Zelixa, cz. II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-27, 08:47   #121
landri89
Przyczajenie

Dot.: Zelixa, cz. II

witam ponownie..zebny dostac zelixe to zaden problem..a kazdy ma swoj rozum i wie co robi biorac te tabletki...ja sama sobie zalatwilam recepte bez wizyty u lekarza, ale wiem ze cisnienie trzeba co kilka dni sprawdzac itd..jedynie chcialam sie poradzic kogos kto ma moze jakas diete specjalna ulozona badz jakies tabl. anty ktore sa skuteczne przy braniu tych tabletek. a forum chyba faktycznie powinno byc od radzenia, udzielania wskazowek..a nie osadzania...bo kazda z was chce wazyc te 60 kg..i czy ktos ma 8 kg czy 15 to grunt ze nadwaga jest i trzeba z tym walczyc..wiec ma moze ktos jakas diete specjalna badz takie tabletki?
landri89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 12:01   #122
kkaassiioorreekk
Przyczajenie

Hej dziewczyny!
Śledziłam Wasz poprzedni wątek od dawna i zdecydowałam w końcu,że pójdę do lekarza i poproszę o receptę na zelixę.
Nie myślałam,że założę konto na wizażu,ale coś mnie naszło i jestem
Dziś wziełam 7 tabletkę zelixy15, a w ciągu tych kilku dni moja waga spadła o 4,5kg
Postanowiłam sobie,że będę ciczyc w trakcie stosowania tego leku, jednak nie wychodzi mi dokładnie tak jak sobie zaplanowałam. Po bardzo krótkim czasie cwiczeń zaczyna kręcic mi się w głowie i serduszko baaardzo szybko bije.
Wcześniej potrafiłam spac bardzo długo,a teraz wystarczają mi 5-6h snu i wstaje wypoczęta

A chciałam jeszcze zapytac jaki wpływ ma ten lek na naukę,ponieważ od października zaczynam studia,a lekarz powiedział,że jest to kwiestia indywidualna,czyli nie bardzo mi pomógł.
Pozdrawiam!
kkaassiioorreekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 13:36   #123
sabati
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez landri89 Pokaż wiadomość
witam ponownie..zebny dostac zelixe to zaden problem..a kazdy ma swoj rozum i wie co robi biorac te tabletki...ja sama sobie zalatwilam recepte bez wizyty u lekarza, ale wiem ze cisnienie trzeba co kilka dni sprawdzac itd..jedynie chcialam sie poradzic kogos kto ma moze jakas diete specjalna ulozona badz jakies tabl. anty ktore sa skuteczne przy braniu tych tabletek. a forum chyba faktycznie powinno byc od radzenia, udzielania wskazowek..a nie osadzania...bo kazda z was chce wazyc te 60 kg..i czy ktos ma 8 kg czy 15 to grunt ze nadwaga jest i trzeba z tym walczyc..wiec ma moze ktos jakas diete specjalna badz takie tabletki?
Z tym rozumem to roznie bywa,niedawno czytalam jak laska pisala,ze schudla 8 kg w ciagu 2 miesiecy ale desperatka brala 6!!! tab zelixy 15mg dziennie poniewaz chciala pokazac sie na plazy w bikini szkoda,ze nie z golaA pozniej sie dziwila,ze cala dygocze,serce jej lata i nie pamieta co robila w dzien bo jej sie film urywałNo ale schudla te 8kg
Stary 2009-08-27, 17:25   #124
fat
Przyczajenie

kkaassiioorreekk możesz mi powiedzieć jak wyglądają [tak mniej więcej] Twoje posiłki? była bym bardzo wdzięczna..dziś kupiłam Zelixa i jutro rano wezmę pierwszą tabletkę..
martwię się tylko że będę jedną z tych na które ten lek nie działa...
może macie dla mnie jakieś rady, wskazówki co do diety z tym lekiem?
odrazu zaznaczam że moje zdrowie fizyczne nie pozwala mi na siłownie ani bieganie...będę wdzięczna za porady jakie od was uzyskam.
fat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 20:50   #125
kkaassiioorreekk
Przyczajenie

zaczne od tego,ze dziennie wypijam ok 2-2,5l wody smakowej żywca,bo ją uwielbiam,a gdy pije mniej dokucza mi suchosc w ustach.
Sniadanko to zazwyczaj jogurt naturalny z płatkami,które zawierają błonnik (mamusia kochana o to zadbała;p) obiad,to hm.. różnie bywa, zalezy na co mam ochote,nie jem w ogóle potraw smazonych. W między czasie jakieś warzywa i owoce,ale nie za dużo,bo czasami nie mam na to apetytu i kolacja najpóźniej 17-18 i ostatnio naszło mnie na twarożek ze szczypiorkiem i do tego marchewka jak jestem jeszcze głodna
Zamówiłam sobie 2 ksiażki : Nie potrafię schudnąć , Pierre Dukan i do tego ksiązkę z przepisami i jak mi się spodoba to chyba spróbuję
Stary 2009-08-27, 21:28   #126
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkaassiioorreekk Pokaż wiadomość
zaczne od tego,ze dziennie wypijam ok 2-2,5l wody smakowej żywca,bo ją uwielbiam,a gdy pije mniej dokucza mi suchosc w ustach.
Sniadanko to zazwyczaj jogurt naturalny z płatkami,które zawierają błonnik (mamusia kochana o to zadbała;p) obiad,to hm.. różnie bywa, zalezy na co mam ochote,nie jem w ogóle potraw smazonych. W między czasie jakieś warzywa i owoce,ale nie za dużo,bo czasami nie mam na to apetytu i kolacja najpóźniej 17-18 i ostatnio naszło mnie na twarożek ze szczypiorkiem i do tego marchewka jak jestem jeszcze głodna
Zamówiłam sobie 2 ksiażki : Nie potrafię schudnąć , Pierre Dukan i do tego ksiązkę z przepisami i jak mi się spodoba to chyba spróbuję
wg mnie jesz stanowczo za malo.

a co do wody smakowej to ta podraznia zoladek bo ma konserwanty i nie wolno duzo jej pic i trzeba zmieniac rodzaj wod
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-27, 21:54   #127
kkaassiioorreekk
Przyczajenie

może tak sie wydaje,ale wiesz jak tu wpadnie kalarepka, to za chwile jakies morele albo malinki to troche na dzien tego wychodzi. Tylko niestety po tych tabletkach wiecej nie mooge;/ mimo,ze sie zmuszam czasami,bo tak na prawde to wystarczylaby mi tylko woda,ale to byłby efekt jojo gwarantowany,którego i tak sie bojee...
Ja byłam przyzwyczajona,ze rano nigdy nie jadłam, w miedzy czasie zawsze cos slodkiego wpadło i po prostu musze na nowo nauczyc sie jesc i na szczescie nie ciagnie mnie do słodyczy! a śniadanie wmuszam siłą,mimo,że nigdy nie mam na nie ochoty.
A z wody nie potrafie zrezygnowac,wiem ze to świństwo,ale juz sie do niej przyzwyczaiłam. Myslałam o zmianie na dodatku do wody smakowym z firmy Cambridge,ale podobno niedobre w smaku to jest.
Stary 2009-08-28, 08:53   #128
Andzela85
Przyczajenie

Cześć ojjj jak czytam jak nie ktore tu pisza to widze ze juz im zeli mozg wyzarla, takie niby uprzedzone do zeli taka krzywde robia ale... no wlasnie biora i ciesza sie utrata wagi. Wychodze z zalozenia ze najchetniej zrazilyby do brania zeby tylko one byly szczuple jak zeli jest taka blee to owin sie workiem, folia i biegaj po 2 godziny dziennie schudniesz na bank bo widze ze czasu masz pod dostatkiem bo do kazdej wypowiedzi masz swoje nie na miejscu 5 groszy ktore i tak nikomu nie pomaga. A tak poza tym to witam wszystkie piekne kobiety ciesze sie ze takie forum istnieje mozna sie dowiedziec na temat zeli na zywym przykladzie ja zaczynam brac juz 6 tydzien moja waga z 75 spadla do 70 nie wiem cz to duzo zastanawiam sie czy nie przejsc na zeli15 mam do zzucenia jeszcze z 10-12kg mam tez napady glodu szczegolnie jak maz wraca z trasy i zabiera mnie na pizze kiedys giganta bym wszamala ale teraz z 2 kawalki i mi starcza. pozdrawiam Was i trzymam kciuki za siebie i za Was
Andzela85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 15:50   #129
jolkaaaa
Przyczajenie

witam jestem tu nowa wiec na poczatek 161cm 80 kg (jakby mnie ktoś w d... kopnoł to bym sie potoczyla).trafilam tu szukajac informacji na temat leku który zapisal mi moj dr poniewaz od trzech dni biore zelixe15 i nie chcialo mi sie po niej jesc wogole a moj dr z informacji o leku jak go zapytalam powiedzial PROSZE PRZECZYTAC ULOTKE.przeczytalam i sie przerazilam wiec szukalam i trafilam tu.od 5 dni sledze ten watek a dzis postanowilam sie zalogowac bo mam pytania ale juz nie o zele bo o niej przeczytalam juz wszystko chyba.ogolnie czuje sie po niej dobrze.a pytania mam(niektórzy moda stwierdzic ze głupie-nic nie szkodzi)ile kalori dziennie musze dostarczyc teraz organizmowi zeby wszystko bylo ok?tak min-max.z gory dzieki

a na suchosc w ustach pomaga mi guma konkretnie orbit zielona
jolkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 16:38   #130
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkaaaa Pokaż wiadomość
witam jestem tu nowa wiec na poczatek 161cm 80 kg (jakby mnie ktoś w d... Kopnoł to bym sie potoczyla).trafilam tu szukajac informacji na temat leku który zapisal mi moj dr poniewaz od trzech dni biore zelixe15 i nie chcialo mi sie po niej jesc wogole a moj dr z informacji o leku jak go zapytalam powiedzial prosze przeczytac ulotke.przeczytalam i sie przerazilam wiec szukalam i trafilam tu.od 5 dni sledze ten watek a dzis postanowilam sie zalogowac bo mam pytania ale juz nie o zele bo o niej przeczytalam juz wszystko chyba.ogolnie czuje sie po niej dobrze.a pytania mam(niektórzy moda stwierdzic ze głupie-nic nie szkodzi)ile kalori dziennie musze dostarczyc teraz organizmowi zeby wszystko bylo ok?tak min-max.z gory dzieki

a na suchosc w ustach pomaga mi guma konkretnie orbit zielona
1200-1400.
Stary 2009-08-28, 19:57   #131
jolkaaaa
Przyczajenie

dzieki serdeczne
jolkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-28, 20:54   #132
milenka1751
Przyczajenie

Hej dziewczynki Ja biore już zelixe 15 od poniedziałku wcześniej stosowałam zele 10 i przez cały ten czas czyli 2 miesiące i tydzień schudłam 8 kg pozdrawiam i życze sukcesów

Było 97
Jest 89
Cel 70

Do końca 19 kg
milenka1751 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 21:08   #133
mama kacperka
Przyczajenie

hej dziewczyny u mnie kolejny kg mniej czyli juz 9 kg za mną.jeśli chodzi o posiłki to ja jem normalnie.czyli kawałek chlebka na sniadanie potem obiadek oczywiscie jem mniej niz przed zelixą, staram się unikać sosów czyli raczej suche ziemniaczki mięsko nawet gdy jest pieczone i surówka.potem jakies jabłko lub inny owoc.i raczej na tyle by było.oczywiście czasem tez zjem troszke jogurcika lub serka poniewaz mam małe dziecko więc zdarza mi się podczas gdy je karmię coś skubnąć.duzo pije wody oczywiście.myśle ze skurczy mi się zołądek i gdy zakończe kuracje z zelixą to bedę juz mniej potrzebowac i uda mi się zachować wagę.no pewnie silna wola też bedzie duzym atutem.ale jakos chyba dam rade.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez milenka1751 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Ja biore już zelixe 15 od poniedziałku wcześniej stosowałam zele 10 i przez cały ten czas czyli 2 miesiące i tydzień schudłam 8 kg pozdrawiam i życze sukcesów

Było 97
Jest 89
Cel 70

Do końca 19 kg
widzę że mamy podobną wage wyjsciowa ja mialam prawie 95 kg i cel również podobny ja chce dojśc do wagi 65 kg.juz udało mi sie schudnąc z 95 na 83.i jestem juz zadowolona ale mam nadzieje ze bedzie 65 kg.pozdrawiam
mama kacperka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 21:18   #134
milenka1751
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mama kacperka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny u mnie kolejny kg mniej czyli juz 9 kg za mną.jeśli chodzi o posiłki to ja jem normalnie.czyli kawałek chlebka na sniadanie potem obiadek oczywiscie jem mniej niz przed zelixą, staram się unikać sosów czyli raczej suche ziemniaczki mięsko nawet gdy jest pieczone i surówka.potem jakies jabłko lub inny owoc.i raczej na tyle by było.oczywiście czasem tez zjem troszke jogurcika lub serka poniewaz mam małe dziecko więc zdarza mi się podczas gdy je karmię coś skubnąć.duzo pije wody oczywiście.myśle ze skurczy mi się zołądek i gdy zakończe kuracje z zelixą to bedę juz mniej potrzebowac i uda mi się zachować wagę.no pewnie silna wola też bedzie duzym atutem.ale jakos chyba dam rade.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

widzę że mamy podobną wage wyjsciowa ja mialam prawie 95 kg i cel również podobny ja chce dojśc do wagi 65 kg.juz udało mi sie schudnąc z 95 na 83.i jestem juz zadowolona ale mam nadzieje ze bedzie 65 kg.pozdrawiam
A od ilu dni zażywasz zelixe???? to cieszę się ze już tyle schudłaś mi wystarczy do 70 bo mam 175 wzrostu pozdrawiam
milenka1751 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 22:02   #135
lisekZG
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
wg mnie jesz stanowczo za malo.

a co do wody smakowej to ta podraznia zoladek bo ma konserwanty i nie wolno duzo jej pic i trzeba zmieniac rodzaj wod
co zrobilas, że tyle schudłaś ??????
bo ja już nei wiem czego mam się chwycić ((
lisekZG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-29, 06:37   #136
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisekZG Pokaż wiadomość
co zrobilas, że tyle schudłaś ??????
bo ja już nei wiem czego mam się chwycić ((
odpowiedz na twoje pytania to dieta.
Stary 2009-08-29, 17:04   #137
akata0
Przyczajenie

Witam Czytam i czytam ciągle o tej Zelixie i już nie wiem co mam robić niby bmi wszyło mi 27.7. Lekarz przepisał mi 15mg i nie wiem czy mam go poprosić o zmianę na 10? czy brać pół 15? A naprawdę chce schudnąć.
akata0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-29, 17:17   #138
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akata0 Pokaż wiadomość
Witam Czytam i czytam ciągle o tej Zelixie i już nie wiem co mam robić niby bmi wszyło mi 27.7. Lekarz przepisał mi 15mg i nie wiem czy mam go poprosić o zmianę na 10? czy brać pół 15? A naprawdę chce schudnąć.
jezeli chcesz schudnac to wez sie za diete i cwiczenia, a zelixe bym ci odradzala
Stary 2009-08-30, 10:28   #139
danuska1977dank
Przyczajenie

Witam wszystkie dziewczynki !

Ja juz nie wiem co ze mna nie tak - Stosuje zeli15 i jestem na diecie
tj. rano byleczka grachamka z np. jajkiem na twardo lub pomidorek lub chuda wedlina , pozniej jeszcze w pracy np. pol bulki grachamki z czyms tam a po pracy tak okolo 17 obiad ale naprawde w malych ilosciach i bez ziemniakow i sosow i to koniec A jak bardzo chce mi sie jesc to wtedy jakis pomidor lub goracy kubek sobie zrobie

Ale chudne badzo po malu przez 3tyg tylko 2kg stracilam
Czy moja dieta jest zla czy to dlatego ze malo cwicze ?
Czemu tak malo chudne i jak dlugo ta zeli trzeba brac ?
danuska1977dank jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 19:51   #140
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danuska1977dank Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczynki !

Ja juz nie wiem co ze mna nie tak - Stosuje zeli15 i jestem na diecie
tj. rano byleczka grachamka z np. jajkiem na twardo lub pomidorek lub chuda wedlina , pozniej jeszcze w pracy np. pol bulki grachamki z czyms tam a po pracy tak okolo 17 obiad ale naprawde w malych ilosciach i bez ziemniakow i sosow i to koniec A jak bardzo chce mi sie jesc to wtedy jakis pomidor lub goracy kubek sobie zrobie

Ale chudne badzo po malu przez 3tyg tylko 2kg stracilam
Czy moja dieta jest zla czy to dlatego ze malo cwicze ?
Czemu tak malo chudne i jak dlugo ta zeli trzeba brac ?
Moim skromnym zdaniem Twój organizm się skapnął, że jesteś na głodówce i teraz oszczędza każdą kalorię, bo wie, że musi mieć energię, bo z pożywienia jej nie dostanie. Na zdrowej diecie 1200-1300 kcal składającej się z 5 posiłków organizm może liczyć na regularne dostawy pożywienia i bez problemu spala to co ma z pożywienie, a gdy to jest za mało (a przy diecie 1200 kcal ma rzeczywiście za mało) sięga bez obawy po zapasy, bo wie, że nie musi oszczędzać energii na wypadek gdybyś zechciała jeszcze bardziej mu odciąć żywność.
Radzę przejść na zdrową dietę, bo za chwilę doprowadzisz się do takiego stanu, że będziesz tyła od marnych kalorii, które dostarczasz organizmowi i wtedy co, zamierzasz nie jeść nic? To błędne koło.

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 21:49   #141
kasiaso
Raczkowanie

GG do kasiaso

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Moim skromnym zdaniem Twój organizm się skapnął, że jesteś na głodówce i teraz oszczędza każdą kalorię, bo wie, że musi mieć energię, bo z pożywienia jej nie dostanie. Na zdrowej diecie 1200-1300 kcal składającej się z 5 posiłków organizm może liczyć na regularne dostawy pożywienia i bez problemu spala to co ma z pożywienie, a gdy to jest za mało (a przy diecie 1200 kcal ma rzeczywiście za mało) sięga bez obawy po zapasy, bo wie, że nie musi oszczędzać energii na wypadek gdybyś zechciała jeszcze bardziej mu odciąć żywność.
Radzę przejść na zdrową dietę, bo za chwilę doprowadzisz się do takiego stanu, że będziesz tyła od marnych kalorii, które dostarczasz organizmowi i wtedy co, zamierzasz nie jeść nic? To błędne koło.
podpisuje sie pod tym wszystkimi czterema kopytami
Stary 2009-08-31, 10:02   #142
maggie291
Rozeznanie

Witam, ja dopiero zaczynam, na zelixie 15 6 dzień , na razie -1 kg i niesamowity power dzięki któremu nie czuje zmęczenia. Pozatym tylko suchość w ustach i zero innych niedogodności. Żeby nie wywoływac burzy to od 2003 roku jestem na diecie montignaca, schudłam z 96 do 68, ale potem rozpadły mi się hormony i waga poleciała w górę Srednio 3-4 kg miesięcznie zdjagnozowali mi PCO, leczone metformaxem . Jak organizm się unormował i zaczęłam chudnąć to zaszłam w ciążę efekt - śliczny zdrowy syn urodził sę w styczniu tego roku. Karmiąc utyłam tylko 6 kg ( dalej na diecie) jak młody zrezygnował ze stołówki to 14 kg w ok 1,5 miesiąca lekaż zapisał mi spowrotem metformax( nie mam cukrzycy ale leczy to skutecznie pco) i zelixe 15, po tygodniu m zeszła woda -4, na zelce idzie dalej w dół. Moje BMI jest astronomiczne 167 cm i obecnie 99 kg. Jeśli ktoś zainteresowany dietą montignaca to służę wsparciem. Chudnie się na niej świetnie bez głodówki i liczenia kalorii i skutecznie o ile nie rozpadną się człekowi hormony
maggie291 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 10:51   #143
danuska1977dank
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
dzieki Tereskaa postaram sie jesc 5 razy dziennie bo faktycznie wczesniej to nawet 2 i 1 dziennie jadlam
danuska1977dank jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 11:19   #144
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danuska1977dank Pokaż wiadomość
dzieki Tereskaa postaram sie jesc 5 razy dziennie bo faktycznie wczesniej to nawet 2 i 1 dziennie jadlam
życzę powodzenia Jak będziesz jadła 5 razy dziennie małe posiłki trzymając się w granicach 1200 - 1300 kalorii to i Zelixa nie będzie potrzebna, bo będziesz najedzona

Dla przypomnienia; organizm kobiety prowadzącej małą aktywność fizyczną potrzebuje ok 2000 kalorii dziennie, więc 1200 - 1300 kcal dla redukcji jest jak najbardziej odpowiednie

Stary 2009-08-31, 19:15   #145
Martka89_18
Przyczajenie

Witam;*
jestem tu nowa i chciałabym się ze wszytskimi przywita
Od jutra zaczynam moja dietkę z zelixa 15... Mam nadzieje ze mi pomoze bo mam do zrzucenia jakies 15 kg Przy wzroscie 170cm waze ponad 70 kg I jeszcze te tabletki anty, po ktorych boczki rosna
Mam nadzieję ze razem z Wami uda mi sie zrucic zbędne kg i wkoncu bez wstydu bede mogla patrzec na siebie w lustrze
A jak tam wasze dietki? Dużo kg straciłyscie?
Trzymam kciuki za wszystkich
Martka89_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 20:09   #146
kasia19987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martka89_18 Pokaż wiadomość
Witam;*
jestem tu nowa i chciałabym się ze wszytskimi przywita
Od jutra zaczynam moja dietkę z zelixa 15... Mam nadzieje ze mi pomoze bo mam do zrzucenia jakies 15 kg Przy wzroscie 170cm waze ponad 70 kg I jeszcze te tabletki anty, po ktorych boczki rosna
Mam nadzieję ze razem z Wami uda mi sie zrucic zbędne kg i wkoncu bez wstydu bede mogla patrzec na siebie w lustrze
A jak tam wasze dietki? Dużo kg straciłyscie?
Trzymam kciuki za wszystkich
Juz Ci wspolczuje. Bedziesz biedna jak inne to przeczytaja Ja nawet nie mam ochoty pisac co sadze o Twojej wadze i tym pomysle. Kup sobie lepiej bio cla a nie zela sie podtruwasz.
Zaczynamy--> 22.02.2010
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

kasia19987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 20:24   #147
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia19987 Pokaż wiadomość
Juz Ci wspolczuje. Bedziesz biedna jak inne to przeczytaja Ja nawet nie mam ochoty pisac co sadze o Twojej wadze i tym pomysle. Kup sobie lepiej bio cla a nie zela sie podtruwasz.
a co, nie zasłużyła sobie Przecież wagę ma prawidłową, więc bacik się należy... ale szkoda słów, bo można gadać i gadać, a zawsze jakaś "rozsądna" się znajdzie, która będzie chciała się podtruć lekiem na otyłość. Więc no comment.

Stary 2009-08-31, 21:37   #148
Martka89_18
Przyczajenie

a Ty Tereskaa jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to sie po prostu nie wypowiadaj twoje "super rady" mnie raczej nie interesuję
Pozdrawiam
Martka89_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-31, 22:13   #149
mama kacperka
Przyczajenie

do milenka1751
u mnie juz prawie 40 dni z zelixa.waga wyjsciowa to w najgorszym momencie 95 kg a teraz jest 84kg przy wzroscie 160.no chciałabym ważyc 65 kg ale czy sie uda?zobaczymy.ale jestem zadowolona z tego co juz osiągnęłam.zycze również Tobie powodzenia i czekam na wiadomości od ciebie
mama kacperka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 06:42   #150
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martka89_18 Pokaż wiadomość
a Ty Tereskaa jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to sie po prostu nie wypowiadaj twoje "super rady" mnie raczej nie interesuję
Pozdrawiam
wiec sie nie odzywaj bo twoj post tez niczego nie wnosi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości