|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
A ja zjadłam już kolacje
Dwie bułki z ziarnem z serem light żółtym i pomidorkiem Teraz idę się wykąpać zrobię sobie peeling z fusów kawy na ciałko potem pojeżdżę na rowerku stacjonarnym minimum 30 minut, a6w na brzuch (jestem na 4 dniu) i 30 przysiadów
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nic nie pisałam o kodach, bo niestety nic o nich nie wiem
. To ja idę sobie zrobić kolację i po 19 jeść nie będę! Dzięki za rady i wsparcie Honey .
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
hmm.. to ja w takim razie zrezygnuję chyba z kolacji
)
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Ja skończyłam jeść o 19:15, teraz już nic więcej, jutro postaram się wcześniej. Teraz niby miałam o 18:30 iść robić kolację itd., ale zawsze po drodze się znajdzie milion innych rzeczy no i wyszło jak wyszło
.
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, nie słuchać podobnych temu bzdur, zapraszam na Dietetykę ,żeby się dokształcić.
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy mogę ale chciałabym się dołaćzyć!
mam 21 lat, 1,68 wzrostu i 67 kg wagi ![]() ogólnie nie czuje się jakaś mega gruba ale przeszkadzają mi fałdki na brzuchu moim marzeniem jest schudnąc 10 kg, ale na początek cieszyłąbym się z 5 kg ostatnio odchudzałąm się przez 3 tyg i schudłam 4 kg ale potem przyszła sesja, stres i z powrotem wróciłam do swojej wagi ![]() najgorzej u mnie z silną wolą, ciągle mi jej brakuje, leniwa jestem- nie chce mi się cwiczyć Liczę na to, że przyjmiecie mnie do swojego grona i sprawicie mi jakiegoś motywacyjnego kopa![]() Jedynym moim plusem jest to że zazwyczaj ostatni posiłek jem o 18-19. Zdarzają się oczywiście wyjątki ale to raczej okazjonalnie, na jakiejś imprezie itp.
11.05.2015, godz. 13.30 Edytowane przez justi699 Czas edycji: 2009-06-26 o 20:05 |
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Ja skonczylam jesc tez jakos o 19;15
Twarozek z jogusrtem naturalnym I tak jak mowilam chocby nie wiem co sie dzialo nie jem nic juz Hym.. Ja probowalam kiedys te cwiczenia a6w ale wytrzymalam jakies 4 dni potem okres i brzuch mnie tak bolal ze przestalam cwiczyc no i tak wyszlo jak wyszlo... moze zrobie z 50 brzuszkow.. i tak codziennie.. I moze pobiegam w przyszlym tygodniu jak mowilam---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Skakałam troszke ponad pol godziny na skakance czyli intensywne cwiczneia to jakies pol godziny Jestem z siebie zadowolona. Wyczytalam ze skakanka jest bardzo dobra metoda na odchudzanie. Mozna zwiekszac sobie ilosc skokow czy czas. Ponod w ciagu 30 min mozna spalic od 200-400 kcal w zaleznosci ile sie wazy i ile tlenu dostarczymy do komorek A nawet pare minut skakania poprawia krazenie krwi i przyspiesza metabolizm Sie naczytalam Jak bede wytrwala to codziennie chociaz15 minut poskakac chce
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie skakanka męczy po 3 minutach hahah
. Ale też chcę się za to zabrać ;P.
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Mi tez sie po chwili nudzila
Ale jakos dotrwalam. Puscilam sobie muzyke w szybkim tepie i latwiej i szybciej zlecialo
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
ja dopiero wróciłam do domu...i tak sobie myślę, jak czytam o tych ćwiczeniach, że jak chodziłam do szkoły sportowej i mialam treningi 4 razy w tygodniu + soboty... to bylam szczupla i nie mialam problemów... a od kiedy skonczylam tą szkole... to skonczylam takze cwiczenia, bo mialam kontuzję kręgoslupa i przez to w sumie nie moge trenowac nic a bardzo mi tego brakuje. Jednak te cwiczenia to jest podstawa.
Skończyłam jeść o 19.20, wypiłam wodę a teraz piję herbatkę zieloną. jestem jakaś zmęczona i chyba za chwilę pójdę spać . mam jakiś zły humor i jest mi smutno. no ale nie bede was tu zanudzać ![]() także do jutra kochane
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
:p
Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2011-06-13 o 12:11 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zjadłam ogórka po tj 19 jeszcze ...
W związku z tym, że ONZ mi nie wyszło, przechodzę na MŻWR . I od jutra nie jem po 19, ale też wcześnie chodzę spać .
|
|
#133 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam dziewczyny,jak tak was czytam to wychodzi,że jestem tutaj najstarsza i najgrubsza hi hi hi Efekty sa w ciagu 5 dni zjechalam z 86 do 83,4,wiec tylko czekam konca a potem zaczynam II serie ![]() Trzymam kciuki za reszte odchudzajacych sie |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Hejka dziewczyny
Jak tam są u was jakieś postępy z waga? Kurcze ja nie mogę wytrzymac i waże sie jak głupia codziennie rano zamiast np. raz na tydzien zeby było widac wiekszy efekt. Ja wczoraj wieczorem hmmm... zjadłam kilka frytek i ciastko wyrzuty mam straszne... mimo wszystko dzis rano waga pokazała pół kilo mniej... zawsze coś tam ;p ale tyle co nic
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
niestety moja waga się zepsula i musze chodzic po kolezankach się ważyć xD
zjadłam sałatkę z owoców i wypiłam wodę. Dziś wraca mój TŻ, więc na obiad będzie spagetti, na które muszę się skusić bo uwielbiam ;D miłego dnia dziewczyny !!
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam śniadanko dopiero przed chwilą
(tak, tak późno wstałam :P) i była to kromka ciemnego chleba słonecznikowego z wieśniakiem - pyyyycha!
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
ja mam dzisiaj drugi dzien diety owocowej(postanowilam jednak ze bedzie ona 3dniowa, potem przerwa i znow 3 dni). jeszcze tylko dzis i jutro jedzenie owockow, a potem "uroczyste wejscie na wage"
![]() w poniedzialek i wtorek bede jadla normalne posilki(postaram sie oczywiscie zeby ostatni byl o 18/19), a potem znow 3 dni na owockach i jakis efekt mam nadzieje, ze uzyskam ![]() oby tylko nie przyszlo to wstretne jojo.... 3mam za Was kciuki dziewczyny, mam nadzieje, ze Wy za mnie tez
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
Co do skakanki to 200 skoków to 6 spalonych kcal, tak mi pokazuje moja skakanka
![]() Podaję link do tabelki http://spreadsheets.google.com/pub?k...=0&output=html Co myślicie ? Dodać coś jeszcze ? Mogłybyśmy wymiary podawać 1 i 15 każdego miesiąca.
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2009-06-27 o 12:19 |
|
|
|
|
#139 | |
|
Raczkowanie
|
Ja na śniadanie o 10 00 zjadłam 2 kromki chleba żytniego z sałatką zieloną , wedliną, pomidorem i rzodkiewką do tego czerwona herbata
![]() Drugie śniadanie (przed chwilką) to samo co na śniadanie ![]() O 18 zjem kolacje potem pojeżdże na rowerku 1 godz, a6w na brzuszek, i 30 przysiadów ![]() Na wage dopiero wejde za tydzień bo bez sensu tak się ważyć codziennie ;P ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
To jest świetne Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2009-06-27 o 13:58 |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Więc jak większości się spodoba to możemy podawać wymiary
Proponuję też wybrać jakieś 2 dni w miesiącu gdzie będziemy aktualizować ![]() Z resztą będzie bardziej obrazowało naszą pracę
|
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wymiary mamy podawać ogólnie na forum czy Tobie na pw? ta tabelka powinna nas bardziej zmotywować do pracy ![]() pozdrawiam
|
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A wieczorem wszystko bylo ok dopoki mi sie slabo nie zrobilo i musialam podjesc troche Potem takie wyrzuty mialam ze szkoda pisac... Ale dzisiaj juz jestem po sniadaniu platki z mlekiem jak zawsze i obiadku hym.. troche bardziej kaloryczne ale za to juz zrobilam pol godz cwiczen na skakance i 50 brzuszkow.. Koślawe bo koslawe ale coz
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to jak 200 skoków i 6 kcal to jakoś tak mało...
To ja skacze 6000 w 45 min i co to znaczy, że 180 kcal Jakoś tak mało by się wydawało...A jak w 30 min tak jak napisała GIRLBLOND 300 kcal to już mi się bardziej podoba
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Hehe dlatego nie to zmotywowalo ^^ ze mozna spalic cale sniadanie praktycznie na pol goidzinnym biegu na skakance
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja sie do tego nie nadaje jestem zalamana
Przyjechala mala kuzynka z chrzesna i przywiozly ciastko. zamiast skonczyc na jednym malym rogaliku zjadlam trzy, a dopchalam sie kalafiorem !!![]() ![]() Wiem ze jestem straszna!!!! Wszystko bylo w miare ok a teraz znowu... Na rozgrzeszenie 15 minut skakalam ale co mi to da? Moj brzuch wyglada jak globus i mam dola... Nie wiem po co to pisze ale musze sie wygadac A wiem ze to tylko i wylacznie moja wina i mam takie wyrzuty.. Zle sie czuje do jutra pa dziewczynki |
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do mnie: dzisiaj mam trzeci dzien diety owocowej. nie wierze w to, ze te dwa dni juz wytrzymalam bez grzechow ![]() jeszcze tylko dzisiaj, a potem musze zmienic to moje obżeranie w jakies racjonalne zywienie np. niejadanie po 18, 5 mniejszych, ale pelnowartosciowych posilkow. bedzie ciezko, ale musze, bo mam motywację: dzisiaj rano stanelam na wadze i zamiast 55,1 kg ujrzałam 52,8kg
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi pokazał licznik od skakanki, ale może to też zależy od tempa skakania nie mam pojęcia jak to z tym jest wole wierzyć że to tak mało przynajmniej więcej poskaczę
A z tabelką to obojętnie ale chyba lepiej na forum a którego dnia się mierzymy ?girlblond więcej samozaparcia i wiary że może się udać trzymam kciuki Oldziunia z tym jojo to możliwe zwłasza, że tak szybko spadły Ci te kg
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj rano stanelam na wadze i zamiast 55,1 kg ujrzałam 52,8kg
[/QUOTE]tak szybko bo przez dwa dni.. ale w pierwszym etapie zleciała ci woda, opróżniły jelita ... teraz pójdzie z tłuszczyku a tu już gorzej niestety wolniej pójdzie teraz to zrzucanie JA MAM TAK TERAZ WŁASNIE pierwsze 4 kg poszły jak z płatka a teraz mimo że jem wg. tej samej diety to nie jest juz tak szybko
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
no ale jednak jest już trochę kg mniej. dziewczyny co to za smutne minki że teraz będzie gorzej?! Najważniejsze, że coś się wgl ruszyło!
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Mimo tych grzechow to i tak czuje sie lepiej ze sie tak nie obżeram do syta.A ważyc sie bede jakos moze w przyszlym tygodniu jak pojade do rodziny bo sama nie mam wagi niestety![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Dwie bułki z ziarnem z serem light żółtym i pomidorkiem

.
.

Twarozek z jogusrtem naturalnym
I tak jak mowilam chocby nie wiem co sie dzialo nie jem nic juz
Jestem z siebie zadowolona. Wyczytalam ze skakanka jest bardzo dobra metoda na odchudzanie. Mozna zwiekszac sobie ilosc skokow czy czas. Ponod w ciagu 30 min mozna spalic od 200-400 kcal w zaleznosci ile sie wazy i ile tlenu dostarczymy do komorek 

To ja skacze 6000 w 45 min i co to znaczy, że 180 kcal