Miłośniczki H&M - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-26, 17:36   #121
isa666
Zakorzenienie

Dot.: H&M'owe miłośniczki-łączmy się:)

Cytat:
Napisane przez glamooroous Pokaż wiadomość
One są świetne! Widziałam je u siebie jakoś na początku lipca, kosztowały 119zł, również idę na wesele pod koniec sierpnia i się nad nimi zastanawiałam, ale na tę okazję mam już jedne z Deichmanna więc nie wzięłam Są mega wygodne!
W takim razie muszę się wybrać do H&M(Kraków) i zobaczyć czy są.
Nigdy nie miałam butów z tego sklepu, ale kilka razy podobało mi się parę modeli
Stary 2009-07-26, 18:36   #122
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak przy okazji, wiecie może czy te peep-toe są z nowej kolekcji? http://shop.hm.com/de/shoppingwindow...HOE&shoptype=S
Idę we wrześniu na wesele i szukam butów a te wyglądają bardzo ładnie

Chodzi mi o te 4 od lewej u góry, z kokardkami na przodzie.
Widziałam je ostatnio. Są po prostu boskie , ale nie wiem, czy już się rozeszły, bo dzisiaj na ich miejscu były oxfordy.

starlit jeżeli chodzi o satynowe peep toe u mnie zostały tylko dwie pary rozm. 37
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 18:45   #123
liquefy
Wtajemniczenie

mnie kuszą te oxfordy, ale jednak 130 zł...
w ogóle jak z jakością butów z h&m?
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 19:39   #124
panna kinia
Rozeznanie

Ojejjj jak dobrze, że pojawił się ten wątek, gdyż może pozwoli mi rozwiązać mój dylemat!
Jakiś czas temu (z dwa tyg. wstecz) znalazłam w necie śliczną spódnicę. Niestety była ona ze wsześniejszych kolekcji... Jednak nigdy nie zaszkodzi spytać czy ktoś ją może jeszcze gdzieś widział? W H&M lub na allegro? Byłabym szalenie wdzięczna.
http://www.groszki.pl/groszki/1,9594...dnica_H_M.html
Stary 2009-07-26, 19:44   #125
aniolusiek_
Zakorzenienie

ja należę do miłośniczek wisiorków z H&Mu za 5zł mam złotego motyla, który wygląda super z czarnymi tank topami i bokserkami

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 20:07   #126
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Widziałam je ostatnio. Są po prostu boskie , ale nie wiem, czy już się rozeszły, bo dzisiaj na ich miejscu były oxfordy.

starlit jeżeli chodzi o satynowe peep toe u mnie zostały tylko dwie pary rozm. 37
szkoda, to juz chyba koniec moich nadzieji na te buty dziekuje, ze sprawdzilas
(jeszcze taki maly off top - strasznie mi sie podoba Twoj avatar, uwielbiam lily)

a co do butów na obcasach z H&M to wszystkie, ktore mierzylam byly strasznie niewygodne
Stary 2009-07-26, 20:18   #127
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
(jeszcze taki maly off top - strasznie mi sie podoba Twoj avatar, uwielbiam lily)

a co do butów na obcasach z H&M to wszystkie, ktore mierzylam byly strasznie niewygodne
Nie ma sprawy. Na początku było ich bardzo dużo, nie cieszyły się popularnością, dlatego myślałam że coś się uchowało. Jeżeli jesteś zdesperowana możesz je znaleźć na Allegro, ale cena jak dla mnie zaporowa - widziałam je za 59,90 albo nawet 69,90 - myślę, że to skórka niewarta wyprawki (każdy chce zarobić ).

Za avatar dziękuję, Lily jest ze mną od paru dobrych miesięcy, próbowałam ją zmienić na lepszy model, ale jest uparta, cały czas do mnie wraca.

wymienię
Stary 2009-07-26, 20:51   #128
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna kinia Pokaż wiadomość
Ojejjj jak dobrze, że pojawił się ten wątek, gdyż może pozwoli mi rozwiązać mój dylemat!
Jakiś czas temu (z dwa tyg. wstecz) znalazłam w necie śliczną spódnicę. Niestety była ona ze wsześniejszych kolekcji... Jednak nigdy nie zaszkodzi spytać czy ktoś ją może jeszcze gdzieś widział? W H&M lub na allegro? Byłabym szalenie wdzięczna.
http://www.groszki.pl/groszki/1,9594...dnica_H_M.html
spódniczka faktycznie barzo ładna....nie widziałam jej ostatnio w sklepie...myślę że musisz pilnie śledzić allegro....a nóż widelec ją tam znajdziesz

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
ja należę do miłośniczek wisiorków z H&Mu za 5zł mam złotego motyla, który wygląda super z czarnymi tank topami i bokserkami
ooo tak motyl jest boski.....
mój był....

Cytat:

Masz pecha na ten rozmiar 37...jak mi mój TŻ napisał że te buty są ale 5 par rozmiaru 37 to myślałam że padnę bo nigdy jeszcze nie widziałam w H&Mie takiej ilości tych samych rozmiarów....
zostaje Ci szukanie innych. które je zastąpią albo allegro........

moje obiecane wczorajsze
trampki-20 zł, w orsayu kupiłam do kompletu torebkę...
balerinki różowe-20 zł
czarne ażurowe kolczyki- 6,9 zł
trykotka zielona-29.90-->mam taką samą jeszcze czarną-bardzo je lubię, świetnie mi się je nosi, dorby gatunek
a kolczyki ze sklepu gitter- te wczorajsze zguby się odnalazły przekopałam rano cały pokój, myślałam że faktycznie je zgubiłam w CH ale okazało się ze spadły za łóżko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010290.jpg (135,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010293.jpg (129,8 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010295.jpg (131,7 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010296.jpg (145,1 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2009-07-26 o 20:58
harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 21:00   #129
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Masz pecha na ten rozmiar 37...jak mi mój TŻ napisał że te buty są ale 5 par rozmiaru 37 to myślałam że padnę bo nigdy jeszcze nie widziałam w H&Mie takiej ilości tych samych rozmiarów....
zostaje Ci szukanie innych. które je zastąpią albo allegro........

moje obiecane wczorajsze
trampki-20 zł, w orsayu kupiłam do kompletu torebkę...
balerinki różowe-20 zł
czarne ażurowe kolczyki- 6,9 zł
trykotka zielona-29.90-->mam taką samą jeszcze czarną-bardzo je lubię, świetnie mi się je nosi, dorby gatunek
a kolczyki ze sklepu gitter- te wczorajsze zguby się odnalazły przekopałam rano cały pokój, myślałam że faktycznie je zgubiłam w CH ale okazało się ze spadły za łóżko
no trudno, na razie kupilam inne baleriny a jeszcze mam na oku takie jedne w stradivariusie allegro odpada, te buty na pewno nie sa warte wiecej niz 50

fajne te Twoje rozowe baleriny, w krk ich nie przecenili
Stary 2009-07-26, 21:05   #130
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
no trudno, na razie kupilam inne baleriny a jeszcze mam na oku takie jedne w stradivariusie allegro odpada, te buty na pewno nie sa warte wiecej niz 50

fajne te Twoje rozowe baleriny, w krk ich nie przecenili
heh też mi się podobały ale czarne...te różowe były ostatnimi na przecenie-czarne były w regularnej cenie. wzięłam chociaż te bo za 20 zł to żal nie brać

Czy Was też denerwuje to że w sklepach przeceniany jest różny asortyment???
jak oglądałam na zakupowym kiedyś biżu za 5 zł, jaką dziewczyny kupowały to mi oczy z orbit wychodziły bo ja nawet w regularnej cenie pewnych rzeczy nie widziałam:/ a w hm jestem często więc nie sądzę abym przegapiła te rzeczy
niesprawiedliwe

