![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: 3/4 kg w 3 tygodnie:) Chudniemy do wczasów:) Ktoś się dołączy?:)
z ćwiczeniami to dobry pomysł choć ja nie mam z tym problemu :P ale jako to że jestem tu z Wami odchudzającymi się oczywiście dołączam się by wspomóc Was dziewczynki w osiągnięciu celu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
witajcie, wczoraj u mnie było średniodietowo, ale większą liczbę kalorii spaliłam wspinając się po górkach. (jutro też będzie podobnie). mam nadzieję, że do piątkowego ważenia coś mi ubędzie. do wyjazdu zostały 3 tygodnie... muszę zdecydowanie popracować nad swoją kondycją. będę super zadowolona jeśli uda mi się do tego czasu schudnąć i utrzymać wagę na poziomie 50 kilo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
a ja dzis zrobilam sobie peeling kawowo-solny--->cudo!nie lubie kawy, a tym bardziej jej zapachu, ale wysmarowalam brzuszek i uda i zrobily sie gladziusienkie jak nigdy
![]() ![]() a jutro lece do apteki po olejek geraniowy i cynamonowy, bo naczytalam sie w necie, ze ponoc tez niezle rezultaty daje! ![]() Pozdrawiam, Dziewczyny ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
A mnie oktropnie głowa boli i nie moge cwiczyc przez to bo rzewaznie robie to rano a co do wspulnego ćwiczenia to mi niestety nie pasuje bo ja na siłownie chodze o 22 a a6w ćwicze rano
![]() stanełam na wage a tu 0,5 mniej ![]() Edytowane przez Kalista24 Czas edycji: 2009-07-14 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() -trzy małe łyżeczki soli(normalnej, nie tej grubej) -cztery czubate łyżeczki kawy(prosto z pojemnika, nie zaparzana) -3 łyżeczki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia -żel pod prysznic(tyle żeby zrobiła się z tego taka papka) wmasowałam w brzuch i uda i spłukałam prysznicem z na przemian zimną i ciepłą wodą(ponoć to też pomaga na cellulit) a olejki będę wypróbowywać dziś, nie dostałam tych co chciałam, ale te ponoć też są dobre. kupiłam pomarańczowy z kwiatem lipy oraz cyprysowy. ponoć pomagają zwalczyć cellulit, a przy okazji to taka mała aromaterapia. najlepiej wmasować kilka kropel olejku z jakimś balsamem do ciała(najlepiej wyszczuplającym), owinąć folią spożywczą, przykryć kocem na jakąś godzinkę i gotowe ![]() jeszcze radzę wypróbować olejek geraniowy i cynamonowy(ponoć jeszcze lepsze efekty, tylko nie udało mi się ich dostać ![]() a ja jeszcze mam pytanko(wiem, wiem, że już mi odbija ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
juz tu dziewczyny nie zagladacie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
u mnie be zmian. dieta może być ale ćwiczeń za mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
zagladam na ten watek, ale cos ucichlo...
u mnie nieciekawie(nawet sie nie chce wazyc)... jutro jade na wakacje, 3majcie kciuki, zebym nie zarła tam i nie dala sie tym wszystkim pysznosciom ![]() pozdrawiam i zycze Wam i sobie powodzenia w dazeniu do celu ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Dzieki dzieki miłego wypoczynku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
dzieki, teraz wyjatkowo nie podjadam bo mam wszystko na glowie, w szczegolnosci pakowanie
![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
![]()
jak Wam zazdroszczę już tyle czasu na diecie
![]() ![]() ![]() może chociaż pod koniec wakacji pojadę nad wodę z pięknym ciałkiem ? ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Mam nadzieję, że Oldziunia się nie obrazi bo nie wytrzymałam i dodałam do tabelki siebie ![]() http://img139.imageshack.us/img139/1...belkawizaz.jpg tu jest ta tabelka. Ja nie umiem tak jak niezastąpiona Oldziunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
heh ja mieszkam w Gdańsku i jak na razie na plaże nie moge sie wybrać bo pogoda nie dopisuje :P u mnie tez ciezko utrzymac diete chociaz staram sie jesc mniej i czesciej. Zdarza mi sie czasem tez sie duzo zjeść ale jak juz mam ochote na słodkie to zapycham sie owockami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
![]()
hej ! dziś miałam wielkie plany przejechać 22 km na rowerku. Miałam zamiar odwiedzić koleżankę , a w jedną stronę do niej ode mnie jest 11 km. Niestety wiatr mi przeszkodził. Wiał taki silny tak cieżko się jechało, że w połowie zawróciłam ;p Jechałam do domu okrężnymi drogami (piaskowymi, żwirowymi) i przejechałam w sumie ok 12 km. Dobre i to. A wiatr był tak silny, że o mały włos nie wylądowałam w odkosie jak mijała mnie ciężarówka. Co by było gdyby jechał tam tir ? A że droga była ciągle taka sama ruchliwa no to zawróciłam. Uszy mnie bolą mimo, że miałam w nich słuchawki to i tak nawiało mi wiatru. Nie wiem czy dam radę wieczorem pobiegać. Postaram się choć troszeńkę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
u mnie zastój wagowy pomimo ciąłej diety a do tego mam problemy z wypróżnieniem się
![]() ![]() ćwiczę cały czas 8 min leg, nożyce, rowerek, brzuszki dzisiaj w koncu wyciągnęłam rower i jeździłam ponad 30 min ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
u mnie lekkie wahania +/- 0,5 kilo. w dodatku od dwóch dni nie mam ochoty nic jeść. cokolwiek zjem to mi jakoś niedobrze. wchodzi mi tylko kefir, maślanka, jogurt naturalny...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
te lekkie wahania spowodowane są przez upał bo organizm magazynuje więcej wody niż w dniach chłodniejszych
![]() a mi dzisiaj waga pokazała 53.3 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
ja zważę się dopiero w sobotę wieczorem tak sobie pomyślałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj prawie przez cały dzień owoce jeadłam wyszłam z psem na godzine na spacerek oczywiscie a6w i troche na silowni pomachałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
ja dziś zjadłam niewiele: serek wiejski, trochę kefiru, trochę fasolki szparagowej, pół pomidora i małego kotleta mielonego.
do tego ponad godzina nordic walkingu po lesie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
metabolizm zwalniasz niepotrzebnie ;/ za mało zjadłaś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
![]()
hej dziewczyny!!
to ja tez sie przyłączam mam 3 tygodnie do wesela i musze troszke zrzucić ![]() wzrost 171cm waga 60 kg mnie będzie satysfakcjonowało gdy pokaże 55-56 kg ciężkie zadanie ale postaram się dać rade ![]() Co wam moge polecić to jest taki koktajl fibella ( wysokobłonnikowy koktajl owocowy z witaminą C) jest to ekoprodukt więc mysle ze można smiało go stosować rano przed śniadaniem.
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
![]()
ja wczoraj nie wytrzymałam i stanełam na wadze ii jest mniej. Ale dopiero w sobote podam tu moja wage jak bedzie jeszcze mniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj zgrzeszyłam lodem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
a mi dzisiaj waga dalej wskazuje 53.3
na śniadanie zjadłam 2 bułki kajzerki z dżemem na drugie avtivię z bananem na obiad zamierzam zjeść spaghetti w 5min i kolację którą jem ok 16 zjem 2 kromki chleba razowego z serkiem białym i pomidorem xD wieczorem oczywiście rower + 8min legs + rozciągnie + brzuszki może się w końcu coś ruszy :P narazie przesuwam swój cel i do końca lipca chcę ważyć równe 52kg... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
a ja nadal nie mam apatytu...
rano zjadłam grejpfruta i maliny, potem jabłko, trochę kotleta i bułkę. ten upał mnie wykończy... w ramach aktywności godzina spaceru z synkiem. może wieczorem coś zjem. na razie muszę odespać noc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
mi tez tak niechce sie jesc od rana zjadłam 2 kromki razowego z pomidorem potem troche boruwek i agrestu a na obiad troszke duszonego białego mieska z fasolka i ogurkiem ale tak na siłe wsumie. jak na rower wyszłam o 13 po godzinie wruciłam bo tak goraco ze myslałam ze padne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
![]()
ja wczoraj 14 km na rowerku. Myślałam, że padnę bo musiałam się spieszyć na mój film o 20.05, a zaczął się 10 po
![]() ![]() Edytowane przez LeonorVarela Czas edycji: 2009-07-24 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
hej ja chcialabym sie dolaczyc
![]() ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
ja dziś sprawiłam sobie cudowne czarne rurki- biodrówki. Są śliczne i długością też ok. Może centymetr lub 2 za długie, ale tak jest nawet lepiej i ładniej wygląda. Nigdy nie mogłam kupić takich spodni aż tu nagle. Na dodatek jak wyszczuplają i podkreślają moje atuty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.