Miłośniczki Zary - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 10:48   #121
XS-ka
Zadomowienie

Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**

Powiem wam że ja osobiście kocham Zarę.
Ale gdzie wy widzicie tą wspaniałą jakość ich ubrań to nie wiem Może kilka lat temu, ale teraz
Moim zdaniem ceny znacznie przewyższają jakość.
Ale kupuję tam bo jak coś mi się spodoba to przepadam-taka moja natura.
Jednak płacąc mam świadomość że grubo przepłacam za jakość jaką proponują.
Stary 2009-07-28, 13:01   #122
Mirell
Zakorzenienie

Ja uwielbiam Zarę, za nią Mango, H&M i też długo nic...

Co do jakości, to czasami mają świetnie wykonane rzeczy - najczęściej właśnie torebki czy płaszcze (najgorzej to chyba t-shiry). Najłatwiej jakość poznać po wyprzedażach - te wszystkie rzeczy przez sezon czy na wyprzedaży poddane są takiej "eksploatacji" (przymierzane, odpinanie/zapinanie, przegarynanie, rzucanie), że często już przy zakupie widać co się rozpada (powyciągane nitki, zaciągnięty materiał, rozklejające buty), a co dobrze trzyma.

Co do cen, to również są przesadzone, co innego gdyby w innych krajach kosztowały tyle samo a u nas przeliczane były na złotówki według aktualnego kursu (ewentualnie parę groszy drożej), ale co to ma być, że wiszą rzeczy już w sklepie i nagle trzeba je przemetkować bo euro skoczyło (jak one przecież dawno wyprodukowane, sprowadzone do Polski i powieszone). Gdyby takie ceny były to wiadomo, droższa marka i niech będzie, ale jeśli taki mają przelicznik jaki mają ...

A i tak będę tam kupować, bo design mają świetny (podążanie za trendami - paski jak Burberry, bądź ostatnio kontrowersyjne buty Balmain)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 13:07   #123
LusciousElegance
Rozeznanie

uwielbiam rzeczy z zary, choć zwykle jest tak, że jak idę do sklepu mało odziezy mi się podoba, buty i torebki to inna sprawa mają cudowne, ale słyszałam, że buty nie wygodne. hm jakościowo jest różnie, koszulki z zary z nadrukami, szybko sie kurcza w praniu , po 3 już jest krótsza.
LusciousElegance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 14:12   #124
romolla
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez kasiahan Pokaż wiadomość
Te kozaki są zdaje się z zeszłego roku. Przymierzałam się do nich, ale ceny niestety nie pamiętam.
dzieki za odp
kurcze to teraz mam dylemat . wydać 400 zl na allegro ?
bo jak sie mogę domyślić to w zadnym innym sklepie takich nie znajde
romolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 14:41   #125
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez romolla Pokaż wiadomość
dzieki za odp
kurcze to teraz mam dylemat . wydać 400 zl na allegro ?
bo jak sie mogę domyślić to w zadnym innym sklepie takich nie znajde
W nowej kolekcji sa podobne ale niski obcas no i po ponad 500zł...
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:10   #126
boszenka69
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z Zary. W Dublinie już końcówka wyprzedaży... Kupiłam sobie buty, blazer, bluzke i kilka ciuszków dla córy Więc wracam zadowolona.

Dziewczyny tak szczerze mówiąc to z Zary najbardziej opłaca się kupować ciuszki Zara Woman-są bardzo dobre jakościowo, wyprodukowane z najlepszych materiałów itp. Uwielbiam ich jedwabne bluzki i sukienki
Najgorsze "szmatki" to niestety Zara Traf-jakość wręcz bazarowa.

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2009-07-28 o 15:11
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:31   #127
lenka07661
Zadomowienie

To fakt, lepsze rzeczy są z ZaraWomen

Mimo słów krytyki wobec Zary (słusznych) i tak ją uwielbiam i nie mogę się doczekać, kiedy pojadę na zakupy, głównie po jesienną garderobę. Tylko te ceny... ale cóż

** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. *
lenka07661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:45   #128
boszenka69
Zakorzenienie

Dziewczyny, a czy któraś z Was ma coś z Massimo Dutti? Jest to droższy, lepszy jakościowo, brat Zary. Tylko ceny powalają
Stary 2009-07-28, 16:05   #129
bielaczka
Rozeznanie

GG do bielaczka

Jesli o mnie chodzi, wielbie ZARE przede wszystkim za jej przecudowne kolekcje i niebanalne kroje mozna znalezc stroj na kazda okazje!

Ceny, z kolei odurzaja wiekszosc ciuszkow, nie jest warta,aby tylko za nie zaplacic, ale tak jest,jak kazdy wie - tylko w Polsce brak slow

Jak wszystkich - denerwuje mnie baaardzoo! ze niedosc,ze nie mamy dostepu do takich marek jak chocby Primark, Gap, Old navy, Look, Abercrombie, Bebe itp itd, to sieciowki,ktore w Polsce istnieja, to prawie najwieksze shity poza naszymi granicami ;// a u nas, wielki lans ubierac sie w Zarze czy Mango... najbardziej chyba smieszy mnie to, kiedy przechodze ulicami miast i widze w rekach dumnych i pewnych siebie ludzi papierowe reklamowki z tychze sklepow i zerkanie, czy ktos im zazdrosci tych zakupow zalosne ;D ale coz.. kazdy ma taki raj, jaki sam go sobie stworzy
Jestem ciekawa, czy cos sie w naszym kraju zmieni,co do tych zawyzonych i zle przeliczanych cen? Byc moze jak wprowadzone zostanie euro? Ehhh...

Btw. nowej kolekcji - genialna ale te ceny.........

bielaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 16:54   #130
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj w Zarze i pojawiło się sporo rzeczy z nowej kolekcji
Jutro idę już po jedną sukienkę i być może torebkę
Niestety ceny wyższe niż w poprzednich sezonach Przykładowo sukienka z działu Basic kosztuje 229/249 zł a jeszcze rok temu za taką sumą można było kupić sukienkę z Woman, lepszą gatunkowo i nieraz o ciekawszym kroju Za buty też sobie ładnie życzą (zwłaszcza że w większości nie są jakiejś super jakości..), za to mile jestem póki co zaskoczona torebkami w całkiem przystępnej cenie

Co do jakości ubrań z Zary, to zgadzam się, że najlepsze jakościowo są rzeczy z działu Woman (zwłaszcza spodnie, sweterki). Z sukienkami różnie bywa, czasami i na Basic można znaleźć prawdziwe cudeńko I różnica w cenach między tymi działami nieraz naprawdę spora
Na TRF zaglądam bardzo rzadko, nie mój styl, ale zgadzam się, że w większości to takie szmatki dla nastolatek na jeden sezon.
Dobre wrażenie robi na mnie za to Ninio. Naprawdę śliczne ubranka dla dzieci, takie "dorosłe" - nie mogę wyjść z zachwytu np. nad tymi malutkimi trenczami

W Massimo Dutti bardzo podobała mi się kolekcja zeszłoroczna, w tym roku nic mnie nie zachwyca.. Co do jakości, to mój TŻ ma stamtąd jedne spodenki i są super, bardzo dobry materiał, porządne wykończenie, nic się z nimi nie dzieje po praniu. Natomiast ja kupiłam sobie sandałki, które po jednym założeniu były do wyrzucenia Także nawet wysoka cena i opinia jaką stara sobie wyrobić ten sklep jako najbardziej ekskluzywnej sieciówki dla wymagających klientów, nie gwarantują niestety dobrej jakości

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 19:30   #131
kapsel
Rozeznanie

GG do kapsel

Wielbie ten sklep:d ostatnio zakupiłam tam kardigan 55% jedwab. Jak tylko dorwę aparat to wrzucę zdjęcie co do dżinsów - nie polecam. strasznie się rozciągają i po pół roku noszenia (niezbyt intensywnego szczerze powiedziawszy) zrobiła mi się dziura na kolanie 0_0 (dodam, że nie robiłam nic nadzwyczajnego. Po prostu usiadłam i trach... )
Stary 2009-07-28, 20:10   #132
Arwena84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bielaczka Pokaż wiadomość
Jesli o mnie chodzi, wielbie ZARE przede wszystkim za jej przecudowne kolekcje i niebanalne kroje mozna znalezc stroj na kazda okazje!

Ceny, z kolei odurzaja wiekszosc ciuszkow, nie jest warta,aby tylko za nie zaplacic, ale tak jest,jak kazdy wie - tylko w Polsce brak slow

Jak wszystkich - denerwuje mnie baaardzoo! ze niedosc,ze nie mamy dostepu do takich marek jak chocby Primark, Gap, Old navy, Look, Abercrombie, Bebe itp itd, to sieciowki,ktore w Polsce istnieja, to prawie najwieksze shity poza naszymi granicami ;// a u nas, wielki lans ubierac sie w Zarze czy Mango... najbardziej chyba smieszy mnie to, kiedy przechodze ulicami miast i widze w rekach dumnych i pewnych siebie ludzi papierowe reklamowki z tychze sklepow i zerkanie, czy ktos im zazdrosci tych zakupow zalosne ;D ale coz.. kazdy ma taki raj, jaki sam go sobie stworzy
Przerazajace jest takie podejscie. Skad w ogole opinia, ze w Polsce lansem jest ubieranie sie w Zarze/Mango... gratuluje otoczenia.

Mnie smieszy dorabianie swojej teorii do czegos tak banalnego jak papierowa torba, w zyciu by mi do glowy nie przyszlo, ze ktos jest zadowolony i pewny siebie, bo dzierzy w dloni kawalek papieru z napisem Zara... a juz podejrzewanie kogos o wylapywanie zazdrosnych spojrzen... sam taki pomysl jest fascynujacy.

A tak bardziej o Zarze. Nowa kolekcja to cudo, choruje zwlaszcza na buty z cwiekami. Zakochalam sie i tylko ostatki zdrowego rozsadku w postaci TZta i jego sugestii, ze nie bede juz miala gdzie ich schowac, pozwolily mi ich nie kupic. Choc po jedna pare raczej wroce.

Wyszlam z marmurkowymi spodniami w wersji soft i juz wiem, ze to beda moje ulubione spodnie, legginsami i bluzka z falbanami w ciapki.
Stary 2009-07-29, 06:19   #133
bielaczka
Rozeznanie

GG do bielaczka

''Przerazajace jest takie podejscie. Skad w ogole opinia, ze w Polsce lansem jest ubieranie sie w Zarze/Mango... gratuluje otoczenia.

Mnie smieszy dorabianie swojej teorii do czegos tak banalnego jak papierowa torba, w zyciu by mi do glowy nie przyszlo, ze ktos jest zadowolony i pewny siebie, bo dzierzy w dloni kawalek papieru z napisem Zara... a juz podejrzewanie kogos o wylapywanie zazdrosnych spojrzen... sam taki pomysl jest fascynujacy. ''

Moja opinia jest poprzedzona faktem,ze w moim miescie ZARA jest od roku, a Mango od niecalych 2 lat i jeszcze do tej pory jest to 'nowosc' - o to mi chodzi! W stolicy, czy wiekszym miescie, to standard,a u mnie zwazywszy na to,ze bodajze mieszkam w najmniej zarabiajacym wojewodztwie,to uchodzi trochce za taki mały snobizm.. mowie z reka na sercu

bielaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 08:02   #134
XS-ka
Zadomowienie

jaka jest różnica między działem Woman a Basic ?
Stary 2009-07-29, 09:01   #135
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Arwena84 Pokaż wiadomość
Przerazajace jest takie podejscie. Skad w ogole opinia, ze w Polsce lansem jest ubieranie sie w Zarze/Mango... gratuluje otoczenia.

Mnie smieszy dorabianie swojej teorii do czegos tak banalnego jak papierowa torba, w zyciu by mi do glowy nie przyszlo, ze ktos jest zadowolony i pewny siebie, bo dzierzy w dloni kawalek papieru z napisem Zara... a juz podejrzewanie kogos o wylapywanie zazdrosnych spojrzen... sam taki pomysl jest fascynujacy.

A tak bardziej o Zarze. Nowa kolekcja to cudo, choruje zwlaszcza na buty z cwiekami. Zakochalam sie i tylko ostatki zdrowego rozsadku w postaci TZta i jego sugestii, ze nie bede juz miala gdzie ich schowac, pozwolily mi ich nie kupic. Choc po jedna pare raczej wroce.

Wyszlam z marmurkowymi spodniami w wersji soft i juz wiem, ze to beda moje ulubione spodnie, legginsami i bluzka z falbanami w ciapki.
a mogłabyś wkleić ich zdjęcie?? wczoraj przymierzałam właśnie jasne marmurkowe i zastanawiam się czy po nie nie wrócić, bo leżały cudownie, ale kompletnie nie mam pomysłu z jaką "górą" by je zestawić - tylko to mnie powstrzymało od zakupu
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 09:50   #136
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arwena84 Pokaż wiadomość
Zobaczylam "buty z cwiekami" i od razu jestem Mam manie cwiekowa od zeszlego roku i nie wiem, czy to ze teraz ich tyle ma byc wszedzie bardziej mnie cieszy, czy smuci. Ja z cwiekami na razie widzialam tam tylko legginsy i sandaly. Czy widzialas jeszcze jakies inne cwiekowe buty (bosz mialam nie kupowac juz butow ) lub torebki??

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
a mogłabyś wkleić ich zdjęcie?? wczoraj przymierzałam właśnie jasne marmurkowe i zastanawiam się czy po nie nie wrócić, bo leżały cudownie, ale kompletnie nie mam pomysłu z jaką "górą" by je zestawić - tylko to mnie powstrzymało od zakupu
Dolaczam sie do prosby. Chetnie zobaczylabym te spodnie. Ostatnio jak mierzylam marmurki (nie w Zarze), to wydawalo mi sie, ze te spodnie wizualnie pogrubiaja (mam niezbyt szczuple uda, to sobie tlumacze), a chetnie bym jakies kupila.

W Zarze bylam w sobote i to tylko przelotem. Wydaje mi sie, ze jest duzo ladnych rzeczy w nowej kolekcji, takich w moim stylu, ale ja mam tak prawie zawsze. Wpadam do zary i , a jak zaczne przebierac miedzy wieszakami to poziom zachwytu opada i czesto wychodze z niczym (lub kolejnymi butami). Dodatkowo bardzo nie lubie okresu wyprzedazy ze wzgledu na panujacy chaos. Ja musze miec wszystko ladnie ulozone, zebym widziala towar. Przebieranie miedzy wieszakami mnie nudzi i zniecheca, niestety. Na wyprzedazy skanowanie wzrokiem przecenionych towarow konczy sie na pierwszych 5 drazkach z wieszakami i odpuszczam. Wole nie myslec, jakie cuda przegapiam No chyba, ze mam cos wczesniej upatrzone to szukam tylko tego

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2009-07-29 o 09:51
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 13:23   #137
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
jaka jest różnica między działem Woman a Basic ?
To są dwa oddzielne linie na dziale damskim. Na metce masz na ogół napisane Zara Basic lub Zara Woman ewentualne Zara Collection
Zara Woman to ten bardziej elegancki i na ogół sporo droższy dział, Basic jak sama nazwa wskazuje jest tańszy, bardziej przystępny i można na nim znaleźć wiele rzeczy nazywanych przeze mnie bazowymi w przystępnej cenie

Stary 2009-07-29, 13:34   #138
XS-ka
Zadomowienie

dziękuję
I pomyśleć że przez tyle lat nie odkryłam że dział damski jest podzielony
Aż pójdę sprawdzić z jakich działów mam swoje szmatki.

Choć powiem wam że był czas kiedy się na ten dział damski obraziłam i nawet na niego nie wchodziłam i tak z pół roku mnie trzymało. A było to po tym jak parę rzeczy mi się spodobało i oczywiście najmniejsze rozmiary z tego działu i tak były za duże. Stwierdziłam więc że to bez sensu robić sobie ochotę. Ale już złość mi przeszła i żyjemy w zgodzie
Stary 2009-07-29, 14:00   #139
boszenka69
Zakorzenienie

Woman to najdroższa sekcja w damskiej Zarze. Ciuchy są najlepsze jakościowo, wykonane z dobrych materiałów itp. Dominują prawdziwe skóry, jedwab, kaszmir, prawdziwa bawełna.

Basic to niższe ceny i fasony, które często wracają w następnych sezonach np. w nowych kolorach lub z innymi guzikami. Bardzo duża część ciuchów z Basic się powtarza. Pamiętam jak przychodziły do nas dostawy new season ubrań Basic, które miały IDENTYCZNE fasony jak z zeszłego sezonu, tylko kolory były inne.
Basic to linia podstawowa.

Czas edycji: 2009-07-29 o 14:01

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 14:05   #140
XS-ka
Zadomowienie

A ten piękny,słynny, biały żakiet był z Woman czy Basic ?

Bo jak Basic to znaczy że jest dla mnie nadzieja po tym co piszesz boszenko69.
Stary 2009-07-29, 14:23   #141
boszenka69
Zakorzenienie

Żakiety często wracają jak wielokrotnie 'odgrzewane kotlety'

Nie wiem o jaki biały żakiet chodzi...
Ale ja swój biały kupiłam wczoraj z Woman
Dokładnie taki jak na fotce. Jest świetnie wykonany i jeszcze lepiej wygląda rozpięty
No i udało mi się go kupić przecenionego z 99 euro na 39euro
blazer.jpg

Czas edycji: 2009-07-29 o 14:25
Stary 2009-07-29, 14:32   #142
XS-ka
Zadomowienie

hmm to chyba nieco inny.

ja mówię o tym :

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1248451784
Stary 2009-07-29, 14:34   #143
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
A ten piękny,słynny, biały żakiet był z Woman czy Basic ?

Bo jak Basic to znaczy że jest dla mnie nadzieja po tym co piszesz boszenko69.
Niestety ten żakiet jest z działu Woman (na co wskazuje m.in cena początkowa - 399 zł)

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Żakiety często wracają jak wielokrotnie 'odgrzewane kotlety'

Nie wiem o jaki biały żakiet chodzi...
Ale ja swój biały kupiłam wczoraj z Woman
Dokładnie taki jak na fotce. Jest świetnie wykonany i jeszcze lepiej wygląda rozpięty
No i udało mi się go kupić przecenionego z 99 euro na 39euro
Załącznik 2406372
Bardzo ładny Zazdroszczę! Ja mam inny, znany i na wizażu i na stylio i o ten też pytała XS-ka
Tylko on nie jest czysto biały, a delikatnie szary.

Stary 2009-07-29, 14:36   #144
paryzanka202
Zakorzenienie

to juz go pewnie nigdzie nie dostane , nawet w innym kolorze...
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 14:38   #145
boszenka69
Zakorzenienie

Wczoraj udało mi się jeszcze dorwać takie skórzane gladiatorki Zara Special Edition, także przecenione z 80 euro na 26
Zastanawiałam się również na tymi z drugiej fotki, ale niestety stopa mi w nich leciała do przodu
[Zdjęcia zapożyczone z allegro, jak TŻ wróci z pracy, poproszę go żeby zrobił mi kilka fotek]
gladi.jpgall.jpg
Stary 2009-07-29, 14:40   #146
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
hmm to chyba nieco inny.

ja mówię o tym :

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1248451784
Ajjjjj ten to dopiero jest boski

No właśnie, mój też nie jest tak czysto biały, ale urzekły mnie te marszczenia i zamki na rękawach

Czas edycji: 2009-07-29 o 14:42
Stary 2009-07-29, 14:44   #147
Shazney
Zakorzenienie

Ja również uwielbiam Zarę i wcale nie uważam, że ciuchy tej firmy są złej jakości. Mam kilka par spodni, bluzek, sukienek - nic do tej pory się nie zniszczyło, nie zmechaciło, nie porozciągało. Nawet jeansy denim zachowały kolor po kilkunastu praniach. Gorzej z butami, bo te choć nie rozklejają mi się, to są strasznie niewygodne. Przynajmniej te, które posiadam. Ale kupuję je dalej, bo Zara oferuje świetne wzory .

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 14:46   #148
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Niestety ten żakiet jest z działu Woman (na co wskazuje m.in cena początkowa - 399 zł)

Bardzo ładny Zazdroszczę! Ja mam inny, znany i na wizażu i na stylio i o ten też pytała XS-ka
Tylko on nie jest czysto biały, a delikatnie szary.
ja tez go mam, jest swietny one byly w 2 kolorach - wlasnie ten jasnoszary i byl jeszcze drugi, z tego co pamietam chyba taki lekko wchodzacy w jasny kawowy
jeanne nosisz ten zakiet z paskiem, ktory byl dolaczony? Bo ja jakos nie umiem go dobrze ulozyc, wiec nosze bez
Stary 2009-07-29, 15:08   #149
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Wczoraj udało mi się jeszcze dorwać takie skórzane gladiatorki Zara Special Edition, także przecenione z 80 euro na 26
Zastanawiałam się również na tymi z drugiej fotki, ale niestety stopa mi w nich leciała do przodu
[Zdjęcia zapożyczone z allegro, jak TŻ wróci z pracy, poproszę go żeby zrobił mi kilka fotek]

Ajjjjj ten to dopiero jest boski

No właśnie, mój też nie jest tak czysto biały, ale urzekły mnie te marszczenia i zamki na rękawach
Jeśli chodzi o buty, to kocham cieliste, natomiast w obydwu średnio podoba mi się obcas.. Ale przynajmniej powinny być stabilne

Jeśli chodzi o żakiet to mnie też bardzo podoba się ten ze zdjęcia, które wkleiłaś Cudo, ja niestety na niego nie trafiłam a szkoda Jeśli tylko będziesz miała możliwość wrzucenia kilku real fotek, będę dozgonnie wdzięczna

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
ja tez go mam, jest swietny one byly w 2 kolorach - wlasnie ten jasnoszary i byl jeszcze drugi, z tego co pamietam chyba taki lekko wchodzacy w jasny kawowy
jeanne nosisz ten zakiet z paskiem, ktory byl dolaczony? Bo ja jakos nie umiem go dobrze ulozyc, wiec nosze bez
Naprawdę, mówisz o tym "naszym"? Dałabym sobie głowę uciąć, że widziałam go tylko w tym jednym kolorze..
Jeśli chodzi o ten sznureczek dołączony do żakietu to bez. Jakoś nie przypadł mi do gustu. Zresztą najbardziej podoba mi się właśnie taki luźno puszczony

Dziewczyny mam jeszcze prośbę, doradźcie zostawić tą torebkę czy oddać?
Wzięłam ją dzisiaj pod wpływem impulsu w zamian za pozytywnie rozpatrzona reklamację ale mam wątpliwości.. Kolor to typowa kawa z mlekiem.
Co sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowa.jpg (141,2 KB, 123 załadowań)

Stary 2009-07-29, 15:38   #150
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Naprawdę, mówisz o tym "naszym"? Dałabym sobie głowę uciąć, że widziałam go tylko w tym jednym kolorze..
Jeśli chodzi o ten sznureczek dołączony do żakietu to bez. Jakoś nie przypadł mi do gustu. Zresztą najbardziej podoba mi się właśnie taki luźno puszczony

Dziewczyny mam jeszcze prośbę, doradźcie zostawić tą torebkę czy oddać?
Wzięłam ją dzisiaj pod wpływem impulsu w zamian za pozytywnie rozpatrzona reklamację ale mam wątpliwości.. Kolor to typowa kawa z mlekiem.
Co sądzicie?
tak, na pewno byly dwa odcienie, oba bardzo jasne, ten 'nasz' w zimnej tonacji a ten drugi w cieplej w kazdym razie szary i tak jest ładniejszy

co do torebki to powiem tak - ładna, ale wg mnie nie jakas super, zalezy jeszcze czy to prawdziwa skorka no i jaka cena, ale moim zdaniem inne modele z zary są ładniejsze i chyba robia wieksze wrazenie (chociazby ta czarna z zamkami) no ale to zalezy czego szukasz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości