![]() |
#121 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Dot.: Wieczne Studniówkowiczki 2009 Idą Na Studia. Część VII.
Cytat:
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
no i spakowałam się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale patrzyłam to dziewczyny tez tak mają.. ![]() ![]() ![]() a teraz siedze z tżem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
A więc:
udało mi się z netem połączyć dobrze że laptok wzięłam ![]() spać nie mogę, tu jest 6.35 nowe miejsce i budze sie kilka razy,wiadomo zdjecia zrobie potem wnajwiecej stresu mnie lot kosztowal wzbijanie sie w gore nieprzyjemne i ladowanie ale widoki ladne ![]() Londyn - robi wrazenie zwlaszcza nocą przypomina mi taki oswietlony nocą Nowy Jork na zdjeciach czy cos wysokie budynki hehe ![]() odebral mnie ten Max, smieszny, zartowal, jechalam godzine z lotniska tutaj. Tu jak zajechalam troche dziwnie bylo ale przyjeli mnie milo, Host [Nigel] otworzyl drzwi Tanya akurat kladla malą spac. przyszla z nia, mala sie rozbudzila bo niespodzianka ktos nowy, nauczyla sie moje imie mowic hehe mowi "Kasa" hehe i tak sie cieszy strasznie i stasle chodzi i mowi "What Wilow doin?" i trzeba jej odpowiadac wymyslac ze cos tam ![]() ![]() troszke dziwnie sie czuje bo wadomo cos nowego oni aupair tu tez ie mieli, c odo pappersow Hostka mi pokaze, rozumiem ich i mowie ale czasem nie wiem co powiedziec ale to minie mysle.Hostka mowi wyraznie i ladnie bez akcentu Host troszke gorzej i szybko ale rozumeim a jak nie prosze powtorzenie.\\ pokoj ladny caly bialy mam duzy, lozko mieciutkai reczniki wszystko juz na mnie czekalo, mam wc i ummywalke swoja, lazieenk z wanna z nimi, domek jest2 pietrowy ja tak jakby na poddaszu, stary ale zadbany robia remont teraz. Słonko wychodzi a wczoraj powital mnie deszcz.Jak wyjelam ciuchy to mam ich bardzo malo ale mm nadziejje ze mi wystraczy.tak po krotce wiec.3 majcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
czeeeeść
![]() Kachaa o matko, podziwiam Cioe, aj bym chyba spękała ![]() ale cieszę się, że wszystko w porządku ![]() a ja wczoraj zabalowałam ![]() narobiłam ponad 100 km samochodem ^^ mieliśmy jechać z koleznaką i kolegą na lody do jego dziewczynya, ale ona się obraziła więc zabraliśmy jeszcze jednego kolege i pojechalismy do znajomych ^^ ponad 50 km od mojej miejscowości, tam były dni miasta, więc impreza Pectus miał być, ale mieli godzinę spóxnienia, chodzili za sceną i mieli wszytskihc w du.pie więc pojechaliśmy wczoraj pierwszy raz sama zatankowałam ![]() ![]() ![]() ![]() przyjechałam po północy i mama mi oswiadczyła, że dzisiaj rodzina z Białorusi do nas przyjeżdża i trzeba kupić prezenty wszystkim ![]() ale ma ich gdzieś i ide się opalać, bo jest śliczna pogoda ![]() ![]() rozpisałam się, ale mam strasznie dobry humor ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
O ale się wyspałam
![]() Ale tak się jakoś słabo czuje ![]() ![]() a moje rzeczy juz są nad morzem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
a ja się nie wyspałam :|
pokłóciłam się wczoraj z TŻtem.. ale już jest niby dobrze, co nie zmienia faktu, że i tak czuję się do du.py ... Kachaaa, to dobrze, że już masz najgorszy początek za sobą ;P zobaczysz, że nie będziesz chciała stamtąd wracać xD idę jeść śniadanie i uciekam z domu.. ojciec tak mi działa na nerwy, że po prostu.. gotuję się cała ![]()
#127 |
Konto usunięte
|
ja juz myslalam ze nie wsiade jak samoloty zobaczylam
![]() ale po to sa strachy by je przezwyciezac ![]() boje sie tak glupio doniej gadac jak wiem ze bedy robie i bawic sie z nia jak oni sa w poblizu jakos tak mi niezrecznie glupia jestem wiem ![]() ![]() w porze lunchu chca mnie zabrac jakies cos maja tu impreza czy cos w poblizu na dworze i dzwoni po znajomych zaprasza mowi ze Kasia bedzie tam szok cchc emnie przedstawic ja sie stracham jak cholera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Kachaa podziwiam Cię. Ja bym nigdy się na to nie odważyła. nigdy nie pojechalabym chyba do innego miasta gdzieś dalej i sama tam mieszkała a o kraju to już wogole nie wspomnę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa, zobaczysz że sobie poradzisz.
![]() ![]() ![]() A co do tych zabaw z malutką przy rodzicach to się nie dziwię. ![]() ![]() A powiedz mi... Ty masz tak jakieś 'wolne'? Kiedy możesz sobie iść na miasto czy coś? Na jakich zasadach masz się tam zajmować tą małą?
#130 |
Zakorzenienie
|
kachaa powodzenia!! trzymaj sie,nie daj sie i zycze duzo szczęścia
![]() mialam jechac nad wode z kolezankami ale dziwnie sie czuje bo mnie gardziolko boli wiec nie wiem co z tego będzie... eeh chyba za duzo tego zimnego piwa ostatnio;p |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
no kupie se
![]() weekendy mam wolne wiec w weekend przylecialam by sie oswioc ale i tak mi ciezko bo jak oni sa w poblizu to semysle ze co se pomyala ze ja taka czy sraka bo tak czy siak sie bawei z nia ona sepleni wiec smiesznie troszke nie mozna zrozumiec jej zawsze, chodzi i sie stale pyta "what's happen?" kiedy wysypala platki na podloge np hehe ![]() ![]() od 27 sierpnia nbodajze tydzien beda we Wloszech na tydzien ja moge byc iu swoich kkuzynek na ten tydzien lub tu sama w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
A u mnie Tż bedzie za pare minut, o 13 mam obiad ale nie jestem głodna i chyba pojdziemy na plażę
![]() a wogole wczoraj poszłam wypłacić kase z bankomatu. i miałam 277zł na koncie. no ale mówie zobacze dokładnie ile mam.. ja patrze a tam 477zł ![]() ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2009-08-02 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
odwazna to ja dziewczyny nie jestem mam lek wysokosci o malo co nie spier..dolilam z lotniska
![]() ale jestem tu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
aaa.. polecacie może jakąś ksiażke? taką nie za gruba
![]() a czytała może któraś z Was Anioły i Demony ?? Lub Dom nad rozlewiskiem ? idę robić szarlotkę ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2009-08-02 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio niewiele czytam ;P
Kachaaa, myślę że się szybko osłuchasz i coraz łatwiej będzie Ci rozumieć małą ![]() I będziesz beczeć jak przyjdzie się pożegnać. ;P W końcu to prawie 2 miesiące. O.o Kurczę, nie wiem czy bym się odważyła. ;P
#136 |
Zakorzenienie
|
Kacha, napewno szybko sie przyzwyczaisz i przestaniesz krepowac
![]() Miałam swoją kocice na rekach doslownie 5 sekund. I teraz mam cale ramie poszarpane jej pazurami ![]() ![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na Dom na rozlewiske i 2 kolejne czesci namawia mnie kolezanka mowi ze bardzo fajne teraz czytam 'klub malo uzywanych dziewic' ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
"klub malo uzywanych dziewic" mówisz - dobree
![]() ![]() no i wlasnie teraz ide do kolezanki,i będziemy szalec w basenie oraz topic tłuszczyk na słoneczku hyhyhy ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Hej! Kachaa żyje, kurczę wiesz dobrze, ze się odważyłaś, mnie by zżerała ciekawość, ale Ci ludzie też muszę Cię dopiero poznać itd, więc spoojnie, wszystko się ułoży
![]() Wiecie wczoraj miałam taką dziwną sobotę, po 21 byłam jeszce na piwku, póxniej na ławce, za wszelką cenę chciałyśmy się pokaza na imprezie by zrobić na złość kumpeli i nam sie udało, po 2 wbiliśym na imprezę z jakimiś kolesiami,z których jednego koleżanka znała, bo pisała z nim, ale się nigdy nie spotkała, po 5 min rozmowy stwierdziłyśmy, że możemy jechać z nimi, że są niegroźni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kacha dasz sobie radę ![]() ![]() kupiłam dzisiaj farby do pokoi.. i sobie przy okazji kurtke z przeceny, bedzie na wyjazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jestem zła ![]() ![]() Kacha będzie dobrze ![]()
Blog Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2009-08-02 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
a ja ubrudzilam biale spodnie czerwona szminka;/
1 raz je zalozylam ledwo co metke odcielam;/ wrrrrrr
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
dopierze sie jakims konkretnym odplamiaczem
![]() moja kumpela wczoraj w nowych bialych szortach usiadla na gume,i ni hu hu nie chce sie sciagnac :P |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
wsadzilam je odrazu pod kran i wyleguja sie teraz w proszku...
moze zejdzie.. ale jak mama przyjdzie z pracy to nie wiem co na to powie;p
#146 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja madrze siadlam sobie na lawce przed kosciolem pod lipa/akacja[nie znam sie:p] i nei dosc,z e cala bylam w robakach to jeszcze lawka sie kleila od zywicy;/ zczailam to dopiero jak pierwszy raz wstalam, a tam taki dzwiek odklejania wrr
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
mmm a co do gumy... to spodnie do zamrazarki i sie zeskrobie
![]()
#149 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.