![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
A ile kosztują te druki i reklamowki??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
reklamówki 10 szt - 1,50 zł
bloczek zamówień klienta - 2,00 zł
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Co do terminu wydania nowego katalogu, to styczniowy był bodajże 14 grudnia, ale możliwe, że przez święta dali wcześniej.
Co do budowy grupy - nie wiem jak jest w Oriflame, ale w Betterware BARDZO opłaca się tą grupę budować. Teoretycznie, jeśli zaprosisz 3 osoby, które zaproszą 3 osoby a każda z nich zaprosi 3 osoby i każda z nich zrobi zamówienie za 100P to masz status lidera. Jeśli któraś z tych 3 zaproszonych osób też zrobi to 3x3x3, to masz Menadżera. Warto się wybrać na omówienie Planu Marketingowego (jeśli takie spotkanie jest gdzieś w okolicy), bo do mnie prostota i możliwości tego planu dotarły dopiero tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Tarquin - w Oriflame jest bardzo podobnie
![]() Pozwolę sobie wkleić tutaj Drogę do Sukcesu obu firm, żebyście zobaczyli różnice (oczywiście chodzi tu tylko o porównanie ![]() Poziomy w Betterware: 200 - 499 => 3% 500 - 1199 => 6% 1200 - 1999 => 9% 2000 - 3999 => 12% Starszy Przedstawiciel 4000 => 15% Lider 2000pp w Grupie Osobistej (GO) + 4000pp (1 Lider) => Menadżer 2000pp w GO + 2x 4000pp (2 Liderów) => Starszy Menadżer 2000pp w GO + 4x 4000pp (4 Liderów) => Dyrektor Poziomy w Oriflame: 200 - 599pp => 3% 600 - 1199 => 6% 1200 - 2399 => 9% 2400 - 3999 => 12% => Lider / Młodszy Menadżer 4000 - 6599 => 15% 6600 - 9999 => 18% 10 000 => 21% => Starszy Menadżer Jeśli w 8 z 17 katalogów powtórzy się poziom 21% zdobywamy tytuł Dyrektor Klubu Oriflame 4000pp w GO + 2x21% => Złoty Dyrektor Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-01-27 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
A w Oriflame ile to 1pp bo w Better to 2 zł netto
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
wybaczcie ale co to jest ten prezenter??czy można go zamówić co zawiera?? ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- to sie dopiero rozpisałam
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Witam wszystkich uzależnionych od Betterware
![]() Fajnie, że trafiłam na forum, na którym możemy wymieniać się swoimi spostrzeżeniami. Ja w Betterware jestem od 06.2009. Budowę struktury zaczęłam jednak dopiero w grudniu. I powiem szczerze, że to naprawdę fajna sprawa. Korzystając z okazji, zachęcam wszystkich zainteresowanych podjęciem pracy w Betterware (Warszawa i okolice) do kontaktu ze mną (betterware@home.pl) Pozdrawiam forumowiczki oraz forumowiczów i życzę wielu sukcesów z Betterware ![]() Edytowane przez _Betterware_ Czas edycji: 2010-01-28 o 13:54 Powód: zmiana |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
Drotek - ja prezenter kupiłam w firmie, w tej chwili jest aktualizowany
![]() Jeśli chodzi o prezentacje to zawsze mam jakieś produkty do pokazania i są to głównie te, których używałam lub znam opinie na ich temat - po aby "wiedzieć, o czym mówię". Produkty do tego sama kupiłam. W Better są tzw. pakiety dla liderów - czyli jest to zestaw wszystkich nowych produktów, tych które wchodzą. Ale to dopiero dla liderów. Ja korzystam z osobiście zakupionych produktów, a to z tego powodu, że nie zawsze pasują mi nowości, tych produktów nie można zwrócić i sądzę, że mogłoby mi sporo zalegać a do tego nie chcę dopuścić. Terminy i miejsca szkoleń zawsze przesyłane są do wszystkich przedstawicieli mailem - ale jak pisałam są w większych miastach. I to też jest, z tego co słyszałam, dla wielu problem, bo mieszkają dość daleko od tych miejsc. No, ale jak to w życiu, na wszystko trzeba znaleźć rozwiązanie i ja np. swoim przedstawicielom, którzy nie mogą być na takim seminarium wysyłam opisane wszyskie nowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w MLM to jest super, że w interesie Sponsora jest pomoc ludziom z własnej grupy. także i pieniądz i dobre kontakty międzyludzkie
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
w mojej grupie organizujemy spotkania domowe, z doświadczenia wiem, że lepiej się sprawdzają niz takie publiczne. Przedstawiciel zaprasza kilka osób, sponsor przywozi produkty i przedstawia firmę, jej plan marketingowy. Jest bardziej kameralnie, ale z reguły przynosi to lepsze efekty. Oczywiście takie większe też są organizowane, ale zazwyczaj raz czy dwa na katalog, na początku jego ważności.
![]() |
#132 |
BAN stały
|
Ja dopiero przymierzam się do organizacji spotkań. Mnie również wydaje się, że takie kameralne spotkania są bardziej efektywne. I do tego mniej kosztowne. Ale też warto oczywiście raz na miesiąc (przy okazji nowego katalogu) zorganizować większe spotkanie.
Zamiast prezentera lepsze są chyba samodzielnie zrobione prezentacje (np. w PowerPoint). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
yls - oczywiście - przyślę ci na priw prezentację jaką robię obecnie dla przyszłych przedstawicieli
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- A jeśli chodzi o zdjęcia prezentera to niestety w chwili obecnej dysponuję tylko telefonem więc ... sorki, ale uzupełnię to w przyszłym tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z prezentacji domowej. Prowadziłą je moja sponsorka Basia, lubię takie bo mozna bliżej sie poznac z nowymi osobami, no i na każdej czegoś nowego sie uczymy, każdy ma jakieś pomysły, propozycje.
Na prezentacjach używamy też planu marketingowego zwyczajnie wydrukowanego i każdemu nowemu przedstawicielowi daję taki, jest bardzo czytelny.Znajdziecie go na stronie Betterware po zalogowaniu w zakładce dukumenty lub tutaj http://iza☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠files.wordpress...rketingowy.pdf Zapraszam osoby z Wrocławia i okolic na otwarte spotkanie, które odbędzie sie 03.02. 2010 r. Jesli jest ktoś chętny to proszę o kontakt na priv ![]()
Edytowane przez iza70 Czas edycji: 2010-01-29 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
czy mogę też poprosić tą prezentację??
![]()
#138 |
Rozeznanie
|
Jeśli można i nie jest to zbyt duży problem to ja także bym prosiła
![]() arudzka@autograf.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Akcja lojalnościowa luty
Ekskluzywny prezent dla Ciebie! Złóż zamówienie w lutym za minimum 125P (ok.300 zł) a następnie w marcu również za minimum 125P a wraz z kwietniowym zamówieniem otrzymasz: Bardzo elegancki i niezbędny w każdej kuchni, siedmioczęściowy komplet sztućców za jedyne 4,99 zł. W skład zestawu (o wartości rynkowej ok.100 zł) wchodzą wykonane ze stali nierdzewnej oraz polipropylenu : chochla,cedzak, łyżka cedzakowa, łyżka, łyżka do makaronu, łopatka oraz stojak, dzięki któremu sztućce pięknie prezentują się w kuchni i zabierają niewiele miejsca! |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Też dostałam tą wiadomość na maila
![]() ![]()
#141 |
Zadomowienie
|
a ja jak zwykle maila nie dostałam
![]() zmieniłam sobie ustawienia na skrzynce, a i tak nie pomogło.. coś czuję ze nie jestem chyba na liście mailingowej, albo nie spełniam jakiś warunków. W poniedziałek dzwonię do BOKu ! ![]()
#142 |
BAN stały
|
zapraszam na forum!
http://forum.gazeta.pl/forum/f,95788...APRASZAM_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Hm, czy jest ktoras z was(konsultantek) z Wrocławia?
#144 |
Raczkowanie
|
Ja jestem z Wrocławia
![]()
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
ja również jestem z Wrocławia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
BAN stały
|
Witam,
właśnie zobaczyłam, że jest już dostępny nowy prezenter ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
No to trzeba sobie kupić
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
oj zdecydowanie
![]() ![]() ![]() ![]()
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już wiem co zamówię ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Mam pytanie w sprawie 2 produktów (od klientki): * nakładka na deskę do prasowania: czy ona ma jakieś ściągacze, jeśli jest deska mniejsza niż 120 cm ? * jakiej wielkości są worki na chleb/bagietkę ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
A co to jest ten prezenter?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.