|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
Dzień jak codzień, tylko jutro naprawdę nie widzi mi się birthday party na komisariacie, jak w Wiosce Smerfów... I to nie moje auto tylko teściowej, do tego 200 km ode mnie, więc załatwianie wszystkiego (w tym nowych tablic) zajmie dłużej. No i bardzo głupio mi z tym. Wszyscy mówią żeby się nie martwić ale nie mam wprawy w zgłaszaniu zaginięcia tablic, przez to nie mam auta na jakiś czas, kupa spraw na głowie i do tego zwracam głowę innym (TŻ i jego matka), a oni naprawdę mają kupę własnych "przyjemności". Poczułam się jak ostatnia ofiara. W sumie o tyle dobrze, że nie zauważyłam jutro przed pracą bo to już byłaby porażka, spóźnienie murowane. Teraz marzę tylko o odrobinie odpoczynku pyschicznego.... I tylko myśl, że przylecą do mnie za 2 tyg minerałki z EDM (prawie 300 zł) mnie ratuje...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#122 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() a mój TŻ skorpion i brat też skorpion. Dzięki wielkie Ciociu Pastereczko ![]() Gabs |
|
|
|
#124 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
|
|
#125 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#126 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
szybko to idzie nam na tym mineralnym jakoś. Nic mnie nigdy tak nie wciągnęło jak to
|
#127 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
congratulations awans ![]() a ja nigdzie indziej tylko tutaj napiszę, że na prawdę kawał dobrej roboty odwaliłaś z tymi pędzlami i za watek o prasowaniu też dziękuję baaardzo przydatne, powinnaś dostać za to złoty pedzel
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-06-03 o 23:18 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#129 | ||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Cytat:
![]() a, dziękuję bardzo Fajnie, że komuś moje wariactwa się przydają, ale jak już kiedys pisałam, ja z tych, co to lubią mieć wszystko uporządkowane, poukładane, posegregowane Jak duuużo bylam młodsza, to pamiętam, że mama kupowała takie zwykłe landrynki kolorowe i nie mogłam ścierpieć, że one wszystkie w jednej miseczce leżą, więc wynalazłam taki talerzyk, co był dzielony na ileś tam części i każdy kolor musiałam poukładać osobno ![]() No co, każdy ma jakieś dziwactwa No i wiecznie siedzę w jakiś zestawieniach, tabelach, podsumowaniach (nie tylko wizazowych .Teraz sie do zestawienia odcieni z EDM przymierzam, ale coś mi kiepsko idzie..
|
||
|
|
|
#130 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Po tych wszystkich wspólnych zamówieniach znam już niemal na pamięć Twoje dane adresowe . Jak tak dalej pójdzie to jeszcze trochę i nauczę się Twojego numeru konta i bedę go stukać z pamięci To świetnie, że już paka jest w drodze Cytat:
) Jeśli to nie wyjdzie to możemy sie umówić w piątek, sobotę czy nawet w niedzielę (tylko raczej popołudniu) - dopasuję się, nie ma problemu (najwyżej zrobię dziecku wycieczkę i wezmę na przejażdżkę tym razem autobusem a nie ciągle samochodem, będzie miała trochę atrakcji ) Daj mi znać sms-em czy przyjedziesz bo jutro do wieczora nie będę pewnie mogła tu już zajrzeć
|
|||
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
gabs
to jakaś sirota w serwisie czy gdzież tam je źle przykręciła u mnie też dzień taki sobie , głowa mnie bolała i boli nadal, Bati chory, i jeszcze padł serwer mojego banku i wciąż mnie wywala![]() także pastereczko bardzo przepraszam, ale próbuje się zalogować w banku i nie mogę więc przelew pojdzie jak mi się wreszcie uda - niezbyt komfortowo się z tym czuję, bo wolę mieć wszystko z góry opłacone cathy również przepraszam, że paczuszka pójdzie dziś dopiero, bo z racji choroby Bati jestem uziemiona, małż się zaoferował, że wyśle |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
gabs-
Cathy- gratuluję wtajemniczenia ![]() Za dużo o nowych fryzurach pisałyście - aż dziś postanowiłam pójść do fryzjera coś zmienić bo podobnie jak Frantic- włosy proste i jak od linijki ciachnięte (tylko, że za ramiona) i grzywka za długa już ![]() Mnie się spodobały takie fryzy: http://www.*************/images/arti...9248_w525.jpeg http://bi.gazeta.pl/im/1/6098/z6098501X.jpg tu o grzywę chodzi w tym pierwszym zamiast gwiazdek stylistka ma być ale się nie wyświetla tu
Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-06-04 o 10:09 |
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno u niej na osiedlu jakieś gnojki się bawią, bo często też opony są przebijane :/A jeśli chodzi o minerałki, to koleżanki i koledzy w pracy się ze mnie śmieją, że ciągle do mnie do firmy paczuszki przychodzą i bawię się w górnika, tylko zamiast soli i węgla wydobywam minerały ;-) |
|
|
|
|
#134 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
też myślę o fryzjerze ale chyba tchórzliwie tylko odrosty i lekki podcięcie końcówek
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Pastereczko, dziękuję ślicznie
02.06 już posłałam przelew.
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Pastereczko, przelew już poszedł. Uff, też nie lubię mieć długów
