|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
http://www.sklep.house.pl/pl/open/ca...eddate/cat/881
Taki kupiłam ... Taki średni. teraz patrzę, ze taki fajny: http://www.sklep.house.pl/pl/open/ca...eddate/cat/881 ale nie było
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam z Housa strój ;p mierzyłam taki co ty kupiłaś, ale ostatecznie kupiłam ten drugi
ee i kupiłam chyba za 49, a tu widzę że przed przeceną kosztował 69 : oja teraz zmykam, grać w makao xDD Tzn doszkolić się bo trochę kiepsko mi idzie xD Pa ;* Edytowane przez ywoncia Czas edycji: 2009-08-04 o 19:25 |
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny oba stroje świetne, takie urocze, hih
![]() Aj, ale się dziwnie czuję, skróciłam sobie paznokcie już od dawna miałam takie dłuuuugie, a teraz mało co że kształt zmieniłam (z półokrągłych na kwadratowe...) to jeszcze ta długość... Jak będę miała fotki to wrzucę Wam "before-after" A jutro do Wrocławia z kumpelami, arr
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak będę miała zdjęcia na kompie to pokażę
bo teraz mam na kom ale nie mam zainstalowanego mojego tel, format ![]() Smacznego ej, ja też mam ochotę na piwo
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie piłam nigdy.
![]() Dobra dziołchy, żegnam się z Wami, jak bym się utopiła albo co jadę jutro do Wro, jak już pisałam, a teraz do sklepu, potem trochę się odwalić i spać żyjcie mi tu, pa pa
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja to swoich paznokci nie umiem zapuścić, cały czas mi się jakiś łamie a mnie to wkurza jak nie są równe i resztę skracam też xD
Wiecie fajnie się mówi, żeby zapomnieć... Ale właśnie jak sobie przypominam tak jak Olasia te fajne chwile spędzone razem to ajjjj... A na przekór, takich się pamięta więcej niż tych złych, które by mi mogły pomóc
|
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mojego te oczy. Zielone- mój ideał ;D
i ogólnie jak byłam z nim to nie było nic innego... Pierwszy raz było mi zkimś tak dobrze w związku. Masakra ;/ |
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czemu Olaśka, atk sobie wymysliła sama
w ogóle ona ma jakies dziwne takie odpały, się czasem zachowuje jak 5letnie dziecko ![]() ![]() daj, podziel się![]() haha laski ale akcja ![]() ![]() ![]() Jakby któraś nie wiedziałą, mój chlopak wyjechal koncem czerwca do Holandii do pracy, no i teraz tak... wczoraj pisałam rano z nim smsy, on pisal, ze juz jest w pracy i wgl i ze wraca 10 sierpnia, wieczorem pisalismy na gg tez i mi gadal caly czas o tych truskawkach, ze rano wstaje, ze jest juz zmeczony, ze sie nie moze doczekac az sie spotkamy i takie tam. No i dzisiaj po obiedze, zerwałam fasole i zaczęłam robic ogórki... no i weszlam po cos do kuchni, mama uslyszala dzwonek do drzwi i wyszła przez podwórko na ganek od frontu, nie slyszalam zadnych glosow, no ale dalej robie te ogorki, zaraz slysze jakies kroki, patrze sie a tam on xD normalnie takie zdziwko miałam i atak śmiechu od razu Najlepsze,bardzo elegancko wyglądałam, miałam męską koszulke taka brudna i mokra, dresowe spodnie podarte na kolanach i włosy potargane na wszystkie strony
Edytowane przez chromonikielnia Czas edycji: 2009-08-04 o 20:50 |
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku ale to takie romantryczne jest w sumie
Ahhh
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
noo super niespodzianke miałam
ale najgorsze, ze ja taka zawsze jestem glupia i sie nic nie domyslam, zawsze wierze w każde jego klamstewko jeszcze jak pisalismy to sie mnie pytal, co bede robic, opowiedzialam mu tam ze cos poczytam, obiad bede robic i w ogole... i nic sie nie kaplam
|
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakby mi miał koleś takie niespodzianki robić to bym też wolała być taka niedomyślna xD
|
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
mm chromcia taki to skarb
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
a no skarb
tylko czasem daje popalic hyh w sensie dosłownym nawet. Bo to jest największa jego wada, ze pali. :/ jaaaj a 14 mamy półtora roku
|
|
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja głupia czekam czy ten dupek na gg przyjdzie, bo może jednak napisze coś. Niech mnie któraś palnie, tylko mocno
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
oj Olaśku
znajdziesz takiego, ktory na Ciebie zasluguje.
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co, jak czytam wasze historie to dochodzę do wniosku, że ja z tym swoim chłopem nie mam tak źle
![]() eeej, wiecie co sobie uświadomiłam, że w tym roku czekają nas te cholerne testy i chyba zeżrę wszystkie nerwy przez to.
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
cicho cicho cicho. żadne testy. musiscie mnie stresować w środku wakacji? xD
|
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
oh testy testy hahaha
![]() a tak na serio to wspolczuje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

ee i kupiłam chyba za 49, a tu widzę że przed przeceną kosztował 69 : o
Ja to nie mam cyzm się szczycić. Brzydkie są 
bo teraz mam na kom ale nie mam zainstalowanego mojego tel, format 

jeszcze jak pisalismy to sie mnie pytal, co bede robic, opowiedzialam mu tam ze cos poczytam, obiad bede robic i w ogole... i nic sie nie kaplam