![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
Pierwszy zakup za mną
![]() ![]() Teraz chomikujemy pieniążki i odwiedzamy OnlyHer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, bardzo dziękuję za opinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Mam oba z wymienionych (Magnolia i Effuniak) i powiem tak: Magnolia jest świetna na codzień, na lato, bo jest naprawdę mało zabudowana, cieniutka i kusząca przyzroczystościami. Effuniak jest genialny do dekoltów (w dobrym rozmiarze na pewno zrobi dolinkę)
![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę trzeba brać większy obwód? Ja mam 63/64
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Mam 64-65 i chodzę na pierwszej haftce. Na drugiej już jest mi niekomfortowo, więc na Twoim miejscu też wzięłabym 65. W moim przypadku, przy 90 w biuście 65G jest ok, choć mogłabym mieć pół rozmiaru większe miski.
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
postanowiłam się zmierzyć
![]() pod biustem - 72 w biuście - 83 czyli wychodzi mi 65C? ![]() nie wiem czy dobrze to zrobiłam ![]() jestem ogólnie w szoku bo noszę 80A ![]() i zawsze uważałam się za bezbiuście totalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Myślę, że trzeba zaklepać. 70DD powinno być dobre.
Nie umiem porównać Magnolii z Flamenco, ponieważ nie miałam styczności z tym drugim ![]() madeleine- zabiłaś mnie ![]() ![]() Twój tabelkowy rozmiar to 30(65)C. Spróbuj również 30(65)D. Zakładaj je zgodnie z tą instrukcją: http://stanikomania.blox.pl/2009/02/...yc-stanik.html Literka C czy D na metce stanika nie oznacza dużego biustu. Np. 80C ma dużo większą miskę, niż 65C. Tak wygląda ten rozmiar: http://balkonetka.pl/katalog/size/30c Gdybyś miała jakieś pytania- śmiało!
Dr House Edytowane przez vielleicht Czas edycji: 2009-08-14 o 15:13 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
vielleicht - dzięki ;]
tak szczerze to ten biustonosz mi sie najbardziej podoba (moj fason ) LEMON SORBET 529 PUSH-UP - szkoda że nie ma mojego rozmiaru, moze ktos ma do sprzedania ? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-08-14 o 16:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, słyszałyście coś o sklepie bradea? ma on bardzo fajną ofertę dla mało i średniobiuściastych. duży wybór staników w rzadkich rozmiarach 65B/C: Pour Moi, Gossard w cenach 89-109 PLN. W ofercie sklepu tylko małe obwody od 60 do 70.
Wiecie czy ten stanik to multiway? http://www.bradea.pl/biustonosze/biu...oost_turkusowy |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Luizko - niezły sklep, mają ciekawą ofertę dla małobiuściastych ![]() Edytowane przez Julkakulkaa Czas edycji: 2009-08-14 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
zapisałam się na Romanticę 65C
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
To jest jakaś ściem a z ta waszą teorią wymiarów.. wg waszych wyliczeń powinnam miec rozmiar 65 B. Poszłam do sklepu i tylko mi głupio było bo się upierałam, że taki właśnie mam ajak przymierzylam okazało sie ze miseczki sa za duze :|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladny stanik, ja tez sobie kupilam stanik z tej stronki, bardzo fajna ![]() a co najwazniejsze - przesylka gratis wiec te staniki mimo że niektore modele drozsze niz na innych stronach w gruncie rzeczy tak zle nie wychodza ------------------------------------------- a ja mam problem bo jednak spodobal mi sie flameco normalnie mam rozmiar 60D albo 60DD bez zanizania obwodu, i po dodaniu dwoch misek (jak to we flamenco) wychodzi 65D, czy dobrze mowie? nie wiem jak wyglada ten stanik ale cos sie boje że jednak bedzie to za duze, a 65C nie ma ![]() to jak zamawiac czy napewno bedzie za duze? moje wymiary 63/76 (77) tak mysllam że moze zamowic normalnie z 60...tylko tez nie wiem jaki rozmiar chyba 60E no i dokupic jakis przedluzacz tylko nie wiem gdzie kupic i nie wiem jak duzo on przedluza obwod ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
A dobrze się pomierzyłaś, bo sorry ale to nie żadna ściema - u wielu dziewcząt się sprawdziło, a niektórym wręcz zmieniło życie (w tym mnie). Więc tylko dlatego, że stanik źle na Tobie leżał, nie pisz, że to jakieś ściemy. Poza tym jeśli jesteś przyzwyczajona do tego, że biust się wylewa ze stanika i robią się buły, to rzeczywiście prawidłowy stanik może się wydawać za duży. A marszczenie się miseczek to nie zawsze objaw, że są za duże, ale wręcz odwrotnie - że za małe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piersi się wkłada do stanika a nie stanik nakłada na piersi, to jest podstawowy błąd który powoduje, że stanik wydaje się za duży |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi sie przykro zrobiło bo miałam już nadzieję, że faktycznie może nie jest ze mną tak źle i znajdę stanik który nie odstaje i nie muszę się wstydzić zakładać obcisłych bluzek żeby nie było tego widać.. niestety... widać się nie nadaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
65B zgodnie z waszymi "naukami"
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
jakiej firmy był to stanik i jak się nazywał? to, że miski odstają nie zawsze oznacza, że są za duże. Odstawanie może być wynikiem za dużego obwodu, zbyt płytkiej miski, niekompatybilności z danym modelem. Jakbyś miała zdjęcie, to mogłybyśmy ocenić czy rzeczywiście stanik jest za duży.
a jaki rozmiar do tej pory nosiłaś? miska w 65b jest naprawdę mała, mniejsza od tej w 75a i w 70a. może jednak na ciebie lepszy byłby rozmiar 65a lub 60c. |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, pokazuję Wam moje wczorajsze zakupy. z przodu, z boku i w przypadkowych, niewyjściowych koszulkach
![]() 1. szafirowy, z gąbeczkami. 2. biały, bez gąbeczek. zdjęcia są jakie są, bo robione telefonem, ale chciałabym, żebyście spojrzały czy leżą tak, jak powinny ![]() jak tak patrzę, wydaje mi się, że z białym coś nie tak, a w sklepie myślałam odwrotnie.. ;P a. i ostatnia fotka z zielonej koszulce to stanik szafirowy ![]()
"The sun sets in the west Representing a new dawn Continue do your best and life goes on and on." G. licencjuszka resocjalizacji. przyszła pani mgr, psychoterapeutka i dancehall queen ![]() bo miłość jest silniejsza niż śmierć. http://www.nowakadriana.blog.int eria.pl/ Edytowane przez olkaa_pw Czas edycji: 2009-08-14 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
nie przesadzaj
![]() ![]() Podam głupi przykład, ale to jest tak jak z butami. Czasem się zdaża zła rozmiarówka i muszę kupić 38, mimo iż noszę 39 ![]() ____ ja się dzisiaj zmierzyłam i od razu poleciałam do sklepu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Witam,
jestem tu pierwszy raz i sie bardzo pogubiłam ![]() Poczytałam, obejrzałam filmy, instrukcje, wyliczyłam rozmiary i wyruszyłam dziś do sklepu. Wymiary mam 80 pod, 97 w biuście czyli nasze 70 G i jestem zdruzgotana. Ja nie mam co tam włożyć a do tego jak zapięłam się to dopiero porobiły mi się fałdy dosłownie wszędzie- na plecach, pod pachami, nawet pod piersiami. Pod pachami to takie motylki sie porobiły że hej- owszem wszędzie się naciągałam, próbowałam te wałki wepchnąć do stanika ale nic z tego i tak u góry było pusto ![]() Pomocy!!!! Ja chcę mieć takie piersi ta ta pani, i bardzo przepraszam że wykorzystałam cudze zdjecia. |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13732323]uu a to czemu ? wbijała siew ciało czy co ? Do fifi to są szorto-stringi wiec pół tyłka ma się na wierzchu :P Ale są świetne
![]() Ano niestety wżynały się ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.