![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
![]()
Proszę wyślijcie jakiś polski HH albo coś co dołuje ...
bo rozstałam się dziś z moim chłopakiem.. mam doła i chętnie czegoś takiego posłucham ... ;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))
|
Dot.: Dołujące piosneki na rozstanie..
To nie HH, ale "Without you" Mariah Carey .
Też potrafi zdołować ;(
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
ja lubie dołujące piosenki dj'a DECIBELA inaczej pisząc
wejdz sobie na wrzuta.pl i wpisz dj decibel.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Pezet- "Spadam" i...głowa do góry!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
... choć nie Westwood
|
A po co się dobijać? Nie lepiej coś optymistycznego?
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
![]()
Szczerze, nie mam ochoty na optymistyczne rzeczy, to była osoba dla mnie ważna, i to bardzo ważna. Głowy jak na razie do góry nie będzie, prędzej pójdzie w dół, jak znacie jakieś dobijające nie tylko z hh to podajcie Polskie i ewentualnie zagraniczne, ale bardzo smutne ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
peter- peron wspomnień
ania dąbrowska- kiedy mnie już nie będzie nowator- już to znam ira -bezsenni kasia kowalska -bezpowrotnie
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Takie o rozstaniu czy zeby smutna melodia byla ?
O rozstaniu: Patrycja Markowska "Deszcz" Patrycja Markowska "Swiat sie pomylil" No Name "W strugach deszczu" Shayne Ward "No promises" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
mnie zawsze dołowało Depeche Mode - See you, chociaż pozornie niby wesołe, ehh...
![]() All I want to do is see you again Is that too much to ask for? I just want to see your sweet smile Smiled the way it was before albo zobacz jeszcze to: http://www.dailymotion.pl/video/xqqj...somebody_music ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
ja lubie jeszcze dołujące piosenki Avril Lavigne...
Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
![]()
Jakieś takie:
paula pamiętaj o mnie gdy mnie już nie będzie cały mój świat nie żałuj mnie ----------------------------------------------------------------------- Nie wiem czy to dołujące, ale smutne... Nie lubię kiedy mój przyjaciel tego słucha.
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
dużo jest takich.
evanescence - my immortal britney spears - everytime celine dion - my heart will go on varius manx - ruchome piaski kasia kowalska - bezpowrotnie edyta górniak - to nie tak jak myślisz taylor swift - love story doda - rany josef hedinger - about being alone mariah carey - without you łzy - przepraszam cię łzy - puste słowa tłoku&jula - zostań
![]() |
#133 |
Gość
|
V.I.P - cóż jestem wart.
V.I.P - nie mów kocham. Bez Cenzrury - Do dupy. d-bomb. - oczy pelne lez. d-bomb- przepraszam Ciebie. HST- kilka minut z nia. Julia&magda - stracilam. impuls - nie realny swiat. Mrozu- miolony monet. Stok- tylko ty jedyna.. tylko to mi wpada ;D. a przejrzalam wszystkie swoje piosenki. ja wole na dola cos optymistycznego ; )) |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Hmmm.. przede wszystkim wspolczuje, ale pamietaj, ze moze byc tylko lepiej. Jesteś mloda, jeszcze tyle przed Toba, nie ma sensu sie załamywac
![]() Peja - K.O.Cham Rihanna - Cry zawsze kiedy mam doła zawsze rycze przy Switchfoot - You. wyciskacz łez.
![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
coś z innej półki
Cat Stevens- Wild World Guns'n'Roses- Don't cry |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Myslovitz- Długość dźwięku samotności
Magda- Nigdy więcej Monika Brodka- Znam Cię na pamięć Łzy- Gdybyś był Lidia Kopania- Ostatni dotyk DKA- Tylko ty kochanie Verba- Mogliśmy Yohanna- Is it true
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=69412
Facet jak autobus - będzie następny ![]() a jeżeli jednak optymistyczne piosenki Ci nie podejdą, to ja na doła słucham jednej piosenki Damien Rice - 9 crimes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Pih - Nigdy już nie wróci
był juz taki wątek i jest tam masa piosenek na rozstanie.
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Może: Varius Manx - Pocałuj noc Varius Manx - Piosenka księżycowa Mariah Carey - Without you Piasek - Imię deszczu Whitney Houston - I have nothing Brian Adams - Right here waiting for you 3 Doors Down - Here without you Agnes - Right here right now Beyonce - The first day Brandy - Everything Laura Pausini - It's not goodbye Łukasz Zagrobelny - Jeszcze o nas
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najlepsze waszym zdaniem piosenki na rozstanie ;x
Gloria Gaynor- I will survive
Armin van Buuren- Fine without you La Karnita- Do dzisiaj Cię kochałam Alesha Dixon- Hand it over Ashley Tisdale- It's alright, It's ok
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
18l - jak zapomnieć
Hey - list Mylovitz - Alexander happysad : -to koniec -wszystko jedno Edyta Bartosiewicz - OstatniDamien Rice - 9 Crimes Kama\Jula - Sprzeczność serc Sumptuastic - Niebo bez Ciebie ![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Jula - Byłam
Pezet - Nieważne Siedem Łez - Pierwsza i Ostatnia Toni Braxton - Melt i Unbreak my heart W. Houston - I will always love you
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Gary Jules-Mad World
Varius Manx-Ruchome Piaski Coldplay-Clocks Varius Manx-Piosenka Księżycowa
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Dixie Chicks - You were mine <ja już któryś dzień się przy niej dołuję>
![]() Green Day - 21 guns Seweryn Krajewski - Nie jesteś sama Verba - Młode wilki 4,6,7 <ogólnie to wiele piosenek Verby posłuchać możesz jeszcze: -Możesz pójść -Lepiej nie -Bez Ciebie świat -Idealni i inne... ale te najlepsze. De Mono- Bo dzis juz nie ma nas Zmel & Gonia - Szansa Zmel - Takie pożegnanie Miley Cyrus - Goodbye -The Climb -I miss you -These four walls PWRD- Zawroty głowy Tłoku - Jesteś tylko wspomnieniem Jeśli Ci odpowiadają, a jeszcze takich potrzebujesz to pisz kochana... Takich mam pełno ![]() ![]() Sama w lepszej sytuacji nie jestem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
widzę,że siedzimy w podobych klimatach
![]() Ostatni Edyty Bartosiewicz List Nosowskiej Clapton-Tears in Heaven Nothing Compares to you-okropnie dołuje my chemical romance -the ghost of you pink floyd -high hopes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
natali lesz - fall polish version
onar i oska - jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek piasek - imie deszczu jeden osiem l - kilka chwil georgina tarasiuk - zdrada dka - cos tu nie gra dka - ile gorzkich słów paula ignasiak - tak i prosto w serce dka - marzenia dka - król aniołów sandra - odkąd nie ma cię c&a - te chwile verba - miłość zabija ania deko - o nic nie pytaj maria carey - bye bye farba - mały książe 3maj się ;* wiem co to znaczy też niedawno to przeżyłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Jopel - Przypomnę Ci
Tezet J.P - Cos Dla Kobiet
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
![]() Główka do góry. Gdy mi jest smutno, to zawsze słucham tych: `Ira - Bezsenni `3 Doors Down - Let me be myself `Almost Lover [ale tu ta wolniejsza wersja] `Manchester - Berlin lubi deszcz `Pezet - Spadam Trzymaj się. ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
2+1 "Windą do nieba"
Edyta Górniak "Nie proszę o więcej" Farba "A jeśli to nieprawda" Kasia Kowalska "Im więcej Ciebie tym mniej" James Blunt "Goodbye my lover" Miley Cyrus "The Climb" Miley Cyrus "Goodbye" Tarnów "Miłość" The Killers "Romeo and Juliet" No Name "W strugach deszczu"
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
znam dużo takich piosenek, to część z nich:
Agnieszka Chylińska - Mrok, Młode wilki Brygada Kryzys - Jeszcze będzie przepięknie Celine Dion - My heart will go on Dżem - Modlitwa, Tylko ja i ty, W życiu piękne są tylko chwile happysad - Długa droga w dół, To koniec Hey&Niemen - Moja i twoja nadzieja Iga Porada - Mały Książę Jeff Buckley - Hallelujah Kasia Nosowska&Renata Przemyk - Kochana Kasia Klich - Toksyczna miłość Maroon 5 - Goodnight goodnight Maryla Rodowicz - Łatwopalni Michael Jackson - You are not alone Myslovitz - Chciałbym umrzeć z miłości Nickelback - Far away Robert Pattinson - Let me sign, I was broken Sting - Shape of my heart Strachy na lachy - Moralne salto TSA - 51, Trzy zapałki Varius Manx - Kiedyś znajdę dla nas dom, Zanim zrozumiesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.