![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
ps. 5 min. temu przypadkowo wyśledziłam cię na all. nie żal ci ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
ani mi nie gadaj
![]() ![]() a dzisiaj już dostałam meila ze ludki z Bielska chcą oglądać ![]() W dodatku ja nawet nie wiem czy chcę ją sprzedać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Ah Jowiszku zaaferowałam się moją karocą i nie napisałam nic innego ![]() Utwierdziłaś mnie w przekonaniu że na sranie nam wanna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() licytację zrób od 800, w końcu dałaś prawie 2 razy tyle a ona jak nówka. jeśli naprawdę chcesz sprzedać ![]() ![]() jak planujesz dziecko za kilka lat (5-6) a idziecie na własną chatkę to sprzedawaj Jola. co innego jakbyś za rok chciała zachodzić. ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- ps. ja swoja sprzedałam za 500 ale nową kupiłam za 850 (bo bez bajerów jak u ciebie) Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-08-03 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, to zobaczę, co mi ten chłopek roztropek napisze i jutro zmienię na 800, w sumie sama nie wiem po co walnęłam 600-jakieś zaćmienie mnie naszło ![]() Właśnie ona wygląda na nówkę a my nią naprawde dużo jeździlismy ![]() a co do planów dzieciowych to jeśli w ogóle to najwcześniej za 6 lat, wiec szkoda by wózek tyle stał i się kurzył ![]() ale pewnie koleś chce ją łyknąć za 600 więc inglesinka zostanie z nami ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- łojej właśnie weszłam na kolesia a on nie kupił/nie sprzedał nic więc lusss ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
śmieję się tylko z twojego niezdecydowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
ja się nie mogę doczekać nowego wózka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny.
U mnie cały dzień paskudnie było, teraz tez leje. Ali limo już lepiej ![]() Lubią wasze dzieciaczki bawić się w akuku? Tz my z Alą się bawimy tak, że ja raczkuję za nią i mówię "mama goni Alicje..." ona ucieka, wstaje przy krzesle, ja powoli się podnoszę z drugiej strony krzesła i mówię akuku, jak ona się przy tym śmieje i ucieka ![]() ![]() Zamówiłam wczoraj tort na urodzinki dla Ali przez neta i jeszcze mi nie potwierdzono zamówienia, mam nadzieję, ze jutro to zrobią. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie lubię męskich kąpielówek ani slipów. Lubię za to bokserki takie obcisłe ![]() Cytat:
ale TYmuś duży już ![]() ![]() ![]() Alicji dopiero wychodzą i na razie wyglada jak by miała mieć dość soprą przerwę.
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
witajcie baby!
U nas cos pochmurno ![]() ![]() Piter wczoraj dorwal mopa i raczkowal z nim po calym mieszkaniu, jak moj TZ mu go zabral, to byl wielki sprzeciw, histeria i rzucanie wszystkim co mial pod reka ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaa terroristen!! Piter tez lubi sie bawic w akuku, ale wystarczy ze schowam sie za czyms ![]() ![]() Dzisiaj klikam wozior ![]() ![]()
#130 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać i lecę budzić moje dziecko bo śpi
![]() ![]() Co idzie po dwójkach najczęściej? czwórki? Bo nie wiem gdzie macać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Judi , a ja wzięłabym wannę z parawanem
![]() ![]() ![]() ![]() doszła już pufa, a w niedzielę zamawiałam i robiłam przelew ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Werstaaaaaaaaa zburzyłaś mój cały poukładany plan
![]() ![]() Rozmawiałam z gościem od karocy, oświadczyłam że za mniej niz 900 nie sprzedam, ma pogadać z żoną i zadzwonić, ale nadal wyglądał na zainteresowanego ![]() ![]() Ale cudne ochłodzenieeeeeee, 21 stopni, pochmurno ![]() ![]() Zaraz zbieramy się do babci, wysłać zabawkę którą sprzedałam przez all, a po południuu do jakiegoś CH. |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
a jak pierzecie wózki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
#135 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ukomarzyłam Olgierdzianą i przyszłam poplaszczyć zad ![]() ![]() Judi boski ten Twój wózio, ale całkowicie się zgadzam z Jowiszkiem. Szkoda go, jak ma stać i czekać tyle lat. Lepiej niech idzie w dobre ręce, za dobrą cenę. Będziesz miała kasiorkę na coś innego ![]() Anisiu super, gratki. Pochwal się Pitusiem w furze jak dostaniesz wózio. Maluśna koniecznie album zakładaj, chcę, pragnę zobaczyć to szaro różowe rodeo ![]() Ja też piorę jak Anisia, a jak pokrowiec nie jest zdejmowany, piorę na zewnątrz. Biorę miednicę, pieluchę i szoruję wszystko, potem suszę powóz.
#136 |
Zakorzenienie
|
Judi, co do dylematu wanno-prysznicowego powiem tak...
Całe życie miałam wannę i zwykle stwierdzałam, że tylko miejsce zajmuje, że prysznic jest o niebo lepszy... jak się przeniosłam do mieszkania z prysznicem to stwierdziłam, że niczego mi tak nie brakuje jak wanny ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się przeniesiemy do domku (bo raczej się przeniesiemy) to też biorę wannę z parawanem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
i drugi dzien do
![]() ![]() powinnam latac z mopem i sprzatac, wszak Jowiszowa z familia dzis wpada ![]() ![]() ![]() Maja poszla w koncu spac, ale wstala o 8 a ja chcialam sie jej pozbyc juz o 11.15 ![]() Cytat:
![]() ![]() ale tak jak mowi Wersta, dzieki temu zabki sa idealnie proste i rowne ![]() Kasiulka - chyba specjalnie dla ciebie slonce zaloze albumik ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku czekamy z niecierpliwością
![]() Maluśna jesteś kochana ![]() ![]() ![]() Co do wanny, my mamy na górze, na dole prysznic. Długo korzystalam tylko z prysznica, jednak teraz tylko wanna, Olę też w niej prysznicuje jak się zaklockuje.
#140 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam wanne i prysznic, ale uzywam nadal wanienki dla Piterka kladac ja do brodzika, a my z TZ wolimy prysznic
![]() Pietrek tez ma szpare miedzy jedynkami na gorze, za to dolne idealnie kolo siebie ![]() Choc najfajniejsze zeby jakie widzialam to mial michael jackson.. ale murzyni z reguly maja ladne i biale zeby ![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
Kasia - nie tak hop siup
![]() ![]() ![]() ![]() lece malowac pazurasy...wszystkie ![]() aaa Kasia - twoje sa superowe, lubie takie kolorki ![]() ![]() edit: tesciowa mi tu wydzwania, pewnie znow chce przyjsc faaak ![]() byla tydzien temu, potem 4 dni nad morzem i ledwo wrocila juz sie stesknila ![]() ![]() wiec nie odbieram tel, jestem zajeta ![]() a wogole to mam gosci po poludniu tralalala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
hello
wrócilam z wyprawy do biedronki dada 4 zakuponione , będą na noc jak znalazł, oraz kupiłam kaszki bobovity i paluszki Lajkonik Junior Judi ja uważam że wanna z parawanem jest lepszym rozwiązaniem, rzadko się moczę, ale w wannie wanienka Mikiego się idealnie mieści, w wannie pryszicuję stelaże wózkom, tapicerki mam zdejmowane wiec ręcznie , czasem pranie delikatnych rzeczy ręczne, nad wanną mam suszarkę podwieszaną więc ubrania schną na niej w zimie ![]() a jak mi się zechce pokąpać w zimowe wieczory wiec wanna jak znalazł, mimo, że wole prysznice na co dzień a jak dziecko rośnie to faktycznie nie obędzie się bez morskich podbojów w wannie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poza tym, no na codzień prysznic jest ok, ale ze względu na Łusię porządam wanny ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
ja to użyłam tego stelaża (dobrze , że dostałam go w spadku ) pod wanienkę może z 5 razy jak Miki był malutki, potem nie chciało mi się nosić tego wszystkiego do pokoju i wanienka Mikiego wylądowała w wannie dorosłych, przebieralnia była na pralce, no i tak zostało do tej pory
![]() wiadomo że najlepiej jest mieć ciastko i zjeść ciastko, wiec Judi przemyśl spokojnie wszystkie za i przeciw, mieszkanie nie jest z gumy i nie rozciąga się, wiec tylko jedna opcja się zmieści |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
ja znow do dzis uzywam stelaza z wanienka
![]() ![]() wiec stoi to dziadostwo caly czas rozlozone u malej w pokoju. obudzila sie juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
heh, no ja też błogosławię stelaż, był jedynym rozwiązaniem w naszym domu. ale mąż jeszcze daje sobie radę, dla mnie jest mała za ciężka. Zwłaszcza, że nie pozwala sie w wannie położyć, żeby głowę spłukać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
My też do tej pory używamy stelaża
![]() ![]() ![]() A w ogóle jak byście widziały jaki TŻ dumny jak paw chodzi ![]() ![]() ![]() Ciekawe kiedy ja się doczekam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ja też stelaża uzywałam bardzoooo długo
![]() ![]() a co do wanna kontra prysznic... jak tak poczytałam Wasze opinie to znów jestem bardziej za wanną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Judi ze wzgledu na Tymcia bier wanne
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.