![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy wątek. Kometyki: pielegnacja, kolorówka, Guerlain, Lancome, Dior, L'oreal.
up
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy wątek. Kometyki: pielegnacja, kolorówka, Guerlain, Lancome, Dior, L'oreal.
Witaj.
Nie mam nadal żadnej wiadomości, ale chyba już nie będę czekać tylko wymienię się z Tobą. Przypomnij mi co byś mi mogła dać za niego ![]()
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oferowałam tusz Lancome Virtuose oraz to, co pozostało w moim wątku. Interesowała mnie również maska Vitamino, jeżeli jeszcze jest aktualna. Napisz, co Cię interesuje oraz czego szukasz. Mam zamiar założyć nowy wątek z dokładkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;13145951]Witaj, bardzo się cieszę!
![]() Oferowałam tusz Lancome Virtuose oraz to, co pozostało w moim wątku. Interesowała mnie również maska Vitamino, jeżeli jeszcze jest aktualna. Napisz, co Cię interesuje oraz czego szukasz. Mam zamiar założyć nowy wątek z dokładkami.[/QUOTE] Więc tak, z tuszu brać nie będę, bo ostatnich wymianach mam ich aż trzy i muszę je skończyć, więc sama rozumiesz. A podoba mi się u Ciebie: YSL Perfect Touch - podkład w pędzlu. Odcień nr 5 do normalnej karnacji. Niesamowicie delikatny podkład, średnio kryjący. Idealnie się nakłada pędzlem. Ciężko określić zużycie, malowałam nim 3-4 razy. Pojemność 40 ml. A jakie przewidujesz dokładki? Mnie interesowałby jakiś dobry eye-liner ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podkład YSL jak najbardziej mogę oddać. Eye-linera niestety żadnego na wymianę nie posiadam. Mogę zaoferować jeszcze próbkę podkładu YSL - również jest w moim wątku. Pozstaram się na jutro sklecić nowy wątek, wtedy przejzysz sobie, może coś Ci w oko wpadnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;13149302]Podkład YSL jak najbardziej mogę oddać. Eye-linera niestety żadnego na wymianę nie posiadam. Mogę zaoferować jeszcze próbkę podkładu YSL - również jest w moim wątku.
Pozstaram się na jutro sklecić nowy wątek, wtedy przejzysz sobie, może coś Ci w oko wpadnie.[/QUOTE] Dobrze, w takim razie jestem zdecydowana na podklad ysl i próbkę ysl. Jeśli nic jutro jeszcze nie znajdę w nowym wątku u Ciebie to zapraszam na PW ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
Niestety nie miałam czasu na uporzadkowanie wątku i kosmetyków przez weekend. Jeżeli jesteś nadal zainteresowana podkładami YSL za Clinique Pore Minimizer oraz maskę Votamino to zapraszam za PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.