|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
ps. 5 min. temu przypadkowo wyśledziłam cię na all. nie żal ci ?
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
ani mi nie gadaj
![]() a dzisiaj już dostałam meila ze ludki z Bielska chcą oglądać Napisałam więc że za 600 zł nie sprzedam, że szkoda nawet by przyjeżdżali, nei wiem za ile by ją chcieli... za 900 sprzedam za mniej się mi nie opłąca wolę sobie zostawić- a nóż skusimy się kiedyś na jeszcze jednego bobasa...W dodatku ja nawet nie wiem czy chcę ją sprzedać zwłaszcza ze z niej korzystam się zobaczy...---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Ah Jowiszku zaaferowałam się moją karocą i nie napisałam nic innego ![]() Utwierdziłaś mnie w przekonaniu że na sranie nam wanna
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
licytację zrób od 800, w końcu dałaś prawie 2 razy tyle a ona jak nówka. jeśli naprawdę chcesz sprzedać ![]() jak planujesz dziecko za kilka lat (5-6) a idziecie na własną chatkę to sprzedawaj Jola. co innego jakbyś za rok chciała zachodzić. ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- ps. ja swoja sprzedałam za 500 ale nową kupiłam za 850 (bo bez bajerów jak u ciebie) Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-08-03 o 22:22 |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio, to zobaczę, co mi ten chłopek roztropek napisze i jutro zmienię na 800, w sumie sama nie wiem po co walnęłam 600-jakieś zaćmienie mnie naszło ![]() Właśnie ona wygląda na nówkę a my nią naprawde dużo jeździlismy a co do planów dzieciowych to jeśli w ogóle to najwcześniej za 6 lat, wiec szkoda by wózek tyle stał i się kurzył Plany dzieciowe były inne ale kredyt zmusił nas do pewnych zmian...ale pewnie koleś chce ją łyknąć za 600 więc inglesinka zostanie z nami ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- łojej właśnie weszłam na kolesia a on nie kupił/nie sprzedał nic więc lusss
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
śmieję się tylko z twojego niezdecydowania
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie mogę doczekać nowego wózka
jak jutro zjedzie to piorę tapicerkę w uno. nie ma masakry ale trzeba odświeżyć - jeśli się sprzeda. a jak nie sprzeda to tym bardziej trzeba odświeżyć - bo dla mnie |
|
|
|
#128 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny.
U mnie cały dzień paskudnie było, teraz tez leje. Ali limo już lepiej .Lubią wasze dzieciaczki bawić się w akuku? Tz my z Alą się bawimy tak, że ja raczkuję za nią i mówię "mama goni Alicje..." ona ucieka, wstaje przy krzesle, ja powoli się podnoszę z drugiej strony krzesła i mówię akuku, jak ona się przy tym śmieje i ucieka superowo ![]() Zamówiłam wczoraj tort na urodzinki dla Ali przez neta i jeszcze mi nie potwierdzono zamówienia, mam nadzieję, ze jutro to zrobią. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie lubię męskich kąpielówek ani slipów. Lubię za to bokserki takie obcisłe ![]() Cytat:
ale TYmuś duży już ![]() no i niezły pzrystojniaczek ![]() Alicji dopiero wychodzą i na razie wyglada jak by miała mieć dość soprą przerwę.
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie baby!
U nas cos pochmurno ale przynajmniej powietrze lepsiejsze ![]() Piter wczoraj dorwal mopa i raczkowal z nim po calym mieszkaniu, jak moj TZ mu go zabral, to byl wielki sprzeciw, histeria i rzucanie wszystkim co mial pod reka ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaa terroristen!! Piter tez lubi sie bawic w akuku, ale wystarczy ze schowam sie za czyms to tak fajnie glowke chowa i sie smieje w glos ![]() Dzisiaj klikam wozior Kupuje ten co Cestusia ma, chcialam zielen lub czerwien, ale TZ chce ciemny... teraz tak przemyslalam, i moze faktycznie lepiej ciemniejszy wziac
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać i lecę budzić moje dziecko bo śpi
W nocy dała czadu, do 1-szej z nią siedziałam, chyba znowu jakieś zęby idą Co idzie po dwójkach najczęściej? czwórki? Bo nie wiem gdzie macać |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Judi , a ja wzięłabym wannę z parawanem
poza tym zawsze jak łapie nas ostre przeziębienie robimy z tż ciepłą kąpiel z amolem, że już nie wspominam o ognistym seksie podwodnym ![]() doszła już pufa, a w niedzielę zamawiałam i robiłam przelew baaardzo szybko jak na łikendowy zakup |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Werstaaaaaaaaa zburzyłaś mój cały poukładany plan
zaczynam znów rozmyślać![]() Rozmawiałam z gościem od karocy, oświadczyłam że za mniej niz 900 nie sprzedam, ma pogadać z żoną i zadzwonić, ale nadal wyglądał na zainteresowanego ![]() Ale cudne ochłodzenieeeeeee, 21 stopni, pochmurno Tak to ja mogę zyć ![]() Zaraz zbieramy się do babci, wysłać zabawkę którą sprzedałam przez all, a po południuu do jakiegoś CH. |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
a jak pierzecie wózki?
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ukomarzyłam Olgierdzianą i przyszłam poplaszczyć zad Judi boski ten Twój wózio, ale całkowicie się zgadzam z Jowiszkiem. Szkoda go, jak ma stać i czekać tyle lat. Lepiej niech idzie w dobre ręce, za dobrą cenę. Będziesz miała kasiorkę na coś innego ![]() Anisiu super, gratki. Pochwal się Pitusiem w furze jak dostaniesz wózio. Maluśna koniecznie album zakładaj, chcę, pragnę zobaczyć to szaro różowe rodeo Ja też piorę jak Anisia, a jak pokrowiec nie jest zdejmowany, piorę na zewnątrz. Biorę miednicę, pieluchę i szoruję wszystko, potem suszę powóz.
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Judi, co do dylematu wanno-prysznicowego powiem tak...
Całe życie miałam wannę i zwykle stwierdzałam, że tylko miejsce zajmuje, że prysznic jest o niebo lepszy... jak się przeniosłam do mieszkania z prysznicem to stwierdziłam, że niczego mi tak nie brakuje jak wanny ![]() Jak się przeniesiemy do domku (bo raczej się przeniesiemy) to też biorę wannę z parawanem |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
i drugi dzien do
![]() powinnam latac z mopem i sprzatac, wszak Jowiszowa z familia dzis wpada a tu syf w chacie, Magda wybaczysz ![]() Maja poszla w koncu spac, ale wstala o 8 a ja chcialam sie jej pozbyc juz o 11.15 Cytat:
ale tak jak mowi Wersta, dzieki temu zabki sa idealnie proste i rowne Kasiulka - chyba specjalnie dla ciebie slonce zaloze albumik no nie wiem, jakos nie moge sie zebrac ale postaram sie, obiecuje
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszku czekamy z niecierpliwością
![]() Maluśna jesteś kochana Co do wanny, my mamy na górze, na dole prysznic. Długo korzystalam tylko z prysznica, jednak teraz tylko wanna, Olę też w niej prysznicuje jak się zaklockuje.
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam wanne i prysznic, ale uzywam nadal wanienki dla Piterka kladac ja do brodzika, a my z TZ wolimy prysznic
![]() Pietrek tez ma szpare miedzy jedynkami na gorze, za to dolne idealnie kolo siebie echh zeby tylko zeby mial po TZ.. bo moje krzywe lopaty to lepiej niech nie bierze...Choc najfajniejsze zeby jakie widzialam to mial michael jackson.. ale murzyni z reguly maja ladne i biale zeby
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia - nie tak hop siup
zanim nadejdzie wena to troche minie lece malowac pazurasy...wszystkie aaa Kasia - twoje sa superowe, lubie takie kolorki i tesknie za tipsiorami, naprawde ![]() edit: tesciowa mi tu wydzwania, pewnie znow chce przyjsc faaak ![]() byla tydzien temu, potem 4 dni nad morzem i ledwo wrocila juz sie stesknila ![]() wiec nie odbieram tel, jestem zajeta ![]() a wogole to mam gosci po poludniu tralalala
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
hello
wrócilam z wyprawy do biedronki dada 4 zakuponione , będą na noc jak znalazł, oraz kupiłam kaszki bobovity i paluszki Lajkonik Junior Judi ja uważam że wanna z parawanem jest lepszym rozwiązaniem, rzadko się moczę, ale w wannie wanienka Mikiego się idealnie mieści, w wannie pryszicuję stelaże wózkom, tapicerki mam zdejmowane wiec ręcznie , czasem pranie delikatnych rzeczy ręczne, nad wanną mam suszarkę podwieszaną więc ubrania schną na niej w zimie ![]() a jak mi się zechce pokąpać w zimowe wieczory wiec wanna jak znalazł, mimo, że wole prysznice na co dzień a jak dziecko rośnie to faktycznie nie obędzie się bez morskich podbojów w wannie
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), to stwierdziłam, ze bez kąpieli da się żyć i pragnę prysznica. Teraz mam tylko prysznic i marzę, żeby czasem wymoczyć się na siedząco.A tak poza tym, no na codzień prysznic jest ok, ale ze względu na Łusię porządam wanny |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
ja to użyłam tego stelaża (dobrze , że dostałam go w spadku ) pod wanienkę może z 5 razy jak Miki był malutki, potem nie chciało mi się nosić tego wszystkiego do pokoju i wanienka Mikiego wylądowała w wannie dorosłych, przebieralnia była na pralce, no i tak zostało do tej pory
![]() wiadomo że najlepiej jest mieć ciastko i zjeść ciastko, wiec Judi przemyśl spokojnie wszystkie za i przeciw, mieszkanie nie jest z gumy i nie rozciąga się, wiec tylko jedna opcja się zmieści |
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
ja znow do dzis uzywam stelaza z wanienka
wiec stoi to dziadostwo caly czas rozlozone u malej w pokoju. obudzila sie juz koniec laby...
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
heh, no ja też błogosławię stelaż, był jedynym rozwiązaniem w naszym domu. ale mąż jeszcze daje sobie radę, dla mnie jest mała za ciężka. Zwłaszcza, że nie pozwala sie w wannie położyć, żeby głowę spłukać :/
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i musze dzialac szybko
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
My też do tej pory używamy stelaża
![]() A w ogóle jak byście widziały jaki TŻ dumny jak paw chodzi No bo tyle się wyczekał na nieświadome "tata", na szarym końcu był, no a teraz pierwszy tak szczególnie nazywany przez Mati Ona już jak słyszy klucz w drzwiach to leci i wrzeszczy "tatatata" ![]() Ciekawe kiedy ja się doczekam Jak na razie młoda nie jarzy jak jej mówię, że jestem mama
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też stelaża uzywałam bardzoooo długo
![]() a co do wanna kontra prysznic... jak tak poczytałam Wasze opinie to znów jestem bardziej za wanną
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Judi ze wzgledu na Tymcia bier wanne
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

Wanna się przydaje, ale mamy teraz w domu i leżałam w niej ostatnio hmmm nie pamiętam kiedy

zwłaszcza ze z niej korzystam
się zobaczy...
) czas na jad kiełbasiany chyba 

a tu syf w chacie, Magda wybaczysz 

No bo tyle się wyczekał na nieświadome "tata", na szarym końcu był, no a teraz pierwszy tak szczególnie nazywany przez Mati