![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, Smashbox, Burberry, TBS
siek, obydwa są na zielono, to znaczy, że są zarezerwowane.
Tompola, =COLLISTAR Dual Effact Eyeshadow Wet &Dry- cień, na mokro bądż sucho, odcień lila+brąz ze świetlistymi drobinkami, zyżycie znikome, kod 0857, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11324 =CHANEL Les 4 Ombres Eye Makeup - No. 74 Nymphea, poczwórne cienie, zuzycie niewielkie, jakieś 3-5%, kod 9501, dwa aplikatory. Tu link: http://www.nokaut.pl/kosmetyk/chanel...do-powiek.html =SEPHORA crayon Yeux eyes pencil- zieloną(taka ciemniejsza , butelkowa zieleń z delikatnym połyskiem), mięka kredka do oczu. Odfoliowałam i uzyłam 2x. Ma 9cm od nowości. =PAUL SAGANE- Xena, Rozświetlający korektor pod oczy. Nosiłam w kosmetyczce , a uzyłam 2x, strały się napisy. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11654 =SEPHORA-Bronzer powder SPF15 -Kompaktowy puder brązujący do twarzy w kamieniu, odcień S20 Riviera, waga 10g, użyty kilka razy, kod 72720, kasetka z lusterkiem.Fota 6, 7 Sporo mi się podoba ![]() Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-21 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie
clinique pore minimizer NEUTROGENA - krem do rąk - NOWY 20. QUEEN Kredki metaliczne 5 sztuk. NOWE ksiazki heroina,kokaina,hera moja milosc,Alkochol, Prochy i Ja maseczka eris 22. Rubens - pięć matowych lakierów - NOWE cos by s za to chciala?
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze raz: Mam Piątka Kilka nocy poza domem i Heroine, Rosiek - Kokaina i Pamiętnik narkomanki Mam jeszcze osiem cztery - nowa- nahacza, w której o ćpaniu też coś jest. Ach, no i jak szukasz czegoś psychologicznego to mam taką malutką, jakby streszczenie ![]() Dwie pozostałe książki mi zniknęły z półki ![]() U Ciebie mi się dużo rzeczy podoba WYPIEKANY CIEN MAC PODWÓJNY KOLOR EARTHLY RICHES 5.Pomme de reinette yves rocher jabłuszko woda toaletowa RÓŻ BOUJORIS KOLORKI:34 12.5TKI INGLOTA CIEKAWE ZESTAWIENIE KOLORYSTYCZNE 13.CIEN CHANEL FAJNY BŁYSZCZACY BRĄZ POMARAŃCZOWY ALE NIESTETY PRZETERMINOWANY 14.15.CIENIE CLARINS TURKUS ORAZ MELON , ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Tompola, mam cernor XO na podkrążone oczy i cienie pod oczami i pewnie jakieś bransoletki które mogę oddać też - ze srebra i w kolorze srebrnym. Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-21 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cernor XO - maść przeciw zasinieniom. Raz użyty. LRP Pityval, zużycie 5% Pharmaceris Octopirox - NOWY Plante System Aknorm - kremik nawilżający - jest jakieś 30% 16. Maybelline Lash Stiletto - wydłużający tusz do rzęs, raz użyty Maseczki Dermika jednorazowe (3 sztuki) Proszę zarezerwuj mi te kosmetyki, bo widzę,że dość szybko znikają inne u Ciebie ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-06-22 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Tompola, rezerwuję na zielono, zaraz robię fotki i wrzucę w tym poście
![]() Zdjęcie 1 i 2: Bransoletka ze srebra 925, masa 9gram. Zdjęcie 3: Bransoletki bez niklu, trzeba mieć wąską dłoń. Zdjęcie 4. Okrągłe bransoletki z Indii. Zdjęcie 5 i 6 : Bransoletki z Indii. Zdjęcie 7. Bransoletka artystyczna z miedzi i mosiądzu. Zdjęcie 8. Komplet ArtDeco zakupiony przez exTŻ w antykwariacie, srebro; zapięcie w kolczykach typ wiktoriański, pierścień rozmiar 14. Zdjęcie 9. Kolczyki ze srebra- nowe. Zdjęcie 10. Kolczyki ze srebra, podłużne - nowe. Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-22 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
no to klops
