Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-08, 21:26   #121
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
tam jest chyba pomyłka w opisie w aptece Słonik jest informacja, że krem pod oczy ma tylko 2ml.. a szkoda..
http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...oducts_id=6591
http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...oducts_id=6590
O to wielka szkoda, właśnie sie zdziwiłam, że tak dużo kremu pod oczy, bo to byłoby właściwie pełnowymiarowe opakowanie!
Dzięki Noseczku i Madziarro! Ale i tak się cieszę, ze zamówiłam Nie mogę się doczekać na paczkę!

Witaj Vibesko!
Jeszcze nie widziałam Twojego Avatara- śliczny

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-06-08 o 21:27
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 21:40   #122
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

O tak, ja na coś z łaciną np.
O tak, łacina jest nawet fajna choć dzisiaj próbowałam śpiewać Gaudeamus i nawet ze słowami przed nosem średnio mi szło

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ja ciągle mam ambicje na jeszcze jeden. Tylko brakuje mi odwagi/czasu/pieniędzy na wcielenie tego planu w życie... Może w niedługiej przyszłości
No właśnie u mnie pewnie też tak będzie, jak się nie wezmę za to od razu to pewnie w ogóle. Choć w tej chwili bardziej by mi zależało na jakiejś porządnej pracy, a wiem że z tym będzie ciężko

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Jak fajowo, zazdroszczę (szczególnie przed wizją 2 strasznych egz) ale chyba tak to jest, że jak już się skończy studia i to wszystko przejdzie to się milo wspomina. Póki co nie mogę się doczekać kiedy skończę
Dokładnie, ja swoje studia polubiłam bardziej na 4 roku, kiedy miałam już mało zajęć i więcej praktyki. Teraz jak sobie o tym myślę, to naprawdę nie było tak źle, choć czasami było ciężko, trzeba było mocno zęby zacisnąć to jednak te 5 lat tak szybko zleciało że szok

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
mloda mezatka 1 lipca zostaje sama jak palec az do polowy wrzesnia
Młoda mężatka ma mnóstwo koleżanek tutaj, z którymi zawsze będzie mogła pogadać

Ja lecę już spać, po zakończeniu byłam z koleżankami na piwku ( a właściwie kilku piwkach) i trochę mi się już oczy kleją. Do przeczytania jutro
Stary 2009-06-08, 21:40   #123
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam kiedyś kilka tub peelingu wygładzającego(niebieskie go). Też ostry.
Myślę, że baza peelingu jest taka sama, zmieniają tylko opakowanie i zapach
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ano nie miałam na pewno się zaopatrzę, skoro bardzo ostry
Rozumiem, że w środę nadrobisz?

Zapomniałam się pochwalić, że zaliczyłam dzisiaj zajęcia na 6!!!

Nowe masło Sopot Spa Ziaji jets bardzo fajne - baaaardzo delikatnie pachnie jak reszta serii; nie jest przytłaczające.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 21:42   #124
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Gratulacje ja na studiach tylko raz dostałam 6 do indeksu, choć w USOSie i tak wpisali mi 5!
Stary 2009-06-08, 21:47   #125
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nie mam czasu na wizaż przez kilka dni a tu już nowy wątek gaduły jedne.

Mam przez was w koszyku w Eskulapie zestawy miniatur Galenic. Macie siłę kuszenia nawet jak się pobieżnie przerzuca wątek. Odbiorę sobie mam nadzieję te miniatury jak tylko znajdę czas na wycieczkę do Eskulapa. Pomyślę jeszcze nad jakimś pełnowymiarowym kremem do twarzy, bo RoC jest dla mnie beznadziejny.

I jeszcze ze tak zapytam w akcie desperacji - widziała któraś z was gdzieś ładne sandałki lub peep toe w kolorze ecru? Najchętniej ze skórki, no i koniecznie na szpilce - tak 9-10 cm? Bo nie moge znaleźć butów do sukienki na wesele.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 21:59   #126
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Pomyślę jeszcze nad jakimś pełnowymiarowym kremem do twarzy, bo RoC jest dla mnie beznadziejny.
a który w końcu wzięłaś?Domyślam się, że do suchej, ale z jakim kolorem nakrętki?
Ja tym do suchej z różową nakrętką jestem zachwycona, a już wersja do mieszanej, w której tak pokładałam nadzieje jest straszna Wystarczy, że lekko dotknę twarzy a już wszystko się roluje A nakładam minimalnie i staram się wklepywać, bo normalne posmarowanie kończy się białymi grudami

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:00   #127
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Zosiu nigdy nie zostaniesz sama jak palec, nie dopuścimy do tego Twoi najbliżsi na pewno też nie
Cytat:
Rozumiem, że w środę nadrobisz?
tak
Cytat:
gratulacje!
jakaś nagroda się szykuje?
Cytat:
Mam przez was w koszyku w Eskulapie zestawy miniatur Galenic.
pewnie Ci się spodoba Aquapulpe, bo to chyba Soins Hydratans tylko w innym opakowaniu

ja właśnie zgrzeszyłam, wzięłam pełnowymiarowy Aquapulpe do cery suchej
edit: mam na twarzy Hydra Quench Clarins, jakie to cudo
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-06-08 o 22:03
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 22:08   #128
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
zapraszam na filologię polską Jest czasem ciężko, ale bardzo ciekawie. 2 lata miałam łacinę z bardzo wymagającą acz cudowną prowadzącą, teraz mam sztuki audiowizualne, na których oglądamy najlepsze filmy a potem dyskutujemy o nich i rozkładamy na części pierwsze a przyszłym roku będą obowiązkowe wyjścia do kina i teatru
O, co to to nie, męczyłabym się jak nie wiem ciągnie mnie do języków i do filozofii
Cytat:
może rzeczywiście ale mimo rozdmuchania niektórych informacji swój rozum trzeba mieć i nie dać sobie wmówić pewnych rzeczy
No tak, ale po co się z tym męczyć. Włączam tv i oczekuję konkretów, a jeśli żadne "Informacje" nie są w stanie mi przybliżyć tematu to nie widzę sensu ich oglądania. I jednak wolę spędzać czas na szukaniu info o kosmetykach niż politykach więc jest u mnei jak jest
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
O tak, łacina jest nawet fajna choć dzisiaj próbowałam śpiewać Gaudeamus i nawet ze słowami przed nosem średnio mi szło
Ja lubię sentencje, mam nawet taki fajny słowniczek i wypisuję sobie zniego alfabetycznei co fajniejsze zdanka do nauki- skończyłam 2 lata temu na literze chyba H, po tej sesji wrócę
Cytat:
Pięknie!
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Gratulacje ja na studiach tylko raz dostałam 6 do indeksu, choć w USOSie i tak wpisali mi 5!
Bo takiej oceny chyba nie mozna wpisać, tak samo jak "1"
Cytat:
I jeszcze ze tak zapytam w akcie desperacji - widziała któraś z was gdzieś ładne sandałki lub peep toe w kolorze ecru? Najchętniej ze skórki, no i koniecznie na szpilce - tak 9-10 cm? Bo nie moge znaleźć butów do sukienki na wesele.
JA się wczoraj naoglądałam dziwadełek w Plazie w LaStradzie- nie powiem, nawet mi się kilka spodobało, ale nei wiem czy szukasz aż takich ekstrawagancji
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 22:17   #129
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
To zależy od uczelni, u mnie na przykład najwyżej to 5,5, za to na AGHu są nawet 6,0.
Stary 2009-06-08, 22:40   #130
rzyrafka
Zakorzenienie

aha
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 23:15   #131
kochanie
Wtajemniczenie

Hej
Ależ ja umiem myśleć - pół dnia co jakiś czas sprawdzałam, czy są nowe posty... oczywiście nie było, a ja dopiero później zauważyłam, że nowy wątek jest I w dodatku już 5 stron, jednak polityka pobudziała wszystkie do pisania Ja głosowałam, ale powiem szczerze, że bardzo niechętnie. Zrobiłam to tylko dlatego, że uważam, że trzeba. Ale bez żadnego przekonania niestety. Od kilku lat nie oglądam telewizji, słucham trochę tok fm, ale wtedy się tylko denerwuję Więc naprawdę się nie znam na polityce. Może to śmieszne, ale zapytałam exa, na kogo głosować i tak, jak mi poradził, to zrobiłam.

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Warszawanki, a moze z racji tego, ze w czwartek jest Boze Cialo to zrobimy herbatke w srode??
Ja nie mogę w środę No chyba, że o 16. na przykład. Bo potem to idę do teatru

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
W takim razie szkoda, że nie można głosować "ujemnie" na kogoś, kogo się nie chce w rządzie/PE/... .
Dokładnie!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Która z was była ostatnio w Wiedniu? Zapomniałam Potrzebuję info o drogeriach
Ja byłam... Ale o drogeriach nie umiem powiedzieć nic Byłam tam tylko pół dnia, z 20 osobami, przebiegliśmy (dosłownie) po mieście i tyle... Wiem tylko, że mają dużo Douglasów, bo zdążyłam kilku pomachać w przelocie

Cytat:
Ponawiam pytanie, bo może zaginęło w poprzednim wątku- znacie jakiś dobry produkt na przebarwienia na twarzy? (Nie od solarium)
Może jakieś kwasy? Ale to wtedy wiadomo - filtr obowiązkowo.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
kochanie?
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ee nieee
No pewnie, że nie! Chociaż jak zobaczyłam nick, to się zastanowiłam

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Słońca jak ja Wam zazdroszczę tych rozmów o kosmetykach, takich beztroskich...
Ja tu powoli w panikę wpadam, wizje mam czarne całego tego porodu i wszystkiego co będzie po.
Tru Wszystko będzie dobrze, nie bój się A data piękna, moja mama ma wtedy urodziny

Cytat:
Gratulacje

A, zgubiło mi cytat: Madziarra, cały rok bez błyszczyków? Gratuluję i zazdroszczę

Lizzie, współczuję tego zakończenia. Ja mam jeszcze jeden dzień zajęć w przyszłym tygodniu, ale jak sobie pomyślę, że to już koniec to płaczę za każdym razem

Ostatnio nie wchodzę tu za często, no bo ten no... jestem zakochana Chyba czas najwyższy, żeby coś o tym napisała, ale to może jutro, bo teraz to zaraz zasnę
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 23:25   #132
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
co do zamowienia... wiecie, to zapas na trzy miesiace w lecie zamierzam byc grzeczna

Ola a na kiedy Ty masz termin? bozesztymoj, jak ten czas szybko leci... dopiero co nam zakomunikowalas, ze rosnie w Tobie Fasola a tu prosze, Fasola juz sie do wyjscia szykuje <lezka w oku>
Że niby 3 miesiące nic kosmetycznego nie kupisz...? tiaaa
Fasola to jest juz kluską i ma codziennie czkawkę

A wiecie, że ja dopiero jakieś dwa miesiące temu odkryłam maseczkę nawilżająco-kojącą Avene? ale jest suuper
Jeszcze muszę coś fajnego na cellulit po porodzie wykombinować
Cytat:
True Nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze i sobie poradzisz! Już za tak niewiele czasu zobaczysz swoją małą istotkę! to jest dopiero miłość! A o kosmetykach też będziesz pewnie beztrosko myśleć Ja dziś przeglądając eskulapa natknęłam się na to: http://www.aptekaeskulap.pl/bioderma...ml-p-5460.html i sobie pomyśłałam, że kiedyś na pewno kupię
Trzymam kciuki
oooo fajne

Czy wy wiecie, że w mojej szkole rodzenia pani powiedziała, że niemowlaka nie należy smarowac kremem z filtrem i że jak się dziecko trochę nie opali to jest źle? No kurka, sama na dwór bez filtra nie wychodzę, a mam takiego maluszka poprostu wystawić na spalenie? bo to niby żeby nie obciążać skórki dodatkową chemią ale czerniakiem go mogę obciążyć? bosh no!
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Skarbie, wszystko będzie w porządku już niedługo będziesz najszczęśliwszą mamą na świecie (zaraz obok mamy mojego siostrzeńca-chrześniaka-szalonka )
oby...ale wizja przeciskania się tego kochanego ciałka wiadomymi drogami mnie przeraża
Cytat:
Ojejku.
Coś w ten deseń
Cytat:
rasowa NK
jak to szybko zleciało
pomógł mi olejek z Clarinsa teraz żałuję, że jak było -20% w S to nie wzięłam tez tego na cellulit.
Szybko..no za szybko!
Cytat:
Jaaak to? przyjedź do mnie
Cytat:
Gratulacje
Cytat:
To zależy od uczelni, u mnie na przykład najwyżej to 5,5, za to na AGHu są nawet 6,0.
U nas też 5,5 było najwięcej
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-08, 23:28   #133
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Tru Wszystko będzie dobrze, nie bój się A data piękna, moja mama ma wtedy urodziny
za

Ostatnio nie wchodzę tu za często, no bo ten no... jestem zakochana Chyba czas najwyższy, żeby coś o tym napisała, ale to może jutro, bo teraz to raz zasnę
Czy akurat tego dnia to nie wiadomo, bo wtedy zaczynam 38 tydzień, a termin porodu oblicza się na 40 tydzień - czyli u mnie 11.07., ale mówi się, że 2 tygodnie przed dzidzia jest donoszona i gotowa na spotkanie ze światem w każdej chwili

No i gratulacje
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 06:35   #134
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A, zgubiło mi cytat: Madziarra, cały rok bez błyszczyków? Gratuluję i zazdroszczę
Taaaak, i bez cieni Już mi zbrzydło to co mam

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 07:00   #135
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Jestem chyba nienormalna, o 6 rano poszłam nazbierać sobie truskawek żeby mieć co jeść w pracy A rosa taka była na trawie, że wróciłam cała mokra. Ja to mam czasem pomysły...

Cytat:
Ja tu powoli w panikę wpadam, wizje mam czarne całego tego porodu i wszystkiego co będzie po.
Na szczęście żadnego rozstępa nie wyhodowałam (tfu, tfu) i mimo, że niby mówią mi, że tylko brzuch mi urósł to ja czuję, że przytyłam cała (widze to po wadze) więc mam plan, że jak urodzę (od 26.06. Młody jest całkowicie wyszykowany i gotowy do wyjścia), to w sierpniu chowam się za kijem od szczotki, o!
Wszystko będzie na pewno dobrze tru Nie martw się na zapas

Cytat:
Masz nas zizku

kochanie opowiedz coś więcej, nooo

Dobra, zmykam trochę popracować, zajrzę potem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 07:42   #136
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
a który w końcu wzięłaś?Domyślam się, że do suchej, ale z jakim kolorem nakrętki?
Ja tym do suchej z różową nakrętką jestem zachwycona, a już wersja do mieszanej, w której tak pokładałam nadzieje jest straszna Wystarczy, że lekko dotknę twarzy a już wszystko się roluje A nakładam minimalnie i staram się wklepywać, bo normalne posmarowanie kończy się białymi grudami
Mam ten do suchej z białą nakrętką, zdaje się, że Sleepy go polecała. To prawie wcale nie nawilża. Nie mam na niego pomysłu, chciałabym jak najszybciej przestać go używać.

Cytat:
pewnie Ci się spodoba Aquapulpe, bo to chyba Soins Hydratans tylko w innym opakowaniu
Taaak? To moze oprócz miniatur wezmę też pełnowymiarowy, to był genialny krem.

Cytat:
JA się wczoraj naoglądałam dziwadełek w Plazie w LaStradzie- nie powiem, nawet mi się kilka spodobało, ale nei wiem czy szukasz aż takich ekstrawagancji
Do Plazy i La Strady jeszcze nie dotarłam, ale ten sklep to chyba moja ostatnia nadzieja. A butów szukam raczej prostych, ale nie mogę nic dobrać, bo do mojej sukienki będą pasować tylko ecru lub fuksjowo-czerwonawe.

