|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
Lokal i termin w Kościele
Nie robię wesela, tylko obiad dla rodziny, więc dużo do planowania nie mam... Na jesień zacznę szukać sukni ślubnej i wtedy też nauki będziemy robić, żeby mieć to szybciej z głowy. I tak potem dużo załatwiania w Kościele będzie...
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja też bym się zastanawiała nad weselem. Najbardziej podobają mi się takie imprezy jak to w Stanach pokazują, to jeszcze mogę zaakceptować.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
No ja wizje mam,juz mniej wiecej wiem co i jak,jeszcze nie wiem gdzie i za co,ale wszystko idzie w dobra strone
Wspominasz Besio? 3mam kciuki,daj znac jak tam jak bedziesz miala chwile ![]() Danaeee84 no to faktycznie nie az tak duzo planowania,zazdroszcze Ci,z tego co ja sobie wymyslilam to nie wiem jak ja to wszystko sama ogarne. Dziewczyny ide pod prysznic i posiedziec troche z moim TZ, milych snow kochane
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też uciekam bo jutro z rana lot. Odezwę się jak tylko po przylocie znajdę chwilę. Do zobaczenia kochane
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
A więc:
udało mi się z netem połączyć dobrze że laptok wzięłam ![]() spać nie mogę, tu jest 6.35 nowe miejsce i budze sie kilka razy,wiadomo zdjecia zrobie potem wnajwiecej stresu mnie lot kosztowal wzbijanie sie w gore nieprzyjemne i ladowanie ale widoki ladne ![]() Londyn - robi wrazenie zwlaszcza nocą przypomina mi taki oswietlony nocą Nowy Jork na zdjeciach czy cos wysokie budynki hehe ![]() odebral mnie ten Max, smieszny, zartowal, jechalam godzine z lotniska tutaj. Tu jak zajechalam troche dziwnie bylo ale przyjeli mnie milo, Host [Nigel] otworzyl drzwi Tanya akurat kladla malą spac. przyszla z nia, mala sie rozbudzila bo niespodzianka ktos nowy, nauczyla sie moje imie mowic hehe mowi "Kasa" hehe i tak sie cieszy strasznie i stasle chodzi i mowi "What Wilow doin?" i trzeba jej odpowiadac wymyslac ze cos tam chodzilaw oich butach hehtroszke dziwnie sie czuje bo wadomo cos nowego oni aupair tu tez ie mieli, c odo pappersow Hostka mi pokaze, rozumiem ich i mowie ale czasem nie wiem co powiedziec ale to minie mysle.Hostka mowi wyraznie i ladnie bez akcentu Host troszke gorzej i szybko ale rozumeim a jak nie prosze powtorzenie.\\ pokoj ladny caly bialy mam duzy, lozko mieciutkai reczniki wszystko juz na mnie czekalo, mam wc i ummywalke swoja, lazieenk z wanna z nimi, domek jest2 pietrowy ja tak jakby na poddaszu, stary ale zadbany robia remont teraz. Słonko wychodzi a wczoraj powital mnie deszcz.Jak wyjelam ciuchy to mam ich bardzo malo ale mm nadziejje ze mi wystraczy.tak po krotce wiec.3 majcie sie
|
|
|
|
#126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masz racje- co ma byc, to będzie....na pewno bedziesz miala wakacje i zobaczysz kilka ciekwaych miejsc... a co do faceta-okaże się..ale lepiej zaryzykowac![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Kachaa no widzsz nie było tak źle mądra dziewczynka z Ciebie- wiadomo było że sobie poradzisz Wszystko będzie dobrze ![]()
|
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet nie...Widzisz Kachaaa nie taki diabel straszny jak go maluja... ciesze sie, ze jest wszystko ok! Tak w ogole to dzien dobry ![]() Masakre dzs mam kac morderca rzadzi... o 8 mnie TŻ wzbudzil poszlam spac o 3:30 bo z TŻ szwagrem pilam a jego zona i moj TŻ juz spali... masakra jakas na tarasie na kocach hehehe. A dzis wiadomo rozowo nie jest... Masakra wypilam 8 piw i wisnowke pozniej pilismy... jest przed 10 a ja czekam na rosol
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Kachaa widzisz wszystko jest dobrze powoli sie przyzwyczaisz i bedzie jeszcze lepiej![]() a tak w ogole Dzien dobry ![]() wczoraj z TŻ porozmawiam i wszytsko sobie wyjasnilismy i jak faaajnie jest Ide do kosciola na 12 jak ja nie lubie na ta chodzic ale nie obudzili mnie na 8
Edytowane przez wwweeerka Czas edycji: 2009-08-02 o 11:09 |
||
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie
nie wiem czy mnie kojarzycie pisalam na ost watku kilka postow jaaak ja lubbbie niedziele hahah poza tym potrzebuje ost koniecznie kasy poniewaz jakims smiesznym trafem jade na madonne bo wygralam bilety i jedziemy chociaz jej nie slucham ale zawsze to jakas przygoda bedzie ktos?![]()
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
Kachaa, widzisz jednak nie było już aż tak źle.
Milenka, ja też wczoraj popiłam ale piwa nie tknęłam ale za to zła jestem strasznie... wszyscy mnie wczoraj hm delikatnie mówiąc wkurzali. Kumpela się obraziła, że jestem u innej kumpeli (wiem,wi em nie rozumiecie-ja też tego nie rozumiem...) Kolega jakieś fochy stroił, ta koleżanka u której byłam na imprezie jakieś schizy miała gdy ja już byłam w domu. Była na mnie zła, że jej chłopak do mnie dzwonił pytał się gdzie jestem więc ogólnie jestem zła i mam ochotę dziś caaaaały dzień czytać książki... |
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
Doleciałam w jednym kawałku. Sztokholm piękny i chyba będzie mi żal go opuszczać. Spotkanie z T. trochę dziwne, ale to chyba normalne po tym wszystkim. Z rzeczy zaskakujących- metro. Słów brakuje żeby opisać cudowne jest, mam nadzieję, że nie będę miała problemów z poruszaniem się,bo jutro T. do pracy. Zaraz idziemy miasto zwiedzać, no i przede wszystkim rozmawiać. Odezwę się jak będę mogła![]() Kachaaa cieszę się, że wszystko dobrze się układa, na pewno musisz się jeszcze przestawić na tamte klimaty, ale będzie dobrze. Trzymam kciuki kochana No to idziemy nacieszyć oczy nowymi widokami. Buziaki
|
|
|
|
#132 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No i jakie to wszystko proste... ![]() Cytat:
![]() No, ja prawie też... Mam 164 cm. ![]() Ależ Wy macie tępo pisania... Dzień mnie nie było a Wy już tyle stron naprodukowałyście. ![]() Poszłam się poopalać i dupa. Nic się nie opaliłam a mam tylko 150 bąbli bo mnie mrówki pogryzły a to tak boli ![]() W ogóle to się wku**** bo miałam jechać dzisiaj gdzieś nad wodę ale na tych moich wieśniakach to można polegać jak nie wiem. I kolejny dzień zmarnowany. ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Ach, no zapomniałam. Kachaaa, cieszę się, że wszystko w porządku.
|
||||
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Ja studiuję dziennie. Obecnie szukam pracy :/
Mam wspaniałego chłopaka i nikt więcej nie jest mi do szczęścia potrzebny. Na "przyjaciółce" zawiodłam się za bardzo i stwierdziłam, że szkoda mi marnować czasu na fałszywych przyjaciół. ![]() Wczoraj zostałam zaproszona na grilla do bliskiej koleżanki z którą nie miałam dość długo kontaktu... Chciałam się wymigać, ale myślę co mi tam. I gdy już tam byliśmy mój TŻ dostał wiadomość od byłego dobrego kolegi, z który nie gadał parę miesięcy, że zaprasza nas dzisiaj na imprezę... To idziemy, nie ma co się kłócić prawda? ![]() A tak poza tym uwielbiam czytać książki! ![]() Kachaaa Wczoraj ze Stanów przyleciała moja siorka która przez 2 lata była au-pair w Phoenix Ja też miałam jechać w zeszłym roku, miałam wszyściutko przygotowane. Nawet rodzinę mi znaleźli... Ale poznałam <hmm a raczej się z Nim spotkałam, długa historia> mojego TŻ i jakoś nie mogłam wyjechać ![]() Dziękuję za miłe przyjęcie
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
jej fajnie wam ja tez chcialabym do stanow
tam wszytsko wydaje sie lepsze heh
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
haj
![]() ja dziś byłam z TŻ na zakupach w hipermarkecie i prawie 200 zł wydaliśmy a tu ketchup, masło, mleko itp i sie zebrało![]() teraz pije herbatkę i zaraz CSI na Polsacie ![]() buziaki ![]() p.s. co do wymienienia dziewczyn udzielających się w 1 poscie...pomyslę o tym ...jutro ![]()
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
stany za daleko.
a jak widze jakie ciacha tu po ulicach chodza murzyni mulaty ja cie krece glowa boli popatrzec jak milo!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A JA SIE CIESZE ZE WOOOOOOOOOOLNA JESTEM!
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
![]() kachaaa jeszcze niebedziesz z tamtad chciaął wrocic ![]() ale umnie dzis był upał
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
no nie wiem moze
![]()
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Witam wieczorowa porą
![]() Ale się dzisiaj spiekłam na słoneczku ![]() Kachaaa super, że wszystko OK ![]() Haha noooooo ![]() Ehhh no własnie... niestety, ja się własnie staram leczyć z tego cierpienia
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
hmm tak sie zastanawiam( chodzi mi o faceta jak narazie nie mojego) i niewiem co o tym wszystkim juz myslec niby tu piszemy i jest fajnie a chodzi mi o to wczoraj pisalismy i pisał tez z inna dziewczyna niby sie strasznie wkuzał nania a jak zapytałam poco z nia pisze to on " bo mam sentyment i chce wiedziec o co chodzi" juz mam mentlik w głowie. jak myslicie warto z takim pisac
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- ach i wiecznie siedzi na czacie |
|
|
|
#141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
paula no ja mysle ze raczej nie ale Twoj wybor
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
tez sie własnie zastanawiam ze chyba nie warto
ja myslicie jak mozna sie delikatnie zapytac ( bo ja zawsze wale prosto z mostu ) dlaczego pisze zemna, czy chciał by sie spotkac(bo jeszcze sie niewidzielismy), kurcze jakie to wszystko jest meczace zawsze jak mi si ejakis facet podoba to cos jest z nim nietak |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
A po co delikatnie? Spytaj się po prostu czy nie chce się spotkać. Nie ma sensu się w podchody bawić...
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
pytałąm sie to powiedział ze jak narazie to niema czasu, mowił ze chce sie spotakc i miał sie zapytac ale jak bedze miał czas
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
clover my sie ie znamy jeszcze chyba witaj
|
|
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() $#$#$#%%^^&**&^%$#$## !! Zaraz na policję zadzwonię, bo nie wytrzymam ! |
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
erratic co się dzieje?
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
ach dzieki dziewczyny
chyba tak zrobie i bede go miec w tak sie tez zatanawiam on mieszka na wsi a sa zniwa moze faktycznie zajety niewiem niemieszkałąm nigdy na wsi (poczekam do konca wakacji jezeli sie nic nei zmieni to skoncze ta znajomosc ) ach co ma byc to bedzie jeszcze raz dzieki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

Nie robię wesela, tylko obiad dla rodziny, więc dużo do planowania nie mam... Na jesień zacznę szukać sukni ślubnej i wtedy też nauki będziemy robić, żeby mieć to szybciej z głowy. I tak potem dużo załatwiania w Kościele będzie...

masz racje- co ma byc, to będzie....na pewno bedziesz miala wakacje i zobaczysz kilka ciekwaych miejsc...
kac morderca rzadzi... o 8 mnie TŻ wzbudzil poszlam spac o 3:30 bo z TŻ szwagrem pilam a jego zona i moj TŻ juz spali... masakra jakas na tarasie na kocach hehehe. A dzis wiadomo rozowo nie jest... Masakra wypilam 8 piw i wisnowke pozniej pilismy... jest przed 10 a ja czekam na rosol 

bedzie ktos?
(wiem,wi em nie rozumiecie-ja też tego nie rozumiem...) Kolega jakieś fochy stroił, ta koleżanka u której byłam na imprezie jakieś schizy miała gdy ja już byłam w domu. Była na mnie zła, że jej chłopak do mnie dzwonił pytał się gdzie jestem 

wystarczy jessc 2-2,5h przed snem