|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chudnijmy , start 26.06!!!!
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
marta301 lepszy jest ananas naturalny, nie z puszki, bo te z puszki są w tych sokach słodkich, mają dużo cukru i są nie wskazane w diecie
![]() ale dwa plasterki to nie zbrodnia a co do biegania to zaczęłam już o 8 nie było jeszcze tak gorąco większy problem to miałam ze wstaniem hehe
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam ochotę na czekoladę taką z orzechami
ale moja dieta mi nie pozwała tego teraz zjeść, a wiem, że jakbym chciała nawet 1 małą kosteczkę to by się skończyło na całej tabliczce mmmmm taka pyszna rozpływająca się w ustach mleczna czekolada
|
|
#124 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a taki z puszki jest gotowy od razu do zjedzenia ![]() Cytat:
.
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
hej ;]
dzis rano miałam jechac nad wodę, poopalać się, jednak po przymiarce stroju kąpielowego stwierdziłam, że będąc w takim stanie to zły pomysł, szkoda narażać innym na tak nieestetyczne widoki :/ później, na mieście z dziewczynami jadłyśmy lody, jakieś inne 'panienki' stwierdziły do swojej koleżanki "noo weź sobie też loda, patrz, tamta jest taka gruba i je" A więc to chyba pora przejść na dietę ;] mam 160cm wzrostu, ważę jak w podpisie, 58kg.. chciałabym schudnąć jeszcze tak z 8. Pomysł to mniej żreć i więcej ruchu Aha, no i od jakichś 2 miesięcy nie jem mięsa, za to zastępuję je innymi rzeczami ;] mogę się dołączyć do watku?
Edytowane przez aedrin Czas edycji: 2009-07-02 o 20:08 |
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
aedrin nie przejmuj sie tym co mowia inni
) a do nas jak najbardziej mozesz sie przyłączyc kurczeee ptysza narobiłaś mi ochoty na ryybke ;DD az sobie jutro upiekę;da ja dzisiaj znowu aerobik;d juz jest lepiej bo na poczatku nie powiem ciezko bylo;p |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
no żesz, zebrałam się, żeby iść na rower a tu lunęło. Za to na kolację zjadłam dwa duże plastry arbuza...mhhhmmm...
na słodycze w ogóle nie mam chęci, no może na lody.Jutro chyba wstanę o 7 i zrobię z 20 km na rowerku póki upału nie będzie. Idę porobię trochę brzuszków
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O, super ja dzis nie pobiegam, (kolano od pewnej hm.. niefortunnej okoliczności mam popsute i mi rzepka wypada) ale za to ide na spacer, a wieczorkiem brzuszki i rozciąganie, moze coś jeszcze wymyślę ![]() Edytowane przez aedrin Czas edycji: 2009-07-02 o 21:07 |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj bieganie 45 minut
w południe jadę rowerkiem do kumpeli na sąsiednie osiedle więc znowu będzie ruch kurde,ale upał
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
boze dziewczyny jak Wy w ten upal dajecie rade. ja ledwo zyje, a na cwiczenia to w zyciu nie mam ochoty poza domem chyba bym sie ugotowala
![]() mam male pytanko, jak macie stroj kąpielowy to jaką górę macie? w sensie usztywnianą czy zwykłą i jak sie w tym czujecie? Ja niestety nie moge znalezc takiego usztywnianego co by mi sie podobal, a w zwyklym wygladam strasznie plasko zadnego rowka miedzy piersiami, NIC, a moze widzialyscie gdzies taki stroje z push upem? ( normalnie jak nosze takie stniki push up, mocniej scisne to mam calkiem fajne piersi, a tu w stroju kompielowym jakas tragedia) sorki za off topic ale tak sie zastanawiam ![]() buziaczki
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do dawania rady to wlasnie jestem po podwieczorku i za jakas godzinke biore sie solidnie za cwiczenia bo dzis sie przez upał oposcilam , a o 21 jak zawsze bieganko , pozdrawiam |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Angela przy Twoich piersiach to kazdy stanik wygląda za***iscie. Ale Ci zazdroszcze biustu co to za romiar? Jezu jakie to niesprawiedliwe tak strasznie chcialabym miec takie
aaaaa
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hm , powiem ci ze nie kazdy poniewaz gdybym ubrala nie push-up wogole by to tak ladnie nie wygladalo;p ogolnie bardzo fajne sa te biustonosze bo sciskaja piersi |
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tez wlasnie szukam takiego sciskajacego ale takich miseczek jak Twoje nie widzialam barrdzo fajny bede sie za takim rozgladac
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
jeej, świetny stanik, też chce taki kostium *_*
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
kostium kapielowy jest z cheeroke
sa jeszcze czerwone , zaplacilam w sumie ok 35zl + czarna mini spodniczka zeby tylka nie wystawiac 19zl
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w ogole dziś mi kolega powiedzial ze nie zaszkodziloby mi schudnac ;/ eee... i powklejal mi zdjecia brzuchow jakie sa ladne a jakie nie u np ten w zaloczniku jest wedlug niego za szeroki, myslalam ze takie sie chlopcom podobaja...
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
ja bym nie narzekała gdybym taki brzuszek płaski miała
co ten Twój kolega widzi w nim złego? dobry jest mój by musiał zobaczyć to by się przestraszył hehe dzisiaj i jutro mam przerwę w ćwiczeniach, niech mięśnie odpoczną i się zregenerują zaczynam powoli zauważać mniejsze boczki - dobry znak
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak boczki maleja to zdecydowanie dobry znak ![]() Ja wczoraj pocwiczylam 45 min na steperku wiecej jakos mi się nie chcialo. Probowalam zapisac sie na aerobik ale nie odpisują na mejle... W ogole co robicie na codzien teraz w wakacje? Ja niestety mieszkam sama bo moj chlopak mnie zostawil. Tak sie samotnie czuje ze szok. I chodze do pracy codziennie na 8-10 godzin. Pewnie niedlugo zaczne sie juz uczyc do egzaminow wrzesniowych, a Wy co porabiacie na co dzien z kim mieszkacie itp?
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
asvr, chciałabym mieć brzuch jak ten w załączniku.. naprawdę chciałabym..
![]() A teraz na codzien nie robię w sumie nic wartego wzmianki, ale od poniedziałku zaczynam pracę na wyjeździe, więc nie będe miała dostępu do neta.. szkoda trochę, ale nic, coś za coś
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz jak Cie pochlonie praca to nie bedzie myslenia o jedzeniu itp
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
ja tez bym chciala taki brzuszek he.. co tam dziewczyny? ja mialam dzisiaj zrywke wyjatkowo wczesnie bo o 9 mialam juz klientki , wiec musialam o 7 wstac zeby posprzatac , a teraz wlasnie siedze z recznikiem na wloskach i jem jogurt
i zaraz sie biore za sprzatanie !
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
asvr, w pracowni przy konserwacji zabytków
będę mieszkać i pracować u takiej konserwatorki, więc nawet mi nie będzie wypadało do lodówki zaglądać, co będzie dla mnie bardzo dobre ;d i mam nadzieję, że zajmę się pracą, a nie jedzeniem ;] Kolejny plus jest taki, że szefowa ciagle zajmuje się odchudzaniem, więc w jej domu jest pełno herbatek oczyszczających, sprzętu do ćwiczeń itp itd ;d
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
a ja sie pochwale ze 8 dzien diety mija , od jutra przechodze na sb - nie jestem od poczatku bo chcial przyzwyczaic organizm do mniejszej ilosci jedzenia i teraz spokojnie moge przejsc na diete plaz poludnia ;D
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
aedrin - ciekawe bedziesz miala
a z tymi przeczyszczjaącymi herbatkami to nie przesadzaj ![]() Angela gdzie pracujesz ze klientki mialas? i powiedz co Cie ciagnie do tej diety? m,oglabym w kilku slowach opowiedziec coś o niej?Dziewczyny dzis mialam taka ochote na slodkosc zrobilam sobie slodka chwile budyn czekoladowy (170 kcal) ale taki smaczniutki a co robi reszta dziewczyn? Ja dzis odpoczywam, wieczorem mam nadzieje pocwicze na steperku
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jestem 4 dzien na niej i czuje się super
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
ja uczę się obecnie do obrony, którą mam 16 lipca
muszę opanować 38 pytań, a narazie z ledwością 6 wkułam ;/ po obronie będę szukać pracy i dalej kontynuować studia jak narazie mieszkam z rodzicami i chłopakiem. pewnie szybko to się nie zmieni, ale nawet mi to odpowiada
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a do diety hm.. Dieta plaz jest o tyle dobra ze sklada sie z 3 etapow , piewszy najciezszy- 2 tygodnie , 2 zazwyczaj dluzszy zaczynasz dodawac do diety produkty .. a 3 etap to juz do konca zycia , mysle ze sprobuje nic mi nie szkodzi
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Michalina ale jak to i z rodzicami i z chlopakiem? hmm ciekawie
![]() Angela - jesli chodzi o wyglad to ja mam swoj brzuch w avatarze, ale reszta jest do kitu, ale wkleje jak tylko zrobie fotke, a Wy ?
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
Witam, od dawna nie wchodziłam na forum, a dzisiaj jakoś mnie naszło
. Zaciekawił mnie ten wątek i tak po czytaniu już któregoś postu z kolei postanowiłam się do Was przyłączyć. Obecnie ważę 63kg przy wzroście 165cm, chciałabym ważyć 55kg. Mam nadzieję, że z Wami mi się uda. Od jutra zaczynam ćwiczenia, bo z jedzeniem to się w miarę piluję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

a co do biegania to zaczęłam już o 8 nie było jeszcze tak gorąco
62,7.........53-52-51,3-51

co ten Twój kolega widzi w nim złego? dobry jest