Myślę, że może jutro tam podjadę, bo jeszcze Eskulap kusi...

Idę właśnie do fryzjera. Chyba podetnę włosy bardziej niż zwykle, bo okropnie mi się plączą i kołtunią od spodu, a w lecie nie będzie mi się chciało z nimi użerać, zwłaszcza w czasie opalania nad jakąś wodą czy coś.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 08:42   #137
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mogę w środę No chyba, że o 16. na przykład. Bo potem to idę do teatru
oj.. może ta 16 jednak wypali

Cytat:
Ostatnio nie wchodzę tu za często, no bo ten no... jestem zakochana Chyba czas najwyższy, żeby coś o tym napisała, ale to może jutro, bo teraz to zaraz zasnę
cudownie!
Cytat:
A wiecie, że ja dopiero jakieś dwa miesiące temu odkryłam maseczkę nawilżająco-kojącą Avene? ale jest suuper
a nie mówiłam
Cytat:
Czy wy wiecie, że w mojej szkole rodzenia pani powiedziała, że niemowlaka nie należy smarowac kremem z filtrem i że jak się dziecko trochę nie opali to jest źle? No kurka, sama na dwór bez filtra nie wychodzę, a mam takiego maluszka poprostu wystawić na spalenie? bo to niby żeby nie obciążać skórki dodatkową chemią ale czerniakiem go mogę obciążyć? bosh no!
ja słyszałam, że do 3-go roku życia w ogóle nie należy "wystawiać" dziecka na słonko, a co dopiero bez filtra dobrze, że Adaś ma taką rozsądną mamę
Cytat:
Taaak? To moze oprócz miniatur wezmę też pełnowymiarowy, to był genialny krem.
tak mi się wydaje właściwie jestem pewna, na stronie Galenica Soins Hydratans zniknął, pojawił się ten, z tym samym opisem, tymi samymi owocami, także to musi on reszta z tej nawilżającej gamy też bez zmian, nadal jest maseczka i serum, tylko nazwy zmienione na Aquapulpe
Double with me?
Stary 2009-06-09, 09:06   #138
sleepy
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Mam ten do suchej z białą nakrętką, zdaje się, że Sleepy go polecała. To prawie wcale nie nawilża. Nie mam na niego pomysłu, chciałabym jak najszybciej przestać go używać.
Mnie nawilża wystarczająco, nie ściąga, nie ma suchych skórek. Jedyny minus to mała wydajność, jakoś szybko mi się kończy Teraz chcę wypróbować Galenica z spf15 ale on jest do wszystkich rodzajów cery, a jak coś jest do wszystkich to do suchej skóry może być za słaby....

Cytat:

tak mi się wydaje właściwie jestem pewna, na stronie Galenica Soins Hydratans zniknął, pojawił się ten, z tym samym opisem, tymi samymi owocami, także to musi on reszta z tej nawilżającej gamy też bez zmian, nadal jest maseczka i serum, tylko nazwy zmienione na Aquapulpe
Kupując zestaw Aquapulpe zostałam poinformowana że skład trochę został zmieniony, odświeżony. Ale nie porównywałam więc pewna nie jestem.
Stary 2009-06-09, 09:06   #139
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
BTW. Ja kupiłam w piątek spodnie w Orsayu rozmiar 36 i są na mnie luźne, ale nie wierzę coś w to, że to jest 36. W Orsayu chyba mają dziwną rozmiarówkę, bo np. w 36 w Zarze nie jestem w stanie się wcisnąć.
Wszystkie moje bluzki z Orsaya mają rozmiar XS
Kiedys czytałam, że firmy specjalnie taką numerację ustalają, bo kobiety chętniej kupuja ubrania które mają mniejszy rozmiar na metce
Najbardziej rozwalają mnie numeracje majtasów (takich zwykłych) - ostatnio XXXL okazały sie ... za małe

Cytat:
Kochanie była Wiedeń jest jednym z najpiękniejszych miast w jakich byłam; niestety o drogeriach nic nie wiem, ale pewnie jest Douglas.

Cytat:
A ja Ci zazdroszcze dzidziusia

Cytat:

Cytat:
Nowe masło Sopot Spa Ziaji jets bardzo fajne - baaaardzo delikatnie pachnie jak reszta serii; nie jest przytłaczające.
A jak z nawilżaniem? Masz porównie do waniliowego albo kakaowego?

Cytat:
Ja byłam... Ale o drogeriach nie umiem powiedzieć nic Byłam tam tylko pół dnia, z 20 osobami, przebiegliśmy (dosłownie) po mieście i tyle... Wiem tylko, że mają dużo Douglasów, bo zdążyłam kilku pomachać w przelocie
A DM mają??

Cytat:
Super

Wczoraj po pracy kupiłam lakier - liliowy z Delii, a potem poszłam kupić lakier Fressia Eveline dla Hex i kupiłąm jeszcze 2 lakiery - z Eveline Viola (matowy jasny fiolet) i jasny róż z drobinkami z witaminami (tez Eveline)

Pani z pracy przyniosła nowy katalog z Orioflame i zamówiłam ... 2 lakiery (te nowe - fiolet i koral) i cień Warm Gold

Czyżby niedługo szykował się zakaz zakupów lakierowych?

Jutro musze przygotować sie na tą wycieczkę, bo cały czwartek chce spędzić z Samcem (szkoda, ze nie może jechać ze mna - piątek-niedziela pracuje a nie może wziąć urlopu )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-06-09 o 09:09
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 09:26   #140
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Kupując zestaw Aquapulpe zostałam poinformowana że skład trochę został zmieniony, odświeżony. Ale nie porównywałam więc pewna nie jestem.
aha, no często coś poprawiają przy zmianie, jak choćby filtry Avene (ale wcale nie na gorsze zmienili więc ok ), Galenic to również Pierre Fabre, to może znaczących zmian nie ma..
Cytat:
Wszystkie moje bluzki z Orsaya mają rozmiar XS
Kiedys czytałam, że firmy specjalnie taką numerację ustalają, bo kobiety chętniej kupuja ubrania które mają mniejszy rozmiar na metce
ja ostatnio w Orsayu przeglądałam się w ich lustrze, patrzę, a moja twarz taka pociagła.. patrzę niżej, a tu ciało też chudsze.. Wiedziałam, że wiele firm ma takie lustra wyszczuplające, ale nie sądziłam, że i Orsay..
Double with me?
Stary 2009-06-09, 09:36   #141
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
ja ostatnio w Orsayu przeglądałam się w ich lustrze, patrzę, a moja twarz taka pociagła.. patrzę niżej, a tu ciało też chudsze.. Wiedziałam, że wiele firm ma takie lustra wyszczuplające, ale nie sądziłam, że i Orsay..
A ja chyba ostatnio trafiłam na felerne lustro w Orsayu, bo wyglądałam grubiej niż w lustrze, które mam w domu
Stary 2009-06-09, 09:42   #142
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja chyba ostatnio trafiłam na felerne lustro w Orsayu, bo wyglądałam grubiej niż w lustrze, które mam w domu
omg.. oni to są
przynajmniej sukienki w Orsayu staniały wcześniej po 129, teraz 79zł niektóre mi się spodobały
Double with me?
Stary 2009-06-09, 09:46   #143
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj po pracy kupiłam lakier - liliowy z Delii, a potem poszłam kupić lakier Fressia Eveline dla Hex i kupiłąm jeszcze 2 lakiery - z Eveline Viola (matowy jasny fiolet) i jasny róż z drobinkami z witaminami (tez Eveline)

Pani z pracy przyniosła nowy katalog z Orioflame i zamówiłam ... 2 lakiery (te nowe - fiolet i koral) i cień Warm Gold

Czyżby niedługo szykował się zakaz zakupów lakierowych?
Hosenko, dla Ciebie już powinien być zakaz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 09:55   #144
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, dla Ciebie już powinien być zakaz

(a jutro mam pytac o te lakiery Bell )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 09:57   #145
201608251020
Konto usunięte

