![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: projekt kuchni wykonam - prace do portfolio .
Kasius oto obiecane kolejna propozycja w różnych wariantach kolorystycznych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Ja tez bym prosila o projekt dla mojej kuchni, zdaje sie calkowicie na Ciebie
![]() Jedynie co bym chciala zmienic, to zamiast tego stolu to chcialabym tam zabudowac kuchnie dalej szafkami na dole i u gory i zakonczyc kuchnie takim wyzszym blatem, a przy oknie dac zlew. Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi ![]() Kuchnie chcialabym nowoczesna, szafki gorne moglyby byc lakierowane w jakims jasnym kolorze lub w jakims orzechu dolne tez cos w tym stylu, (wenge odpada), sprzet agd do zabudowy oprocz lodowki Edytowane przez teqila9 Czas edycji: 2009-10-05 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Witam,
W przyszłym roku odbieramy z mężem mieszkanko. Tylko teraz zastanawiam się nad jego urządzeniem. Bardzo bym prosiła o jakieś fajne projekty kuchni. Pokój dzienny będzie z aneksem kuchennym. Chciałabym coś w stylu nowoczesnym i W ciepłych kolorach. Do zabudowy płyta grzewcza, piekarnik i zmywarka. Lodówka wolno stojąca. Czekam na jakieś fajne pomysły ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
witam , poprosiłabym jeszcze o jakies wymiary dotej kuchni (bo sama powierzchnia to zamało bo mozna ja rozpisac na duzo kombinacji wymiarowych)i ew. wymiary okna i na jakiej wysokosci jest ono umieszczone. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
super dziękuję bardzo, nigdy nie myślałam o takim romieszczeniu mebli, tylko w drugim przypadku okap działałby jako pochłaniacz- bo na tej ścianie nie ma komina
jeszcze raz bardzo dziękuję, Twoje wizualizacje są bardzo realne i funkcjonalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Awusia oto projekt dla ciebie rzeczywiście malenka ta kuchnia udało mi sie narazie coś takiego osiagnąć. Płyta 2 grzejnikowa bo nie mam mozliwosci wstawienia mniejszczej w programie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Wow, no fajnie to wyglada. Czy moglabys jeszcze zamieścic rzut z góry? Chciałam obadać ten stolik i jego położenie względem ścianki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szczerze mowiac myslalam ze te boki szafek w tym jasnym kolorze wyszly przypadkowo wolalabym boki rowniez kolorowe i moze hokery czarne blyszczace okragle. jakbys miala jeszcze chwile i przestawila te meble tak jak byle wczesnij bylabym wdzieczna (bo juz chce sie chwalic kuchnia) a za 2 godziny jestem umowiona ze stolarzami na wstepna rozmowe wiec juz pokaze im Twoje dzielo. jeszcze raz dziekuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
rzut z góry stolik jest oparty o sciane pomiedzy oknami na całej szerokosci tej scianki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Bartosia meble poprzestawiam ale projekt zamieszcze w piatek bo dopiero wtedy jestem na studiu gdzie robiłam twój projekt tu gdzie jestem mam troche inna baze danych i niemam elemantów z twojej wizualizacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Okno ma wymiary 120/150 i jest na wysokości 95cm Reszte wymiarow ponizej na rysunku (przepraszam za bazgroły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki! Dzisiaj będę mierzyć całe popołudnie czy aby na pewno stolik nie będzie zawadzał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Bartosie twoja kuchnia po poprawkach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
dygotka8 to propozycja dla ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
dziękuję,propozycja mi się podoba,ale z tż wymyśleliśmy sobie,że skoro kuchnia ma około 15 m2 to można coś pokombinować i szafki zrobić od razu na tej str co są drzwi ,zlew pod tym oknem co jest,kuchnia jakoś bliżej,piekarnik zabudowany na wysokości szafki.Pod drugim oknem też szafki.A kuchenka tam gdzie lodówka?? A stół na tej ścianie co są półeczki z kwiatami-da radę coś takiego zrobić??
od razu bardzo dziękuję ![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Da rade, jutro sie zrobi
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Dzidziak oto propozycja dla twojej kuchni ![]() Edytowane przez Koniec Czas edycji: 2009-10-11 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Witam,
Koniec jestem pod wielkim wrażeniem oglądając twoje projekty. Jesteś człowiekiem z wielkim serduchem, że tak pomagasz w planowaniu tak ważnego dla nas kobietek pomieszczeniu. Ja również mam do ciebie prośbę. Jestem z mężem aktualnie na poziomie adaptacji projektu tak więc jeszcze dużo możemy zmienić w naszym przyszłym domku, który będziemy stawiać już na początku przyszłego roku. Tak więc wszystkie media jak na razie mogę dowolnie usytuować. Wydaje mi się że najważniejsze wymiary podałam tobie na zdjęciu, jeżeli chodzi o drzwi do kuchni to możemy je dowolnie umieścić, tak aby było wygodnie, jeżeli chodzi o ścianę o wymiarze 390 cm to jest to strona południowa, zastanawiam się tylko czy umieścić tam okno czy może drzwi balkonowe z wyjściem na taras, to jest zależne od ustawienia mebli.Chciałabym aby w kuchni znajdowała się ławka narożna ze stołem a w ostateczności stół z krzesłami, gdyby tak było wygodniej. Aha i meble w kolorze wiśni. Liczę na twoją wyobraźnię, masz pełną dowolność. Edytowane przez Nuśka82 Czas edycji: 2009-10-12 o 07:32 Powód: dodanie załącznika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Teqila9 niewiem czy oto ci chodziło mam nadzieje że tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jesli uznasz ze moj pomysl nie jest dobry prosze o uwagi ![]() Dzieki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
grozi wypollizowaniem
|
ale super wątek!
czerwona kuchnia prześliczna ![]() mogę wrzucic swoją? ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- nie widze sprzeciwu wiec wrzucam. sugestie: meble dowolne- byle nie białe-chętnie lakier wysoki połysk okap wbudowany w szafke zabudowa tylko na krótszej scianie przy dłuzszej stół wszystkie podłączenia są u dołu tek krótszej ściany. styl nowoczesny, ale nie zimny kuchenka wolnostojąca 50 cm lodówka 60x60x150- taką mam i trzeba ja jakoś wkomponować acha- chciałabym aby czytelne były podziały poziome mebli (raczej renesans niz gotyk ![]() ![]() to tyle ![]() bardzo bym chciala projekt ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-14 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
dygotka8 poprawiłam kuchnie tak jak prosiłas ale przy pierwszym ustawieniu jest wiecej miejsca przy takim robi sie ciasno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
dzidiak twoja też poprawiłam chos jak skasuje sie narozne i sie nieuzupełni tego miejsca to tak jakoś dziwni i czegos brak wrzucam wszystkie wersje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
teqila9 tobie tez poprawiłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
pisze post pod postem aby sie kuchnie nie pomieszały
![]() Malemalenstwo, Nuśka82, Poly_ dla was powinnam miec cos jutro bo mysze sie spreżyc bo od poniedziałku na tydzień znikam ide produkować meble a nie tylko je rysować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Koniec już nie mogę sie doczekać projektu, sama próbowałam coś wykombinować ale mi nie wychodziło. A twoje projekty są boskie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Och, czyżbym się spóźniła?
Też przymierzam się do kuchni ale dopiero po Nowym Roku, więc KONIEC - mi się nie spieszy. Poczekam jak będziesz wolniejsza. Kuchnię chciałabym nowoczesną, kolory podobają mi się te na twoich projektach (ciemne z jasnym). Lodówkę chciałabym podwójną. Kuchenka , zmywarka i mikrofalówka w zabudowie. Mam 5-cio osobową rodzinkę więc planowałam stół z krzesłami na lewo od wejścia a całą resztę po prawej stronie. Drzwi wejściowe zlikwidowałam i zastanawiam się czy czasem też wyburzyć te krótkie ścianki (zaznaczone na żółto) - czy to coś da? Wnęka po stronie korytarza jest pusta. No i aby część jadalna od roboczej jakość oddzielić - może jakiś blat? Ten mały uskok spowodowany kominem - myślałam aby postawić drugą ściankę - wyjdzie wtedy cała prosta powierzchnia (długość kuchni teraz to 5,80 a jak zlikwiduję uskok będzie 5,55). Okno od podłogi jest dość nisko ale z tym nie będzie problemu bo okno też będzie wymieniane (dostosuje się je do szafek). ![]() oj, coś mi nie wychodzi z tym wklejeniem szkicu ![]() Edytowane przez ewcia983 Czas edycji: 2009-10-15 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
malemaleństwo coś dla ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie spózniłas sie ale zdjecie zeczywiście coś niedziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Nuśka82 coś dla ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.