|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mam Problem !! CIĄŻA .. Pomocy
Ja to mam jednak nosa do prowokacji
|
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13503890]Ja to mam jednak nosa do prowokacji
Radar jakiś, czy jak ?
|
|
|
|
|
#124 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13503890]Ja to mam jednak nosa do prowokacji
No, no....
|
|
|
#125 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dla mnie jedną wielką prowokacją jest zachowanie innych Wizażanek w tym wątku. Ataki, personalne podjazdy, sarkazm, ironia, miejscami chamstwo.
Punkty poleciały i zapewniam, że za takie niszczenie wątków będą teraz latać gęsto i często. Wizaż.pl pod moim adminowaniem zawsze zwalczał takie gruperskie najazdy, pod tym względem nic się nie zmieniło. Tymczasem idę pozamiatać punkty do drugiego wątku. |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie chce żeby ktos pomyslal ze sie chce podlizac ale zgadzam sie w tym momencie z adminem
|
|
|
#128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, to ta przyjemność np. 200 zł. A jeśli chcesz iść do lekarza wcześniej (wtedy kiedy faktycznie powinieneś), niż jest wyznaczony termin, to też już na swoją rękę. A ciąża i wizyty u gina, też nie pies. ![]() Można, można wychować dziecko bez specjalnego chuchania, dmuchania, sęk w tym, że wielu ludzi chce dla swojego dziecka tzw.tego, co najlepsze, a to oznacza, że na dziecku mająć mozliwość na pewno nie będzie oszczędzać. I naprawdę, wcale nie chodzi o wózki za 5 czy 10 tysięcy, szmery bajery i pióra w dupie tylko o tzw. zwykłe potrzeby. I oby tylko dzieci zdrowe były. Odpukac w niemalowane drewno.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-07-30 o 21:57 |
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
). Moja mama była tylko o rok starsza od ciebie jak zaszła w ciąże Też na początku bała się powiedzieć swoim rodzicom... Jej moi dziadkowie jak usłyszeli że zostaną dziadkami na początku byli oszołomieni, lecz później zebrali się razem z mamą mojego taty i omówili parę spraw i w miarę ich możliwości im pomagali. Przed moim urodzeniem mój tata otworzył warsztat i pracował na utrzymanie rodziny. Tak jak mówisz większość rzeczy takich jak łóżeczko ( przetrwało 2 pokolenia i służy do dziś bo właścicielką jest teraz moja siostra cioteczna ), ubranka itp itd ma się po rodzeństwie ciotecznym tak jak w twoim przypadku po maleństwie kuzynki. Dacie sobie radę jestem tego w 100 % pewna ;*;* Trzymajcie się z dzidzią ![]() ![]() Pozdrawiam ;* Marta ;*;*
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyno dasz sobie radę wszystko się zmieni jak zobaczysz malleństwo.Twój chlopak jest już pełnoletni wiec dacie sobie rade. Trzymam kciuki nie poddawaj się ! Powiec rodzicom niewazne jak zeraaguja będzieszmieć to juz za sobą a teraz potrzeba Ci spokoju
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

). Moja mama była tylko o rok starsza od ciebie jak zaszła w ciąże