Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-08, 14:00   #121
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Certina, jeśli chodzi o Tatę, to Ja myślę, że spokojnie Twój TŻ mógłby stanąć do życzeń razem z Wami i wręczyć od siebie bukiet kwiatów albo coś drobnego typu kosmetyk pasujacych do tych perfum, które Ty z bratem kupisz.

A cioci myślę, że możecie dać kwiaty i też coś drobnego. Może dobre czekoladki? Może jakiś alkohol?

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

mi się podoba
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

Kochana, powiem Ci podobnie jak poprzedniczki. Niech Twój mężczyzna kupi oddzielnie prezent dla Twojego ojca (ja proponuję jakiś dobry koniak np. Napoleon ). Co do prezentu dla cioci, to kupcie razem coś na co Was stać. Może jakieś kosmetyki do pielęgnacji ciała, albo obrus (kupiłam dzisiaj mojej chrzestnej na 60-tkę ). To nie musi być nic wielkiego
Sprawa wygląda teraz tak ( jestem po rozmowie z bratem i TŻ ) Brat jak się okazało sam kupił wodę toaletową, nie taką jak ja chciałam i nie taką pojemność, jak chciałam, pomimo tego że ja zawsze wszelkie prezenty które zamierzam kupic z nim konsultuje. Więc no comment normalnie bym go ale widać że on moje zdanie ma w . Do tego powiedział że on kupił wodę toaletową więc kwestia prezentu dla cioci jest na mojej głowie!!! Tak wiedziałam że tak będzie bo " on znowu nie ma czasu" więc ja mu na to że ja kupuję prezent dla Cioci z TŻtem a on jak chce to ma kupić sam albo jeśli mu będzie odpowiadało to co my kupimy to się dołoży. Najgorsze jest to że brat nie zauważa różnicy pomiędzy naszymi dochodami i jeśli ja wydałam 200zł na paski to on 130zł na wodę i pewnie mi odda- jasnę, ale na pół żeby było ( dodam że moje zarobki =0 bo już nie studiuję więc nie mam stypendium, a brata zarobki= ok 5tys) więc możecie sobie teraz wyobrazić moje stosunki z bratem. No i ostatecznie on stwierdził że się dołoży do naszego prezentu i ten dla cioci damy razem. Myślę że TŻ albo kupi tacie krawat, albo właśnie chciałam coś do tej wody toaletowej, ale teraz to już nie wiem. A nad ciocią to się zastawiam nad skórzanym portfelem, walizką jakiejś dobrej firmy, bo ona ciągle pożycza od mojego taty no i moze jeszcze coś wymyślę na czym ostatecznie stanie. Mój Tż też nieźle zarabia więc myślę że nie będzie ten wydatek stanowił dla Niego problemu, ale z racji tego że jeszcze małżeństwem nie jesteśmy ja zawsze coś tam dokładam, choć nie tyle co on, no ale dla mnie i jego to jasne, a dla mojego brata nie. Oj nie chce mi się już o nim pisać bo mam nerwa:h ot:

edit: alkohol odpada, nie będę pisać z jakiego powodu po prostu nie jest to już dobry prezent dla niego, ale nie jest alkoholikiem więc uprzedzę Wasze pytania kiedyś dobre wino, likier jak najbardziej, teraz z powodów rodzinnych o których nie będę pisała na forum ta forma prezentu odpada.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-08-08 o 14:04
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 14:04   #122
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

A co powiecie na temat mojego zbioru sukienek?
Wiem że każda na to samo kopyto Ale takie właśnie mi się podobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (32,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 800.jpg (69,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 56509d30f89239c7.jpg (22,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 553461466_1.jpg (39,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 697028351.jpg (52,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 697298504.jpg (50,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 698383853.jpg (32,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 694317732_3.jpg (30,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 696929811.jpg (22,7 KB, 17 załadowań)
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 14:07   #123
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

najbardziej podoba mi się nr 2 a zwłaszcza dół sukienki. Kurcze zastanawiam się ciągle czy jeśli gorset jest tak nisko to czy ta suknia nie spada w trakcie zabawy na weselu?. Ja chyba będę musiała mieć jakieś ramiączka, bardzo podobają mi się zakładane dekolty albo angielskie, mocno wycięte

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-08, 14:13   #124
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Najbardziej podoba mi się jako całość nr 2, a w 4 welon

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
najbardziej podoba mi się nr 2 a zwłaszcza dół sukienki. Kurcze zastanawiam się ciągle czy jeśli gorset jest tak nisko to czy ta suknia nie spada w trakcie zabawy na weselu?. Ja chyba będę musiała mieć jakieś ramiączka, bardzo podobają mi się zakładane dekolty albo angielskie, mocno wycięte
Ostatnio widziałam zdjęcia koleżanki z pracy i ona właśnie miała tak nisko ten gorset, że aż dziwne że jak podnosiła ręce w tańcu, to się trzymał. No ale nie spadł. Tylko, że swoją drogą, że nie podoba mi się to nawet na zdjęciach, że gorset wygląda jakby się na samych końcach cycków trzymał, a inna sprawa, że nawet jak wiem, że nie spadnie, to i tak bym się bała to założyć.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 14:17   #125
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Najbardziej podoba mi się jako całość nr 2, a w 4 welon

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Ostatnio widziałam zdjęcia koleżanki z pracy i ona właśnie miała tak nisko ten gorset, że aż dziwne że jak podnosiła ręce w tańcu, to się trzymał. No ale nie spadł. Tylko, że swoją drogą, że nie podoba mi się to nawet na zdjęciach, że gorset wygląda jakby się na samych końcach cycków trzymał, a inna sprawa, że nawet jak wiem, że nie spadnie, to i tak bym się bała to założyć.
mi też welon z PM nr 4 piękny.

No właśnie ja tez a tak mi się marzy suknia z gorsetem tzn marzy, ale nie jestem taka szczupła więc nie wiem jakby to się na mnie prezentowało... czas pokaże.,... ja pewnie dopiero koło lutego będę się rozglądała za suknią

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-08, 14:43   #126
szana
Zadomowienie

Cytat:
I muszę się pochwalić Dzwonił do mnie facet z naszego zespołu i powiedział, że wpisał do umowy to co chciałam i nie tylko napisał, że gdyby oni zrezygnowali pół roku przed ślubem (Ja proponowałam 120 dni), to zapewnią nam inny zespół, ale jeszcze napisał, że to będzie zespół, który my mamy wcześniej zaakceptować. No więc jedziemy dzisiaj podpisać z nimi umowę tinki tinki tinki tink!

To jest ta piosenka z filmiku, który Jozia kiedyś wklejała. Boska jest
no to super trzeba dbać o swoje dobro gratulejszyn dobrego obrotu sprawy
o tak cudna piosenka a pamiętasz czego dotyczył filmik Jozi? bo nie pamiętam jakoś

Cytat:
Sprawa wygląda teraz tak ( jestem po rozmowie z bratem i TŻ ) Brat jak się okazało sam kupił wodę toaletową, nie taką jak ja chciałam i nie taką pojemność, jak chciałam, pomimo tego że ja zawsze wszelkie prezenty które zamierzam kupic z nim konsultuje. Więc no comment normalnie bym go ale widać że on moje zdanie ma w . Do tego powiedział że on kupił wodę toaletową więc kwestia prezentu dla cioci jest na mojej głowie!!! Tak wiedziałam że tak będzie bo " on znowu nie ma czasu" więc ja mu na to że ja kupuję prezent dla Cioci z TŻtem a on jak chce to ma kupić sam albo jeśli mu będzie odpowiadało to co my kupimy to się dołoży. Najgorsze jest to że brat nie zauważa różnicy pomiędzy naszymi dochodami i jeśli ja wydałam 200zł na paski to on 130zł na wodę i pewnie mi odda- jasnę, ale na pół żeby było ( dodam że moje zarobki =0 bo już nie studiuję więc nie mam stypendium, a brata zarobki= ok 5tys) więc możecie sobie teraz wyobrazić moje stosunki z bratem. No i ostatecznie on stwierdził że się dołoży do naszego prezentu i ten dla cioci damy razem. Myślę że TŻ albo kupi tacie krawat, albo właśnie chciałam coś do tej wody toaletowej, ale teraz to już nie wiem. A nad ciocią to się zastawiam nad skórzanym portfelem, walizką jakiejś dobrej firmy, bo ona ciągle pożycza od mojego taty no i moze jeszcze coś wymyślę na czym ostatecznie stanie. Mój Tż też nieźle zarabia więc myślę że nie będzie ten wydatek stanowił dla Niego problemu, ale z racji tego że jeszcze małżeństwem nie jesteśmy ja zawsze coś tam dokładam, choć nie tyle co on, no ale dla mnie i jego to jasne, a dla mojego brata nie. Oj nie chce mi się już o nim pisać bo mam nerwa:h ot:
ta walizka to by dobra była
nie dziwię Ci się ,że się zdenerwowałaś,eh braciszek trochę przegiął ale spokojnie! to tylko impreza,kupcie coś cioci,TŻ niech coś kupi Twojemu tacie i się nie denerwuj,szkoda życia
Cytat:
najładniejsza 2 taka inna jest

chyba nie zauważyłyście mojej wizji jak bym chciała wyglądać w dniu ślubu bo żadna nic nie napisała
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 14:49   #127
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
chyba mamy zblizony gust, ja w swoim zestawie na pulpicie mam suknie bardzo podobne do twoich
nr 2 ma bardzo ładna gore a w 4 sliczny jest welon,

szanus twoje sukienki tez bardzo ładne mimo ze to nie moj styl

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2009-08-08 o 14:53
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 14:56   #128
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ja Wam pokaże moje typy jak na razie całości
bukiet
fryzury
suknie(taki styl)
Z Twoich zdjęć najbardziej podoba mi się pierwsza fryzura i pierwsza sukienka. Taka bardzo skromna i delikatna ta sukienka i urocza kokardka pod biustem Podobno to wydłuża sylwetkę
A ta rybka to, ładna ale ogólnie nie przepadam za tym krojem.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 15:01   #129
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
o tak cudna piosenka a pamiętasz czego dotyczył filmik Jozi? bo nie pamiętam jakoś
To był właśnie ten teledysk i ta muzyka przeplatana zdjęciami jakiejś pary młodej i było wyświetlane na weselu. Jozia pisała, że też może będzie miała coś w ten deseń, bo jej TŻ potrafi takie filmiki montować w jakimś programie i nawet już wcześniej dla niej coś w tym stylu robił, nie dam sobie ręki uciąć, ale to chyba było na walentynki
Stary 2009-08-08, 15:03   #130
BlackAngel
Adwokat diabła

Widziałam ostatnio rybkę która na dole miała mnóstwo falbanek, wyglądało to jakby ktoś za dużo piany ubił, komentarz tż - ależ ta kiecka wybabuszona

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 15:09   #131
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
chyba nie zauważyłyście mojej wizji jak bym chciała wyglądać w dniu ślubu bo żadna nic nie napisała
Sznuś kochana, Ja w moim długim poście na poprzedniej stronie miałam pisać (ale mnie mama wołała, bo chciała żebym ją do sklepu zawiozła i musiałam szybciej kończyć, a potem zapomniałam), że fajny bukiecik i że do białej sukni w tym stylu bardzo mi się podobają różowe bukiety. Ja też jestem teraz napalona na różową taką kulę, ale ciut bardziej intensywny odcień.

A co do makijaży, to pamiętam że jesteś blondyneczką, ale napisz jeszcze jaki masz kolor oczek. Na razie myślę, że nr 4 by Ci pasował: podkreślone oczka i brązik, ale nie pokrywający górnej powieki aż po brwi, tylko tak się wcześniej ten kolor kończy, bo pewnie też masz jasne brwi. Chyba, że myślisz o innym kolorze, ale na tym zdjęciu fryzury dziewczyna jest blondi i ma właśnie oczka podkreślone i fajnie wygląda.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-08 o 15:13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 15:14   #132
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

ale jestem zmęczona... co za dzień od 5.50 jestem na nogach, a wczoraj nic tego nie zapowiadało

ale jestem happy bo byłam dziś także na takich spontanicznych zakupach i kupiłam sobie sukienkę, buty i torebkę na wesele jak ja to lubię

a teraz skończyłam myć i sprzątać auto i się rozpływam

jutro mama wyjeżdża nad morze, brat pojechał dziś rano, tata w trasę rusza i zostaje sama

a tak w ogóle to coś mi wizaż nie działa hm......

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 15:18   #133
BlackAngel
Adwokat diabła

Jazz dobrze mówi, dużo zależy od koloru oczęt.
Szana, fryzura mi się podoba, bo sama też na podobną sępię Null koków, nie lubię...
Hmm bukiecik, jeszcze bym się nad nim zastanowiła.

Stary 2009-08-08, 15:24   #134
Jazzmanka
Zadomowienie

A Ja właśnie chcę koczek i ten co Kasia taki ulizany wcześniej wklejała mi się nawet podobał, bo był taki prosty (tzn. z tyłu fajny, bo z przodu nie chcę być ulizana), a Ja też chcę bez udziwnień, bo najprawdopodobniej będę miała z boku różowego kwiatuszka, więc co za dużo to nie zdrowo. A włosy mam co prawda proste, ale takie jak tu dziewczyny opisywały, że od wilgoci się puszą, więc jak się spocę w tańcu, to będę wyglądać jak jakiś upiór jeśli będą rozpuszczone choć trochę, bo zrobi mi się dookoła taka poświata barankowo-puchowa. A poza tym mój TŻ najbardzie mnie lubi właśnie w koczkach, więc git.
Stary 2009-08-08, 15:38   #135
BlackAngel
Adwokat diabła

Szukam tej mojej cosmobelli z 2008, są jedynie z drugiej ręki
Przeglądam co mają w salonie na Kijowskiej "Susan Blanche" umówię się i sobie poprzymierzam a co
Może tam coś wylookam innego..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 15:53   #136
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
szanus twoje sukienki tez bardzo ładne mimo ze to nie moj styl
a pasuje bukiet do takiego stylu? i jak Ci się widzi taki bukiet?

Cytat:
Z Twoich zdjęć najbardziej podoba mi się pierwsza fryzura i pierwsza sukienka. Taka bardzo skromna i delikatna ta sukienka i urocza kokardka pod biustem Podobno to wydłuża sylwetkę
A ta rybka to, ładna ale ogólnie nie przepadam za tym krojem.
no to jest moja faworytka na teraz pokaże ją na modelce
http://www.sinceritybridal.com/eu_en...35&disc=%28%28
jeśli mnie wydłuży to super

Cytat:
To był właśnie ten teledysk i ta muzyka przeplatana zdjęciami jakiejś pary młodej i było wyświetlane na weselu. Jozia pisała, że też może będzie miała coś w ten deseń, bo jej TŻ potrafi takie filmiki montować w jakimś programie i nawet już wcześniej dla niej coś w tym stylu robił, nie dam sobie ręki uciąć, ale to chyba było na walentynki
aaaa już sobie chyba przypominam taki ładny filmik był zrobiony tej pary chyba podziękowania dla rodziców to były

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Widziałam ostatnio rybkę która na dole miała mnóstwo falbanek, wyglądało to jakby ktoś za dużo piany ubił, komentarz tż - ależ ta kiecka wybabuszona
dobry Twój TŻ

Cytat:
Sznuś kochana, Ja w moim długim poście na poprzedniej stronie miałam pisać (ale mnie mama wołała, bo chciała żebym ją do sklepu zawiozła i musiałam szybciej kończyć, a potem zapomniałam), że fajny bukiecik i że do białej sukni w tym stylu bardzo mi się podobają różowe bukiety. Ja też jestem teraz napalona na różową taką kulę, ale ciut bardziej intensywny odcień.

A co do makijaży, to pamiętam że jesteś blondyneczką, ale napisz jeszcze jaki masz kolor oczek. Na razie myślę, że nr 4 by Ci pasował: podkreślone oczka i brązik, ale nie pokrywający górnej powieki aż po brwi, tylko tak się wcześniej ten kolor kończy, bo pewnie też masz jasne brwi. Chyba, że myślisz o innym kolorze, ale na tym zdjęciu fryzury dziewczyna jest blondi i ma właśnie oczka podkreślone i fajnie wygląda.
a masz jakieś foto swojego bukietu?
ja mam bląd włosy i brązowe oczy,ciemne brwi właśnie nie podobają mi się jak dla mnie co do makijażu to właśnie coś takiego by było ładnie

Cytat:
Jazz dobrze mówi, dużo zależy od koloru oczęt.
Szana, fryzura mi się podoba, bo sama też na podobną sępię Null koków, nie lubię...
Hmm bukiecik, jeszcze bym się nad nim zastanowiła.
też nie lubię koków u siebie
co do bukietu-nie widzi Ci się za bardzo?

Cytat:
A Ja właśnie chcę koczek i ten co Kasia taki ulizany wcześniej wklejała mi się nawet podobał, bo był taki prosty (tzn. z tyłu fajny, bo z przodu nie chcę być ulizana), a Ja też chcę bez udziwnień, bo najprawdopodobniej będę miała z boku różowego kwiatuszka, więc co za dużo to nie zdrowo. A włosy mam co prawda proste, ale takie jak tu dziewczyny opisywały, że od wilgoci się puszą, więc jak się spocę w tańcu, to będę wyglądać jak jakiś upiór jeśli będą rozpuszczone choć trochę, bo zrobi mi się dookoła taka poświata barankowo-puchowa. A poza tym mój TŻ najbardzie mnie lubi właśnie w koczkach, więc git.
jeśli lubisz siebie w koczku to super jeszcze z kwiatkiem będzie ślicznie a jak chcesz z przodu mieć?
ja jak mam coś zrobione z włosami np zakręcone lokówką czy wyprostowane to ten puch mi się nie robi-tylko jak mam takie same sobie zostawione
Stary 2009-08-08, 16:15   #137
kaska87
Zakorzenienie

joł ziomówy co tam jak tam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 16:32   #138
BlackAngel
Adwokat diabła

szana, dla mnie jest zbyt intensywny ja wole proste, a patrzyłaś jeszcze jakieś alternatywy?
nie mówię że mi się nie podoba, osobiście bym coś przy nim pokombinowała..

szukam bukiecików jak coś wytworzę to wkleję Wam

cosik mam parcie na czerwone sorry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wedding bouquet29.jpg (21,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding bouquet131.jpg (20,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-flower-bouquet-roses.jpg (18,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pinkdaisy.jpg (49,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BlossomDec_bouq1A_2.jpg (30,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20070616095945!Wedding_Bouquet.jpg (66,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bridal%20Bouquet%20Red%20Roses.jpg (27,6 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-08-08 o 16:51
Stary 2009-08-08, 16:57   #139
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
o matko co za baba

Stary 2009-08-08, 18:43   #140
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
no to jest moja faworytka na teraz pokaże ją na modelce
http://www.sinceritybridal.com/eu_en...35&disc=%28%28
jeśli mnie wydłuży to super
Wydłuży i tak w ogóle, to bardzo ładna sukienka

Cytat:
a masz jakieś foto swojego bukietu?
Wkleję jak będę w domu, bo mam na lapku fotki. Teraz jestem u TŻ, więc pewnie odezwę się znowu dopiero jutro, bo zaraz zabieramy się za robienie pizzy

Cytat:
jeśli lubisz siebie w koczku to super jeszcze z kwiatkiem będzie ślicznie a jak chcesz z przodu mieć?
ja jak mam coś zrobione z włosami np zakręcone lokówką czy wyprostowane to ten puch mi się nie robi-tylko jak mam takie same sobie zostawione
Lubię siebie w koczku jak jest zrobiony bez udziwnień, a kwiatuszka będę miała z prawej strony koka.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
joł ziomówy co tam jak tam
Podpisaliśy umowę z zespołem

321 już bym chciała, żeby było 123
Stary 2009-08-08, 18:47   #141
201701300931
Konto usunięte

Powróciłam z oglądania sali "obiadowo-weselnej" Jeszcze mało przystrojona była, ale sprawia sympatyczne wrażenie Ośrodek prześliczny, zalew, pomost, basenik, brodzik dla dzieci, korty tenisowe. Tylko szkoda, że maj, bo będzie za zimno na kąpiel

Jestem zadowolna Jeszcze muszę ścignąć mamusię, żeby dowiedziała się o fotografa...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 19:04   #142
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o matko co za baba
Kasik no co

Stary 2009-08-08, 19:57   #143
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

a ja coś dziś mam kryzys : nie wiem co się ze mną dzieje.. kurcze wszystko i wszyscy mnie draznią, nawet TŻ.. ja się chyba z domu wyprowadzę!! przygarnie mnie któraś ??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 20:04   #144
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

a ja coś dziś mam kryzys : nie wiem co się ze mną dzieje.. kurcze wszystko i wszyscy mnie draznią, nawet TŻ.. ja się chyba z domu wyprowadzę!! przygarnie mnie któraś ??
ja z chęcią, tylko mam pytanie:
jesteś szczepiona przeciwko wściekliźnie :P

Stary 2009-08-08, 20:27   #145
kaska87
Zakorzenienie

właśnie wróciliśmy z rowerów fajnie było, ale strasznie chce mi się pić
spadam do TZ'a do jutra

Stary 2009-08-08, 23:21   #146
certina4
Wtajemniczenie

widzę że chyba wizaz nie działał bo sie nie naprodukowałyście.

my jeśli chodzi o prezenty osiągnęliśmy kompromis, ale kurcze pisałam do Was już 2 razy i kiedy pisałam wchodził mój brat i musiałam szybko zamykać wizaz i oczywiście wszystko się kasowało.

teraz mam nadzieję się uda Cioci kupiliśmy skórzaną czarną torebkę, zestaw z body shop i jeszcze z TŻtem pojedziemy jutro po kwiaty. Dla Taty kupił TŻ krawat ( chciał koszulę, ale nie było rozmiaru- tata jest duży ) i jeszcze DVD z Quantum of Solace. Także myślę że tata powinien być zadowolony, bo sporo się olataliśmy za prezentem. Mój brat po popdliczeniu wszystkiego podzielił całość kwoty na 2 i zapłaciliśmy po równo. Może i sprawiedliwie, ale jak ja bym zarabiała 5tys a on nic, to na pewno zapłaciłabym 2/3 a jemu symbolicznie kazałabym się dorzucić, ale kłócić sie nie będę, ani prosić żeby zapłacił więcej, to tylko o nim świadczy, a dodam Wam że jesteśmy tak całkiem inni że czasami się zastanawiam czy my od jednych rodziców pochodzimy bo oprócz podobieństwa zewnętrznego resztą- wszystkim się różnimy, poglądami, podejściem do życia, ludzi, pieniędzy, ubrań no dosłownie wszystkim.

Dopiero znalazłam chwile czasu dla siebie bo miałam non stop wieczorem zajętego kompa, bo brat grał, ale jutro już wieczorem wyjeżdza więc będę mogła częściej do Was zaglądać.

DZiękuję Wam jeszcze raz za dzisiejsze rady, tak mnie rozwaliła ta sytuacja że myślałam tylko negatywnie, ale zawsze w sumie tak myślę gdy chodzi o mojego brata, więc można powiedzieć normalka...

Może zdziwi Was to że tak piszę o bracie, ale wierzcie mi że żadna z Was nie chciałaby takiego rodzeństwa. NIe będę się wgłębiać w szczegóły po prostu za dużo mnie przykrości spotyka na każdym kroku z jego strony, nad którymi on nie panuje wg mnie i tyle

Późno już, dobranoc wszystkim

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-09, 08:03   #147
szana
Zadomowienie

Cytat:
szana, dla mnie jest zbyt intensywny ja wole proste, a patrzyłaś jeszcze jakieś alternatywy?
nie mówię że mi się nie podoba, osobiście bym coś przy nim pokombinowała..

szukam bukiecików jak coś wytworzę to wkleję Wam

hmm a może różowe kwiatki i zamiast tych srebrnych białe? kurcze sama już nie wiem,wkleję jeszcze bukiety,które mi się podobają
pozapisywałam sobie Twoje bukiety-prócz 4 są śliczne tyle,że ja bym wolała róż niż czerwień ,sama nie wiem,a który z tych bukietów co wkleiłaś jest Twoim faworytem?
5 i 6 są takie inne i przykuwają uwagę natomiast te całe czerwone z białymi dodatkami są takie cudne
hhh dobra jesteś,moje intensywne a Twoja czerwień to co?

Cytat:
Wydłuży i tak w ogóle, to bardzo ładna sukienka

Lubię siebie w koczku jak jest zrobiony bez udziwnień, a kwiatuszka będę miała z prawej strony koka.

Podpisaliśy umowę z zespołem

321 już bym chciała, żeby było 123
mam zamiar ją zmierzyć
czyli gładki kok chcesz tak?
no super,następna umowa załatwiona
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Powróciłam z oglądania sali "obiadowo-weselnej" Jeszcze mało przystrojona była, ale sprawia sympatyczne wrażenie Ośrodek prześliczny, zalew, pomost, basenik, brodzik dla dzieci, korty tenisowe. Tylko szkoda, że maj, bo będzie za zimno na kąpiel

Jestem zadowolna Jeszcze muszę ścignąć mamusię, żeby dowiedziała się o fotografa...
no to super jeśli w koło sali też ładnie to tym bardziej extra
a co z fotografem?zastanawiasz się jeszcze?

Cytat:
my jeśli chodzi o prezenty osiągnęliśmy kompromis, ale kurcze pisałam do Was już 2 razy i kiedy pisałam wchodził mój brat i musiałam szybko zamykać wizaz i oczywiście wszystko się kasowało.

teraz mam nadzieję się uda Cioci kupiliśmy skórzaną czarną torebkę, zestaw z body shop i jeszcze z TŻtem pojedziemy jutro po kwiaty. Dla Taty kupił TŻ krawat ( chciał koszulę, ale nie było rozmiaru- tata jest duży ) i jeszcze DVD z Quantum of Solace. Także myślę że tata powinien być zadowolony, bo sporo się olataliśmy za prezentem. Mój brat po popdliczeniu wszystkiego podzielił całość kwoty na 2 i zapłaciliśmy po równo. Może i sprawiedliwie, ale jak ja bym zarabiała 5tys a on nic, to na pewno zapłaciłabym 2/3 a jemu symbolicznie kazałabym się dorzucić, ale kłócić sie nie będę, ani prosić żeby zapłacił więcej, to tylko o nim świadczy, a dodam Wam że jesteśmy tak całkiem inni że czasami się zastanawiam czy my od jednych rodziców pochodzimy bo oprócz podobieństwa zewnętrznego resztą- wszystkim się różnimy, poglądami, podejściem do życia, ludzi, pieniędzy, ubrań no dosłownie wszystkim.

Dopiero znalazłam chwile czasu dla siebie bo miałam non stop wieczorem zajętego kompa, bo brat grał, ale jutro już wieczorem wyjeżdza więc będę mogła częściej do Was zaglądać.

DZiękuję Wam jeszcze raz za dzisiejsze rady, tak mnie rozwaliła ta sytuacja że myślałam tylko negatywnie, ale zawsze w sumie tak myślę gdy chodzi o mojego brata, więc można powiedzieć normalka...

Może zdziwi Was to że tak piszę o bracie, ale wierzcie mi że żadna z Was nie chciałaby takiego rodzeństwa. NIe będę się wgłębiać w szczegóły po prostu za dużo mnie przykrości spotyka na każdym kroku z jego strony, nad którymi on nie panuje wg mnie i tyle

nie martw się już,kupiliście super prezenty i na pewno się spodobają
a bratem się nie przejmuj,skoro już taki jest to trudno,nic nie poradzisz a szkoda nerwów masz swojego TŻ i z nim pójdziesz do ołtarza

bukiety,które mi się podobają jeden z nich już wklejałam i to jest mój faworyt- numer 4 )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 007_primary.jpg (20,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00000250.jpg (37,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7362.jpg (35,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg --------aaaaaaaaa233443.jpg (55,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bridal%20Bouuquet.jpg (55,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet21o.jpg (35,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img86083.bukiety-slubne.135883.jpg (24,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mój.jpg (13,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj331.jpg (34,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 34846542_robin4.jpg (37,3 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-08-09 o 08:10

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-09, 08:27   #148
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

Cytat:
ja z chęcią, tylko mam pytanie:
jesteś szczepiona przeciwko wściekliźnie :P
spokojnie da się to opanować

i ogólnie jest mi smutno, bo TŻ się na mnie obraził, a ja nie wiem nawet dlaczego ogólnie to cięzki z niego człowiek, wszystko dusi w sobie, a ja wiem że nie mogę go męczyc pytaniami bo jeszcze bardziej go rozłoszczę.. jak bedzie chciał to sam mi powie, a ja mam go dzisiaj gdzieś jak nie będzie chciał jechać ze mną dzisiaj nad wodę, to jadę z siostrą i się przejmować nie będę

i nawet nie mam czasu pomysleć o slubie, a czas tak leci że szkoda gadać.. we wrzesniu idę z siostrą oglądać suknie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 08:36   #149
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dzień dobry kochane
certina jestem pewna, że prezenty się spodobają Nie przejmuj się niczym (bratem). jak to się mówi, ktoś musi być mądrzejszy, bądź Ty mądrzejsza i nie denerwuj się.
Ładny dzień się zapowiada, nie mamy z TŻtem planów żadnych, ale coś może wymyślimy, chociażby spacer.
Stary 2009-08-09, 08:39   #150
gosica502
Wtajemniczenie

Can't wiem o czym mówisz Mój TŻ bywa podobny w obsłudze Czasem trzeba olać jego foch bo jak się nie rozdrapie tego to za pół dnia jest wszystko ok
Poza tym to u mnie wczoraj przez cały dzień trwały prace ogrodowe (TŻ robił skalniak z moim bratem i w sumie to bardzo ładnie im to wyszło). No a wieczór oblewaliśmy skończoną robotę hehe

Z rzeczy weselnych.. Mamy zakupioną wódeczkę 200 butelek wyborowej
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości