![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pogadam z osobami, których bliscy chorują na nowotwory.
Kretencjo bardzo się cieszę, że tak szybko udało się z tą operacją. Teraz nie ma co patrzeć, że tata nie spędzi świąt w domu. Najważniejsza jest operacja, bo tak jak napisałaś - liczy się każdy dzień.
I nie bój się operacji - przecież to lekarze, którzy nie raz przeprowadzali takie zabiegi. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że macie jeszcze dużo czasu przed sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Witaj Kretencjo.Dawno mnie nie było na forum,dlatego najpierw gratuluję Pociechy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Bardzo, bardzo Wam dziękuję
![]() ![]() Rozmawiałam dziś z Tatą, jest po tej konsultacji z neurochirurgiem w zupełnie innym nastroju niż wczoraj rano, gdy odebrał wyniki tomografii. Słychać w głosie olbrzymią różnicę! Słychać nadzieję ![]() ![]() Nie jest różowo, trzeba się spieszyć, bo nie dość, że jest guz w głowie to jeszcze te w płucach rosną, a z operowaniem ich trzeba poczekać aż Tata wydobrzeje po operacji głowy. Ale najważniejsze, że pojawiło się jakieś światełko, że Tata robi kolejne kroki do tego, by... no, może nie wyzdrowieć, bo z tym się chyba wygrać nie da, ale żeby być tutaj jak najdłużej, żeby przechytrzyć raczysko jeszcze nawet nie raz... I mnie jakoś raźniej dziś, po tym jak z Tatą porozmawiałam. Bo najważniejsze, że się nie poddaje. I tak dobrze, tak wspaniale, było znów usłyszeć jego dawny, pełen energii głos ![]() ![]() Wysłałam dziś Rodzicom 3 świeże zdjęcia Synka (niestety ze względu na zdrowotne komplikacje Taty, nie widujemy się tak często, jak byśmy chcieli). Zadzwonił, żeby mi powiedzieć, że jest zachwycony tym małym człowiekiem ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Nikt nie wie kiedy będzie trzeba odejść . Wiedziałam że choruje ale dwa tygodnie temu w poniedziałek dowiedziałam się że odeszła w niedzielę . Dawali jej życia dwa dni albo tydzień . Czy oni są bogiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
![]() Kochani,z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.