![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: wielbicielki żeli p0d prysznic :)
a ktoras z was uzywala zeli z johnos and johnos?? czy jakos tak;]? ja mam teraz taki z migdałem czy z cyzms i zamierzam kupic balsam do tego bo te zele slicznie pachną...ciekawe czy balsmay tak samo
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
tak mają tą samą ladną nute zapachową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem wielbicielką żeli Senses z Avonu, ale ostatnio po obejrzeniu minimalistycznej kolekcji kosmetykow Racheli
![]() ![]() EDIT: Właśnie obejrzałam sobie na stronie Luksji kolekcje nowych żeli. Holender, po co ja zamawialam te mydla?
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-08-23 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
BAN stały
|
Mój ukochany żel pod prysznic,to ten fioletowy Sephorowy,z ich linii kąpielowej.Kupiłam go ostatnio w zestawie z balsamem do ciała(promocja była,te dwa produkty za 29 zł) i pachnie ślicznie,jagodami
![]() Skórę mam po nim taką gładziutką i zapach się długo na mnie utrzymuje ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
dołączę się do waszego wątku
używam żeli od wielu lat, przez parę lat nawet nie tykałam mydła w kostce ![]() ale jedyne, które choć troche nawilżały skórę, to były dotąd dove i palmolive, ale one z kolei nie odpowiadają mi zapachami nawilżający owocowy-moje marzenie |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Hej.Te balsamy firmy Johnnson&Johnnson mają jedynie pojemność 400ml? czy można je kupić w mniejszej buteleczce, dokładnie 250ml? Bo wczoraj już kupiłam sobie masło do ciała a bardzo chiałabym spróbować tych balsamów z Johnson a nie mam pieniędzy, żeby kupić sobie ten większy.Z góry dziękuje za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Hmm,nie mam pojęcia,ile miał ten mój dokładnie,ale na pewno nie 500.Był w takiej standardowej butelce.Radzę poszukać dokładniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
to ja podbiję wątek
jestem zawiedziona żelami z oriflame - kupiłam 2 z nowej serii - discover phuket i discover marrakech pachną ładnie, ale króciutko i dośc słabo, są okropnie rzadkie, niewydajne nie tego się spodiziewałam zuzyję i pokornie wracam do ziaji, mam kilka w kolejce do kupienia |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
ja wklejałam fotkę swoich żeli, ale jak robiłam porządki w łazience to znalazłam jeszce 2 z tyłu w szafce, nawet nie wiem co mam
A co to, czyżby wszystkie na odwyku ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-10-05 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj żeli mi cały czs przybywa, nie wiem kiedy ja je wszystkie zużyje bo mam w zapasie jakies 35 sztuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- a jak tam u Was wielbicielki?? jaki obecnie posiadacie żel napiszcie cos o nim, wtrażenia z użytkowania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() do gustu przypadł mi migdałowy oraz pure cashmere, natomiast po kokosowym dostała uczulenia- a niby do skóry wrażliwej, a mam normalna
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
mi przypadły do gustu żele Fa tanie, śliczne zapachy,dobrze sie pienia i nie wysuszają skóry
![]() ![]()
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
a ja mam
-kokosowy -kakowo-kokosowy -melonowy -zurawina -roza i mleczko migdałowe
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam pomysł na wklejenie kolekcji bo widzę że wszystkim się rozrasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Ja używam Mleczko Kakaowe - Ziaja, do kąpieli. Rewelacja! Pachnie w całej łazience.
![]() Do tego uwielbiam, żele Luksji, np. o zapachu grapefruita. Ostatnio będąc w drogerii zauważyłam, jakieś tanie żele, firmy 'Apart'.. Przyznam się, od razu pomyślałam, że są beznadziejne. Kiedy zauważyłam go na półce u mojej współlokatorki, powąchałam - byłam w szoku! Pachnie naprawdę cudownie, nie wspomnę o tym, że ma tak intensywny zapach, że czuć go bardzo długo zarówno na ciele i w domu. Nie pamiętam dokładnie nazwy, ale butelka różowa i chyba był z ekstraktem z kaszmiru. ![]() Czaję się teraz na niego, ale jak na złość nigdzie nie mogę go dostać. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
no wielbicielki może jakieś foto swoich zbiorów??
![]() ![]() ja swojego zbioru postaram się zrobic zdj
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Wklejam sobie zbiory żeli
![]() 1. Aktualnie używane 2,3,4 - zapasy |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
woow robi wrażenie
![]() ![]() sama uwielbiam żele pod prysznic ![]() ![]()
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- A tu jeszcze więcej !!! ![]() ![]() niezłe kolekcje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.