśnie nie sprawdzałam.
![]() Myślisz, że powinnam zadzwonić do babci? ![]() Cytat:
![]() W ogóle, to ten ufol... był jakiś dziwny, tzn. najpierw kamuflował się i był... przyssawką (wiecie o co mi chodzi? często przy zabawkach są takie gumowe przyssawki, żeby "przykleić" je do np. szyby), a dopiero później, u babci, zmienił się w prawdziwego kosmitę. Może pod wpływem zimna? ![]() W każdym razie o eksperymentach (tyle tylko, że na ludziach) było kilka dni wcześniej w DDTVN. W programie uczestniczył jakiś facet, który opowiadał o tym, jak go odwiedzili kosmici. Co gorsza, obok niego siedział jakiś inny, "mądra głowa", który mówił, że zgłaszają się do niego ludzie z podobnymi przeżyciami. Wspominał o jakiejś kobiecie, którą zahipnotyzował i która podczas seansu opowiedziała mu o tym, że kosmici porwali ją i jej syna(na tym chłopaku dodatkowo wykonywali jakieś dziwne badania). ![]() Może chciałam go pomścić i odpłacić pięknym za nadobne? ![]() Hm, ja nie wiem, czy powinnam o takich rzeczach pisać. Czy to przypadkiem nie kwalifikuje się pod leczenie? Długie i intensywne? Miesza mi się dzień z nocą. ![]() Cytat:
![]() ![]() Strasznie jestem przeczulona na tym punkcie i dlatego nigdy nie jem zrobionych z nich kremów (zawsze potrafię je wyczuć), choćby były najsmaczniejsze. Kaja, napisz, że pijesz je dla lepszego głosu, to chyba zemdleję. ![]()
żartowałam! Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2009-06-02 o 11:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Margo - spodnie to ja noszę prawie cały czas, więc to by mi odpowiadało :P Wolę to niż mróz -20 stopni i pytanie "a kiedy założysz tę czarną spódniczkę przed kolano i kabaretki?" ![]() Cytat:
Bereciki Ci przypilnujemy, zresztą zawsze możesz zastosować kulki na mole ![]() Cytat:
![]() Eva - o, kupa wraca do łask ![]() Aga - czujesz jakąś różnicę po zastrzykach, czy jeszcze za wcześnie? Jak się kula sprawuje... laseczka, znaczy się ![]() Westalka - niestety, w lodówce mam pusto, ani śladu po żadnym ufoludku do testowania, tylko pozazdrościć ![]() Adriana - mam już włosy do pasa, ale z chęcią je skrócę, tak powoli schną... Niestety, zamiast pić pyszną kawę w pracy i nieść kaganiec komputerowej oświaty, do końca tygodnia mam L4, po raz pierwszy w życiu zawodowym... i co ja będę robić sama w domu ![]() ![]() ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-06-02 o 11:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Nie pamietam tytułu ale kawałek Comy ![]() Ola witam serdecznie na ławeczce ![]() ![]()
![]() |
#129 | |
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() Cytat:
![]() A co Ci dolega? Przeziębienie, grypa, jakieś zapalenie górnych dróg oddechowych? Sporo na leki wydałaś |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwierz mi u mnie to nie złudzenie ![]() Cytat:
U mnie tez muł muła mułem pogania ![]() Cytat:
To sie nazywa fantazja ![]() ![]() ![]() Kogiel mogiel moze?? ![]() Cytat:
![]() Eva jeden z kawałków Comy molestowałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
|
Paulinka.... Comy ?! Idę wygooglać..... ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2009-06-02 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
ano strzalka mateczki
![]() witam nowe mohery na laweczce, nie ma ktora wolnego, potrzebuje nianki dla dziecka na 2 godziny? nie? szkoda ![]() odchudzam sie. drugi dzien jem zamiast jednego posilku salate z sosem tysiaca wysp (cicho!) i jakimis chlebowymi paleczkami pokruszonymi. do tego nie slodze herbaty. o smoczek... noc coz, do polowy nocy mialam sile, o 5 nad ranem odpuscilam. ale ja zawzieta jestem matka, podobno wyrodna, tak mowi konkubent, wiec jak przystalo na wyrodna bede jej tez smoczek zabierac, a podtykac kocyk paulinka, uwielbiam spiewac jak prowadze ![]() ![]() szczytem bylo jak sie malowalm w drodze na uczelnie. zdazylam sobie nawet paznokcie machnac. a zeby od razu uciszyc oburzonych to mowie ze jestem rozsadnym kierowca, wypadkow na koncie brak, a cale upiekszanie odbywa sie na swiatlach ![]() no i sluchajcie, kupilam bilet do polski. na 30 czerca. za polke placilam wiecej niz za siebie, ale to juz standart. powiedzialam mamie ze przylatuje 2 lipca, ale potem zmienilam date. i nie wiem czy jej powiem, niech ma niespodzianke. tylko ktos mnie musi z balic odberac. musze wejsc w komitywe z tata ellli snily mi sie twoje zolwie. ze mialy male. ty uwazaj ![]() czy santos ma tyle zajec ze juz nie bedzie z nami dziergac? gdziez ona? szajba tym razem kawa musi byc ![]() aga, na fotologu zdjecie dla ciebie dzis ![]() a czy wy widzialyscie ze u gory obok szafy tez jest KWC? to dzieki mojej skromnej osobie zlosliwiec sie przylozyl do tego wydarzenia i tararam! jest ![]() no jakos sobie musialam poprawic humor przez ta salate nieszczesna popsuty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
jak mnie wzielo na sok pomaranczowy to o matkooo....zakupilam i sie napic nie moge....trabie juz 3 szklanke...
![]()
#134 |
okrutnica jakaś... |
aaaaa
![]() ![]() Ona jest po prostu ....no , brak mi słów ![]() Ponieważ urlop za 4 tygodnie niecałe kombinuję jakby tu przy bolącym kręgosłupie i rwie kulszowej poćwiczyć i ujędrnic to i owo ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-06-02 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
|
Cytat:
Malla... no jakoś tak mi się skojarzyło.... że to wsadzanie i kupa... no chyba przepracowana jestem.... ![]() Ależ cała przyjemność po mojej stronie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Nie depcze krokusów
|
Katakumba - szkoda, że nie weekend, to chętnie bym na Balice zaglądnęła
![]() ![]() Dramatyzuje się, że kobiety się malują na światłach, a nic nie powiem, że co trzeci kierowca wtedy wyciąga kozę z nosa (niektórzy nawet zdążą ją zjeść) lub dłubie w uszach i z pasją przedszkolaka przygląda się, cóż takiego udało mu się wyciągnąć... Aga - dasz radę w ogóle chodzić? W domu siedzisz? Widzę, że aukcje wystawiasz ![]() Mnie dopadł jakiś wirus, co nie daje jednoznacznych objawów, więc dostałam leki na wszystko: w tabletkach, rozpuszczalne, wziewne, krople. Płuca mam jak żaba i ciężko mi oddychać zarówno przez zatkany nos, jak i opuchnięte gardło, no i światłowstręt się przyplątał, mam taki romantico przyciemniony nastrój teraz w pokoju. Dobrze, że mam kocyk i Pratchetta, tylko kartki książki są zbyt białe ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-06-02 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
okrutnica jakaś... |
ta?
![]() Cytat:
Bidulo ![]() Tez mam teraz na tapecie Pratchetta. Dostałam z jakiejś tam okazji dwie jego pozycje i teraz dopiero zaczęłam czytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Nie depcze krokusów
|
Aga - zwariować można, drugi miesiąc...
![]() Nie jest mi tak źle (na pewno nie tak jak Tobie, nie wyobrażam sobie tego, co się dzieje w Twoim organizmie!), tylko nie jestem do tego przyzwyczajona, rzadko choruję, jeszcze jakby człowiek jakieś zwierzę miał, a tu tylko TŻ ![]() ![]() Zejdę zaraz z kompa, bo mnie w krzyżu boli, mam kłujki jak wbijanie cyrkla (kiedy wreszcie przyznają mi rehabilitację...). Poczytam sobie "Łups!", akurat jest o wampirach, moje klimaty ![]() PS. Pamięta ktoś Kaszpirowskiego? Właśnie czytałam o nim na onecie. Co za czasy...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-06-02 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kogiel mogiel? Hm, ze sto lat temu jadłam kilka razy, ale teraz nie tknęłabym nawet kijem. ![]() Katakumba, Twoja Mała jest cuuudna! ![]()
żartowałam! Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2009-06-02 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Nie depcze krokusów
|
A to kogel-mogel czy kogiel-mogiel w końcu?
![]() Ja tu sobie pitu-pitu klepię posty, a nagle kolejna koleżanka przez gg mnie zabiła wiadomością o ciąży ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-06-02 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Hm, u mnie funkcjonują obydwie wersje.
![]()
#142 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny takie głupie pytanie to ile was w beretach na tej ławce siedzi? bo ciężko mi się ogólnie połapać, no ale nie dziwota, świeżynka jestem z beretem świezo wydzierganym (przez babcie rzecz jasna bo sama mam dwie lewe ręce)
A co wy na pogodę narzekacie?? ![]() u mnie pięknie z 25 stopni jest już 4 dzień z rzędu, w niedzielę się tak spaliłam że spać 2 dzien nie mogłam... Przepisów na ptysie proszę mi tutaj nie zamieszczać ![]() eva ID takiego to ja do domu poproszę, tylko żeby był jak mój kochany TZ ![]() Co cię do Arabii wygnało?? ![]() Bułka z jabłkiem?? ![]() katakumba witaj w klubie, polecam moją dietę, wieeelki wątek jest na jej temat i laski zadowolone malla kiedy "regularnie" ![]() ![]() wy z pracy a ja do pracy ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka ![]()
#143 |
Nie depcze krokusów
|
Olka - feeeeeeeeeeee...
A gdzie dokładniej teraz jesteś i gdzie pracujesz?
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale mam nadzieję ze nigdy już nie wrócę do tego zawodou, fizycznie nieco mój organizm przez nią ucierpiał ![]() A do PL wracam za 3 tyg ![]() ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2009-06-02 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Nie depcze krokusów
|
Szkoła Ci pisana
![]()
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ci dopiero ironia losu ![]()
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam ze śpiewu, ostatnia lekcja z tą nauczycielką, i chyba dobrze, bo uczyła dobrze ale nasze osobowości trochę do siebie nie pasowały...
Rozważyłam raz jeszcze te ptysie, obawiam się że mogłyby nie przetrwać ośmiu godzin w pociągu i 1,5 w busie, więc zmieniłam koncepcję: http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis4824.html Te może przeżyją ![]() Co do jaj surowych, absolutnie mi ich smak w kremie nie przeszkadza, natomiast co do picia ich na surowo na głos, powiem tak - są przyjemniejsze metody. W piciu jajek na surowo chodzi głównie o powłokę, którą tworzą na gardle - można to osiągnąć bez takich ekstremalnych opcji, przepłukać gargarinem i jazda ![]() Właśnie przypomniałyście mi o dentyście - konkretnie Kata mi przypomniała tym foto cudnym - muszę zadzwonić i się umówić a ciągle zapominam. edit: Malla, ja mam tak do pół pleców i marzę o tym by sięgały wreszcie tego pasa.....ach....
Kaja aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt Edytowane przez Adriana Lecouvreur Czas edycji: 2009-06-02 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie wróciłam z lekcji tańców synka, pani chciała pokazać czego ich nauczyła przez rok. Moje dziecko poza tym, że kroki faktycznie zna wszystkie i ładnie tańczy, wiedzę o tańcach też ma, to było tak niegrzeczne, że się spaliłam ze wstydu. Energia go dziś roznosi za bardzo. W momencie, gdy dzieci tańczyły wokół własnej osi, on tańczył wokół całej sali, w końcu pani wzięła go za rękę i tańczyła z nim w parze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Nie depcze krokusów
|
Kurcze, a koleżanka z pracy nadal nie może ustrzelić i jeszcze ma małe cysty na jajnikach, więc jak urosną, to znowu zakaz dostanie...
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra. idę do tych ciastek.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.