![]() bo teraz to mi sie duzo podoba ![]() a mianowicie clinique pore minimizer Zdjęcie 1 i 2: Bransoletka ze srebra 925, masa 9gram. DAX Perfecta Extra Slim - serum koncentrat do szybkiego wyszczuplenia brzucha 3. Eveline Cosmetics - ekspresowe pedicure - aktywny peeling cukrowy do stóp - niedawno kupiony i otwarty, jest go jakieś 60%, ale ma datę ważności tylko do lipca - dam za jakiś drobiazg albo dołożę do wymianki. 6. Nivea Visage - peeling oczyszczający- NOWY (nie ma daty) 7. Eris Lirene - Cera tłusta i mieszana - maseczka wygładzająca i zwężająca pory - NOWA (02.2011) 10. SENSINIQUE - GLAMOUR PALETTE- nr 107 - zielenie - tylko testy 11. SENSINIQUE - GLAMOUR PALETTE nr 105- fiolety - tylko testy 12. SEPHORA - colorful palette - pour des prunes n04 (fiolety) - 2-3 razy użyte 13. SEPHORA - colorful palette - schizo n01 (fiolety i zielenie) - 1 raz użyte 14. SEPHORA - colorful palette - camel leon n12 (brązy) - użyte kilka razy (ledwo widać użycie) 17. CLINIQUE - colour surge eye shadow quad - 110 plum seduction - 2-3 razy użyte - tylko za inne wysokopółkowe cienie 18. CLINIQUE - eye defining duo - 03 double plum - jasny maźnięty 2 razy, ciemny 1 raz Rubens - pięć matowych lakierów - NOWE - najlepiej razem za drobiazg ksiazki: heroina i kokaina
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
DAX Perfecta Extra Slim - serum koncentrat do szybkiego wyszczuplenia brzucha, bioder, pośladków, ud, z L-karnityną - nowy (10.2010)
coś u mnie? ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Mucia,
ja bym chciała WYPIEKANY CIEN MAC PODWÓJNY KOLOR EARTHLY RICHES i mogę Ci za niego dać CLINIQUE - eye defining duo - 03 double plum - jasny maźnięty 2 razy, ciemny 1 raz albo clinique pore minimizer i dodam do nich (obojętne co wybierzesz) Rubens - pięć matowych lakierów - NOWE - najlepiej razem za drobiazg Róż Bourjois kolor 34 i za niego chętnie Ci oddam Eveline Cosmetics - ekspresowe pedicure - aktywny peeling cukrowy do stóp - niedawno kupiony i otwarty, jest go jakieś 60%, ale ma datę ważności tylko do lipca - dam za jakiś drobiazg albo dołożę do wymianki. Eris Lirene - Cera tłusta i mieszana - maseczka wygładzająca i zwężająca pory - NOWA (02.2011) SENSINIQUE - GLAMOUR PALETTE- nr 107 - zielenie - tylko testy 5TKI INGLOTA CIEKAWE ZESTAWIENIE KOLORYSTYCZNE CIEN CHANEL FAJNY BŁYSZCZACY BRĄZ POMARAŃCZOWY ALE NIESTETY PRZETERMINOWANY CIENIE CLARINS TURKUS ORAZ MELON SEPHORA - colorful palette - schizo n01 (fiolety i zielenie) - 1 raz użyte SEPHORA - colorful palette - camel leon n12 (brązy) - użyte kilka razy (ledwo widać użycie) DAX Perfecta Extra Slim - serum koncentrat do szybkiego wyszczuplenia brzucha Nivea Visage - peeling oczyszczający- NOWY (nie ma daty) SENSINIQUE - GLAMOUR PALETTE nr 105- fiolety - tylko testy ksiazki: heroina i kokaina I chętnie coś do tego jeszcze dołożę. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Na razie nic nie widzę. Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-22 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
musze teraz wyjsc jak wroce prelicze - przekalkuluje wszystko i dam ci znac
ale na 100% zarezerwuj pore minimizer
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
![]() ![]() Cernor XO - maść przeciw zasinieniom. Raz użyty. LRP Pityval, zużycie 5% Pharmaceris Octopirox - NOWY Plante System Aknorm - kremik nawilżający - jest jakieś 30% 16. Maybelline Lash Stiletto - wydłużający tusz do rzęs, raz użyty Maseczki Dermika jednorazowe (3 sztuki) i zależności ile m cm długości bransoletka? ona jest dwubrawna?: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1245662963 Myślę,ze mogłabym oddać : =COLLISTAR Dual Effact Eyeshadow Wet &Dry- cień, na mokro bądż sucho, odcień lila+brąz ze świetlistymi drobinkami, zyżycie znikome, kod 0857, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11324 =SEPHORA crayon Yeux eyes pencil- zieloną(taka ciemniejsza , butelkowa zieleń z delikatnym połyskiem), mięka kredka do oczu. Odfoliowałam i uzyłam 2x. Ma 9cm od nowości. =PAUL SAGANE- Xena, Rozświetlający korektor pod oczy. Nosiłam w kosmetyczce , a uzyłam 2x, strały się napisy. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11654 =SEPHORA-Bronzer powder SPF15 -Kompaktowy puder brązujący do twarzy w kamieniu, odcień S20 Riviera, waga 10g, użyty kilka razy, kod 72720, kasetka z lusterkiem. Cienie Chanel chciałabym wymienić na inne cienie o zblizonej kolorytstyce, podkłady EDM lub coś baaardzo potrzebnego, dlatego jestem trochę marudna ![]() Daj znać, jakbys widziała w ogóle wymiankę? ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-06-22 o 14:42 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Bransoletka jest nieduża, ma około 19cm. Nie jest dwubarwna tylko ma fragmenty piaskowane. Jest absolutnie nowa.
Chętnie się z Tobą wymienię. Bardzo podobają mi się cienie Chanel, ale chyba nic więcej już nie mam co mogłabym oddać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ja również jestem zainteresowana taką wymianką
![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-06-22 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Loverynko, mi zależy nw Twoim Lemon aid, a Tobie na mojej pomadce MAC, dobierz coś jeszcze i się normalnie wymienimy, co??
![]() Może byś chciała coś spoza listy?? Od razu mówię, że wymiana pomadka Mac+błyszczyk Nina Ricci za Benefita mi się nie kalkuluje... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post12882646 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Tompola, kochana, zapomniałam spojrzeć że Mucia chce Daxa wyszczuplającego. Więc tego nie dostaniesz, za to masz bransoletkę
![]() Kingo, smashbox zmieni się na szary jak tylko dostanę przesyłeczkę od Wizażanki. Aniu, średnio mi się kalkuluje oddać Benefita za pomadkę saute. Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-22 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
. SEPHORA - colorful palette - camel leon n12 (brązy)
Givenchy - Phenomen Eyes . Maybelline Lash Stiletto 11 błyszczyk od lewej :p SMASHBOX - baza do powiek i ust, do ust raz maźnięta duzo oddam ![]() link w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Bazy i tuszu maybelline już nie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Hej.Coś u mnie za ;
DAX Perfecta Extra Slim - serum koncentrat do szybkiego wyszczuplenia brzucha, bioder, pośladków, ud, z L-karnityną - nowy (10.201 i peeling Iwostin???
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
dobra, to jest moja ostatnia wiadomość do Ciebie w sprawie Lemon Aid, jeśli się nie zgodzisz, to już cię nie męczę
![]() Lemon Aid+ sorber cynamonowy za pomadka MAC+błyszczy Nina Ricci Co Ty na to?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Bardzo podobają mi się indyjskie bransoletki, ale róż chyba poleci do innej wizazanki, jak nie wypali nasza wymiana, to dam Ci znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
clinique pore minimizer
Zdjęcie 1 i 2: Bransoletka ze srebra 925, masa 9gram. DAX Perfecta Extra Slim - serum koncentrat do szybkiego wyszczuplenia brzucha 3. Eveline Cosmetics - ekspresowe pedicure - aktywny peeling cukrowy do stóp - niedawno kupiony i otwarty, jest go jakieś 60%, ale ma datę ważności tylko do lipca - dam za jakiś drobiazg albo dołożę do wymianki. 6. Nivea Visage - peeling oczyszczający- NOWY (nie ma daty) 7. Eris Lirene - Cera tłusta i mieszana - maseczka wygładzająca i zwężająca pory - NOWA (02.2011) 10. SENSINIQUE - GLAMOUR PALETTE- nr 107 - zielenie - tylko testy 11. SENSINIQUE - GLAMOUR PALETTE nr 105- fiolety - tylko testy 12. SEPHORA - colorful palette - pour des prunes n04 (fiolety) - 2-3 razy użyte 13. SEPHORA - colorful palette - schizo n01 (fiolety i zielenie) - 1 raz użyte 14. SEPHORA - colorful palette - camel leon n12 (brązy) - użyte kilka razy (ledwo widać użycie) 18. CLINIQUE - eye defining duo - 03 double plum - jasny maźnięty 2 razy, ciemny 1 raz Rubens - pięć matowych lakierów - NOWE - najlepiej razem za drobiazg ksiazki: heroina i kokaina za to moge oddac: wypiekany mineralny cien mac roz boujoris 5tki inglot cien chanel cienie clarins turkus i melon 5.Pomme de reinette yves rocher jabłuszko woda toaletowa
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Kochana, chętnie się wymienię, ale bransoletkę wzięła Topola... Mogę Ci dać parę kulek meteroków Mythic np.
Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-06-22 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.