![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Bazylia - o chłopca się wogóle nie staraliśmy , to była wpadka
![]() Co do chłopców to ja mam faceta z odzysku ( rozwodnika ) faceta he he .. obecnie męża , no i on ma już dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa i to sa chłopcy. Także mój facet jest typowym chłoporobem .. Jak ktoś ma instrukcję jak zrobić dziewczynkę , to ja bardzo prosze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Konczitko , czy taka świeża nie wiem , już dość długo podczytuję , ale staram się dopiero od tego cyklu więc postanowilam od czasu do czasu się poradzić doświadczonych weteranek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy termin @ >??? aniu chłoporób ![]() ![]() ![]() oj ale cie ciesze z tych 2 fasolek na poczatku wateczku normalnie szalenstwo !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Tu się moja droga nie ma co śmiac . Mam koleżankę biologa co się zajmowała plemnikami ( ale to brzmi he he ) no jakies badania robiła .. i sa faceci co mają duzo tych co robia chłopców i niestety wtedy trudno o dziewczynkę . No i płeć jest zalezna od faceta . Ale co ma byc to będzie , jak drugi chłopak mi sie trafi to przynajmniej ubrac mam go już w co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Konczita;13346722]oj kochana swieza swieza zawsze milo widziana
![]() kiedy termin @ >??? okolice 27.07 - u mnie @ jest średnio regularna , jeżeli mogę to tak określić , brałam duphaston i 2 cykle był spokój , w zeszłym miesiącu 2 dni @ , reszta plamienie - robilam test byl negatywny , wytlumaczylam sobie ,że to stres w wyniku sesji. Mam nadzieje ,że jeżeli teraz przyjdzie to nomalnie , bo z moich obliczeń wynika ,że powinnam zakończyć owu , ale zastanawia mnie temp. 37,3 ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ubranka tez istotna sprawa ![]() Cytat:
tempka ładnie wysoko ... a moze nie przyjdzie wogóle ??? masz wykresik zeby luknac??? dziewczynki ja spadam do mezusia ... milej nocki i do jutra trzymajcie kciuki zeby jutro poszło wszystko dobrze ! ![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Hejki
![]() Na początku Wszystkiego naj naj naj dla naszej Niki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No u mnie żużel nakręcił w głowie :P Po wczorajszym śluzie "płodnym" dziś ani śladu ... Dziś był już mleczny ...No już nie wiem ... Myślałam, że to płodne się zaczynają a tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witamy, witamy. A ja padam.Zaraz ide spać bo jutro do zoo jedziemy. Pokaże fotki jak będzie co bo ma padać przelotnie. Dobranoc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() milusiego dnia zycze ![]()
#130 |
Rozeznanie
|
Nika....zapomniałam.....: o
![]() ![]() ![]()
#131 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wybieraj się przypadkiem do Zabrza, bo ja dziś muszę do ZUS. ![]() Cytat:
![]() A sama bym chciała taką instrukcję. ![]() Cytat:
Na co czekać? Jak był płodny, to do roboty kobieto. Żadnego czekania. ![]() Nie czekaj na ileś tam dni, bo się zdziwisz niefajnie. Ja mam śluz płodny jednego dnia, na parę, czasem paręnaście godzin przed owu, a kiedy mam owu to wiem po bólu. Potem już śluzu płodnego nie ma i dni płodnych też nie ma, bo po 24h komórka jajowa robi kaput. Cykle masz raczej długie, więc to być może nie był płodny, ale jak tylko Ci się wydaje że jest to działaj, wtedy trafisz kiedy by ten śluz nie wypadł. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-07-21 o 07:02 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Buziaki dla was dziewczyny!! ![]() Cytat:
![]() a co fasolek na poczatku!!! Też sie ciesze że sa fasolki i to dwie.. bo sama przewinełam sie przez 7 cz. i jestem w 9 juz z fasolka.. i zawsze sie wyczekiwało na dwie kreski bo to inaczej az sie człowiek czuje.. przynajmiej ja.. zawsze sie cieszyłma dodawao to siły!! ![]() Nic teraz chyba kolej na Bazylk e!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Dzien doberek.
To dzis ja mam pytanko, kobieta zmienna bywa i od rana mysle o zrobieniu Bety przed wyjazdem nad morze, czyli w piatek, albo w sobote (ale watpie, zeby laby pracowaly). Ile dni po owulacji moze zrobic to badanie, wiem ze padalo juz kilka razy, ale nigdy sie nie interesowalam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
niby dziewczyny robiły nawet w 9 i 10 dniu fazy lutealnej!!!
Spróbuj cos wyjdzie jak mi testy wyszły to beta tym bardziej cos wykarze!! trzyamma kciuki mordko ty moja!-NASZA! ![]()
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To bedzie 11 dzien po IUI, kurcze a jak nie wyjdzie prawidlowy ![]() Edytowane przez Bazylia 222 Czas edycji: 2009-07-21 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
nie pitol mi tu tylko marsz!!!
![]()
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
wpadłam na podczytywanko, to w zamian zostawię zarazki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Przybywam i ja do nowej części wątku pozarażać trochę weteranki fluidkami ciążowymi od mojej prawie 12tyg szkraba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie było mnie trochę przez złośliwość rzeczy martwych (=awaria kompa) oraz urok tej pory roku (jakoś czas się skurczył chyba i przetwory działałam) Przesyłam więc spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego co najlepsze dla Niki niech Ci się spełnią kochana wszystkie marzenia, a życie toczy się tylko po prostej i z górki ![]() Madziwnia, Rybka GRATULUJĘ GRATULUJĘ GRATULUJĘ ![]() ![]() Na swój stan nie narzekam ![]() ![]() ![]() ![]() z rzeczy mniej przyjemnych to wyniki na toxo wyszły mi ujemne i się pilnować muszę.. ale się pocieszam, że mój kot to chyba nosicielem nie jest bo po roku sprzątania kuwety i dzielenia z nim każdego miejsca z domu (szuja już chyba wszędzie siedział) to bym załapała toto gdyby był.. Miłego dnia wszystkim życzę ps.Bazylka - mocno zaciskam i 3mam ![]()
miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem, miało być "sto lat! sto lat!". Miało być tak pięknie miał się nam nie kurczyć świat... Edytowane przez pomarnczka Czas edycji: 2009-07-21 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Wstałam
![]() wczoraj dostałam od męża wieeeeelki bukiet biało-kremowych róż, moich ulubionych, miałam je też w ślubnym bukiecie ![]() poza tym baardzo relaksujące urodzinki miałam ![]() Witam nowe staraczki!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Cytat:
![]() ja mam tak samo, jak jestem w polskim sklepie to .... wychodzę z pustym portfelem. mój mąż też hihihi... na pewno coś znajdziesz tylko dla siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziekuje!!!!!! hehehe, mój mąż dotąd nigdy na żarcie nie narzekał, je co mu podam, zawsze podziekuje i mówi, że dobre. albo ma taki niewybredny apetyt, albo tak mnie kocha .... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kochana, bardzo się cieszę, że się tak dobrze czujesz!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Sywlus nikogo nie przejechałam wiec pewnie zyjesz
![]() Agatko lec na bete i dawaj znac nam w sobote czekam na smska !!!!! u mnie doperio 3dc ja juz chce 28 ![]() ![]()
#141 | |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie staraczki!
![]() Tytul wątku zobowiazuje - z całych sił trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madziwnia - wiedzialam, wiedziłam!!!!! ![]() ![]() ![]() Widzisz - co ma wisieć - nie utonie. Dbaj o siebie, chuchaj i dmuchaj! Wspaniale wieści! Nikuś - spóźnione życzenia urodzinowe - wszystkiego co najlepsze i lekkiego rozwiaznia! ![]() ![]() Cytat:
Wspaniale czytać taki pozytywne wieści, aż sie śpiewać chce! ![]() Powodzenia pozostałym i serdecznie Was pozdrawiam!
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2009-07-21 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aler tak jak piszesz co ma wisiceć nie utonie! Mam trzy tygodnie aby sie wyciszyc otem jade na usg jak zobacze bijące serduszko!! to chyba bede najszczęsliwszą Madzią na świecie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze mozesz zrobic ja juz lece luknac na wykresy po IUI w ktorych dniach byly bety ![]() Agatko jednak zaczekaj troszke moze bo na wykresach bywa ze w 11d beta -, a w 18 juz + .... szkoda nerwów jednak ... moze nad morzem zrobisz ? ehhh i na kolejnych wykresikach juz w 12d z bety wyszły + ... nie wiem co bym zrobila ...
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2009-07-21 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bazylko, ja muszę powiedzieć szczerze, że znając mojąc cierpliwość, jakbym była na Twoim miejscu to też bym robiłą tą betę...a co tam...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziesz tą Madzią najszczęśliwszą, będziesz ![]()
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie wiem czy wyjdę, właśnie obcykałam busa do Zabrza, a tu deszcz... moje szczęście w życiu nie ma granic. :/ Kochana, wrzuć na luzik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikus ja jestem bardzo cierpliwa przeciez tylko chcialabym juz testowac i jakby co zaczynac kolejny cykl hyhy zawsze tak mam ![]() ![]() Cytat:
![]() jaki deszcz? u nas nie pada? pakuj zabawki i do nas ![]() przezyje milusio bo urlopik zaczynam za tydzien i 3 dni ![]() ![]() teraz robie tortille do pracusi na obiadek - juz sie glodna zrobilam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.