|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Puder mineralny Artdeco,Puder mineralny Isa Dora,Mineral Veil Bare Escentuals i
jednak podziekuje chyba za wymianke
poczytałam o tym tuszu myslałam ze to zwykły masterpiece a nie 2 kolorowy
|
|
#122 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Puder mineralny Artdeco,Puder mineralny Isa Dora,Mineral Veil Bare Escentuals i
Te z różową kokardką, te czarne z białą kokardką, te czerwone z granatową kokardką i te pierwsze po koralach bez kokardki. A także korale pomarańczowe no i musztardowy paseczek. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Nio szkoda, ale ok rozumiem Tak tusz jest dwukolorowy: z jednej strony 1 kolorek a z drugiej kolejny![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Mam błyszczyk koloru brzoskwiniowego z oriflame za 16zł nieużywany, balsamy mam tylko drogeryjne. Twój eyeliner kosztuje ok. 9zł widziałam, więc chyba nie opłaca mi się wymieniać veeta i apaszki, pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Nic więcej nie widze a w ogóle co Ci się u mnie podoba?
|
|||
|
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Twój zapach to ten? http://www.iperfumy.pl/dolce-gabbana...oda-toaletowa/
Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2009-09-03 o 19:31 |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Aktualna tylko czekam za fiolkami bo mówiłaś że nie masz w co przelać mi perfum. Liczę że jutro najdalej w poniedziałek je dostanę i odrazu wysyłam paczkę do Ciebie. Tylko napisz u mnie ostateczną wersję ustaleń a ja napiszę w Twoim wątku potwierdzenie by jakoś to uzgodnić ostatecznie oki? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Jutro, najdalej w poniedziałek mam nadzieję, że do mnie dotrą. Chyba że Ty masz jedną fiolkę 4ml to odlejen Ci Posiona bo z C-Thrue nie będzie problemu. Mogłabyś do mnie pierwsza wysłać a ja odrazu bym odesłała paczuszkę do Ciebie. Chyba że obawiasz się mojego zerowego konta przekupek to poczekajmy aż dojdą moje fiolki i wyśle jako pierwsza. Jak wolisz?
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wyślę jutro, a Ty mi odeślesz jak będziesz miała fiolkę, bo ja niestety nie posiadam. podaj mi adres na pw.
* Edytowane przez Axami Czas edycji: 2009-09-03 o 20:59 |
|
|
|
|
|
#128 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie, tyle że ja kupiłam na lotnisku w Grecji w sferze bezcłowej. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Ok. czyli ustalamy: - pasek musztardowy nowy - korale pomarańczowe - kolczyki granatowe z kokardkami różowymi - kolczyki czerwone z kokardkami granatowymi - kolczyki czarne z biało czarnymi kokardkami - kolczyki na biglu brązowe z koralikiem pomarańczowym (wszystkie załączyłaś u mnie w wątku) Ja przesyłam Ci C-Thrue oraz 4ml odlewki Poisona. Zgadza się? Jeśli tak to rezerwuje dla Ciebie te rzeczy a Ty dla mnie swoje. Napisz do mnie na PW adres oraz ja u Ciebie swój. Paczki wysyłamy poleconym priorytetem tak? ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
A może: - 15 ml Fuel for life Diesla w atomizerku o którym mówiłaś, - filtr SPF 50+ Avene barwiony do miejsc wrażliwych, prawie nowy? Za Light Blue D&G 25ml w flakonie? |
|||
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
nie moge znaleźć jedenego kolczyka z tych co wymieniłaś na końcu
te na biglu. Gdzies musiałam go zapodziać, a fotki robiłam już jakis czas temu. Ale moze z tych cos wybierzesz?![]() zobaczę czy u Ciebie coś jeszcze znajdę chociaz ja w sumie tylko zapachów szukam, ale popatrze
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Proszę bardzo
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
mówiłaś, że dużo osób chce odlewki pure poison, to może zrobiła bys i mi oddała kilka ml w flakonie?
czy Ty nie chcesz się pozbywać całości?jakbys ode mnie chciała jakiś zapach to mam miniaturkę 5ml Givenchy Ange uo Demon. Kod 8N01, pełna. Pozbywam się jej tylko dlatego, ze wreszcie zakupiłam dużą flaszkę.
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chciałabym się pozbywać całości. Jeśli chcesz możemy zostać przy pierwszej wersji: pasek, kolczyki i korale? |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
Ok, czekam więc za przesyłką. Podam adres na PW |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Niestety nie mam własnych fiolek no i musiałabym robić 2 wysyłki, więc na razie podziękuję
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja będę miała fiolki niedługo i to chyba ja pierwsza robię i tak przesyłkę, wiec jak> |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Przykro mi ale nic więcej nie upatrzyłam u Ciebie co mogłoby mi się przydać. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Może teraz znajdziesz coś za
- DIOR Pure Poison ze 100 ml została ponad połowa Miałam dokładkę perfum
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przykro mi ale nadal nic
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
- Creme Puff Max Factor nowy nieużywany kolor 41 medium beige- dla mnie za ciemny kupiłam też 81 i ten mi tylko odpowiada
- Rimmel Stay Matte kolor 001 transparent- nowy jak dla mnie za jasny raz użyty - INGLOT Face Blush Ultradelikatny Róż do policzków, oczu i ciała z maleńkimi drobinkami brokatu z pojemności 2,5 g użyty kilka razy - Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 105 SOFT BEIGE- z 35 ml zostało z 10-15 ml - INGLOT Face Blush Ultradelikatny Róż do policzków, oczu i ciała z maleńkimi drobinkami brokatu z pojemności 2,5 g użyty kilka razy - Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 105 SOFT BEIGE- z 35 ml zostało z 10-15 ml - INGLOT Face Blush Ultradelikatny Róż do policzków, oczu i ciała z maleńkimi drobinkami brokatu z pojemności 2,5 g użyty kilka razy - Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 105 SOFT BEIGE- z 35 ml zostało z 10-15 ml cos u mnie ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129&page=2 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post14083983 czekam ![]() |
|
|
|
|
#144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej, Niestety nic nie znalazłam dla siebie, głównie poszukuje zapachów ewentualnie kremów z filtrami. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kochana
![]() I jak z wymianka: Ja chcialam pugerek Inglot i baze Soraya i przygarnelabym jeszcze stay Matt Rimmela ![]() Ile i jakie chcesz te odleweczki z tym ze mam ostatnia fiolke Wiec musisz mi przyslac.
|
|
|
|
|
#147 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1) Odlewki robione z moich flakonów: -Lancome So Magic 5ml -Chanel Madmoiselle 5ml -Versace Meduza 5ml - Sephorowe wanilie: paczula 5ml karmel 5ml mango 5ml - Lolita fioletowe jabluszko EDP 5ml -Lolita Fleur Defunde EDP 5ml - Halle Halle Berry 5ml Za baze soraya, puder inglota i rimmela stay matte?? Pasuje? ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Hej doszła do mnie paczka, dziękuje. Kolczyki trochę niesforne są bigiel i kokardka nie chcą się ułożyć w jednej pozycji aby ładnie wyglądało na uchu. Pewnie wiesz o czym mówię. Na pasku z tyłu jest widoczna jakaś plama czy cuś takie zaciemnienie w jednym miejscu. A te różowe kolczyki mają piórka poszarpane w niekórych miejscach Tak tylko się wywodzę nad tym co otrzymałam, ale oczywiście umowy dotrzymam i dziś wyśle paczkę do Ciebie. Pozdrawiam---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Hej wysyłam dziś do Ciebie paczkę: inglot podkład, spray arbuz, eyeliner, school peeling oraz 6 próbek po 6ml, żebyś odlała mi po 15ml perfum. Na próbkach przyklej nie wiem może plasterek i podpisz która próbka co zawiera ok? Pozdrowionka |
|||
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
Up up!!!
|
|
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
czy z obu watkow cos u mnie za:
- KYLIE MINOGUE darling z 30 ml zostało ok 25ml - DIOR Pure Poison ze 100 ml została ponad połowa ? ![]() odpisz prosze u mnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

Tak tusz jest dwukolorowy: z jednej strony 1 kolorek a z drugiej kolejny