![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszylam Usta
caramel babe
mialam wstrzykniete po bokach w gorna warge(wiecej razy niz w dolna)i w i w srodku tez.na dole tez po bokach.po zejsciu opuchlizny na gornej wardze mialam troche taki dziobek i twarde nad warga.ale tylko z 2 tyg.teraz usta sa takie jak mialam. choc pan doktor pokazywal mi ze taaakie beda wywijajac mi warge palcami. po 4 dniach gdy poszlam na kontrole powiedzialam ze nic nie widac.a on ze takie piekne usta mam.ale wstrzyknal mi jeszcze cos w dolna warge po bokach.no i dolna warga znow sie powiekszyla....na 2 dni. sadze ze trafilam na zlego lekarza. to byl dr tomasz pniewski przyjmuje na marszalkowskiej. caramel a wiesz moze ile kosztuje aquamid?on jest na dluzej wiec na to samo wychodzi jak co kilka miesiecy uzupelniac preparatem ktory sie wchlania. |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Diana!
Slyszalam duzo pozytywnych opinii o doktorze Bromie w Warszawie, jest kilka wypowiedzi na jego temat, podobno za 2ml aquamidu trzeba zaplacic 2500 co nie jest wysoka cena jak na aquamid... W Londynie za 1ml aquamidu placi sie 410 funtow... http://www.boston-clinic.co.uk/pricelist/pricelist.html Pamietasz moze nazwe tego wchlanialnego preparatu? Czy byl to restylane lub perlane? A moze jakis inny?
#123 |
Przyczajenie
|
caramel babe
kurcze niestety nie pamietam ale zajde do tego doktorka i zapytam.(z reklamacja oczywiscie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Chyba mam ten sam problem co Ty Dianawarszawa . Po 1ml restylanu w usta ( prawie wszystko w gorna warge ) efekt jest bardzo mizerny , zeby nie powiedziec zerowy . Moze trzeba dawac w cala czerwien ? Ja mialam w luk by uwydatnic ladna linie , troche w czerwien ale nie po bokach , odrobinke rowniez w kaciki by je podniesc . Resztka poszla w dolna warge .Zaznacze ze nie mam z natury bardzo waskich ust wiec myslalam ze 1ml wystarczy . Owszem cosik widac , ale tak malo ze nawet kolezanka ktora wiedziala ze to robie nie zauwazyla .Placilam 250 euro za 1ml, nie usmiecha mi sie placic 500 bo to juz jest naprawde duzo i nie wiadomo czy rezultat bedzie zadawalajacy no i wiadomo ze to tylko na kilka miesiecy .
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Caramel
![]() ![]()
#126 |
Raczkowanie
|
Dobrze Dziewczynki. Wklejam zdjecie zrobione dzien po drugim zabiegu. Widoczny siniaczek.Dla przypomnienia pierwszy zabieg byl we wrzesniu 2006 i bylo to 1 ml restylane w srodek ust a drugi zabieg przed swietami 0.8ml Hydra Fill stopien 3 wstrzykniety w brzegi ust. Efekt bardzo naturalny ale widoczny. Rodzinka zauwazyla...
Patrzac na swoje stare zdjecia, widze spora roznice. Bardzo jestem zadowolona z efektow. Pozdrawiam Was!
Jestes tym co jesz ![]() Edytowane przez Caramel Babe Czas edycji: 2007-02-02 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Caramel Babe,bardzo ładne usta
![]() A czy w Londynie robią jakieś próby uczuleniowe przed ostrzyknięciem?Bo teraz to na wszystko można być uczulonym...:/
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam Cie Nemezjo! Nie, nie robia. Jak poinformowano mnie nie trzeba, gdyz podobno te srodki nie uczulaja... Ja nie wiem czy to prawda, ale u mnie nic zlego sie nie stalo. Nie slyszalam tez od nikogo, zeby sie to zdarzylo. Jedyne co czesto slysze, to brak efektow... U mnie na szczescie cos tam widac. Bardzo serdecznie pozdrawiam.
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Powiększanie ust
Witam! Mam pytanie do dziewczyn z Poznania- gdzie można w Poznaniu powiekszyć usta u sprawdzonych lekarzy lub w profesjonalnych salonach urody? czy któraś z was dziewczyny miała takie doświadczenia? i jak to wygląda cenowo? i który najlepiej sprawdza się wstrzyknięty preparat w usta?Dzięki za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Caramel slicznie ! Chyba efekt drugiego zabiegu podoba mi sie nawet bardziej niz pierwszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
ale powiem Ci ze naprawde choc wyszlo genialnie to ryzykantka jestes z tymi proporcjami(70/30)
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Dot.: powiekszenie ust
Witam ja tez jestem ciekawa informacji o aquamidzie wiec jezeli ktos moze udzielic mi informacji byłabym wdzieczna,Czy jest on bezpieczny i jaka jest cena np powiekszenia ust
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Hej
Byłam u trzech chirurgów plastyków w Poznaniu i każdy odradził mi aquamid ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Należy pamiętać że wszystkie poprawki po źle wykonanych zabiegach są bardzo kosztowne i bolesne. Dlatego zanim zdecydujecie na zabieg trzeba znaleść chirurga sprawdzonego i z doświadczeniem. Lepiej zapłacić 200 zł drożej i być zadowoloną i nie mieć problomów niż szukać jakiś promocji . Pamiętajcie że powiększanie ust jest zabiegiem medycznym! Poniżej możecie znaleść trochę informacji o Aqumidzie.
Korekcja przy zastosowaniu żelu Aquamid nie wymaga hospitalizacji ani znieczulenia ogólnego. W większości wypadków nie stosuje się znieczulenia miejscowego, jednak lekarz może je wykonać. Ze względu na stosowanie bardzo cienkiej igły odczuwalny dyskomfort jest minimalny. Aquamid jest elastycznym wypełniaczem wstrzykiwanym podskórnie. Natychmiast po podaniu lekarz delikatnie kształtuje miejsce wstrzyknięcia, zgodnie z oczekiwaniami pacjenta. Po zabiegu miejsce korekcji może być miękkie i lekko opuchnięte, jednak wszystkie te objawy ustępują po jednym lub dwóch dniach. Można od razu wrócić do pracy, jednak zaleca się unikania światła słonecznego w pierwszych dwóch, trzech tygodniach po zabiegu. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Hej dziekuje za informacje o samym aquamidzie a ile kosztuje powiekszenie np gornej wargi ile mil jest potrzebnych.Pozdrawiam.Ah a i może ktos wie o dobrym lekarzu okolice Bielska-Białej bądź Kraków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Ja juz tu na watku opisywalam swoj przypadek.
Robilam Restylane zmarszczki wargowo-nosowe i resztka restylane w usta.Poszlo okolo 0.5 ml w usta. Preparat nazywa sie Restylane Lipps,podobno zawiera optymalna wielkosc czastek kwasu hialurowego. Robilam pod koniec pazdziernika-poczatek listopada(nie pamietam)- Efekt ciagle jest,pomimo tak malutkiej dawki. Juz sie przyzwyczailam do takiego swojego wizerunku,wiec czasem,zeby sprawdzic,czy usta sa ciagle wieksze ogladam zdjecie,ktore zrobilam PRZED. W marcu lub kwietniu chce zrobic dostrzykiwanie nowym preparatem o nazwie ESthellis Basic. Podobno jeszcze lepszy od restylane,choc tez na bazie tego samego skladnika. Cena podobna,efekt trzyma sie troche dluzej i jak to stwierdzil pan doktor ,jeszcze nie mial nikogo z grudkami,jak po restylane. |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Wlasnie, preparat, preparatowi nie rowny. Po Hydra Fill nr.3 nie mam ani jednej grudki! Po restylane owszem, byly. Juz coprawda prawie ich nie czuje, bo sie rzeczywiscie wchlaniaja. Mija dokladnie pol roku od pierwszego zabiegu i restylane ciagle jest, choc bardzo juz malutko. Wydaje mi sie ze wstrzykniecie w czerwien ust uwydatnia je bardziej niz w brzegi... Wyprobuje za pare miesiecy ten Restylane Lipps lub Perlane, jako ze maja wieksze czasteczki.
Frostis! Ja rowniez ogladam stare zdjecia zeby porownac jak zwatpie czy cos widac, heh. O ESthellis Basic jeszcze nie slyszalam, rozejrze sie po klinikach za tym, ciekawe jak z cena...
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj! Dziekuje za komplement ![]() Balam sie podczas pierwszego zabiegu, to fakt, ale zaufalam tej kobiecie. Ona mi doradzila by wiekszosc wstrzyknac w gorna, gdyz byla polowe mniejsza od dolnej. Teraz sa rowne. Po 1 ml tych roznych preparatow opartych na kwasie hialuronowym nie widac az tak ogromnej roznicy, trudno chyba byloby przedobrzyc z tym, chyba ze by mi wszystko w gorna wstrzyknela ![]()
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy macie informacje o dobrej i niedrogiej
![]()
#140 |
Raczkowanie
|
Pisalam wczesniej o tym jak wstrzykiwalam 1ml. restylanu (lipps) w usta . No i efektu nie bylo prawie zadnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
No ciekawe od czego to zalezy... Moze by sie ktos odezwal, kto sie na tym lepiej zna... Kto nam odpowie dlaczego u BeatyMalgorzaty nie bylo prawie zadnego efektu a u mnie usta prawie dwa razy wieksze i to po uzyciu tego samego srodka.
Oby ta pani dermatolog dala jakas sensowna odpowiedz... A najlepiej niech cos z tym zrobi. A moze ona to zle jakos wstrzyknela... Kto wie?
#142 |
Raczkowanie
|
Przykro mi Zohar, ja niestety nie jestem z Warszawy, ale moze Dziewczyny beda wiedzialy???
#143 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Wiesz Caramel Babe , kiedys czytalam ze zdaza sie ze lekarz oszukuje i rozciencza srodek woda by bylo go wiecej .Nie moge powiedziec ze w moim przypadku tak bylo bo lezalam na kozetce jak lekarka przygotowywala strzykawke i nic nie widzialam . Ale wlasnie to ze nie widzialam nie daje mi spokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Przepraszam ; zrobilam blad ortogr.
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
[quote=beata-malgorzata;3633773]Wiesz Caramel Babe , kiedys czytalam ze zdaza sie ze lekarz oszukuje i rozciencza srodek woda by bylo go wiecej .Nie moge powiedziec ze w moim przypadku tak bylo bo lezalam na kozetce jak lekarka przygotowywala strzykawke i nic nie widzialam . Ale wlasnie to ze nie widzialam nie daje mi spokoju
![]() A to numer... Ciekawe czy mozna ten kwas hialuronowy pomieszac z woda. Ja napewno widzialam jak otwierala opakowanie. Musimy przestrzegac dziewczyny, zeby wiedzialy co sie im wstrzykuje. Wykonasz u siebie jeszcze jeden zabieg?
#147 |
Raczkowanie
|
WOW!!
fajny efekt ![]()
#148 |
Raczkowanie
|
Jeszcze nie wiem czy ponowie probe, jak by nie bylo robilam to juz dwa razy i bez efektu, wiec najpierw poczekam na moja dermatolog i zobacze co mi powie po powrocie z kongresu we Wloszech.
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Jest jeszcze cos co mnie dziwi , otoz lekarka powiedziala mi ze nie wykonczona strzykawka moze przelezec do miesiaca bez zadnego ujemnego skutku,(gdziekolwiek) a ja wiem ze tego typu produkty otwarte przechowuje sie w lodowce i to bardzo krotko .Pisze o tym bo ostatnim razem zostawila resztke restylanu w strzykawce (bardzo malo, koncowka)by miec na ewentualne dostrzykniecie w razie asymetri. Oczywiscie nie zglosilam sie ponownie bo i nie bylo po co .
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Kurcze, ja też bym chciała, ale jak widziałam usta po nieudanych zabiegach...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.