Dziewczynki, czy można się do Was dołączyć?
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 10:17   #146
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
jakaś nagroda się szykuje?
Nie wiem właśnie coś wypadałoby kupić
Cytat:
Pięknie!
Dzięki to wszystko zależy od uczelni - na jednych najwyższą oceną jest 5 na innych 6; od tego uzależniony jest ten próg przyznawania stypendium.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 10:23   #147
kochanie
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
bo to niby żeby nie obciążać skórki dodatkową chemią ale czerniakiem go mogę obciążyć? bosh no!
Gópia baba Strasznie mnie tacy ludzie denerwują, nie znają się w ogóle i "uczą" następnych znawców A filtry można zawsze wybrać mineralne, bez dodatkowej chemii

Cytat:
Czy akurat tego dnia to nie wiadomo, bo wtedy zaczynam 38 tydzień, a termin porodu oblicza się na 40 tydzień - czyli u mnie 11.07., ale mówi się, że 2 tygodnie przed dzidzia jest donoszona i gotowa na spotkanie ze światem w każdej chwili

No i gratulacje
No ten 11.07 to pewnie tak samo prawdopodobny jak 26.06, słyszałam, że prawie wszystkie dzieci rodzą się w innym terminie, niż przewidziany Ale super, że Adaś już jest gotowy do wyjścia Wiem, że się boisz, ale na pewno będzie warto Aż mi się buzia sama śmieje, jak pomyślę, że niedługo będziesz miała tego małego okruszka po naszej stronie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Taaaak, i bez cieni Już mi zbrzydło to co mam
Jak sobie pomyślę, to ja chyba pół roku nic takiego nie kupiłam... I też mnie teraz kusi jakiś błyszczyk, tylko ja nic nie zużyłam

Cytat:
A DM mają??
No właśnie nawet nie wiem Ja byłam tylko na najbardziej turystycznej ulicy, to tam był taki pięęękny Douglas, normalnie cały na złoto się świecił obok Gucci, Chanel, więc zwykłych drogerii nie było Zazdroszczę Ci, że jedziesz tam na dłużej

Dziękuję dziewczyny za gratulacje Normalnie jestem taka szczęśliwa, że nie wiem Na pewno coś napiszę, tylko muszę znaleźć chwilkę czasu

Stary 2009-06-09, 10:23   #148
zizou
Zakorzenienie

wlasnie odebralam moja paczke z apteki. tyyyyyyyyyle kosmetykow uwielbiam rozpakowywac kosmetykowe paczki to drzenie rak, podekscytowanie

ale mi dwa tusze z 'false lashes' w nazwie piekne rzesy zrobily najpierw EFC a na to FLE i sa tak pieknie rozczesane, takie grube, dlugie, czarne...
mysle o jakims tuzu wydluzajacym do pary z EFC, moze w koncu skusze sie na Stiletto czy jak mu tam. to juz w sumie nie nowosc i po pierwszym szale na stale zagoscil w drogeriach, moze dostane czarny bez problemow.

az zaluje, ze mam juz na twarzy caly makijaz, bo z checia bym sie wysmarowala ktoryms malenkim galeniczkiem
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-09, 10:24   #149
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Dziewczynki, czy można się do Was dołączyć?
cześć

Stary 2009-06-09, 10:26   #150
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
ten 11.07 to pewnie tak samo prawdopodobny jak 26.06, słyszałam, że prawie wszystkie dzieci rodzą się w innym terminie, niż przewidziany Ale super, że Adaś już jest gotowy do wyjścia Wiem, że się boisz, ale na pewno będzie warto Aż mi się buzia sama śmieje, jak pomyślę, że niedługo będziesz miała tego małego okruszka po naszej stronie
ja sie urodzilam prawie dwa tygodnie po terminie matka miala termin na 18 kwietnia

mnie tez sie buzia smieje na mysl, ze niedlugo bedziemy ciotkami i tak strasznie, strasznie, strasznie chcialabym miec takie malenstwo, wlasnie przy sobie a nie tylko w planach
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości