![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
Lokal i termin w Kościele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
No ja też bym się zastanawiała nad weselem. Najbardziej podobają mi się takie imprezy jak to w Stanach pokazują, to jeszcze mogę zaakceptować.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
No ja wizje mam,juz mniej wiecej wiem co i jak,jeszcze nie wiem gdzie i za co,ale wszystko idzie w dobra strone
![]() Wspominasz Besio? ![]() ![]() Danaeee84 no to faktycznie nie az tak duzo planowania,zazdroszcze Ci,z tego co ja sobie wymyslilam to nie wiem jak ja to wszystko sama ogarne. Dziewczyny ide pod prysznic i posiedziec troche z moim TZ, milych snow kochane ![]() ![]() ![]()
#124 |
Wtajemniczenie
|
Ja też uciekam bo jutro z rana lot. Odezwę się jak tylko po przylocie znajdę chwilę. Do zobaczenia kochane
![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
A więc:
udało mi się z netem połączyć dobrze że laptok wzięłam ![]() spać nie mogę, tu jest 6.35 nowe miejsce i budze sie kilka razy,wiadomo zdjecia zrobie potem wnajwiecej stresu mnie lot kosztowal wzbijanie sie w gore nieprzyjemne i ladowanie ale widoki ladne ![]() Londyn - robi wrazenie zwlaszcza nocą przypomina mi taki oswietlony nocą Nowy Jork na zdjeciach czy cos wysokie budynki hehe ![]() odebral mnie ten Max, smieszny, zartowal, jechalam godzine z lotniska tutaj. Tu jak zajechalam troche dziwnie bylo ale przyjeli mnie milo, Host [Nigel] otworzyl drzwi Tanya akurat kladla malą spac. przyszla z nia, mala sie rozbudzila bo niespodzianka ktos nowy, nauczyla sie moje imie mowic hehe mowi "Kasa" hehe i tak sie cieszy strasznie i stasle chodzi i mowi "What Wilow doin?" i trzeba jej odpowiadac wymyslac ze cos tam ![]() ![]() troszke dziwnie sie czuje bo wadomo cos nowego oni aupair tu tez ie mieli, c odo pappersow Hostka mi pokaze, rozumiem ich i mowie ale czasem nie wiem co powiedziec ale to minie mysle.Hostka mowi wyraznie i ladnie bez akcentu Host troszke gorzej i szybko ale rozumeim a jak nie prosze powtorzenie.\\ pokoj ladny caly bialy mam duzy, lozko mieciutkai reczniki wszystko juz na mnie czekalo, mam wc i ummywalke swoja, lazieenk z wanna z nimi, domek jest2 pietrowy ja tak jakby na poddaszu, stary ale zadbany robia remont teraz. Słonko wychodzi a wczoraj powital mnie deszcz.Jak wyjelam ciuchy to mam ich bardzo malo ale mm nadziejje ze mi wystraczy.tak po krotce wiec.3 majcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Kachaa no widzsz nie było tak źle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzisz Kachaaa nie taki diabel straszny jak go maluja... ciesze sie, ze jest wszystko ok! ![]() Tak w ogole to dzien dobry ![]() Masakre dzs mam ![]() ![]()
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() Kachaa widzisz wszystko jest dobrze ![]() ![]() a tak w ogole Dzien dobry ![]() wczoraj z TŻ porozmawiam i wszytsko sobie wyjasnilismy i jak faaajnie jest ![]() Ide do kosciola na 12 jak ja nie lubie na ta chodzic ale nie obudzili mnie na 8 ![]() Edytowane przez wwweeerka Czas edycji: 2009-08-02 o 10:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
Kachaa, widzisz jednak nie było już aż tak źle.
![]() ![]() Milenka, ja też wczoraj popiłam ale piwa nie tknęłam ![]() ![]() ale za to zła jestem strasznie... wszyscy mnie wczoraj hm delikatnie mówiąc wkurzali. Kumpela się obraziła, że jestem u innej kumpeli ![]() ![]() więc ogólnie jestem zła i mam ochotę dziś caaaaały dzień czytać książki... |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
![]() ![]() Kachaaa cieszę się, że wszystko dobrze się układa, na pewno musisz się jeszcze przestawić na tamte klimaty, ale będzie dobrze. Trzymam kciuki kochana ![]() No to idziemy nacieszyć oczy nowymi widokami. Buziaki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i jakie to wszystko proste... ![]() Cytat:
![]() No, ja prawie też... Mam 164 cm. ![]() Ależ Wy macie tępo pisania... Dzień mnie nie było a Wy już tyle stron naprodukowałyście. ![]() Poszłam się poopalać i dupa. Nic się nie opaliłam a mam tylko 150 bąbli bo mnie mrówki pogryzły a to tak boli ![]() W ogóle to się wku**** bo miałam jechać dzisiaj gdzieś nad wodę ale na tych moich wieśniakach to można polegać jak nie wiem. ![]() I kolejny dzień zmarnowany. ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Ach, no zapomniałam. Kachaaa, cieszę się, że wszystko w porządku. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja studiuję dziennie. Obecnie szukam pracy :/
Mam wspaniałego chłopaka i nikt więcej nie jest mi do szczęścia potrzebny. Na "przyjaciółce" zawiodłam się za bardzo i stwierdziłam, że szkoda mi marnować czasu na fałszywych przyjaciół. ![]() Wczoraj zostałam zaproszona na grilla do bliskiej koleżanki z którą nie miałam dość długo kontaktu... Chciałam się wymigać, ale myślę co mi tam. I gdy już tam byliśmy mój TŻ dostał wiadomość od byłego dobrego kolegi, z który nie gadał parę miesięcy, że zaprasza nas dzisiaj na imprezę... To idziemy, nie ma co się kłócić prawda? ![]() A tak poza tym uwielbiam czytać książki! ![]() Kachaaa Wczoraj ze Stanów przyleciała moja siorka która przez 2 lata była au-pair w Phoenix ![]() ![]() Dziękuję za miłe przyjęcie ![]()
#134 |
Raczkowanie
|
jej fajnie wam ja tez chcialabym do stanow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
haj
![]() ja dziś byłam z TŻ na zakupach w hipermarkecie i prawie 200 zł wydaliśmy ![]() ![]() teraz pije herbatkę i zaraz CSI na Polsacie ![]() ![]() buziaki ![]() p.s. co do wymienienia dziewczyn udzielających się w 1 poscie...pomyslę o tym ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
stany za daleko.
a jak widze jakie ciacha tu po ulicach chodza murzyni mulaty ja cie krece glowa boli popatrzec jak milo!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A JA SIE CIESZE ZE WOOOOOOOOOOLNA JESTEM! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
![]() kachaaa jeszcze niebedziesz z tamtad chciaął wrocic ![]() ale umnie dzis był upał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
no nie wiem moze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Witam wieczorowa porą
![]() Ale się dzisiaj spiekłam na słoneczku ![]() Kachaaa super, że wszystko OK ![]() Haha noooooo ![]() ![]() Ehhh no własnie... niestety, ja się własnie staram leczyć z tego cierpienia
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
hmm tak sie zastanawiam( chodzi mi o faceta jak narazie nie mojego) i niewiem co o tym wszystkim juz myslec niby tu piszemy i jest fajnie a chodzi mi o to wczoraj pisalismy i pisał tez z inna dziewczyna niby sie strasznie wkuzał nania a jak zapytałam poco z nia pisze to on " bo mam sentyment i chce wiedziec o co chodzi" juz mam mentlik w głowie. jak myslicie warto z takim pisac
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- ach i wiecznie siedzi na czacie |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
paula no ja mysle ze raczej nie ale Twoj wybor
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
tez sie własnie zastanawiam ze chyba nie warto
ja myslicie jak mozna sie delikatnie zapytac ( bo ja zawsze wale prosto z mostu ) dlaczego pisze zemna, czy chciał by sie spotkac(bo jeszcze sie niewidzielismy), kurcze jakie to wszystko jest meczace ![]() zawsze jak mi si ejakis facet podoba to cos jest z nim nietak |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
A po co delikatnie? Spytaj się po prostu czy nie chce się spotkać. Nie ma sensu się w podchody bawić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
pytałąm sie to powiedział ze jak narazie to niema czasu, mowił ze chce sie spotakc i miał sie zapytac ale jak bedze miał czas
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
clover my sie ie znamy jeszcze chyba witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() $#$#$#%%^^&**&^%$#$## !! Zaraz na policję zadzwonię, bo nie wytrzymam ! |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() erratic co się dzieje?
#150 |
Zadomowienie
|
ach dzieki dziewczyny
chyba tak zrobie i bede go miec w ![]() tak sie tez zatanawiam on mieszka na wsi a sa zniwa moze faktycznie zajety niewiem niemieszkałąm nigdy na wsi (poczekam do konca wakacji jezeli sie nic nei zmieni to skoncze ta znajomosc ) ach co ma byc to bedzie jeszcze raz dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.