![]() Gabs, nie martw się, to naprawdę nie Twoja wina, przecież nie Ty przykręcałaś tą nieszczęsną tablicę. Rozumiem, że nie chcesz sprawiać problemów bliskim, ale obwinianie się w niczym nie pomoże. Postarajcie się razem jak najszybciej to wyjaśnić i wszystko będzie ok |
|
|
|
#137 |
|
okrutnica jakaś... |
a ja się wkurzyłam, prałam pędzle i z jednego z CS odpadła mi cała prawie farba z trzonka
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
pastereczko ślicznie dziękuje za paczuszkę i gratisik
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Wow, już druga część wątku.
Widzę że była dyskusja o znakach zodiaku. Jam tak jak Pastereczka- koziorożec, widać nie tylko imię mamy wspólne ![]() Uuu, Aga współczuję, ja mam taki sam pędzel i jestem z niego bardzo zadowolona. Piorę go często i nic się nie dzieje. Pastereczko, można liczyć na przesyłkę od Ciebie czy część EDMII zaginęła w akcji? Listę z zamówieniem zaraz Ci prześlę na Priv. U mnie od kilku dni pogoda super, zimno i leje Ja chcę słońce![]() Dziewczyny, proszę o radę. Niedługo idę na wesele i nie mam pojęcia jak się pomalować Mam ciemnobrązowe włosy w zimnym odcieniu (bardzo ciemne), zielone oczy, tak ciut wpadające w piwny no i bardzo jasną skórę, beżową z nutką żółci. Strój mam w odcienu różowym, średniociemnym i dość stonowanym. Żadne tam barbie pink bardziej lekko morelowy, wiem że różowy to dziwnie brzmi, ale wygląda zaskakująco dobrze. Jednak ciepłe kolory w makijażu odpadają, fatalnie w nich wyglądam.Kolor zbliżony do tej fotki, ale nieco ciemniejszy (oczywiście sukienka inna): Edytowane przez Hanneke Czas edycji: 2009-06-04 o 14:30 |
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga- może zareklamuj?
![]() Hanneke- ja się nie znam ale ta sukienka ze zdjęcia też ciekawa i kolorek ładny- taki różowo- łososiowy ![]() Jakby ktoś szukał w Warszawie bazy do cieni JOKO to w arkadii koło empiku jest takie małe stoisko i baza za 12pln do kupienia
|
|
|
|
#141 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, zareklamuj jesli masz mozliwosc (zbiorowe zamowienie?).
Hanneke moze cos takiego... |
|
|
|
#143 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
White, fakt ta sukienka ze zdjęcia jest interesująca ale ja jako klasyczna klepsydra bym wyglądała w takim fasonie nieco karykaturalnie
![]() Vril, dzięki fajne zdjęcia, ten z czerwonym mi się podoba tylko czy to się nie gryzie ![]() Pastereczko, dziękuję Ci bardzo, jesteś niesamowita |
|
|
|
#145 |
|
Organizatorka
|
wg mnie powinnas poczekac do jutra, zrobic swatche rzeczy ode mnie i kazac wizazanka szukac zdjec makijazy
![]() ![]() hehe mysle ze Ci sie spodobająSprzedawcy z Ebay tez juz wyslali dzis
Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-06-04 o 16:10 |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Daj cien w kolorze sukienki, a nie czerwony i bedzie git
|
|
|
|
#147 |
|
okrutnica jakaś... |
dostałam maila z CS. Bardzo przepraszają i wyślą mi nowy pędzelek
|
|
|
|
#148 |
|
Organizatorka
|
Aga
No widzisz, zawsze warto spróbować |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Pastereczko, wiem żem upierdliwiec ale doczekam się rachunku??? Chciałabym Ci zapłacić
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta, okazało się że tablica została najprawdopodobniej skradziona
TŻ dziś zgłaszał na policji zaginięcie i okazało się, ze z naszego osiedla mają dziś kilka takich przypadków, więc mogę czuć się rozgrzeszona - każdemu mogli odkręcić. Tylko mazowieckie numery pewnie się spodobały komuś i tak po złości... No cóż, życzę z całego serca dowcipnisiowi, by wpadł z tymi numerami - teraz 3 lata są na czarnej liście i od razu jak przy kradzionym aucie zgarniają.Jak się wszystko wyjaśniło to zrobiło mi się tak strasznie słabo, że teraz spałam jak zabita 3 godziny. A dziś 20 lat po wyborach - pamiętam je jak przez mgłę, w końcu kończyłam 4 latka... Pomyślcie, 20 lat temu nie było internetu, minerałów, a przyjaźń na odległość najwyżej korespondencyjnie...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

!

congratulations ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie ma to jak polecony priorytet idący tydzień...
) Daj mi znać sms-em czy przyjedziesz bo jutro do wieczora nie będę pewnie mogła tu już zajrzeć

Ja chcę słońce
Mam ciemnobrązowe włosy w zimnym odcieniu (bardzo ciemne), zielone oczy, tak ciut wpadające w piwny no i bardzo jasną skórę, beżową z nutką żółci. Strój mam w odcienu różowym, średniociemnym i dość stonowanym. Żadne tam barbie pink bardziej lekko morelowy, wiem że różowy to dziwnie brzmi, ale wygląda zaskakująco dobrze. Jednak ciepłe kolory w makijażu odpadają, fatalnie w nich wyglądam.

TŻ dziś zgłaszał na policji zaginięcie i okazało się, ze z naszego osiedla mają dziś kilka takich przypadków, więc mogę czuć się rozgrzeszona - każdemu mogli odkręcić. Tylko mazowieckie numery pewnie się spodobały komuś i tak po złości... No cóż, życzę z całego serca dowcipnisiowi, by wpadł z tymi numerami - teraz 3 lata są na czarnej liście i od razu jak przy kradzionym aucie zgarniają.