![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: karboksyterapia
A w jakim salonie robisz? Ciekawe jaki laser mają.
Ja płacę za laser 500zł za karbo wykupiłam za 1000zł 10zabiegów tak taniej było. Robi tym urządzeniem Carboxytcherapy (czy jakoś tak), a laser Alma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
Zabieg jest bardzo bezpieczny i mozna go stosować praktycznie u każdego. Sama się wybrałam bo nie chciałam iść na żaden inwazyjny zabieg a jednocześnie już widziałam,że skóra nie jest taka jak kilka lat temu.....
Jestem zadowolona bo efekt jest super. Chociaż oczywiście nie po jednym zabiegu ale po serii. W sieci jest wiele stron z instrukcją jak się do tego przygotować, na czym polega sam zabieg. <ciach> Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2018-11-22 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Ja ostatnio sprawiłem dziewczynie pakiet 11 zabiegów (1 był gratis) w xxx we Wrocławiu, od dłuższego czasu narzekała na pojawiający się celulit i bliznę po nieudanej szczepionce, ogólnie jest już po paru zabiegach i jest wręcz zachwycona, niesamowite jak to na bliznę ładnie działa. Trochę to dla mnie czarna magia, ale akurat chyba godna zarekomendowania
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-08-18 o 08:43 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
KARBOKSYTERAPIA - efekty
Witam, czy ktoś korzystał z zabiegów karboksyterapii? Wszędzie wychwalana. Ja póki co jestem po 4tym zabiegu, na głowę, twarz, brzuch pośladki i uda, ale efektów nie widać albo ja nie widzę. Podobno trzeba zrobić całą serię czyli ok 10. żeby był efekt, ale w sumie zaczynam się bać czy to kolejny bubel... Są tu jakieś osoby po serii zabiegów? Jak efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Dot.: KARBOKSYTERAPIA - efekty
Ja chodzę od jakiegoś czasu na te zabiegi. U mnie efekty widoczne gołym okiem pojawiły się już po jakoś po 2/3 zabiegu. Celulit znika jak zaczarowany, i powoli pod koniec serii (zostały mi 2 zabiegi) widzę przy zakładaniu spodni że działa też zbawiennie na obwód ciała
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-08-18 o 08:45 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-08-18 o 12:38 Powód: Reklama w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Witam Was ponownie
![]() ![]() Jestem już po 8 zabiegach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Beataa94 Czas edycji: 2016-08-10 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
No to super, że Wam pomogło. Na różne problemy może różnie działać. Podobno dobry jest też na trądzik, worki pod oczami, wypadanie włosów.
Ja na skalp robię właśnie z powodu problemów z przerzedzeniem czupryny, na twarz ze wzgl na dotlenienie bo mam mega suchą skórę i przez to już widoczne gołym okiem zmarszczki mimo młodego wieku, a na uda - na cellulit. Ale po 4 zabiegach taki sam popcorn na nogach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Bezbolesny? Miałam robiony na brzuch i myślałam, że umrę z bólu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A ja najbardziej właśnie liczyłam/liczę na zabiegi na skórę głowy, ale też się nad tym zastanawiałam, zależy gdzie przyczyna, jeśli w hormonach to karbo nic nie pomoże |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Zmarszczki i początki wiotczenia skóry.
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
ja właśnie zakończyłam serię 10 zabiegów na uda. efekty zaczeły byc widoczne po 6 zabiegu i wciąż się poprawiają. moja kosmetyczka mówi że pełen efekt będzie widoczny po 3-4 tygodniach od zakończenia serii i wtedy mam się jej pokazac i zdecydujemy czy jeszcze trzeba cos dobrac czy może ze 2-3 zabiegi bańką zrobic.zpbaczymy.... Miałam celulit 2-go stopnia, tzn widoczny gołym okiem, masywne uda a teraz jest super różnica! Jeszcze trochę mi zostało z przodu w środkowej i wewnetrznej części uda tam gdzie najwięcej tłuszczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
![]()
Musiałam do Was zawitać i się pochwalić, aż płakać mi się chce ze szczęścia. Jestem już po 10 zabiegach na piersi wykonanych urządzeniem Carboxytherapy Dual MC2™. Rozstępy które strasznie rzucały się w oczy praktycznie zniknęły.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam do wykorzystania voucher na bezpłatny zabieg karboksyterapii . Trafiłam na info, że karboksyterpia działa wyszczuplająco (http://www.fit-pro.pl/jakie-kuracje-...kosmetycznych/ ), Czy ktoś może to potwierdzić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Witam. Jestem nowa na wizażu. Mimo dość młodego wieku (22l) moja skóra pod oczami jest wiotka, cieniutka i często podpuchnięta. Czasami wydaję mi się że mam worki a czasami wręcz doły odcinające powiekę dolną od policzków. Chciałam zdecydować się na karboksyterapię. Czy ktoś może mi doradzić? Pani kosmetolog zapewniała że 5 zabiegów na pewno wystarczy. Czy nie będę musiała co chwilę latać na zabiegi przypominające? A może jakiś inny zabieg ?
Dołączm zdjęcie moich nieszczęsnych oczu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Osobiście nie miałam karbo na worki,ale moja znajoma miała. Musze przyznać, ze pięknie teraz wygląda. Nie wiem jak u niej z zabiegami przypominającymi.Zapytam się jej i jak będę coś wiedziała to dam znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||
BAN stały
|
Zabiegi CARBOXYTHERAPY⢠są jedną z nielicznych metod likwidacji cieni pod oczami. Badania naukowe potwierdzają wysoką skuteczność metody już po 5 zabiegach.
W wyniku aktywacji czynnika wzrostu naczyń VEGF dochodzi do wytworzenia sieci nowych, elastycznych kapilar, dzięki czemu mikrokrążenie zostaje przywrócone. Przepływ tkankowy zostaje zwiększony, a cienie pod oczami ulegają redukcji. xxxx Cytat:
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- tak, karboksyterapia działa na tkankę tłuszczową Cytat:
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-02-09 o 15:45 Powód: reklama |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Beataa94 super czekam na info
![]() Edytowane przez cytryna_25 Czas edycji: 2017-02-11 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Zależy od celu, każde jest od czego innego. Schudnięcie? Boczki? Pomarańczowa skórka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
jestem po 3m zabiegu, zamowilam 5.
robie na dlonie i szyje, ale gazu wystarcza tez na inne okolice wiec dolozylam sobie posladki i gorna czesc ud w ramach tej samej ceny. moj problem to bardzo szortska i wiotka skora na dloniach czerwone dlonie po odmrozeniu. szyja mi sie troche marszczy, skora jest troche wiotka. na dloniach po 3m zabiegu jest bardzo duza roznica- mam gladkie dlonie i skora mi sie przykleila do reszty. problem jest tylko taki ze zabieg jest bardzo bolesny, mozna wrecz chodzic po scianach- uczucie jest jakby byl atak dny moczanowej na dloniach lub bol reumatologiczny ( oba ataki przezylam i tak je wlasnie pamietam). bol trwa kilka sekund jeszcze po wstrzyknieciu gazu. Na szyji tak nie boli ale tez az tak spektakularnych efektow nie widze- wydaje mi sie ze jest odrobine lepiej ale nie jest to wielka zmiana. dlonie za to wygladaja rewelacyjnie- nie tylko ja to widze - moja mama ( ktora jest przeciwna zabiegom estetycznym) przyznala ze nie ma porownania do tego jak te dlonie wygladaly wczesniej. przede wszystkim nie sa juz czerwone i skora sie wygladzila jakies 10 lat mlodsze dlonie mam po 3ch zabiegach ( bo serio moje dlonie wygladaly na dlonie starszej osoby). robie fotki dloni- po 5tym zabiegu moge Ci wyslac na priv do porownania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Ja robiłam karboksyterapię na nogi i pośladki xxx w Krakowie. Trochę się bałam zabiegu, ale pani która mi wykonywała, wszystko super mi wytłumaczyła na czym zabieg polega, i szczerze doradziła jak najlepiej było by to u mnie zrobić i zwalczyć mój cellulit. Sam zabieg był ok, czasem troszkę bolało ale wszystko można wytrzymać. Najważniejsze dla mnie i tak jest to że widzę efekty i jestem zadowolona. Zrobiłam 11 zabiegów co tydzień, teraz będę robiła zabiegi raz na parę miesięcy żeby nie stracić efektu.
Polecam karboksyterapię xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-06-13 o 12:43 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.