Stary 2009-07-26, 21:20   #131
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
heh też mi się podobały ale czarne...te różowe były ostatnimi na przecenie-czarne były w regularnej cenie. wzięłam chociaż te bo za 20 zł to żal nie brać

Czy Was też denerwuje to że w sklepach przeceniany jest różny asortyment???
jak oglądałam na zakupowym kiedyś biżu za 5 zł, jaką dziewczyny kupowały to mi oczy z orbit wychodziły bo ja nawet w regularnej cenie pewnych rzeczy nie widziałam:/ a w hm jestem często więc nie sądzę abym przegapiła te rzeczy
niesprawiedliwe
Ostatnio widziałam u siebie te różowe baletki po przecenie, ale mały rozmiar (obstawiam 36), dzisiaj już ich nie było. Żałuję, że ominęła mnie okazja na czarne.

Myślę, że w drugiej kwestii powinnam obwiniać małą powierzchnię sklepu, która uniemożliwia posiadanie zbyt dużego wyboru (kilka pięter to byłoby coś ). Często na zakupowym przecieram oczy ze zdziwienia, bo u mnie wielu rzeczy nie ma, które chciałabym mieć. Strasznie żałuję nad brakiem Divided, bardzo wiele rzeczy mnie się tam podoba, chociaż na damskim dziale także można znaleźć wiele perełek.
Co do przecen, zauważyłam, że w większości sklepów rzeczy nie odbiegają do siebie tak bardzo, chociaż zdarzają się wyjątki, tak samo w kwestii różnicy cen (przykładowo rozm S tańszy o 30 zł od M, albo szara bluzka 20 zł, czarna o tym samym fasonie już 40 zł - na jakiej postawie to działa? ).

wymienię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 21:25   #132
WhiteCherry
Zakorzenienie

w Krakowie także są dwupoziomowe H&M'y + osobno dziecięcy
ostatnio spodobała mi się granatowa kurteczka tak chyba ponad pępek, w róże. Może kojarzycie ale póki co ponad 100zł więc mi szkoda to chyba i tak z nowej kolekcji, wcześniej niż w wakacje jej nie widziałam (albo przeoczyłam ).

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2009-07-26 o 21:30
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 21:42   #133
hera13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
mnie kuszą te oxfordy, ale jednak 130 zł...
w ogóle jak z jakością butów z h&m?
Mam 2 pary butów z h&m. Pierwsze to czarne botki obcas 9cm. i szare półbuty obcas 10 cm. Obydwie pary są ze skaju. I tak jeżeli chodzi o trwałość i wytrzymałość, to nie mam zastrzeżeń. W botkach chodziłam nawet po śniegu i nic się nie stało. Niestety, botki okazały się mega niewygodne. Dłuższe chodzenie w nich to koszmar, obcas jest tragicznie wyprofilowany w jednym bucie. Natomiast w tych szarych chodzi mi się super chociaż obcas jest wyższy. Wiec jak podobają Ci się buty, to sobie kup
hera13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 21:59   #134
Fancy Rebel
Zadomowienie

Tez powolutku zastanawiam się nad zakupem obuwia z H&M. Póki co nie zawodziły mnie inne rzeczy, więc czas podjąć ryzyko. Mierze się na oxfordy z nowej kolekcji, są po prostu genialne
Fancy Rebel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 22:02   #135
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Ostatnio widziałam u siebie te różowe baletki po przecenie, ale mały rozmiar (obstawiam 36), dzisiaj już ich nie było. Żałuję, że ominęła mnie okazja na czarne.

Myślę, że w drugiej kwestii powinnam obwiniać małą powierzchnię sklepu, która uniemożliwia posiadanie zbyt dużego wyboru (kilka pięter to byłoby coś ). Często na zakupowym przecieram oczy ze zdziwienia, bo u mnie wielu rzeczy nie ma, które chciałabym mieć. Strasznie żałuję nad brakiem Divided, bardzo wiele rzeczy mnie się tam podoba, chociaż na damskim dziale także można znaleźć wiele perełek.
Co do przecen, zauważyłam, że w większości sklepów rzeczy nie odbiegają do siebie tak bardzo, chociaż zdarzają się wyjątki, tak samo w kwestii różnicy cen (przykładowo rozm S tańszy o 30 zł od M, albo szara bluzka 20 zł, czarna o tym samym fasonie już 40 zł - na jakiej postawie to działa? ).
Jeśli chodzi o ciuchy to owszem w różnych sklepach hm asortyment przeceniany jest taki sam. Ale jeśli chodzi o torebki i biżu to ja widzę ogromną różnicę....kiedyś pamiętam na zakupowym widziałam torebkę taką czarną ze skórki, typ worek z wielką białą kokardą. na wyprz za 20 zł. Obleciałam 5 h&m i w 3 panie takiej torebki na oczy nigdy nie widziały-miałam wydrukowane zdjęcie....
dlatego czasami szlag mnie trafia jak ogłądam coś na zakupowym, jadę a tam klops.

Jeśli chodzi o rozmiary to miałam taką sytuację ale w camamieu że bluzka w rozmiarze s była przeceniona o 40 % a w moim xl już nie....poszłam do kasy i powiedziałam że to dyskryminacja itp i koszulke miałam za tą cenę co rozmiar s
Nie powinno być tak że wybrane rozmiary są przecenione. Rozumiem kolory ale rozmiary?? Mam się czuć gorsza bo nie noszę s czy m?? i nie zasługuję żeby zapłacić mniej??
jestem uczulona na to w sklepach i jak nie często zdecyduję się odezwać przy kasie czy w ogóle w sklepie to akurat w tej kwesti otwieram dziubek.

liquefy
Ja mam w sumie 4 pary butów z hm (dwie kupiłam wczoraj więc się jeszcze nie liczą). jedne mam od tamtego sezonu letniego-pokazywałam je na wątku-takie zielone) i jestem z nich bardzo zadowolona...wygodne, i nie obcierają poza tym dosyć dużo w nich chodzę i się nie rozlatują. Na temat obcasów się nie wypowiem bo nie miałam na nodze żadnych takich.
mam jeszcze takie różowe klapki-japonki-też dałam tutaj zdjęcie na wątku. To są moje najwygodniejsze japonki. w tamtym roku obeszłam w nich cały Kraków i nadal czułam nogi

Moja koleżanka ma mnóstwo bakerinek z hm i jest bardzo zadowolona

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2009-07-26 o 22:05 Powód: dopisek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 22:12   #136
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o ciuchy to owszem w różnych sklepach hm asortyment przeceniany jest taki sam. Ale jeśli chodzi o torebki i biżu to ja widzę ogromną różnicę....kiedyś pamiętam na zakupowym widziałam torebkę taką czarną ze skórki, typ worek z wielką białą kokardą. na wyprz za 20 zł. Obleciałam 5 h&m i w 3 panie takiej torebki na oczy nigdy nie widziały-miałam wydrukowane zdjęcie....
dlatego czasami szlag mnie trafia jak ogłądam coś na zakupowym, jadę a tam klops.

Jeśli chodzi o rozmiary to miałam taką sytuację ale w camamieu że bluzka w rozmiarze s była przeceniona o 40 % a w moim xl już nie....poszłam do kasy i powiedziałam że to dyskryminacja itp i koszulke miałam za tą cenę co rozmiar s
Nie powinno być tak że wybrane rozmiary są przecenione. Rozumiem kolory ale rozmiary?? Mam się czuć gorsza bo nie noszę s czy m?? i nie zasługuję żeby zapłacić mniej??
jestem uczulona na to w sklepach i jak nie często zdecyduję się odezwać przy kasie czy w ogóle w sklepie to akurat w tej kwesti otwieram dziubek.

liquefy
Ja mam w sumie 4 pary butów z hm (dwie kupiłam wczoraj więc się jeszcze nie liczą). jedne mam od tamtego sezonu letniego-pokazywałam je na wątku-takie zielone) i jestem z nich bardzo zadowolona...wygodne, i nie obcierają poza tym dosyć dużo w nich chodzę i się nie rozlatują. Na temat obcasów się nie wypowiem bo nie miałam na nodze żadnych takich.
mam jeszcze takie różowe klapki-japonki-też dałam tutaj zdjęcie na wątku. To są moje najwygodniejsze japonki. w tamtym roku obeszłam w nich cały Kraków i nadal czułam nogi

Moja koleżanka ma mnóstwo bakerinek z hm i jest bardzo zadowolona
Co do dodatków to się zgadzam... Byłam rozczarowana ubogim wyborem przecenionej biżuterii, który ograniczał się do dwóch rodzajów pierścionków, jednego lub dwóch wisiorków i chyba opasek do włosów. Rzeczy, które pokazywały Wizażanki w ogóle nie widziałam w sklepie...

wymienię
Stary 2009-07-27, 07:12   #137
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez Fancy Rebel Pokaż wiadomość
Tez powolutku zastanawiam się nad zakupem obuwia z H&M. Póki co nie zawodziły mnie inne rzeczy, więc czas podjąć ryzyko. Mierze się na oxfordy z nowej kolekcji, są po prostu genialne
Taaaak!
ja też się na nie czaję

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 14:57   #138
starlit
catch me if I fall.

wklejam moje dzisiejsze zakupy h&m-owe
-bluzeczka z cwiekami 59 zl
-legginsy z zamkami 39 zl
-wisiorek 5 zl

co do nowej kolekcji to ta z divided jest swietna
szczegolnie podobaja mi sie sweterki i bolerka z cekinami, chyba sobie jakies sprawie, chociaz ceny nie sa zachecajace niestety
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0894.jpg (69,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0892.jpg (97,9 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0893.jpg (92,5 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez starlit
Czas edycji: 2009-07-27 o 15:03
starlit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 15:39   #139
cashmere
Zakorzenienie

Chciałabym dołączyć do Waszego grona Jestem zarówno miłośniczką jak i pracownikiem H&M Dlatego też przez ostatni rok 3/4 rzeczy które kupiłam pochądzą właśnie stąd Wolę nie liczyć ile pieniędzy tam zaostawiłam ale to już choroba zawodowa

Podobnie jak kilka z Was czaję się na oxfordy z nowej kolekcji Rozum podpowiada "masz już tyle butów" a serce " bierz!" hehe

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2009-07-27 o 15:41
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 15:47   #140
Fancy Rebel
Zadomowienie

Zdecydowanie! Nowa kolekcja H&M jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Dużo rzeczy, na które poluję od dłuższego czasu. Więc zapowiada się na skok na H&M
Stary 2009-07-27, 15:51   #141
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Podobnie jak kilka z Was czaję się na oxfordy z nowej kolekcji Rozum podpowiada "masz już tyle butów" a serce " bierz!" hehe
Mi tez spodobaly sie te oxfordy Co do podkreslonego - ja pracuje w obuwniczym,takze ja i ten dylemat jestesmy nierozlaczni
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 15:56   #142
glamooroous
Raczkowanie

Z racji że dzisiaj strasznie się nudziłam w domu postanowiłam wam zaprezentować moją całą kolekcję Dalsza część jutro, przepraszam za niektóre wygniecione ubrania, ale są wyciągnięte prosto z szafy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8843.jpg (49,3 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8844.jpg (53,9 KB, 183 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8845.jpg (77,3 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8847.jpg (35,3 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8848.jpg (40,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8849.jpg (52,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8850.jpg (39,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8851.jpg (42,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8852.jpg (38,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8853.jpg (42,2 KB, 83 załadowań)
glamooroous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 16:00   #143
glamooroous
Raczkowanie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8854.jpg (42,4 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8855.jpg (37,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8856.jpg (37,7 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8857.jpg (32,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8858.jpg (39,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8860.jpg (45,6 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8861.jpg (43,8 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8862.jpg (45,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8863.jpg (39,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8864.jpg (38,5 KB, 66 załadowań)
Stary 2009-07-27, 16:46   #144
agusia642
Zakorzenienie

o super wątek, dołączam do miłośniczek h&m! w te letnie wyprzedaże h&m się super spisał. ostatnio zauważyłam, że kupuję tylko tam buty, może coś wkleję niedługo.
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 18:07   #145
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Z racji że dzisiaj strasznie się nudziłam w domu postanowiłam wam zaprezentować moją całą kolekcję Dalsza część jutro, przepraszam za niektóre wygniecione ubrania, ale są wyciągnięte prosto z szafy
wszystko super! Szczegolnie czarne sukienki ta bandazowa i ta druga ze zlota nitka
tez mam ten jesienny plaszczyk Czy Tobie tez non stop odpadaja od niego guziki? Ja je chyba juz 20 razy przyszywalam
Stary 2009-07-27, 18:10   #146
glamooroous
Raczkowanie

Cytat:
wszystko super! Szczegolnie czarne sukienki ta bandazowa i ta druga ze zlota nitka
tez mam ten jesienny plaszczyk Czy Tobie tez non stop odpadaja od niego guziki? Ja je chyba juz 20 razy przyszywalam
Jak go kupowałam to widziałam, że guziki są luźne. Nie chciałam nic zepsuć bo z moim szczęściem się to zdarza, więc dałam go mamie, żeby te guziki bardziej przymocowała nitką Nosiłam go 4 miesiące non stop a z guzikami się nic nie dzieje
Stary 2009-07-27, 18:12   #147
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Jak go kupowałam to widziałam, że guziki są luźne. Nie chciałam nic zepsuć bo z moim szczęściem się to zdarza, więc dałam go mamie, żeby te guziki bardziej przymocowała nitką Nosiłam go 4 miesiące non stop a z guzikami się nic nie dzieje
aha to widocznie tylko ja mam takie szczescie albo nie umiem szyc
Stary 2009-07-27, 19:32   #148
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Chciałabym dołączyć do Waszego grona Jestem zarówno miłośniczką jak i pracownikiem H&M Dlatego też przez ostatni rok 3/4 rzeczy które kupiłam pochądzą właśnie stąd Wolę nie liczyć ile pieniędzy tam zaostawiłam ale to już choroba zawodowa

Zapytam z ciekawości, mam nadzieję, że się nie obrazisz na moje pytanie - jaką zniżkę na ubrania mają pracownicy H&M?

Cytat:
Cytat:
:d
Woooow Ta torba jest z dawnej kolekcji? Świetna! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1248706557

Oprócz tego bardzo podoba mnie się czarna bluzka z kokardą, można ją jeszcze dostać? A sukienkę ze srebrną nitką też posiadam.

wymienię
Stary 2009-07-27, 19:36   #149
Fancy Rebel
Zadomowienie

Tak się zastanawiam coraz bardziej w kwestii tych oxfordów. Biorę pod uwagę też różne inne sklepy, i jak myślicie? Dostane gdzieś lepszej jakości, podobne przynajmniej , w granicy 150 zł, w normalnych sklepach(namacalnych, nie allegro etc)?
Stary 2009-07-27, 20:16   #150
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
wrzucam moje ulubione ciuchy z H&M'u fioletowa sukienka i czarna bluzka - idealna na imprezy mogę je na okrągło nosić
Mam tę samą sukienkę i ją uwielbiam.

Jestem za tym, żeby były tu pokazywane rzeczy wyłącznie z H&M. W końcu ogólny wątek zakupowy też istnieje.

Uwielbiam H&M, w pięciopiętrowym w Madrycie czułam się jak w raju.

Przy okazji, link do wątku o dodatkach H&M.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112025

Był też taki o torebkach, ale nie mogę go znaleźć.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-07-27 o 20:18
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości