![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Puder mineralny Artdeco,Puder mineralny Isa Dora,Mineral Veil Bare Escentuals i
jednak podziekuje chyba za wymianke
poczytałam o tym tuszu myslałam ze to zwykły masterpiece a nie 2 kolorowy ![]()
![]() |
#122 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Puder mineralny Artdeco,Puder mineralny Isa Dora,Mineral Veil Bare Escentuals i
Te z różową kokardką, te czarne z białą kokardką, te czerwone z granatową kokardką i te pierwsze po koralach bez kokardki. A także korale pomarańczowe no i musztardowy paseczek. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Nio szkoda, ale ok rozumiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Mam błyszczyk koloru brzoskwiniowego z oriflame za 16zł nieużywany, balsamy mam tylko drogeryjne. Twój eyeliner kosztuje ok. 9zł widziałam, więc chyba nie opłaca mi się wymieniać veeta i apaszki, pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Nic więcej nie widze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A Twój zapach to ten? http://www.iperfumy.pl/dolce-gabbana...oda-toaletowa/
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2009-09-03 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Aktualna tylko czekam za fiolkami bo mówiłaś że nie masz w co przelać mi perfum. Liczę że jutro najdalej w poniedziałek je dostanę i odrazu wysyłam paczkę do Ciebie. Tylko napisz u mnie ostateczną wersję ustaleń a ja napiszę w Twoim wątku potwierdzenie by jakoś to uzgodnić ostatecznie oki? ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Jutro, najdalej w poniedziałek mam nadzieję, że do mnie dotrą. Chyba że Ty masz jedną fiolkę 4ml to odlejen Ci Posiona bo z C-Thrue nie będzie problemu. Mogłabyś do mnie pierwsza wysłać a ja odrazu bym odesłała paczuszkę do Ciebie. Chyba że obawiasz się mojego zerowego konta przekupek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wyślę jutro, a Ty mi odeślesz jak będziesz miała fiolkę, bo ja niestety nie posiadam. ![]()
* Edytowane przez Axami Czas edycji: 2009-09-03 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie, tyle że ja kupiłam na lotnisku w Grecji w sferze bezcłowej. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Ok. czyli ustalamy: - pasek musztardowy nowy - korale pomarańczowe - kolczyki granatowe z kokardkami różowymi - kolczyki czerwone z kokardkami granatowymi - kolczyki czarne z biało czarnymi kokardkami - kolczyki na biglu brązowe z koralikiem pomarańczowym (wszystkie załączyłaś u mnie w wątku) Ja przesyłam Ci C-Thrue oraz 4ml odlewki Poisona. Zgadza się? Jeśli tak to rezerwuje dla Ciebie te rzeczy a Ty dla mnie swoje. Napisz do mnie na PW adres oraz ja u Ciebie swój. Paczki wysyłamy poleconym priorytetem tak? ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
A może: - 15 ml Fuel for life Diesla w atomizerku o którym mówiłaś, - filtr SPF 50+ Avene barwiony do miejsc wrażliwych, prawie nowy? Za Light Blue D&G 25ml w flakonie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
nie moge znaleźć jedenego kolczyka z tych co wymieniłaś na końcu
![]() ![]() zobaczę czy u Ciebie coś jeszcze znajdę ![]() ![]()
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Proszę bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
mówiłaś, że dużo osób chce odlewki pure poison, to może zrobiła bys i mi oddała kilka ml w flakonie?
![]() jakbys ode mnie chciała jakiś zapach to mam miniaturkę 5ml Givenchy Ange uo Demon. Kod 8N01, pełna. Pozbywam się jej tylko dlatego, ze wreszcie zakupiłam dużą flaszkę.
![]() |
#133 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chciałabym się pozbywać całości. Jeśli chcesz możemy zostać przy pierwszej wersji: pasek, kolczyki i korale? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Ok, czekam więc za przesyłką. Podam adres na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Niestety nie mam własnych fiolek no i musiałabym robić 2 wysyłki, więc na razie podziękuję ![]()
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja będę miała fiolki niedługo i to chyba ja pierwsza robię i tak przesyłkę, wiec jak> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Przykro mi ale nic więcej nie upatrzyłam u Ciebie co mogłoby mi się przydać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Może teraz znajdziesz coś za
- DIOR Pure Poison ze 100 ml została ponad połowa Miałam dokładkę perfum ![]() ![]()
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przykro mi ale nadal nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
- Creme Puff Max Factor nowy nieużywany kolor 41 medium beige- dla mnie za ciemny kupiłam też 81 i ten mi tylko odpowiada
- Rimmel Stay Matte kolor 001 transparent- nowy jak dla mnie za jasny raz użyty - INGLOT Face Blush Ultradelikatny Róż do policzków, oczu i ciała z maleńkimi drobinkami brokatu z pojemności 2,5 g użyty kilka razy - Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 105 SOFT BEIGE- z 35 ml zostało z 10-15 ml - INGLOT Face Blush Ultradelikatny Róż do policzków, oczu i ciała z maleńkimi drobinkami brokatu z pojemności 2,5 g użyty kilka razy - Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 105 SOFT BEIGE- z 35 ml zostało z 10-15 ml - INGLOT Face Blush Ultradelikatny Róż do policzków, oczu i ciała z maleńkimi drobinkami brokatu z pojemności 2,5 g użyty kilka razy - Podkład Max Factor Lasting Performance odcień 105 SOFT BEIGE- z 35 ml zostało z 10-15 ml cos u mnie ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129&page=2 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post14083983 czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej, Niestety nic nie znalazłam dla siebie, głównie poszukuje zapachów ewentualnie kremów z filtrami. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kochana
![]() I jak z wymianka: Ja chcialam pugerek Inglot i baze Soraya i przygarnelabym jeszcze stay Matt Rimmela ![]() Ile i jakie chcesz te odleweczki z tym ze mam ostatnia fiolke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
1) Odlewki robione z moich flakonów: -Lancome So Magic 5ml -Chanel Madmoiselle 5ml -Versace Meduza 5ml - Sephorowe wanilie: paczula 5ml karmel 5ml mango 5ml - Lolita fioletowe jabluszko EDP 5ml -Lolita Fleur Defunde EDP 5ml - Halle Halle Berry 5ml Za baze soraya, puder inglota i rimmela stay matte?? Pasuje? ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Hej doszła do mnie paczka, dziękuje. Kolczyki trochę niesforne są ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Hej wysyłam dziś do Ciebie paczkę: inglot podkład, spray arbuz, eyeliner, school peeling oraz 6 próbek po 6ml, żebyś odlała mi po 15ml perfum. Na próbkach przyklej nie wiem może plasterek i podpisz która próbka co zawiera ok? Pozdrowionka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Up up!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
czy z obu watkow cos u mnie za:
- KYLIE MINOGUE darling z 30 ml zostało ok 25ml - DIOR Pure Poison ze 100 ml została ponad połowa ? ![]() odpisz prosze u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.