Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-01, 21:03   #121
201701300931
Konto usunięte

Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II

Cytat:
Napisane przez kacha2004 Pokaż wiadomość
juz zaplanowane duzo masz?
Lokal i termin w Kościele Nie robię wesela, tylko obiad dla rodziny, więc dużo do planowania nie mam... Na jesień zacznę szukać sukni ślubnej i wtedy też nauki będziemy robić, żeby mieć to szybciej z głowy. I tak potem dużo załatwiania w Kościele będzie...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 21:08   #122
besio
Wtajemniczenie

No ja też bym się zastanawiała nad weselem. Najbardziej podobają mi się takie imprezy jak to w Stanach pokazują, to jeszcze mogę zaakceptować.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 21:32   #123
kacha2004
Raczkowanie

No ja wizje mam,juz mniej wiecej wiem co i jak,jeszcze nie wiem gdzie i za co,ale wszystko idzie w dobra strone
Wspominasz Besio? 3mam kciuki,daj znac jak tam jak bedziesz miala chwile
Danaeee84 no to faktycznie nie az tak duzo planowania,zazdroszcze Ci,z tego co ja sobie wymyslilam to nie wiem jak ja to wszystko sama ogarne.
Dziewczyny ide pod prysznic i posiedziec troche z moim TZ,
milych snow kochane

Studentka Biomedical Science

60 - 58 - 56 - 54 - 52 - 50 - 48
kacha2004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 21:41   #124
besio
Wtajemniczenie

Ja też uciekam bo jutro z rana lot. Odezwę się jak tylko po przylocie znajdę chwilę. Do zobaczenia kochane
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Stary 2009-08-02, 06:48   #125
2018070520180950
Konto usunięte

A więc:
udało mi się z netem połączyć dobrze że laptok wzięłam
spać nie mogę, tu jest 6.35 nowe miejsce i budze sie kilka razy,wiadomo
zdjecia zrobie potem
wnajwiecej stresu mnie lot kosztowal wzbijanie sie w gore nieprzyjemne i ladowanie ale widoki ladne
Londyn - robi wrazenie zwlaszcza nocą przypomina mi taki oswietlony nocą Nowy Jork na zdjeciach czy cos wysokie budynki hehe
odebral mnie ten Max, smieszny, zartowal, jechalam godzine z lotniska tutaj.
Tu jak zajechalam troche dziwnie bylo ale przyjeli mnie milo, Host [Nigel] otworzyl drzwi Tanya akurat kladla malą spac. przyszla z nia, mala sie rozbudzila bo niespodzianka ktos nowy, nauczyla sie moje imie mowic hehe mowi "Kasa" hehe i tak sie cieszy strasznie i stasle chodzi i mowi "What Wilow doin?" i trzeba jej odpowiadac wymyslac ze cos tam chodzilaw oich butach heh
troszke dziwnie sie czuje bo wadomo cos nowego oni aupair tu tez ie mieli, c odo pappersow Hostka mi pokaze, rozumiem ich i mowie ale czasem nie wiem co powiedziec ale to minie mysle.Hostka mowi wyraznie i ladnie bez akcentu Host troszke gorzej i szybko ale rozumeim a jak nie prosze powtorzenie.\\

pokoj ladny caly bialy mam duzy, lozko mieciutkai reczniki wszystko juz na mnie czekalo, mam wc i ummywalke swoja, lazieenk z wanna z nimi, domek jest2 pietrowy ja tak jakby na poddaszu, stary ale zadbany robia remont teraz.

Słonko wychodzi a wczoraj powital mnie deszcz.Jak wyjelam ciuchy to mam ich bardzo malo ale mm nadziejje ze mi wystraczy.tak po krotce wiec.3 majcie sie
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 06:53   #126
madziula0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny To jeszcze ja się przyłączę... Trzeba wykorzystywać wszystkie przyjaciółkowe wątki i szukać szukać szukać Ciągle łudzę się, że znajdę kogoś z Wrocławia...

O mnie: studentka i dzienna i zaoczna, wynajmująca pokoik ze swoim TŻ, planująca ślub i intensywnie szukająca pracy Brak przyjaciółek, brak jakichkolwiek znajomych, TŻ codziennie w pracy, ja samotna
witaj witaj czuj się jak u siebie

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
Witaj w naszych skromnych progach

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Tadzieusz no jadę jadę podjełam decyzję w ostatniej chwili, jak zadzwoniłam z pytaniami o loty to pani mnie poinformowała, że został jeden bilet w możliwej cenie, więc powiedziałam, że co ma być to będzie, najwyżej zwiedzę sobie w wakacje Sztokholm, nic nie tracę.

masz racje- co ma byc, to będzie....na pewno bedziesz miala wakacje i zobaczysz kilka ciekwaych miejsc... a co do faceta-okaże się..ale lepiej zaryzykowac w końcu nic nie tracisz

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Kachaa no widzsz nie było tak źle mądra dziewczynka z Ciebie- wiadomo było że sobie poradzisz Wszystko będzie dobrze powoli wszystko ogarniesz i będzie git

madziula0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 08:51   #127
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny To jeszcze ja się przyłączę... Trzeba wykorzystywać wszystkie przyjaciółkowe wątki i szukać szukać szukać Ciągle łudzę się, że znajdę kogoś z Wrocławia...
Ja do wro mam 1,5h busem nawet nie...

Widzisz Kachaaa nie taki diabel straszny jak go maluja... ciesze sie, ze jest wszystko ok!

Tak w ogole to dzien dobry
Masakre dzs mam kac morderca rzadzi... o 8 mnie TŻ wzbudzil poszlam spac o 3:30 bo z TŻ szwagrem pilam a jego zona i moj TŻ juz spali... masakra jakas na tarasie na kocach hehehe. A dzis wiadomo rozowo nie jest... Masakra wypilam 8 piw i wisnowke pozniej pilismy... jest przed 10 a ja czekam na rosol

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-02, 10:06   #128
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za te wszystkie rady. Zobaczymy co mi ten wyjazd przyniesie, jutro rano wylatuje, napiszę coś jak dotrę na miejsce. Ale mam mieszane uczucia, z jednej strony cholernie się cieszę, z drugiej boję na myśl o spotkaniu z nim:/
Nie denerwuj sie wszytsko bedzie dobrze zobaczysz

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Ja do wro mam 1,5h busem nawet nie...Tak w ogole to dzien dobry
Masakre dzs mam kac morderca rzadzi... o 8 mnie TŻ wzbudzil poszlam spac o 3:30 bo z TŻ szwagrem pilam a jego zona i moj TŻ juz spali... masakra jakas na tarasie na kocach hehehe. A dzis wiadomo rozowo nie jest... Masakra wypilam 8 piw i wisnowke pozniej pilismy... jest przed 10 a ja czekam na rosol
Łoj.... a ja nie moge pic nawet lyka piwa

Kachaa widzisz wszystko jest dobrze powoli sie przyzwyczaisz i bedzie jeszcze lepiej

a tak w ogole Dzien dobry
wczoraj z TŻ porozmawiam i wszytsko sobie wyjasnilismy i jak faaajnie jest
Ide do kosciola na 12 jak ja nie lubie na ta chodzic ale nie obudzili mnie na 8

Edytowane przez wwweeerka
Czas edycji: 2009-08-02 o 10:09
wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 10:16   #129
norwag0
Raczkowanie

witam wszystkie nie wiem czy mnie kojarzycie pisalam na ost watku kilka postow jaaak ja lubbbie niedziele hahah poza tym potrzebuje ost koniecznie kasy poniewaz jakims smiesznym trafem jade na madonne bo wygralam bilety i jedziemy chociaz jej nie slucham ale zawsze to jakas przygoda bedzie ktos?
norwag0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 10:21   #130
erratic
BAN stały

Kachaa, widzisz jednak nie było już aż tak źle. najważniejsze, że dotarłaś tam cała i zdrowa
Milenka, ja też wczoraj popiłam ale piwa nie tknęłam tylko wódka i wino. i co najważniejsze kaca nie ma
ale za to zła jestem strasznie... wszyscy mnie wczoraj hm delikatnie mówiąc wkurzali. Kumpela się obraziła, że jestem u innej kumpeli(wiem,wi em nie rozumiecie-ja też tego nie rozumiem...) Kolega jakieś fochy stroił, ta koleżanka u której byłam na imprezie jakieś schizy miała gdy ja już byłam w domu. Była na mnie zła, że jej chłopak do mnie dzwonił pytał się gdzie jestem
więc ogólnie jestem zła i mam ochotę dziś caaaaały dzień czytać książki...
erratic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 11:19   #131
besio
Wtajemniczenie

Witam wszystkie Doleciałam w jednym kawałku. Sztokholm piękny i chyba będzie mi żal go opuszczać. Spotkanie z T. trochę dziwne, ale to chyba normalne po tym wszystkim. Z rzeczy zaskakujących- metro. Słów brakuje żeby opisać cudowne jest, mam nadzieję, że nie będę miała problemów z poruszaniem się,bo jutro T. do pracy. Zaraz idziemy miasto zwiedzać, no i przede wszystkim rozmawiać. Odezwę się jak będę mogła

Kachaaa cieszę się, że wszystko dobrze się układa, na pewno musisz się jeszcze przestawić na tamte klimaty, ale będzie dobrze. Trzymam kciuki kochana

No to idziemy nacieszyć oczy nowymi widokami. Buziaki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-02, 17:33   #132
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
a oze by w 1 poscie napisac kto sklada sie na nasza paczkę?
wypisac te co sie udzielaja?

Dobry pomysł.

Cytat:
Napisane przez BeRtA1111 Pokaż wiadomość

. w ogóle mam lęk wysokości, lęk przed ruchem drogowym (?) ;p ostatnio i przed windami.
Lęk przed ruchem ulicznym?

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
1.Hahaha czasami nie ma nic fajnego w mieszkaniu razem... bo chce sie uciec zamknac podolowac to nie ma jak(przynajmniej ja nie moge) dochodza do tego skarpetki mojego TŻta, jego plyty etc porozwalane bo on straszny balaganiaz
2. jedzenie po 18 to MIT wystarczy jessc 2-2,5h przed snem najlepiej lekkostrawne.
powtarzam do znudzenia i bede powtarzac caly czas! A6W nie jest na spadniecie tluszczu, jest bardziej na uksztaltowanie miesni. Racja cos tam sie spala... bo przeciez cwiczysz, ale nie tak jak przy specjalnych cwiczenach na spalenie sadla na bebechu:P chcesz wysle Ci jakie ja robie cwiczenia. I kolejna rzecz bede powtarzac tez do znudzenia... na uda i szczegolnie na brzuch bieganie, bieganie i jeszcze raz BIEGANIE... 2 bluzy, dres na nogi plus ortalion i efekty sa swietne.
Do tego skakanka basen i MŻ(mniej zrec) a nie sie glodzic. Jesli zaczynam,y nagle mniej jesc, minimalne posilki to organizm nie zaczyna spalac tego co mamy tylko zaczyna "chomikowac" to co zjadamy, bo szykuje sie na"kryzys". Dlatego powolutku trzeba odmawiac sobie wiekszych porcji i roznych przyjemnosci.
3.nie pij gazowanego, czerwona herbatke czesto i zielona i jedz powoli problem powinien zniknac.

Odchudzalam sie nie raz i nie dwa i duzo rzeczy przetestowalam i wiem jak to jest... sluchajcie sie cioci Mileny a dobrze na tym wyjdziecie Wyslalam erratic przepisy na "po treningu". moge tez wam przeslac jak ktos chce
Ok ja wstalam i ide teraz sprzatac pozniej musze auto umyc z TŻ a wieczorem gryyyl buziaki

No i jakie to wszystko proste...

Cytat:
A co do odchudzania to ja np nie jem wogole gdzies od 4,czasami jakis owoc,tez nie jem nic tlustego itd itp a jakos wogole nie moge schudnac
Jak bralam tabletki to wogole sie czulam jak napapowana,teraz juz ich i tak nie biore,troche jest lepiej,ale nie umiem duzo schudnac...

Ale tez mnie to wkurza,bo wage mam prawidlowa,rozmiar zazwyczaj 36 ale sukienki albo jeansy 34 a brzuch mi wystaje jakbym nie wiem jaka byla gruba...
Nosisz rozmiar 36/34 i się odchudzasz?

Cytat:
przy wzroscie 160 wazylam 45 kilo,
Cytat:
Napisane przez erratic Pokaż wiadomość

ja przy podobnym wzroście ważę 20 kg więcej !

No, ja prawie też... Mam 164 cm.

Ależ Wy macie tępo pisania... Dzień mnie nie było a Wy już tyle stron naprodukowałyście.

Poszłam się poopalać i dupa. Nic się nie opaliłam a mam tylko 150 bąbli bo mnie mrówki pogryzły a to tak boli

W ogóle to się wku**** bo miałam jechać dzisiaj gdzieś nad wodę ale na tych moich wieśniakach to można polegać jak nie wiem.
I kolejny dzień zmarnowany.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Ach, no zapomniałam. Kachaaa, cieszę się, że wszystko w porządku.

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Alexandraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 17:48   #133
Pyzuh
Raczkowanie

Wink Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II

Ja studiuję dziennie. Obecnie szukam pracy :/
Mam wspaniałego chłopaka i nikt więcej nie jest mi do szczęścia potrzebny. Na "przyjaciółce" zawiodłam się za bardzo i stwierdziłam, że szkoda mi marnować czasu na fałszywych przyjaciół.
Wczoraj zostałam zaproszona na grilla do bliskiej koleżanki z którą nie miałam dość długo kontaktu... Chciałam się wymigać, ale myślę co mi tam. I gdy już tam byliśmy mój TŻ dostał wiadomość od byłego dobrego kolegi, z który nie gadał parę miesięcy, że zaprasza nas dzisiaj na imprezę... To idziemy, nie ma co się kłócić prawda?
A tak poza tym uwielbiam czytać książki!

Kachaaa Wczoraj ze Stanów przyleciała moja siorka która przez 2 lata była au-pair w Phoenix Ja też miałam jechać w zeszłym roku, miałam wszyściutko przygotowane. Nawet rodzinę mi znaleźli... Ale poznałam <hmm a raczej się z Nim spotkałam, długa historia> mojego TŻ i jakoś nie mogłam wyjechać

Dziękuję za miłe przyjęcie
Stary 2009-08-02, 18:49   #134
norwag0
Raczkowanie

jej fajnie wam ja tez chcialabym do stanow tam wszytsko wydaje sie lepsze heh
norwag0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 18:51   #135
madziula0605
Zakorzenienie

haj

ja dziś byłam z TŻ na zakupach w hipermarkecie i prawie 200 zł wydaliśmy a tu ketchup, masło, mleko itp i sie zebrało

teraz pije herbatkę i zaraz CSI na Polsacie

buziaki

p.s. co do wymienienia dziewczyn udzielających się w 1 poscie...pomyslę o tym...jutro

madziula0605 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-02, 19:20   #136
2018070520180950
Konto usunięte

stany za daleko.

a jak widze jakie ciacha tu po ulicach chodza murzyni mulaty ja cie krece glowa boli popatrzec jak milo!!!
A JA SIE CIESZE ZE WOOOOOOOOOOLNA JESTEM!
Stary 2009-08-02, 20:49   #137
xPaula20x
Zadomowienie

GG do xPaula20x

Hej wszystkim
kachaaa jeszcze niebedziesz z tamtad chciaął wrocic
ale umnie dzis był upał
xPaula20x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 21:05   #138
2018070520180950
Konto usunięte

no nie wiem moze
Stary 2009-08-02, 21:12   #139
Cloveer
Rozeznanie

Witam wieczorowa porą
Ale się dzisiaj spiekłam na słoneczku

Kachaaa super, że wszystko OK

Cytat:
Napisane przez BeRtA1111 Pokaż wiadomość
Clover, witaj (odlotowe agentki?) ;P
Haha noooooo

Cytat:
Milosc idzie w parze z cierpieniem niestety
Ehhh no własnie... niestety, ja się własnie staram leczyć z tego cierpienia
Stary 2009-08-02, 21:22   #140
xPaula20x
Zadomowienie

GG do xPaula20x

hmm tak sie zastanawiam( chodzi mi o faceta jak narazie nie mojego) i niewiem co o tym wszystkim juz myslec niby tu piszemy i jest fajnie a chodzi mi o to wczoraj pisalismy i pisał tez z inna dziewczyna niby sie strasznie wkuzał nania a jak zapytałam poco z nia pisze to on " bo mam sentyment i chce wiedziec o co chodzi" juz mam mentlik w głowie. jak myslicie warto z takim pisac

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

ach i wiecznie siedzi na czacie
Stary 2009-08-02, 21:24   #141
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xPaula20x Pokaż wiadomość
hmm tak sie zastanawiam( chodzi mi o faceta jak narazie nie mojego) i niewiem co o tym wszystkim juz myslec niby tu piszemy i jest fajnie a chodzi mi o to wczoraj pisalismy i pisał tez z inna dziewczyna niby sie strasznie wkuzał nania a jak zapytałam poco z nia pisze to on " bo mam sentyment i chce wiedziec o co chodzi" juz mam mentlik w głowie. jak myslicie warto z takim pisac

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

ach i wiecznie siedzi na czacie
Według mnie średnio warto... Ale to Twój wybór
Stary 2009-08-02, 21:30   #142
2018070520180950
Konto usunięte

paula no ja mysle ze raczej nie ale Twoj wybor
Stary 2009-08-02, 21:31   #143
xPaula20x
Zadomowienie

GG do xPaula20x

tez sie własnie zastanawiam ze chyba nie warto
ja myslicie jak mozna sie delikatnie zapytac ( bo ja zawsze wale prosto z mostu ) dlaczego pisze zemna, czy chciał by sie spotkac(bo jeszcze sie niewidzielismy), kurcze jakie to wszystko jest meczace
zawsze jak mi si ejakis facet podoba to cos jest z nim nietak
Stary 2009-08-02, 21:33   #144
201701300931
Konto usunięte

A po co delikatnie? Spytaj się po prostu czy nie chce się spotkać. Nie ma sensu się w podchody bawić...
Stary 2009-08-02, 21:36   #145
xPaula20x
Zadomowienie

GG do xPaula20x

pytałąm sie to powiedział ze jak narazie to niema czasu, mowił ze chce sie spotakc i miał sie zapytac ale jak bedze miał czas
Stary 2009-08-02, 21:38   #146
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xPaula20x Pokaż wiadomość
pytałąm sie to powiedział ze jak narazie to niema czasu, mowił ze chce sie spotakc i miał sie zapytac ale jak bedze miał czas
Olać go... Skoro nawet mu na spotkaniu nie zależy... Po co się męczyć jak ma Cię w A inną panną się interesuje ciągle...
Stary 2009-08-02, 21:38   #147
2018070520180950
Konto usunięte

clover my sie ie znamy jeszcze chyba witaj
Stary 2009-08-02, 21:41   #148
erratic
BAN stały

:gu n: :ba ba:

$#$#$#%%^^&**&^%$#$## !!
Zaraz na policję zadzwonię, bo nie wytrzymam !
erratic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 21:48   #149
Cloveer
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
clover my sie ie znamy jeszcze chyba witaj
Witaj

erratic co się dzieje?
Stary 2009-08-02, 21:50   #150
xPaula20x
Zadomowienie

GG do xPaula20x

ach dzieki dziewczyny
chyba tak zrobie i bede go miec w
tak sie tez zatanawiam on mieszka na wsi a sa zniwa moze faktycznie zajety niewiem niemieszkałąm nigdy na wsi (poczekam do konca wakacji jezeli sie nic nei zmieni to skoncze ta znajomosc )
ach co ma byc to bedzie jeszcze raz dzieki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości