Wymienię LRP, Iwostin, Oriflame, Avon i inne... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-06, 12:16   #121
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18
Dot.: LRP, Iwostin, Oriflame, Avon...pielęgnacja, kolorówka i inne...

słonce
moge sie zgodzic
moge zarezerwowac dla ciebie kosmetyki ale wysyłke moge zrobić dopiero pod koniec tygodnia
Stary 2009-09-06, 12:44   #122
Sakh
Raczkowanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
słonce
moge sie zgodzic
moge zarezerwowac dla ciebie kosmetyki ale wysyłke moge zrobić dopiero pod koniec tygodnia
Super
Sakh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-07, 21:46   #123
Sakh
Raczkowanie

Dot.: LRP, Iwostin, Oriflame, Avon i inne...

Miejsce na wymienione ...

WYMIENIONE:
- La Roche-Posay Hydreane Riche krem nawilżający do skóry wrażliwej40ml (zostało 90% może więcej) - leci do esterie
- La Roche-Posay Toleriane krem 40ml- do ragutka
- La Roche-Posay EAU THERMALE Woda Termalna 300ml - do dziubaczek
- La Roche-Posay Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej (2ml) x 2 saszetki = 4ml - leci do aaaania1989
- La Roche-Posay Toleriane krem ochronny (2ml) x 1 saszetka - leci do aaaania1989
- VICHY Dermablend Korygujący podkład 30ml - leci do Marigold19
- IWOSTIN Purritin żel do mycia twarzy 150 ml (zostało 8% może 10%) - do dziubaczek
- IWOSTIN Purritin emulsja matująca 75ml - do polenka
- IWOSTIN Purritin żel do mycia twarzy (3ml) - do Ł@siczk@
- Iwostin Purritin emulsja matująca (3ml) - do Ł@siczk@
- Bielenda BioPlantacja Aloes krem do demakijażu - do ragutka
- ORIFLAME Beauty EyeLiner Stylo Black, Tusz do kresek - do polenka
- ORIFLAME Optimals Balance tonik oczyszczający - do ragutka
- ORIFLAME Optimals Balance żel do mycia twarzy - do esterie
- ORIFLAME Optimals Balance Mattifying Fluid SPF 8 Matujący fluid/krem z filtrem SPF 8, 75ml (NOWY, 100%, nie używany, fabrycznie zaklejony taśmą, jest bezbarwny) - leci do Nicole
- ORIFLAME Optimals Radiance Energy Krem rozświetlający z witaminą C (1,5ml) x 1 saszetka - leci do aaaania1989
- ORIFLAME Optimals Radiance Energy Fluid rozświetlający z witaminą C (1,5ml) x 1 saszetka - leci do aaaania1989
- ORIFLAME Diamond Cellular Przeciwstarzeniowy krem 40+(1,5ml) x 1 saszetka - leci do Nicole
- ORIFLAME Lift Expert Serum ujędrniające i modelujące 40+(1,5ml) x 1 saszetka - leci do Nicole
- ORIFLAME Even Out Face Krem do twarzy rozjaśniający przebarwienia SPF 20 z witaminą C (1,5ml) x 2 saszetki = 3ml - leci do Nicole
- MINCER Anti allergique Krem nawilżający z filtrem UVA/UVB do cery z problemami naczynkowymi (2ml) x 1 saszetka - leci do aaaania1989
- MINCER Anti allergique Krem ujędrniający multiwitaminowy cera wrażliwa, skłonna do alergii (2ml) x 1 saszetka - leci do aaaania1989
- DAX Perfecta No Problem Killer Antytrądzikowy żel do mycia twarzy z mikrogranulkami for lady (3ml) x 2 saszetki = 6ml - leci do aaaania1989
- AVON Clearskin Szybko działający żel myjący przeciw wypryskom 125ml (NOWY,100% nie używany) - leci do mucia18
- AVON Clearskin Szybko działający żel myjący przeciw wypryskom 125ml (NOWY)- do lilmary
- AVON Clearskin Oczyszczający żel myjący przeciw wągrom 125ml (NOWY 100% nie używany) - leci do Kicia_Wampirzyca
- ORIFLAME Giordani Gold Rozświetlający korektor Giordani Gold 1,7 ml - kolor sand (sprawdzony tylko odcień, zostało 99% bo jest z pędzelkiem i trochę zostaje na nim) - leci do mucia18
- ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor natural beige (3ml) x 1 saszetka - leci do aleksandra188
- SORAYA MAKE-UP Podkład antybakteryjny 30ml - kolor: jasny beż 01 (zostało 97%)
- leci do aleksandra188
- La Roche-Posay Toleriane Podkład korygujący 13 (1ml) x 1 saszetka - leci do aaaania1989
- ORIFLAME Beauty Pojedynczy cień do powiek Essentials 2g - kolor: LATTE (delikatny ciepły brąz) ( 100%, tylko przetestowany na życzenie wizażanki) - leci do Kicia_Wampirzyca
- Wibo Lovely eyeliner 02 Konturówka do oczu - kolor czarny (użyta 2 razy, zostało 95%) - leci do aleksandra188
- AQUOLINA Bagno Doccia Fragranza żel pod prysznic czekoladowy (20ml) x 2 saszetki = 40ml - do lilmary
- SORAYA Kolagen + Elastyna Krem do rąk z wit.E i A 75ml (NOWY, 100% nie używany) - leci do aaaania1989
- Schwarzkopf Palette Color Creme Farba do włosów N2 ciemny brąz (NOWA, 100% nie używana)
*** kolor trwały
*** z olejkiem z pomarańczy
*** Zawartość: tubka z kremem koloryzującym 50ml, saszetki z emulsją rozwijającą 2x25ml, para rękawiczek, instrukcja użycia
- leci do mucia18
- EDM podkład Olive Fair*olive* (ok.1ml w woreczku strunowym) - leci do Kicia_Wampirzyca
- Max Mara (max. 1ml) - leci do Kicia_Wampirzyca
- Brevoxyl krem z 4% nadtlenkiem benzoilu, 40g (zostało 90%) - do lilmary
- AVON Solutions a.m. rozjaśniający przebarwienia krem na dzień SPF 20, 50ml (NOWY 100%, nie używany) - leci do rypka85
- ORIFLAME Optimals Radiance Energy Powder Scrub Peeling enzymatyczny w proszku 40g (ubytek 1,5cm) - leci do rypka85
- ORIFLAME Giordani Gold Bronzing Pearls Puder w perełkach rozświetlający tj. Natural Radiance 25g (jak NOWY, przetestowany delikatnie tylko pędzlem jaki daje kolor, oceniam że zostało 99,8%, oczywiście wszystkie kulki są) - leci do rypka85
- ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor porcelain (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w buteleczce, dla jasnych bladych cer - leci do rypka85
- AVON Solutions p.m. "Moc Nawilżenia" krem na noc (2ml) x 1 saszetka - do Hosenka*
- ORIFLAME Pure Skin błyskawicznie działający krem przeciw wypryskom 30 ml - tubka (zostało 99%) - do Hosenka*
- ORIFLAME Pure Skin żel wysuszający wypryski 15 ml - tubka(zostało 98%) - do Hosenka*
- ORIFLAME Optimals Radiance Energy Balsam do twarzy 2 w1 z witaminą C (1,5ml) x 1 saszetka - do Hosenka*
- ORIFLAME Optimals Oxygen Boost Krem dotleniająco-nawilżający z brązowymi algami (1,5ml) x 3 saszetki = 4,5ml - do Hosenka*
- ORIFLAME Matte Control Foundation Podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: natural beige (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w buteleczce - do Hosenka*
- AVON Senses lagoon żel pod prysznic (10ml) x 2 saszetki = 20ml - do Hosenka*
- La Roche-Posay Lipikar Emulsja natłuszczająca do ciała - tubka, wersja mini (15ml) (zostało 90%) - do Hosenka*
- ORIFLAME Beauty Skin Perfect Foundation Podkład pod makijaż 30ml, kolor: Porcelain (NOWY, 100%,nie używany) - leci do rypka85
- ORIFLAME Beauty Matte Control Foundation Podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: Porcelain (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w pojemniczku - leci do rypka85
- ORIFLAME Giordani Gold Sublime Pressed Powder SPF 10 Puder prasowany SPF 10, odcień:NATURAL 7,5 g (przykryty folią przeźroczystą, użyty 2 razy gąbeczką, ubytek znikomy jak NOWY, oceniam że zostało 99,5%, wytłoczone napisy G.G. widoczne) - leci do rypka85
- ORIFLAME Giordani Gold Adaptive Foundation Podkład adaptacyjny 30ml, kolor: Porcelain (zostało 90%) - leci do rypka85

Edytowane przez Sakh
Czas edycji: 2009-09-17 o 17:02
Stary 2009-09-08, 08:32   #124
rypka85
Zakorzenienie

Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.

Hej Kochana!

Cos u mnie za kulki rozswietlajace Oriflame

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360679
rypka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 16:38   #125
Sakh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Hej Kochana!

Cos u mnie za kulki rozswietlajace Oriflame

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360679
muszę przemyśleć ...
Stary 2009-09-08, 17:28   #126
rypka85
Zakorzenienie

Oki a kiedy dasz znac

Jeszcze interesowalby mnie ten krem na przebarwienia Avon

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Kochana!Nie ma sprawy z tym ze fiolki musze zamowic na allegro.
Stary 2009-09-09, 11:33   #127
rypka85
Zakorzenienie

Kochana!

Ostatecznie chce od Ciebie:

Puder w kulkach Giordani z Oriflamu
Scrub w prszku Optimals o ktorym pisalysmy
Podklad w saszetkach adaptacyjny Giordani 30ml
AVON Solutions a.m. rozjaśniający przebarwienia krem na dzień SPF 20, 50ml (NOWY 100%, nie używany )

A zrzeczy ktore chcialas moge Ci oddac za to:
Odlewki:
Fragonard Belle de Nuit 5ml (tylko tyle mam )
Kylie Couture 6ml( w probce)
Sephora Carmel 10ml( w atomizerze)
Naomi Cat Deluxe 4ml ( w probce)
Neonatury Souffle 4ml
Ze slodziakow Odlewke Voluspy Tobacco Wanilia 10ml w atomizerze

I moge dac: Provocative EDP 10ml+ balsam 30ml

Co ty na to?????

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-09, 18:16   #128
Sakh
Raczkowanie

no to tak jak ustaliłyśmy:

dla mnie w takich ilosciach:

- Chanel eau premiere 5ml w atomizerze
- Apparition 9 ml w atomizerze <- to ungaro tak?
- Fragonard Belle de Nuit 5ml (tylko tyle mam )
- Kylie Couture 6ml( w probce)
- Sephora Carmel 10ml( w atomizerze)
- Chanel Madmoiselle 4ml
- Provocative Arden 10ml miniaturka z atomizerem + balsam 30ml
- Lolitka zlota 5ml
- Cat deluxe 4ml
- Neonatura Souffle 4ml
- odlewka E.Arden Sunflower 20ml

za moje, dla Ciebie:
- ORIFLAME Giordani Gold Bronzing Pearls Puder w perełkach rozświetlający tj. Natural Radiance 25g
- ORIFLAME Giordani Gold Podkład adaptacyjny - kolor porcelain (3ml) x 10 saszetek = 30ml
- ORIFLAME O.R.E Powder Scrub 40g z ubytkiem 1,5cm.
- AVON Solutions a.m. rozjaśniający przebarwienia krem na dzień SPF 20, 50ml

reszta na prv, moje dane itd
Stary 2009-09-10, 14:26   #129
Sakh
Raczkowanie

up zapraszam
Stary 2009-09-11, 22:05   #130
aleksandra188
Zakorzenienie

Przekupka: 78 pkt / 100% pozyt.

Mam jeszcze po za watkiem zel z garniera na noc zostalo jakies 30 % dopiero teraz wpadl mi w rece po za tym jeszcze 10 aplikatorow do cieni i inne drobiazgi
aleksandra188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-12, 19:30   #131
Sakh
Raczkowanie

hop
Stary 2009-09-16, 21:34   #132
Sakh
Raczkowanie

up
Stary 2009-09-17, 12:16   #133
rypka85
Zakorzenienie

Kochana Moja!Ostatnio sie wymienialysmy Mam nadzieje ze paczka juz do Ciebie doleciala cala i zdrowa Ja jestem przeszczesliwa z paczki od Ciebie i mamprosbe podobaly Ci sie u mnie jeszcze inne perfumy i pisalas wmoim watku ze podoba Ci sie:

"Perfumy Elizabeth Arden Splendor nowe i nieużywane,zafoliowane 30ml lub 12)Wodę toaletową Celine Dion Spring in Paris był to tester bez korka z 50ml pozostało 40ml 15)Christina Aguilera Balsam do ciała perfumowany nowy zafoliowany 200ml10)Perfumowany balsam do ciała Celine Dion "Sensational" z drobinkami poj.200mlNOWY"

A wiec znalazlam Ciebie cos co mozemy jeszcze wymienic jesli jestes chetna
- ORIFLAME Giordani Gold Adaptive Foundation Podkład adaptacyjny 30ml, kolor: Porcelain (zostało 90%) nie łatwo oddam, wyłącznie za podkład/puder mineralny np. EDM (Sweet Almond, Kaolin Powder Fair/Sunlight, Natural Reflections Light Powder) i inne w 100% mineralne.
-ORIFLAME Beauty Matte Control Foundation Podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: Porcelain (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w pojemniczku łatwo nie oddam
-ORIFLAME Beauty Skin Perfect Foundation Podkład pod makijaż 30ml, kolor: Porcelain (NOWY, 100%,nie używany) łatwo nie oddam

Moglabym Ci za to oddac:
-nowy Rimmel Lasting Finish Minerals kolor 100 Ivory podklad mineralny sypki raz uzyty zuzycie minimalne (bo widze ze szukasz sypkiego mineralka)
-sampel EDM korektora sypkiego nowy jasny w pudeleczku
-perfumy Celine Dion Spring in Paris 40 z 50ml Tester

Co ty na to????

Jakby Co chetnie dorzuce:
Odlewke balsamu CelineDion Sensational
Odlewke perfum Celine Dion Sensational 10ml
Odlewke 5ml Casmiru Choparda

Stary 2009-09-17, 16:55   #134
Sakh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Kochana Moja!Ostatnio sie wymienialysmy Mam nadzieje ze paczka juz do Ciebie doleciala cala i zdrowa Ja jestem przeszczesliwa z paczki od Ciebie i mamprosbe podobaly Ci sie u mnie jeszcze inne perfumy i pisalas wmoim watku ze podoba Ci sie:

"Perfumy Elizabeth Arden Splendor nowe i nieużywane,zafoliowane 30ml lub 12)Wodę toaletową Celine Dion Spring in Paris był to tester bez korka z 50ml pozostało 40ml 15)Christina Aguilera Balsam do ciała perfumowany nowy zafoliowany 200ml10)Perfumowany balsam do ciała Celine Dion "Sensational" z drobinkami poj.200mlNOWY"

A wiec znalazlam Ciebie cos co mozemy jeszcze wymienic jesli jestes chetna
- ORIFLAME Giordani Gold Adaptive Foundation Podkład adaptacyjny 30ml, kolor: Porcelain (zostało 90%) nie łatwo oddam, wyłącznie za podkład/puder mineralny np. EDM (Sweet Almond, Kaolin Powder Fair/Sunlight, Natural Reflections Light Powder) i inne w 100% mineralne.
-ORIFLAME Beauty Matte Control Foundation Podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: Porcelain (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w pojemniczku łatwo nie oddam
-ORIFLAME Beauty Skin Perfect Foundation Podkład pod makijaż 30ml, kolor: Porcelain (NOWY, 100%,nie używany) łatwo nie oddam

Moglabym Ci za to oddac:
-nowy Rimmel Lasting Finish Minerals kolor 100 Ivory podklad mineralny sypki raz uzyty zuzycie minimalne (bo widze ze szukasz sypkiego mineralka)
-sampel EDM korektora sypkiego nowy jasny w pudeleczku
-perfumy Celine Dion Spring in Paris 40 z 50ml Tester

Co ty na to????

Jakby Co chetnie dorzuce:
Odlewke balsamu CelineDion Sensational
Odlewke perfum Celine Dion Sensational 10ml
Odlewke 5ml Casmiru Choparda

ok to tak jak ustaliłyśmy

ja dla Ciebie przyszykuję do wysyłki:

-ORIFLAME Giordani Gold Sublime Pressed Powder SPF 10 Puder prasowany SPF 10, odcień:NATURAL 7,5 g (przykryty folią przeźroczystą, użyty 2 razy gąbeczką, ubytek znikomy jak NOWY, oceniam że zostało 99,5%, wytłoczone napisy G.G. widoczne)

- ORIFLAME Giordani Gold Adaptive Foundation Podkład adaptacyjny 30ml, kolor: Porcelain (zostało 90%)

- ORIFLAME Beauty Matte Control Foundation Podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: Porcelain (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w pojemniczku

- ORIFLAME Beauty Skin Perfect Foundation 30ml - kolor: Porcelain, NOWY

a dla mnie:

- nowy Rimmel Lasting Finish Minerals kolor 100 Ivory podklad mineralny sypki raz uzyty
- Perfumy Celine Dion Spring in Paris tester 40ml z 50ml
- nowy duzy jedwab do wlosow Joanny
- 5ml odlewka fajnego slodziaka Brownie Demeter czekoladowego
- Odlewka 5ml Casmiru Choparda
- Odlewka perfum Celine Dion Sensational 10ml
- Odlewka balsamu CelineDion Sensational
- raz uzyty Garnier Czysta skora podwojny peeling przeciw niedoskonaloscia skory
- Nowy kremGarnier Czysta Skora A usuwajacy niedoskonalosci skory 40ml
- korektor EDM jasny

i gdybyś znalazła coś na odlewke halle berry

jutro wyślę poleconym priorytetem
Stary 2009-09-18, 13:59   #135
Sakh
Raczkowanie

up
Stary 2009-09-23, 18:20   #136
Sakh
Raczkowanie

wątek nieaktualny

Edytowane przez Sakh
Czas edycji: 2009-09-23 o 18:44
Stary 2009-09-23, 19:54   #137
justynass
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Edytowane przez justynass
Czas edycji: 2009-09-24 o 11:21
justynass jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości